مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید خودرو 206 تیپ2 یا سمند ef7
majid_sd2009
30-04-2011, 22:42
سلام خسته نباشید.
می خواستم نظر شما رو در مورد این دو خودرو یعنی 206 تیپ 2 و سمند ef7 بدونم و بگین کدوم ارزش خرید داره؟:31:
امروز یک 206 تیپ 2 سفید صفر قولنامه کردیم به 14200 که گفت تا 20 روز دیگه مدارکش نمیاد و باید تا اونموقع صبر کنین بعد به نام بخوره.بعد رفتیم نمایندگی ایرانخودرو سمند تحویل فوری(امانی) داشتن با موتورef7 هم گازسوز و هم بنزینی.که گفت سند دست اول به نام میخوره و تا هفته بعد هم مدارکش میاد.
حالا شما بگید کدوم ارزش خرید داره؟ با توجه به اینکه اصلا خودروی گاز سوز نمی خوایم:31:
انتظاراتی هم که داریم جادار باشه، ایمن باشه یعنی حداقل abs داشته باش و اینکه هزینه نگهداریش کم باشه یا به عبارتی قطعاتش ارزون باشه،هم برای جاده و هم برای داخل شهر خوب باشه و راحت هم باشه.
در ضمن زیاد هم نمی خوایم ازش کار بکشیم.
بازار فروشش هم خوب باشه.:31:
total_overdose
30-04-2011, 22:59
من هرچی فکر کردم هدف مقایسه این دو ماشین رو نفهمیدم:31::31:
سمند ef7 برای شما بهتره
majid_sd2009
30-04-2011, 23:22
من فقط میخواستم بدونم به نظر شما کدوم ارزش خرید داره؟ بیشتر میخواستم بدونم مزایا و معایب این دو ماشین چیه؟!
جادار بودنش هم خیلی برای ما مهم نیست چون سه نفر بیشتر نیستیم.
من خودم 206 رو خیلی بیشتر دوست دارم ولی میگن تا یک ماه دیگه مدارکش نمیاد و بی ماشینی سخته!
mohamad skystar
30-04-2011, 23:31
سلام خسته نباشید.
می خواستم نظر شما رو در مورد این دو خودرو یعنی 206 تیپ 2 و سمند ef7 بدونم و بگین کدوم ارزش خرید داره؟:31:
امروز یک 206 تیپ 2 سفید صفر قولنامه کردیم به 14200 که گفت تا 20 روز دیگه مدارکش نمیاد و باید تا اونموقع صبر کنین بعد به نام بخوره.بعد رفتیم نمایندگی ایرانخودرو سمند تحویل فوری(امانی) داشتن با موتورef7 هم گازسوز و هم بنزینی.که گفت سند دست اول به نام میخوره و تا هفته بعد هم مدارکش میاد.
حالا شما بگید کدوم ارزش خرید داره؟ با توجه به اینکه اصلا خودروی گاز سوز نمی خوایم:31:
انتظاراتی هم که داریم جادار باشه، ایمن باشه یعنی حداقل abs داشته باش و اینکه هزینه نگهداریش کم باشه یا به عبارتی قطعاتش ارزون باشه،هم برای جاده و هم برای داخل شهر خوب باشه و راحت هم باشه.
در ضمن زیاد هم نمی خوایم ازش کار بکشیم.
بازار فروشش هم خوب باشه.:31:
سلام دوست گرامی.
من ملاک های شما رو یک به یک مقایسه میکنم و نظر خودم رو میگم البته نظر دوستان هم محترم.
انتظارات شما:
1. جادار بودن: بین 206 و سمند EF7 از نظر فضای داخل کابین هر دو خودرو جادار هستن و در 206 برای سرنشین عقب جای پای کافی نیست و یه خورده اذیت میشن.در مورد صندوق عقب تقریبا هردو به یک اندازه جادارن چون سمند EF7 کپسول داره و فضای صندوقش پر شده و در حد 206 جا داره.
2. ایمن بودن:هر دو خودرو ایمنی لازم رو دارن اما خوب سمند به خاطر اتاق بزرگتر و سنگین تر به مراتب امنیت بیشتری داره و هردو دارای ABS هستن و 206 های جدید ایربگ هم دارن که سمند EF7 هنوز ایربگ نداره و در سری های بعدی ایربگ نصب میشه روش.
3.هزینه نگهداری: این مساله تماما بر میگرده به چگونگی رانندگی و طرز استفاده شما از خودرو.چون خودرو از صفر زیر پای شماست.هر خودرو هم هزینه های خودش رو داره و 206 در این زمینه قطعاتش گرون تر هست.
مبگم بستگی به خودتون داره که خودرو تا چه میزان هزینه برداره.
4.هم برای جاده و هم داخل شهر خوب باشه:هردو خودرو برای جاده و داخل شهر مناسب هستن اما 206 برای رانندگی در شهر به خاطر جمع و جور بودن بهتره.مصرف سوخت 206 هم که دیگه مشخصه به صرفه هست اما یادت باشه سمند EF7 هم موتور خوب و درجه یکی داره و مصرفش بسیار به صرفه شده.
حرف آخر: اگر براتون زمان تحویل زیاد اهمیتی نداره صبر کنید تا 206 براتون OK بشه اما اگر نمیتونید صبر کنید سمند EF7 رو بردارید.اگر به جای EF7 هر نوع سمند دیگه ای بود اصلا پیشنهاد نمیکردم اما EF7 تو گروه سمند حرف اول رو میزنه.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.