ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با متحرک سازی در 3dsmax9

mehdihi
30-04-2011, 06:55
دوستان عزیز سلام من چند تا سوال داشتم: 1- در متحرک سازی مشکل دارم نمیتونم خروجی ویدئو خود را با کیفیت ذخیره کنم میشه بگید چه تنظیماتی را انجام دهم تا خروجی فیلم من بالاترین کیفیت رو داشته باشد.

2-من زیاد با بخش انیمیشن سازی یا همون متحرک سازی 3dsmax اشنایی ندارم باید چه کار کنم؟ مثلا یک جسم رو در نظر بگیرید من میخوام بچرخد بعد در یک لحضه حرکتش اهسته شود و دوباره با سرعت بچرخد در اخر هم متوقف شود و ان را با کیفیت عالی ذخیره کنم.

3-ایا پلاگینی هست تا بشه از فیلم های ساخته شده خروجی swf گرفت؟

hadi665
30-04-2011, 13:44
سلام

1. شما میتونید خروجی رو با فرمت bmp یا jpg ذخیره کنید و با یه نرم افزار این عکسا رو کناره هم بچسبونی و اون وقت با یه کیفیت بالا خروجی فیلم داشته باشی

2. خوب شما باید از بعد از حرکت چرخشی جسم باید جسمتو انتخاب کنی و از منوی graph editors تو قسمت new track view نمودار های حرکت جسمتو تغییر بدی
هر چی نمودار شیب کمتری داشته باشه جسم آروم تر حرکت میکنه

3. این کارو میتونی بعد از اینکه خروجی فیلم رو تهیه کردی با یه نرم افزار تبدیل یا حتی با flash اینکارو انجام بدی

*Forgotten*
30-04-2011, 15:52
چرا دنبال کیفیت های نجومی میگردی البته بغیر از روشی که دوستمون گفتند تو قسمت رند کیفیت رو بزار رو hdtv و uncompression رو انتخاب کن ولی باید گاما رو هم تنظیم کنی البته اصولی
ولی برای 0.3 از انیمیشن حجمی حدود 90 مگابایت خروجی میده که بعدا میتونی با یک کانورتور یا برنامه های ادیت ویدئویی تبدیلش کنید

یعنی یک ثانیه انیمیشن میشه حدود 300 مگابایت

mehdihi
01-05-2011, 03:39
از دوستان عزیز متشکرم ببینم چی میشه

ddaass
04-05-2011, 23:45
سلام ببخشید یه سوال داشتم ؟چطوری میتونم یه پرنده آماده پیدا کنم میخوام بهش انیمیشن بدم.اگه یکی میدونه بهم بگه ممنون با تشکر از مطالب مفیدتون