ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از پاییز تا حالا ویندوز عوض نکردم!!!

hes25
30-04-2011, 03:28
سلام به همه دوستان دکتر مهندس محصل عمله کارگر بیکار الاف و کوچه متر کن لاحاف تشک گرم کن ! (مثل خودم)

آقا ما بالا خره یا پایین خره توانستیم بعد از چند سال هفته هفته ویندوز نصب کردن لم کار و بگیریم از این عذاب سعیر جهندم دره ای نجات پیدا کنیم.

یعنی الان من دقیقا از پاییز تا حالا ویندوز عوض نکردم!!!نمی گم کار شاقی کردم اما برا کسی که زیاد بازی میکنه_زیاد اینترنت میره_برنامه های سنگین گرافیکی داره_ این یک آرزو هست.

دیدم چقدر سوال درباره ویندوز و ایراداتش زیاده گفتم اینو بگم شاید بدرد بعضیا بخوره.

1=اول اینکه من خیلی ویندوزها رو امتحان کردم از بینشون
MRT و نوین پندار بهترینن بقیه بیشتر از ده روز دووم نیاوردن لااقل تو سیستم من.

2=داشتن یه ویروس کش خوب حیاتی هست اما کدوم خوبه
من نود 32 رو بعنوان ویروسکش عمومی و کسپر و بعنوان سفارشی استفاده میکنم یعنی هر وقت بخوام اساسی ویروسکشی کنم اونو نصب میکنم .چون نود 32 نمیتونه ویروسهای چموش و ناقلا رو پیدا کنه!

3=تا اینجای کارو چند وقت چند وقت انجام میدادم اما بازم ویندوز عوض میکردم اما چرا؟چون وقتی تعداد برنامه ها زیاد بشه طبعا ویندوز کند میشه و باید از نو نصب کنیم.

اما به توصیه یکی از بچه ها من برنامه TuneUp Utilities 2011 _1-Click Maintenance رو نصب کردم و هر روز من یه بار ویندوز و چک می کنم کلی ایراد پیدا میکنه و همه رو هم اصلاح میکنه از هر برنامه پاک ساز رجیستری دیگه ای هم کارش بهتره.انصافا ویندوز رو این برنامه حفظ میکنه.(یه مانیتور آبی رنگ آیکنش هست نه اون زرده _اونو بیارین رو دسکتاپ هر روز اجرا کنین )

4=ترفند بعدی که خیلی مفیده استفاده از دستور معروف SFC /SCANNOW هستش که از شما سی دی ویندوز میخواد و کل سیستمو یه بار عیب یابی میکنه.

الان بعد چند ماه ویندوزم مثل روز اولش فرز هست و یدونه پیغام خطا هم نمیده!

امیدوارم بکارتون بیاد( هر چند الان فکر میکنم من نفر آخری هستم که اینو فهیدم!).

موفق باشین.

امام علی (ع):

دروغ را چه جدی چه شوخی ترک کن که آن زیبایی چهره را از بین میبرد.

امام باقر (ع):

کسی که دروغ بگوید در جوانی آراستگی چهره خود را از دست میدهد.

0liver
30-04-2011, 04:46
من هم برنامه های CCleaner و Advance System Care رو برای پاکسازی و بهبود عمل کرد ویندوز پیشنهاد میکنم.

hes25
30-04-2011, 06:54
سلام خوبی.

بابا عجب نرم افزاریه, این دیگه از اون یکی هم قویتره که! شانسی شانسی تو هاردم داشتما ! اصلا نمیدونستم اینقدر حرفه ایه. دیگه فک کنم تا آخر عمر ویندوز عوض نکنیم!!!

عالی بود عالی!

پسر به سی سال دمی ساز نشد
زن هم به چهل سال هم آواز نشد

روزی به سگی تکه نانی دادم
پی من شد و دو صد سال باز نشد

Milad8
23-05-2011, 14:13
سلام

من خودم سه تا ویندوز روی سیستمم دارم ... xp ... vista ... seven الان یک ساله که

دارمشون ... هیچ مشکلی هم ندارن ... مهمتر از نرم افزار ... خود کاربره که چطور با

سیستمش تا میکنه . اینایی که که شما اسم بردید عالین ... منم استفاده میکنم .