PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در ویروسی که ناد شناساییش نمیکند

تپل
29-04-2011, 19:38
من یک ویروس گرفتم که جدیدترین آپدیت ناد هم نمیتونه شناساییش کنه .

از صفحه ی اینترنتی نمیتونم عکس ذخیره کنم

فایل ورد نمیتونم باز کنم

موزیلا و اپرا باز نمیشن

از همه بدتر ناد پاک نمیشه که اویرا نصب کنم

لطفا کمک کنید.

AMINGERAMI
29-04-2011, 19:58
عزیز اول حتما برو دیسک نجات زیر رو دان کنه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش بوسیله بوت بالا بیارش و بذار اپدیت بشه و بعد سیستم رو فول اسکن کن......

در ضمن تنها به nod اکتفا نکنید و حتما از این مکمل ها استفاده کنید :

Malwarebytes' Anti-Malware ...

موفق باشید

تپل
29-04-2011, 22:40
سپاسگذارم از راهنماییت .

یکی از مشکلات دیگری که این ویروس ایجاد کرده اینه که دانلود نمیشه کرد !!!
یعنی هیچی روی درایو C نمیشه ذخیره کرد !
بنابراین اون دیسک نجات رو نمیتونم دان کنم .

در مورد Malwarebytes' Anti-Malware این چی هست ؟؟

AMINGERAMI
29-04-2011, 22:54
یک نرم افزار رایگان با دیتابیس جامع از مخرب ها هست که میتونید ازش برای اسکن سیستم استفاده کنید.... حتما تستش کنید....

Malwarebytes Anti-Malware Free utilizes Malwarebytes powerful technology to detect and remove all traces of malware including worms, trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware and more

تپل
30-04-2011, 12:32
سلام
من این Anti-Malware را پیدا کردم
ولی یکی دیگه از مشکلات اینه که هیچی روی سیستم نصب نمیشه و همین Anti-Malware را نمیشه نصب کرد !
در این شرایط چه باید کرد؟

AMINGERAMI
30-04-2011, 13:16
خوب در این صورت میتونید از طریغ safemod ویندوز نصبش کنید...... قبل از آمدن لوگو لود ویندوز کلید F8 رو تند تند بزنید.....

تپل
30-04-2011, 15:52
خوب در این صورت میتونید از طریغ safemod ویندوز نصبش کنید...... قبل از آمدن لوگو لود ویندوز کلید F8 رو تند تند بزنید.....

درود بر شما

رفتم تو کارش .

wordship
30-04-2011, 16:08

فایل ورد نمیتونم باز کنم

موزیلا و اپرا باز نمیشن

لطفا کمک کنید.
سلام
میتونید برای ناد 32 ویروس رو ارسال کنید
اخه عزیز من دلیل نمیشه که سوییت امنیتی ما یه ویروس رو نشناسه بگیم خب بدرد نمیخوره وباید یه سوییت دیگه نصب کنیم
.
همیشه همراه سوییت امنیتی خودتون یه اسکنر هم نصب داشته باشید مثله هیتمن پرو
.....
مثلا من اونروز یه ویروس رو اجرا کردم و کسپر هم نصب بود اما نشاخت مجبور به تعویض ویندوز شدم! ولی بازم کسپر نصب کردم چرا؟؟ چون از تنظیمات پیشفرض استفاده میکردم! اما الان کمی بهینش کردم
شما هم ویروس رو به این ادرس بفرستین تا در سریع ترین زمان ممکن رسیدگی بشه
:

goldgalaxy90
30-04-2011, 19:49
ویروس اگه ویروس باشه اولین کاری که می کنه SafeMode رو از کار میندازه.
یه پروسسی یه اسمی چیزی نداری.

AlexanderMahone
30-04-2011, 20:54

فایل ورد نمیتونم باز کنم

موزیلا و اپرا باز نمیشن

لطفا کمک کنید.
از دیسک نجات اویرا یا کاسپر یا بیت دفندر استفاده کن اگر مشکلی با شه 100% حل میشه

تپل
30-04-2011, 23:24
تقدیر از اطلاعاتتون
به تدبیر دوستمون سیستم روی سیف مد بالا آمد و Anti-Malware نصب شد و من اسکن هم کردم
با این Anti-Malware بیست و شش مورد شناسایی شد که ظاهرا بیشترش تروجان بوده . پس از ری موو کردن بوسیله ی خود Anti-Malware و راه اندازی مجدد سیستم ، ایراد ها برطرف نشده و با اسکن مجدد با Anti-Malware دیکه بدافزاری شناسایی نمیشه .

فکر کنم باید برم سراغ دیسک نجات
ولی من که نمیتونم چیزی دانلود کنم:41:
این دیسک نجات را از بازار میشه تهیه کرد ؟
حتما مشکل باهاش حل میشه ؟؟
آخه من روی دسکتاپ و داکیومنت فایلهای مهمی دارم که الان نمیتونم ازشون کپی بگیرم.

AlexanderMahone
01-05-2011, 01:26
تقدیر از اطلاعاتتون
به تدبیر دوستمون سیستم روی سیف مد بالا آمد و Anti-Malware نصب شد و من اسکن هم کردم
با این Anti-Malware بیست و شش مورد شناسایی شد که ظاهرا بیشترش تروجان بوده . پس از ری موو کردن بوسیله ی خود Anti-Malware و راه اندازی مجدد سیستم ، ایراد ها برطرف نشده و با اسکن مجدد با Anti-Malware دیکه بدافزاری شناسایی نمیشه .

فکر کنم باید برم سراغ دیسک نجات
ولی من که نمیتونم چیزی دانلود کنم:41:
این دیسک نجات را از بازار میشه تهیه کرد ؟
حتما مشکل باهاش حل میشه ؟؟
آخه من روی دسکتاپ و داکیومنت فایلهای مهمی دارم که الان نمیتونم ازشون کپی بگیرم.
دیسک نجات رو میتونی بری کافی نت و رایگان دانلود کنی راه دومشم اینه که توی یه درایو دیگه یه ویندوز نصب کنی از فایل های مهمت کپی بگیری توی فلش یا یه جای دیگه بعد هر دو ویندوز رو فرمت کنی و ویندوز جدیدی رو نصب کنی از سی دی لایو لینوکس هم میتونی استفاده کنی بعد از نصب ویندوز اینترنت سیکیوریتی قدرتمندی رو نصب و اپدیت کنی و یه فول اسکن انجام بدی بعد از پایان اسکن با خیال راحت برنامه های مورد نیازتو نصب کنی و لذت ببری

ramin4116
01-05-2011, 04:04
سلام دوست من من به عنوانت جربه هایی که دارم 2 سال کارشناس کسپر و 1 سال کارشناس فنی اویرا بودم به چیز هایی که بهت میگم انجام بده نتیجه روبگو .

شما با هر برنامه های که اسکن کنید و ویروس رو در سیف مد پاک کنید ویروس های جدید از خودشون پشتیبان دارن وقتی از سیف مد بیرون میای خودشون رو درست (Repair) می کنند .

1. شما Run رو اجرا کنید البته اگه می تونید بعد این دستور msconfig رو دررونش تایپ کنید وقتی باز شد سربرگ Start Up رو انتخاب کنید اگر توجه کنید در زیر اون لیست نرم افزار های اجرا شونده در هنگام بالا امدن ویندوز رو به شما نشون میده اون چک باکسی که تیک خورده نشان دهنده اجرا در هنگام بالا امدن ویندوز رو بهتون می گه وقتی بردارید اون تیک رو دیگه اجرا نمی شه البته اگه ویروسه زیاد زرنگ نباشه بعد دستگاه رو ریستارت کنید با دو برنامه زیر اسکن کنید به ترتیبی که نوشتم البته باید هر دو برنامه به روز باشند در حالت معمولی ویندوز هم این کار رو کنید

1. کسپرسکی اینترنت سیکورتی Kaspersky Internet Security
2. تروجان ریمور Trojan Remover

کار هایی رو که گفتمانجامدهید جواب می گیرید یه سری اثر ها می مونه که اونم حل میکنیم

mj.nosratzadeh
01-05-2011, 16:13
بهتره از آنتی ویروس اصل استفاده کنی و از دیسک نجات هم استفاده کن اگر جواب نداد سیستم عامل رو تعویض کن و قبل از هرچیز با انتی ویروس چکش کن یه راه دیگه هم اینه که هارد کامپیوتر رو به یه سیستم دیگه که سالمه وصلش کنی تا اون عملپاکسازی رو انجام بده

pooriya_hp
01-05-2011, 17:19
شما توسط یه rescue disk ویروس رو نابود کنید !!