ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای دانلود VB

mntkal
29-04-2011, 14:34
یه لینک سالم برای دانلود VB6 میخواستم فوری!:19:
من دانلود کردم ولی مشکل رجیستری داره ،اجرا نمیشه:13:

Dolphin 7
30-04-2011, 17:32
یه لینک سالم برای دانلود VB6 میخواستم فوری!:19:
من دانلود کردم ولی مشکل رجیستری داره ،اجرا نمیشه:13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ds.ir%5D.zip

mntkal
01-05-2011, 14:15
من visual basic 6-sp6 رو از همین سایت دانلود کردم ولی رجیسترش مشکل دداره :
HTML کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب موقعی که فینش رو مزنم اینو:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و موقعی که برنامه رو اجرا میکنم اینو!:

نشون میده چه کنم؟ :19:

Dolphin 7
01-05-2011, 18:15
من visual basic 6-sp6 رو از همین سایت دانلود کردم ولی رجیسترش مشکل دداره :
HTML کد:

بعد از نصب موقعی که فینش رو مزنم اینو:

و موقعی که برنامه رو اجرا میکنم اینو!:

نشون میده چه کنم؟ :19:

نمی دونم مشکلش چیه ولی اگه اینی که نصب کردیو آنینستال کنی و اونیو که لینکشو دادم نصب کنی شاید مشکلت حل شه ( البته اگه مشکل از ویژوال بیسیکی که نصب کردی باشه ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که لینکشو بت دادم خودم نصب کردم الانم دارم ازش استفاده می کنم مشکل خاصیم باش نداشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینو نصب کردیو بازم مشکل داشتی مطمئن باش مشکل از وی بی نیس چون من نصبش کردم همچین اروراییم نداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم که لینکشو بت دادم ویژوال بیسیک شیش سرویس پک شیشه ( عین همینی که تو نصب کردی ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dolphin 7
02-05-2011, 17:31
فک کنم مشکلت به خاطر ویندوزته که هفته , ظاهرا وی بی شیش با ویندوز 7 یه کم مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم رو ایکس پی نصب کرده بودم واسه همین مشکلی نداشتم اگه می تونی رو ویندوزی غیر از 7 نصب کنی , نصب کن اگرم نمی تونی این لینکو بخون ببین کارت را میوفته یا نه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mntkal
03-05-2011, 21:50
فوق العاده ممنونم از کمکت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

راستی این چرا فارسی نداره؟ یه مشکله دیگه؟:41:
من توی control panel یه کارایی کردم ولی بازم درست نمیشه و حروف فارسی رو به شکل لاتین با نقطه و خطوط مختلف نشون میده!

Dolphin 7
04-05-2011, 21:02
فوق العاده ممنونم از کمکت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

راستی این چرا فارسی نداره؟ یه مشکله دیگه؟:41:
من توی control panel یه کارایی کردم ولی بازم درست نمیشه و حروف فارسی رو به شکل لاتین با نقطه و خطوط مختلف نشون میده!

کجاش فارسی نداره؟ تو قسمتی که کدا رو می نویسی؟ تو تکست باکس و لیبل؟ کجا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برنامه های دیگه یا اصن تو قسمتای مختلف خود ویندوزت می تونی فارسی بنویسی؟ مثلا تو "نت پد" یا مثلا اسم فارسی واسه فایلات می تونی بذاری؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان وی بیو رو چه ویندوزی نصب کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mntkal
06-05-2011, 14:14
کجاش فارسی نداره؟ تو قسمتی که کدا رو می نویسی؟ تو تکست باکس و لیبل؟ کجا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برنامه های دیگه یا اصن تو قسمتای مختلف خود ویندوزت می تونی فارسی بنویسی؟ مثلا تو "نت پد" یا مثلا اسم فارسی واسه فایلات می تونی بذاری؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان وی بیو رو چه ویندوزی نصب کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو کد نویسی که مهم نیس مثلا کپشن ها و نام گذاری ها رو نمیشه،کلا فارسی نمیشه نوشت دیگه !بعدم با ورژنی که مدرسه ام داره فرق داره و نتونستم اونی که تو مدرسه نوشته بودمو اینجا باز کنم! :2:تو محیط خود ویندوز اگه منظورته که معلومه اره!!! چون الان دارم فارسی مینویسم دیگه!(اینم شد سوال؟)
نت پد هم که میتونم بنویسم ولی سیو نمیشه که عادیه؟!:20:
رو ویندوز سون نصب کردم دیگه!حالا که ایکس پی هم دارم میتونم برم تو ایکس پی استفاده کنم؟اونجا فارسی داره؟:8:

Dolphin 7
06-05-2011, 21:49
تو کد نویسی که مهم نیس مثلا کپشن ها و نام گذاری ها رو نمیشه،کلا فارسی نمیشه نوشت دیگه !بعدم با ورژنی که مدرسه ام داره فرق داره و نتونستم اونی که تو مدرسه نوشته بودمو اینجا باز کنم! :2:تو محیط خود ویندوز اگه منظورته که معلومه اره!!! چون الان دارم فارسی مینویسم دیگه!(اینم شد سوال؟)
نت پد هم که میتونم بنویسم ولی سیو نمیشه که عادیه؟!:20:
رو ویندوز سون نصب کردم دیگه!حالا که ایکس پی هم دارم میتونم برم تو ایکس پی استفاده کنم؟اونجا فارسی داره؟:8:

اتفاقا تو کد نویسی مهمتره مثلا اگه بخوای کدی بنویسی که بعد از فشرده شدن یه دکمه یه متن فارسیو تو یه لیبل نمایش بده یا مثلا بخوای روزای هفته رو به تو یه آرایه بنویسی و فارسی نداشته باشی چیکار می کنی؟ یا مثلا اگه مثلا اگه یه متن فارسیو که داری می نوسی و خرچنگ قورباغه می نویسه رو یه جاشو اشتبا نوشیتی و بعد از اجرای برنامه فمیدی یه جاش اشتباس ، وختی رفتی تو قسمت کد نوسی ، کجای اون متن خرچنگ قورباغه رو می خوای عوض کنی که متنت درست شه؟! :21:

اون وی بی که تو مدرسه دارین چه ورژنیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فک کردم شاید از سیستم کافی نت استفاده می کنی یا از موبایل یا از یه ویندوز دیگت که فارسی داره یا از سیستم رفیقی فامیلی کسی ( اینم شد جواب؟ :27: :21: )

من ویندوز 7 ندارم نمی دونم سیو نشدن متن فارسی تو " نت پد " عادیه یا نه ، ولی به نظرم خیلی عجیبه که نتونسی فارسی سیو کنی اگه می خوای این مشکلتو تو انجمنی که لینکشو بت می دم بگو شاید مشکلت در مورد " نت پد " و احتمالا نرم افزارای مشابهش حل شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته قبلش سرچ کن ببین اگه تاپیک مشابه وجود نداره تاپیک بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( تا اونجایی که من می دونم حد اقل واسه ویندوز ایکس پی " تم " ویندوز 7 وجود داره که ایکس پیو شبیه ویندوز هفتش می کنه ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشنهاد من اینه که بری تو همون ایکس پی که داری نصب کنی , هر چی باشه وی بی 6 با ایکس پی سازگارتره تا ویندوز 7 ، اگرم فارسیش نصب نبود می تونی بری زبون فارسیشو فعال کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هر حال ، چه تو ویندوز ایکس پی چه تو ویندوز 7 ، اگه نمی تونی تو وی بی فارسی بنویسی یا مشکلت مربوط به قسمت فونت وی بیه یا مشکل از ویندوزته که فارسیش نصب نیس اگه مشکل از اون قسمت فونتای وی بی باشه راه حلش اینه که بری تو
Properties
فرم یا اون چیزی که می خوای روش یا توش فارسی بنویسی ( مثلا لیبل یا تکست باکس یا دکمه یا چیزای دیگه ) بعد باید بری تو قسمت
Font
بعد تو پنجره ای که باز می شه ، از قسمت
Script
که اون پایین پنجره اس
Arabic
رو انتخاب کنی بعدشم یه فونت که می دونی فارسیه انتخاب کنی و
OK
کنی بعد تایپ کن ببین فارسی می نویسه یا نه اگه نوشت که هیچی ولی اگه ننوشت احتمالا مشکل از ویندوزته که فارسیش نصب نیس ، اگه این جوری باشه فک کنم این لینک به درت بخوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

mntkal
07-05-2011, 14:04
مدرسه مون اینه:

منم اینو دارم که ظاهرشون با هم فرق داره! این هوا!:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dolphin 7
08-05-2011, 20:48
مدرسه مون اینه:

منم اینو دارم که ظاهرشون با هم فرق داره! این هوا!:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دو تا هم ورژنشون یکیه هم سرویس پکاشون پس غیر ممکنه فایلی که تو یکیش نوشتی تو اون یکی باز نشه مگه اینکه برنامه یا سیستم عامل یا فایل مشکل داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وختی برنامه رو می خوای باز کنی چی می شه؟ ارور می ده؟ باز نمی کنه؟ وی بیو یه دفه می بنده؟ چه اتفاقی میفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ارورم می ده ارورشو بنویس یا یه عکس ازش بذار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم می خوای فایلتو بده ببینم می تونم بازش کنم یا مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mntkal
10-05-2011, 12:16
hاره فهمیدم یکیه ولی شکلشون باهم کلی فرق داره!:13:
اینم اروری که میده!::18:
راستی اونی که من نوشتم رو ماله مدرسه باز میکنه ولی ماله مدرسه رو من نمیتونم باز کنم که شاید به خاطر همون مشکل فونت فارسیه!:2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]س
اینم فایلش::8:
فقط حق مولف محفوظه ها!:46:

mntkal
10-05-2011, 16:07
راستی ممیز در ماشین حساب رو چطوری درست کنیم؟:41:

Dolphin 7
10-05-2011, 20:53
hاره فهمیدم یکیه ولی شکلشون باهم کلی فرق داره!:13:
اینم اروری که میده!::18:
راستی اونی که من نوشتم رو ماله مدرسه باز میکنه ولی ماله مدرسه رو من نمیتونم باز کنم که شاید به خاطر همون مشکل فونت فارسیه!:2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]س
اینم فایلش::8:
فقط حق مولف محفوظه ها!:46:

من که لینک بت دادم که مشکل فارسی نویسیت تو ویندوز حل شه ، نرفتی سراغ اون لینک ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل باز نشدن فایلت اینه که ویندوزت هنوز فارسیو ساپورت نمی کنه ، فایلیم که نوشتی اسمشو فارسی گذاشتی واسه همین موقع باز کردن مشکل پیدا می کنه چون نمی دونه اسمش چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا باید کدا و اسم برنامه و هر چیزیو می خوای بنویسی با حروف انگلیسی بنویسی یا باید زبون فارسیتو نصب کنی که این دو تا لینک به دردت می خوره حتما ببینشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

اگرم اصرار داری که فونت فارسیو رو ویندوزت نصب نکنی ( که نمی دونم چرا همچین اصراری باید داشته باشی ) : یا اسم فایلتو که فارسی نوشتی عوض کن با حروف انگلیسی بنویس و بازش کن ، اگه نشد ، این فایل پایینو بگیر همون فایل خودته که تو وی بی بازش کردم و با یه اسم انگلیسی ذخیرش کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوع لینک : مستقیم
حجم فایل : 1.72 KB

mntkal
12-05-2011, 14:59
داداش اینا که اموزش نصب فارسی رو سونن!
اگه من با فونت فارسی مشکل داشتم که نمیتونستم بنویسم!
درهر نرم افزاری هم میتونم فارسی بنویسم
فقط این وی بی مشکل داره! حتی تو ایکس پی هم فارسی نمینویسه ! بعدم این فایلو که اینگلیسی کردی بازم باز نمیشه دیگه!چون همش فارسی نوشتم تو مدرسه تا عوض اینجا دربیاد!:)
من که ماشین حسابمو کامل انگلیسی نوشتم :):27:
حالا یکشنبه هم باید تحویل بدم ببینیم چی میشه!

sososos
13-05-2011, 10:27
ویندوزت فارسیه یعنی توی تنظیمات ویندوز روی فارسی تنظیمه
اگه انطوریه مشکل از وی بی هست

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: