مشاهده نسخه کامل
: غیب شدن خود به خود درایو dvd writer
reza.0000
29-04-2011, 14:17
سلام
چند روزی هست که ناگهان و خود به خود درایو dvd writer کامپیوترم ناپدید میشه . و بعد از خاموش و روشن کردن کامپیوتر مجددا پیدا میشه . دلیلش چیه؟
jafarian
29-04-2011, 14:32
سلام
چند روزی هست که ناگهان و خود به خود درایو dvd writer کامپیوترم ناپدید میشه . و بعد از خاموش و روشن کردن کامپیوتر مجددا پیدا میشه . دلیلش چیه؟
شما ستاپ مین دیفالت کنید کابلهای متصل به dvd writer چک کنید مخصوصا کابلی که ازمین به پشت دستگاه خورده که اتصال داره یا نه بایوس سیستمم آپدیت کنید:20:
reza.0000
29-04-2011, 14:48
شما ستاپ مین دیفالت کنید کابلهای متصل به dvd writer چک کنید مخصوصا کابلی که ازمین به پشت دستگاه خورده که اتصال داره یا نه بایوس سیستمم آپدیت کنید:20:
ستاپ مین دیفالت...... این یعنی چی؟
اپدیت بایوس چه جوریه؟
مادربورد من gigabyte ddr3
jafarian
29-04-2011, 15:38
ستاپ مین دیفالت...... این یعنی چی؟
اپدیت بایوس چه جوریه؟
مادربورد من gigabyte ddr3
واسه دیفالت مینتون وقتی سیستم ریست میشه همون اول قبل ازاینکه وارد ویندوز بشین کلیدDelete ازروصفحه کلید بزنید بعدش وارد یک صفحه آبی رنگ میشین سمت راستش راستش نگاه کنیدیک گزینه به اسم دیفالت هست روهمون کلیک کنیدبعدشم کلیدY ازصفحه کلید فشاربدین و ازآخر هم رو گزینه Save & Exit Setup کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دررابطه با آپدیت بایوس مینتونم ازاین برنامه پایین میتونیداستفاده کنید
لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرضمن شما کابلهایی که به پشت دستگاه خودتون خورده رو چک کردین؟
reza.0000
29-04-2011, 15:59
مرسی عزیزم
مال منم همین جوریه . همه این کارها رو هم کردم .
اما درست نشد .
چند روز پیش کامپیوتر رو با یک نرم افزار خاموش کردم . میشه مشکل از نوع خاموش شدن اون روز باشه؟
jafarian
29-04-2011, 16:05
مرسی عزیزم
مال منم همین جوریه . همه این کارها رو هم کردم .
اما درست نشد .
چند روز پیش کامپیوتر رو با یک نرم افزار خاموش کردم . میشه مشکل از نوع خاموش شدن اون روز باشه؟
احتمالا شاید ازهمون برنامه باشه به نظرم تنها راهی که میمونه اینکه که ویندوزچنج کنید درست میشه رجیستری ویندوزم یک اسکن کنید بعد نیستش بعد ویندوزتعویض کنید درضمن ویندوز شما اکس پی یا سون؟
لینک برنامه ترمیم رجیستری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
reza.0000
29-04-2011, 16:19
من مطمعنم از همون نرم افزاره . اخه نرم افزار معتبر و قوی هم بود .
یعنی نباید کامپیوتر رو با هیچ نرم افزاری غیر از دکمه turn off خود ویندوز خاموش کرد؟
خبر مرگم یک کامپیوتر دیگه هم قبلا داشتم که اون هم اینجوری شد و دیگه هم درست نشد . البته اون هاردش غیب میشد و باز پیدا میشد
این جدیده درایو dvdrom
jafarian
29-04-2011, 16:23
من مطمعنم از همون نرم افزاره . اخه نرم افزار معتبر و قوی هم بود .
یعنی نباید کامپیوتر رو با هیچ نرم افزاری غیر از دکمه turn off خود ویندوز خاموش کرد؟
خبر مرگم یک کامپیوتر دیگه هم قبلا داشتم که اون هم اینجوری شد و دیگه هم درست نشد . البته اون هاردش غیب میشد و باز پیدا میشد
این جدیده درایو dvdrom
اون کارهایی که گفتم انجام بدین درست میشه احتمالا سیستم عاملتون چیه دوست عزیز؟
reza.0000
29-04-2011, 16:45
مرسی
xp sp3
اون برنامه رجیستری رو هم کاملا اسکن کردم و پیغام no error یعنی بدون خطا داد .
اما هنوز dvd writer پیدا نشده . ویندوز رو تازه عوض کردم . حال تعویض دوباره ندارم . راه حل دیگه بده لطفا؟
jafarian
29-04-2011, 16:54
مرسی
xp sp3
اون برنامه رجیستری رو هم کاملا اسکن کردم و پیغام no error یعنی بدون خطا داد .
اما هنوز dvd writer پیدا نشده . ویندوز رو تازه عوض کردم . حال تعویض دوباره ندارم . راه حل دیگه بده لطفا؟
اون برنامه رجیستری که دادم حتما یک چند تا خطا پیدا میکنه بعدازاسکن شما کابلها رو هم چک کردین همونطورکه گفتم ازبرنامه رستورویندوزاکس پی هم میتونید کمک بگیرین تو منوی run تایپ کنید restore بعد اینتربزنید بعدش سیستم به چند روزقبل برگردونیداگریک هفته ای میشه نصب کردین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.