مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ساخت یک برنامه (application) در فیس بوک
mehran_pqqp
29-04-2011, 14:10
سلام
من می خواستم یه برنامه تو فیس بوک بسازم ولی برای ساخت برنامه میگه باید اول اکانتت وریفای بشه با شماره موبایل
یاcredit card
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی وارد قسمت وریفای با شماره موبایل میشم تو لیست کشورها ، کشور ایران وجود نداره
کسی می دونه چطوری میشه برنامه ساخت تو فیس بوک؟
آخه خیلی ها ساختن یعنی همشون خارج از ایران هستن؟
male fantasy
01-05-2011, 14:18
با سلام .
دوست من شما بايد براي ساختن برنامه يك Page جدا در فيس بوكـ داشته باشيد .
من اينجا با تصوير راهنماييتون ميكنم.
-----------------------------
1.اول به قسمت Account Setting در پروفايل خود ميريد قسمت User Name . Change را انتخاب ميكنيد . و به شما يك پيغام ميدهد كه بايد شماره ي تلفن خود را وارد كنيد.
-------------------------------------
2.در قسمت دوم شما Verify Via mobile phone را انتخاب ميكنيد و بعد كشور را انتخاب ميكنيد و شماره ي تلفن خودرا با فرمت 98+ وارد ميكنيد . و بعد يا با سرويس Sms يا Call فيس بوك به شما زنگ ميزنه و كد رو ميخونه . (بهتره از سرويس Call استفاده كنيد)
------------------------------------------
3.در قسمت سوم بعد از وارد كردن شماره ي تلفن و كد دوباره به قسمت پروفايل خود ميرويد و دوباره به قسمت Account Setting / Username ميرويد و Page خود را ميسازيد .
+دوست من وقتي Page خود را ساختين ميتوانيد برنامه ي خود را بسازيد بدون هيچ مشكلي .
موفق باشيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehran_pqqp
03-05-2011, 16:27
با سلام .
دوست من شما بايد براي ساختن برنامه يك Page جدا در فيس بوكـ داشته باشيد .
من اينجا با تصوير راهنماييتون ميكنم.
-----------------------------
1.اول به قسمت Account Setting در پروفايل خود ميريد قسمت User Name . Change را انتخاب ميكنيد . و به شما يك پيغام ميدهد كه بايد شماره ي تلفن خود را وارد كنيد.
-------------------------------------
2.در قسمت دوم شما Verify Via mobile phone را انتخاب ميكنيد و بعد كشور را انتخاب ميكنيد و شماره ي تلفن خودرا با فرمت 98+ وارد ميكنيد . و بعد يا با سرويس Sms يا Call فيس بوك به شما زنگ ميزنه و كد رو ميخونه . (بهتره از سرويس Call استفاده كنيد)
------------------------------------------
3.در قسمت سوم بعد از وارد كردن شماره ي تلفن و كد دوباره به قسمت پروفايل خود ميرويد و دوباره به قسمت Account Setting / Username ميرويد و Page خود را ميسازيد .
+دوست من وقتي Page خود را ساختين ميتوانيد برنامه ي خود را بسازيد بدون هيچ مشكلي .
موفق باشيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون ولی ، قسمت UserName رو من قبلا یه بار عوض کردم
من page م رو قبلا ساختنم ، الان چطوری باید یه برنامه بسازم؟ آخه همون مشکلی که تو پست اول گفتم رو دارم
مرسی
smart_twists
08-05-2011, 18:31
من کارای تایید حساب رو انجام دادم حالا که میخام برنامه بدم به فیس بوک میگه طبق قانون آمریکا به کشور شما اجازه داده نمیشه
دوستان راه حلی اگر دارید بگید
مرسی
greenboys1990
13-05-2011, 13:02
درود ...
این اولین پستمه و امید وارم که به دردتون بخوره
برای ساخت برنامه در فیس بوک حتما باید Hometown و Current City شما چیزی غیر از تهران یا ... که در ایران است باشه و در پروفایل خود این هارو به newyork یا .. تغییر بدید ... به همین آسونی:40::40::40::31:
تا درودی دیگر بدرود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.