مشاهده نسخه کامل
: من می خوام برنامه نویسی بخونم
graphic pix
28-04-2011, 20:54
سلام دوستان
من می خوام برنامه نویسی بخونم .راهنمایی بفرمایید از کجا با چه زبانی و چه جوری شروع کنم؟ ممنون
سلام دوست خوب:
به اینجا یک سر بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی. سوال دیگه داشتی در خدمتیم.
graphic pix
30-04-2011, 18:22
برنامه نویسی شی گرا یعنی چی بی زحمت؟
یه سر به اینجا بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما بذار یه کم توضیحات رو کامل کنم.
در برنامه نویسی شی گرا هر چیز به صورت یک شی تصور میشه. به دنیای اطراف نگاه کن در واقع ما با اشیا طرف هستیم. مثلا موبایل یک شیه، کامپیوتر یک شی است. انسان، میز، و هر چیز که فکرشو بکنی میتونه در قابل یک شی تعریف بشه، البته برخی شکلا قابل دیدن هستند و بعضی ها قابل دیدن نیستند. مثلا روح یک شی نامریی است!!!
اما برگردیم به ویندوز: هر عنصر ویژوالی(بصری) مثل منو، مثل دکمه، لیست باکس، دکمه های رادیویی و ... در دنیای کامپیوتر یک شی هستند. هرچند اشیا نامریی هم داریم ....
تو دنیای واقعی هر شی یک سری رویدادها به سرش میاد. مثلا چوب تراشیده میشه. همین اتفاق تو دنیای کامپیوتر هم می افته، مثلا دکمه کلیک میشه، دبل کلیک میشه و ....که به اینا رویداد میگن.
اشیا در برابر رویدادها رفتارهای مختلف نشون میدن مثلا چوب میشکنه، و دکمه براساس تابعی که براش تعریف شده یک کاری رو انجام میده.
هر شی یک خواصی داره مثلا چوب میتونه رنگی، جدید، کهنه و ... باشه و اجزای برنامه ها هم میتونن همینطور باشن، مثلا لوسنت( شفاف)، رنگی و ... باشند
در واقعیت برخی از اشیا که ریشه مشترک دارند از یک کلاس هستند. بذار یک مثال توپ بزنم:
تو دنیا ماشینها کلاس بندی هستند: آ، ب، ث
دقت کن که ماشین ها یک لغت کلی است.
یکی از این ماشین های کلاس آ مرسدس بنز هست
مرسدس بنز یک لغت خاصه
به مرسدس بنز میگن یک شی!
مرسدس بنز مدل های مختلف داره
این مدل ها یکی از خواص بنز هستند.
مرسدس بنز رنگ های مختلف داره
هر کدوم از این رنگ ها یکی از خواص بنز هستند.
هر کدوم از این بنزها حرکت میکنند(یک رفتار هست)
به این رفتار متد میگن.
خلاصه اینکه به همین ترتیب میشه جلو رفت.
اما نکته قابل توجه اینه که باعث میشه برنامه نویسی شی گرا بسیار منعطف بشه اینه که تصور شما از کلاس و اشیا میتونه کاملا متفاوت با من باشه، مثلا شما میتونستی بگی :
بنز رو یک کلاس تصور کنی و بعد مدل های مختلف اون رو به عنوان شی تصور کنی... یا حتی مثلا بگی بنز خانواده E رو یک کلاس تصور کنی و بعد بر اساس حجم موتور از اون شی بسازی....
خلاصه جانم این خلاصه ای بود از "جهان بینی و فلسفه شی گرا" باور کن ساده تر از این نمیتونستم بگم. امیدوارم نقطه شروع خوبی واست باشد.
باز هم سوال بود در خدمتیم.
water_lily_2012
01-05-2011, 09:35
منظور شما از اينكه مي خواهيد برنامه نويسي بخونيد دقيقا چيه؟
مي خواهيد وارد رشته كامپيوتر شويد و يا فقط مي خواهيد برنامه نويسي ياد بگيريد.
اصلا رشته شما چي هست؟
چقدر از برنامه نويسي مي دانيد؟
دوست داريد برنامه نويسي چي را ياد بگيريد؟ وب، ويندوز، موبايل و ...
شما ابتدا اين سوالات را جواب بده تا دقيقا راهنمايتان كنم.
سلام دوستان
من می خوام برنامه نویسی بخونم .راهنمایی بفرمایید از کجا با چه زبانی و چه جوری شروع کنم؟ ممنون
با سلام
خیلی خوبه که تصمیم داری برنامه نویسی بخونی . بهتره که برنامه نویسی رااز ++c شروع کنی چون هم اسونه هم مقدمه ای برای یاذگیری زبان های دیگه است کتاب های خوداموز زیادی در این زمینه است مثل کتابهای انتشارات دیباگران تهران وغزال
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.