PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمایشگاه کتاب ◄◄بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

sepid12ir
28-04-2011, 18:30
سلام

باز هم اردیبهشت و نمایشگاه کتـــاب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 14 تا 24 اردیبهشت ماه سال جاری در مصلی بزرگ تهران برگزار می‌شود.

...

بدون شک، انتخاب کتاب مناسب، یکی از مشکلاتیست که خیلی از ماها در نمایشگاه باهاش مواجه میشیم.
به همین دلیل این تاپیک را زدم تا به کمک هم بازدیدمون از نمایشگاه امسال هدفمند "تر" بشه. و انتخاب درست تری داشته باشیم :20:

بنابراین از دوستان علاقمند خواهش میکنم کتاب های مورد علاقشون را با ذکر نام انتشارات و همینطور خلاصه ای از محتوای کتاب برامون بنویسند.
و همینطور کتاب هایی که قصد دارن امسال از نمایشگاه بخرند ( البته با ذکر دلیل ).

امیدوارم نمایشگاه خوبی در پیش رو داشته باشیم :20:
...

در ضمن دوستان علاقمند برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نمایشگاه و همینطور نحوه ی ثبت نام برای دریافت بن میتونن به سایت رسمی نمایشگاه کتاب مراجعه کنند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضیحات کامل در رابطه با خرید یارانه ای (بن) کتاب:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...

rosenegarin13
28-04-2011, 18:51
سلام ...
مرسی سپیده ..

فعلاً این دو تا لینکُ برای جستجوی کتابای خارجی تو سالن های ارزی و ریالی داشته باشیم تا بعد ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن. هنوز تصمیم نگرفتم چه کتابایی بگیرم، ولی حتماً می نویسم اینجا وقتی انتخاب انجام شد ..

Hamid Hamid
28-04-2011, 22:07
سلام دوستان...

مرسي از خانوم سپيده براي ايجاد تاپيك...

والا من كه مثلا كنكور دارم : دي اما قصد دارم به حول و قوه ي الهي يه كتاب هايي بگيرم...

فول آلبوم : دي ببخشيد كل كتاب هاي جناب سيد محمد علي جمال زاده رو داشتم و اين تابستون آخرين دونش رو هم خريده بودم اما تو پاييز كلش رو اهدا كردم به عموم كه اومده بود ايران ...

پس اگه عمري باقي باشه و برم نمايشگاه مي خوام دوباره اين كتاب هاي سيد بزرگوار : دي رو بگيرم ... نه كه نخونده باشم ... نه... همه رو خوندم و زياد : دي اما داشتن كتاب هاي ايشون كه به نظرم بهترين داستان نويس ايراني هستند بدون رغيب !! رو افتخار ميدونم.

پس درود بر سيد بزرگوار و روحش شاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي اگه برم شايد چند تا كتاب زبان اصلي هم خريدم ... در مورد موسيقي يا سينما ... همين 2 مورد نه هنرهاي ديگه : دي

موفق باشيد.

jericho-sina
29-04-2011, 15:23
دوستان یه سوال داشتم
می خواستم بدونم نمایشگاه از چه روزی به بعد برای عموم آزاد میشه؟
عموما چند روز اولش برای عموم آزاد نیست دیگه؟ درست میگم؟
ممنون

Miss Artemis
29-04-2011, 15:43
دوستان یه سوال داشتم
می خواستم بدونم نمایشگاه از چه روزی به بعد برای عموم آزاد میشه؟
عموما چند روز اولش برای عموم آزاد نیست دیگه؟ درست میگم؟
ممنون

از 14 اردیبهشت بازدید عموم هست ....:20:

*IN*
29-04-2011, 15:59
سلام
امیدوارم بی ربط به تاپیک نباشه...
من تاحالا از کافکا کتاب نخوندم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم...
میخوام امسال از نمایشگاه یکی از کتاباش رو بگیرم ، به نظرتون کدوم کتاب بهره؟؟؟

sepid12ir
29-04-2011, 16:18
سلام

شخصا" فکر میکنم "مسخ" کافکا بهترین انتخاب باشه برای شروع و آشنا شدن با کافکا
تو این تاپیک هم بحث مختصری شده در موردش:

Petros
29-04-2011, 17:00
سلام

ببخشید اگه بی ربطه!

من میخوام کتاب زبون اصلی بگیرم. دانشجو هم هستم. دردمو به کی بگم؟ به بانک صادرات؟ چی بهش بهم؟ شنیدم کارت میدن؟ توی این کارت مبلغی هست؟

nimamir
29-04-2011, 17:28
پدر خوانده رو حتما بگیرید نشر افق کتابای زیادی گرفتم پازسال اکثرا مزخرف اگه خواستید بگید تا بگم نگیرید!

rosenegarin13
29-04-2011, 18:02
سلام

ببخشید اگه بی ربطه!

من میخوام کتاب زبون اصلی بگیرم. دانشجو هم هستم. دردمو به کی بگم؟ به بانک صادرات؟ چی بهش بهم؟ شنیدم کارت میدن؟ توی این کارت مبلغی هست؟
سلام ...
شما به بانک صادرات با کارت ملی و کارت دانشجوییتون و 1000 تومن مراجعه کنید، بهتون کارت عرضه کتاب میدن که بهتون اجازه میده تا سقف 60 تومن(اگر دانشجوی کارشناسی هستید) از بخش کتب خارجی (ارزی و ریالی) خرید کنید. تو خود کارت مبلغی نیست ولی اگه از بخش ریالی خرید کنید ارزون تر درمیاد. توجه کنید که دانشجوهای دوره کارشناسی برای خرید کتب خارجی و استفاده از این کارت باید 17 اردیبهشت مراجعه کنن به مصلی.

برای توضیحات تکمیلی:

ویرایش: امروز که رفتم بانک هم اصل کارت دانشجوییُ خواستن هم اصل کارت ملی هم یه کپی از هر کدوم ...

rosenegarin13
29-04-2011, 18:15
سلام
سلام ..
به جز مسخ، تعریف محاکمه کافکا رو زیاد شنیدم ... نشر نیلوفر ... ترجمه امیر جلال الدین اعلم ...

لینک های مرتبط:

Petros
30-04-2011, 06:24
اگه میخوایید با ملل مختلف آشنا بشید، کتاب مارک و پلوی منصور ضابطیان رو تهیه، اقدام و منهدم کنید. توی 1Pezeshk.com هم میتونید یه Review ازش پیدا کنید.

دومین پیشنهاد: نهج البلاغه و صحیفه سجادیه ست. اگر تا به حال موفق به خوندنش نشدید بدونید 57.5 الی 58.5 درصد از عمرتون رو هدر کردید. اگر کفر نباشه در حدواندازه های قرآن اند.

وقتتون پربار

farryad
30-04-2011, 13:12
سلام
من متاسفانه نمیتونم بیام تهران برای نمایشگاه اما کتابهایی که اگه می بودم می خریدم اینا بود:
انجیل سفید/ توبیاس وولف/ ترجمۀ امرایی/نشر ثالث

اگه با ریموند کارور آشنایی داشته باشید و از داستانهاش خوشتون بیاد مطمئنا از وولف هم خوشتون اومد.این دون نفر تو ادبیات آمریکا پایه گذار یه سبک جدید به نام رئالیسم کثیف هستند. اولین کتاب از وولفِ که ترجمه میشه اونم مترجم توانایی مثل اسدالله امرایی.

هیولای‌ هاوکلاین/ریچارد براتیگان/نشر افراز/سارا خلیلی جهرمی

براتیگان رو که میشناسیم همه با در قند هندوانه

ايستادن زير دکل برق فشارقوی / داوود غفارزادگان/نشر چشمه

یکی از داستان نویسان توانای معاصر کشورمون که جدید ترین دستپختش این کتابه.

خب اینها کتابهایی هست که قراره تو نمایشگاه برای اولین بار به فروش برسه.

اما از کتابهایی که قبلا هم چاپ شده و اگه میدیدم میگرفتم اینا بودن:

کتاب بی نام اعترافات/ غفارزادگان
سانست پارک/پل استر
از دو که حرف میزنم از چه حرف میزنم؟/ موراکامی
نوت بوک/ یوسا
و..........

سلام
به نظر اگه کافکا خوانی رو میخوای شروع کنی همون مسخ از همه بهتره چون با دنیاش آشنا میشی.
این محاکمه اصلا پیرنگ نداره داستانش.یعنی اصلا رابطه علت و معمول توش رعایت نشده و شاید همین خسته ککنده بشه برای خواننده. من از این کتاب 100 صفحه بیشتر نتونستم بخونم. با داستان کوتاهاش هم نتونستم کنار بیام.فقط همون مسخ رو خیلی دوست دارم.

rameshk
30-04-2011, 14:09
سلام ...
شما به بانک صادرات با کارت ملی و کارت دانشجوییتون و 1000 تومن مراجعه کنید، بهتون کارت عرضه کتاب میدن که بهتون اجازه میده تا سقف 60 تومن(اگر دانشجوی کارشناسی هستید) از بخش کتب خارجی (ارزی و ریالی) خرید کنید. تو خود کارت مبلغی نیست ولی اگه از بخش ریالی خرید کنید ارزون تر درمیاد. توجه کنید که دانشجوهای دوره کارشناسی برای خرید کتب خارجی و استفاده از این کارت باید 17 اردیبهشت مراجعه کنن به مصلی.

برای توضیحات تکمیلی:

ویرایش: امروز که رفتم بانک هم اصل کارت دانشجوییُ خواستن هم اصل کارت ملی هم یه کپی از هر کدوم ...

سلام
من كارت پارسال رو دارم، قبول مي كنن شارژش كنن؟
يه سوال ديگه، بن فقط براي خريد كتب خارجيه؟ (پارسال كه اينطور نبود!!!)
امسال چقدر از ما پول ميگيرن؟ (پارسال كه 20 تومن مي داديم، 40 تومن تو كارت بود) امسال چطوره؟
چرا به شيوه پارسال عمل نكردن؟ (يكي نيست بگه به شما چه؟:27:)
3پا3

M3HRD@D
30-04-2011, 14:19
دوستان تاریخ دریافت بن کتاب فقط مخصوص کتب خارجی؟

زمان دریافت بن رو تا تاریخ دهم برا شهرستانی ها و تا یازدهم برای تهرانی ها زدن یعنی من که ساکن تهران نیستم و مهلتم تموم شده میتونم برم شعبه های بانک صادرات تهران بگیرم؟

rosenegarin13
30-04-2011, 15:31
سلام
من كارت پارسال رو دارم، قبول مي كنن شارژش كنن؟
يه سوال ديگه، بن فقط براي خريد كتب خارجيه؟ (پارسال كه اينطور نبود!!!)
امسال چقدر از ما پول ميگيرن؟ (پارسال كه 20 تومن مي داديم، 40 تومن تو كارت بود) امسال چطوره؟
چرا به شيوه پارسال عمل نكردن؟ (يكي نيست بگه به شما چه؟:27:)
3پا3

سلام
فکر نکنم شارژ کنن مال پارسال رو .
دو نوع کارت هست، یکی کارت عرضه کتاب (مخصوص کتب خارجی فقط)، یکی هم کارت یارانه ای خرید کتاب(کتب داخلی فقط)..اولی 1000 تومن میدید، به اندازه 60 تومن میتونید از بخش خارجی خرید کنید(60 تومن تو کارت نیست، بن نیست!)، دومی بنه، 20 تومن میدید، 40 تومن بن خرید می گیرید.

rosenegarin13
30-04-2011, 15:38
دوستان تاریخ دریافت بن کتاب فقط مخصوص کتب خارجی؟

زمان دریافت بن رو تا تاریخ دهم برا شهرستانی ها و تا یازدهم برای تهرانی ها زدن یعنی من که ساکن تهران نیستم و مهلتم تموم شده میتونم برم شعبه های بانک صادرات تهران بگیرم؟
بله، کارت عرضه کتاب فقط تاریخ داره،

به گزارش عصرايران به نقل از روابط عمومي بانك صادرات ايران توزيع كارت الكترونيكي خريد كتابهاي خارجي بيست و چهارمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از دوم ارديبهشت ماه سالجاري در شعب منتخب اين بانك در سراسر كشور آغاز خواهد شد و تا دهم ارديبهشت ماه در تهران و تا يازدهم ارديبهشت در ساير استان ها ادامه خواهد داشت.
تو تهران تا دهم یعنی امروز بود که تموم شد ... شهرستان ها هم تا یازدهم هست، شما که ساکن تهران نیستید فردا میتونید بگیرید از همونجا.

*IN*
30-04-2011, 15:43
بله، کارت عرضه کتاب فقط تاریخ داره،

تو تهران تا دهم یعنی امروز بود که تموم شد ... شهرستان ها هم تا یازدهم هست، شما که ساکن تهران نیستید فردا میتونید بگیرید از همونجا.

من تهرانم این بن کتابای داخلی رو فردا برم نمیدن؟؟؟

rosenegarin13
30-04-2011, 15:53
من تهرانم این بن کتابای داخلی رو فردا برم نمیدن؟؟؟
کارت عرضه ی کتاب(کتب خارجی) فقط مهلت داره تا دهم و یازدهم (تو تهران و شهرستان ها به ترتیب)، بن یارانه ای کتاب مهلت براش تعیین نکردن، فقط تو سامانه ثبت نام کنید، کد رهگیری بگیرید، با اصل و کپی کارت ملی و کارت دانشجوییتون+20000 تومن، مراجعه کنید به شعب منتخب.

*IN*
30-04-2011, 16:51
کارت عرضه ی کتاب(کتب خارجی) فقط مهلت داره تا دهم و یازدهم (تو تهران و شهرستان ها به ترتیب)، بن یارانه ای کتاب مهلت براش تعیین نکردن، فقط تو سامانه ثبت نام کنید، کد رهگیری بگیرید، با اصل و کپی کارت ملی و کارت دانشجوییتون+20000 تومن، مراجعه کنید به شعب منتخب.

کجا باید ثبتنام کرد تو سایت نمایشگاه که لینکی نیست...

rosenegarin13
30-04-2011, 17:01
کجا باید ثبتنام کرد تو سایت نمایشگاه که لینکی نیست...
اینجا:

Hamid Hamid
30-04-2011, 20:35
سلام دوستان ...

اينجا تاپيك نمايشگاه هست ... مي خواستم يه خاطره اي بگم در موردش ... صفحه ي اول من گفتم كه امسال حتما ميرم و كتاب هاي جمال زاده و چند تا كتاب زبان اصلي ميگيرم... اما ياد يه موضوعي افتادم...

من از اول دبيرستان تا حالا كه ميشه دقيقا 7 سال هر 7 سال پي در پي رفتم نمايشگاه ... به اتفاق صميمي ترين دوستم ... كه متاسفانه امسال بخاطر مريضي قلبي اي كه داره تو بيمارستان هست و بستري ... و نكته ي خيلي تاسف بار تر اينكه اميدي هم به زنده بودنش نيست ...و تا يكي 2 ماه ديگه بيشتر زنده نيست.

و اينكه اون پستم تو صفحه ي اول رو اينجا به نوعي اصلاح ميكنم... من امسال نمايشگاه نخواهم رفت.

موفق باشيد! و خوش بگذره

Petros
30-04-2011, 20:38
آقا من خودمو تو سایت ثبتیدم.

حالا بر فرض 0.2 درصد من یارانه 40 تومنی گرفتم. سوال پرسیده میشه که آیا مجبورم 40 تومنشو خرج کنم؟ آیا میتونم نقدش کنم بزنم به زخمی از زندگی؟ بعد، آیا این 40 تومن به درد کتابای زبون اصلی میخوره؟

وققتون پربار

nimamir
30-04-2011, 20:47
آقا بیخود دلتون رو به این یارانه خوش نکنید همش مزخرفه ، برید غرفه ریالی

rosenegarin13
30-04-2011, 21:04
آقا من خودمو تو سایت ثبتیدم.

حالا بر فرض 0.2 درصد من یارانه 40 تومنی گرفتم. سوال پرسیده میشه که آیا مجبورم 40 تومنشو خرج کنم؟ آیا میتونم نقدش کنم بزنم به زخمی از زندگی؟ بعد، آیا این 40 تومن به درد کتابای زبون اصلی میخوره؟

وققتون پربار
نه مجبور نیستید همه ش رو خرج کنید ولی خب سوخت میره دیگه ...
نمیتونید نقدش کنید، بن کتاب هست.
از بخش کتب خارجی هم نمی تونید خرید کنید باهاش.

Petros
30-04-2011, 21:22
نه مجبور نیستید همه ش رو خرج کنید ولی خب سوخت میره دیگه ...
نمیتونید نقدش کنید، بن کتاب هست.
از بخش کتب خارجی هم نمی تونید خرید کنید باهاش.
:31:

آقا خیلی مردی. بالاخره فهمیدیم بن چیه! خب خدا رو شکر.

پس اونی که گفتن برای کتب خارجی چیه؟ (آخریشه به مولا، دیگه حرص نمیدم)

rosenegarin13
30-04-2011, 21:37
:31:

آقا خیلی مردی. بالاخره فهمیدیم بن چیه! خب خدا رو شکر.

پس اونی که گفتن برای کتب خارجی چیه؟ (آخریشه به مولا، دیگه حرص نمیدم)
اون کارت خرید کتابه که بهتون اجازه میده تا سقف 60 تومن روز 17 اردیبهشت(اگه دانشجوی کارشناسی هستید) از بخش خارجی(سالن ارزی+ریالی) خرید کنید، بن نیست !

*IN*
30-04-2011, 22:12
تو ایران کتابی در مورد سمبل شناسی چاپ شده؟؟؟
کتابی که مثلا عکس پنتاگرام یا بلک سان رو انداخته باشه بعد در موردشون توضیح بده...
اگه هست ممنون میشم معرفی کنید ، من خیلی تو اینترنت دنبال یه همچین کتابی گشتم ولی هیچی پیدا نکردم...

kourosh_sos
30-04-2011, 22:24
من چندتا کتاب تو زمینه رشته خودم کامپیوتر میخوام البته به زبان فارسی و از یک انتشارات خیلی عالی یکی دوره +A دوره MCSE آموزش VB.NET و آموزش برنامه نوسی پایگاه داده با VB.NET به نظر شما چه کتابی بگیرم که واقعا مولف باشن و کامل آموزش داده باشن و خلاصه بهترین ایران باشن.

rambo_1386
01-05-2011, 13:17
واقعا دستتون درد نکنه سبیده خنم خوب تاپیکی زدی خوب:46:
منو و میلاد (magic bean) هرساله باهم میریم نمایشگاه و حسابی استفاده میکنیم:10:
پارسال که کتابای خوبی گرفتیم منو میلاد باهم اینارو گرفتیم
مثنوی معونی مولانا
دیوان حافظ ( فارسی انگلیسی آلمانی)
حافظ به چهار زبان فارسی انگلیسی فرانسه آلمانی
و اما امسال من و برادر میلاد تصمیم گرفتیم با بچه های گل پی سی ورلد بریم نمایشگا:40::40::40:
تا حالا من ، میلاد ، علی ، بهار ، آرش شیفتر ، جواد گیمر ، پوریا ، علی آپدیت ، علی فانوس و خیلیای دیگه از بچه های پی سی اعلام آمادگی کردن که باهم چند روز بریم نمایشگا:40::40::40:
متاسفانه بهار عزیز مسول جمع کردن گروه بود و بخاطر بن شدن بهارعزیز توسط مدیران ،امسال گروه ما با همین تعداد به نمایشگاه میره!!!
ای کاش مدیران سایت هم تو این حرکت به ما کمک کنن مثلابابک خان هم بیان بریم سری به کتابای نجوم بزنیم یا کارین جان تجربیات زیادی در زمینه کتابای علمی تخیلی دارن اگه این عزیزان بیان واقعا جممون جمع میشه:10:
پیشنهاد میکنم دوستان حتما به صورت گروهی به نمایشگاه برید منظورم دوستان پی سی ورلدی هست چون اینجوری دوستیتون روز به روز بیشتر هم میشه:46:

*IN*
01-05-2011, 17:46
تو ایران کتابی در مورد سمبل شناسی چاپ شده؟؟؟
کتابی که مثلا عکس پنتاگرام یا بلک سان رو انداخته باشه بعد در موردشون توضیح بده...
اگه هست ممنون میشم معرفی کنید ، من خیلی تو اینترنت دنبال یه همچین کتابی گشتم ولی هیچی پیدا نکردم...

کتابی نیست؟؟؟

rosenegarin13
01-05-2011, 18:09
کتابی نیست؟؟؟

rosenegarin13
02-05-2011, 18:47
خب بالأخره چند تا از کتابایی که میخوام بگیرم رو انتخاب کردم، البته همه ش نیست، از کتابایی که تازه امسال منتشر میشن(نشر داخل) اطلاع ندارم و اونا برام تو اولویت قرار دارن ..

«پشت دریچه ی جهان» / نشر مروارید

شعرهای چاپ نشده عمران صلاحی، که همه نوع شعری توش پیدا میشه .. شعرهایی ساده و دلنشین بدون پزهای زبانی ..

«مجموعه داستان رگ»/ نشر چشمه

نُه داستان کوتاه از یاسمن شکرگزار که نشانی دارد از غم های واقعی انسان ..

«عاشقانه های بی کلام»/ نشر کتاب خورشید

اشعار برگزیده ای از پل ورلن شاعر فرانسوی به ترجمه زهرا تعمیدی ... کتاب در قطع جیبی هست و دو زبانه هم هست برای کسایی که به زبان فرانسه علاقه دارن ..

«تو به نقش قهوه اعتقاد داری/ به پیش بینی، به بازی های بزرگ/ من فقط به چشم هایت!»

«هنوز در سفرم»

شعرها و یادداشت های منتشر نشده سهراب که خواهرش پریدخت سپهری جمع آوری کرده و نشر فرزان چاپش کرده ... کتابی برای اینکه سهراب رو بهتر بشناسی و شعراش رو بهتر درک کنی ..

«دیدن دختر صد در صد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل»/ نشر ثالث

مجموعه هفت داستان کوتاه از نویسنده معاصر ژاپنی هاروکی موراکامی یه ترجمه محمود مرادی.
«در یک صبح زیبای ماه آوریل در یکی از خیابان های فرعی محله معروف هارویوکوی توکیو دختر صد در صد دلخواهم را دیدم. راستش را بخواهید آن قدرها هم زیبا نیست. آدم خیلی مهمی هم نیست. لباس پوشیدنش هم چیز خاصی ندارد. پشت موهایش در خواب شکسته و بی ریخت شده. جوان نیست. باید 30 سال داشته باشد. درست ترش این است که بگویم اصلاً شبیه دخترها نیست، اما هنوز از 50 قدمی می توانم بفهمم او دختر صد در صد دلخواه من است ..»

«آقای پالومار»/ نشر کتاب خورشید

ایتالو کالوینو ادعا کرده شاید بتوان این داستانش را در دو جمله خلاصه کرد: «مردی گام به گام برای نیل به آگاهی به راه می افتد اما هنوز به آن نرسیده است.»

«تفنگ بازی»/ نشر روزنه

نوشته پوریا عالمی با تصویر سازی مهدی کریم زاده و صفحه آرایی برادرش ..مجموعه‌ای از مینیمال‌ های طنز که می‌توان آنها را مینیمال‌ های طنز سیاسی نامید...

«آدم ها کپی برابر اصل،کپی برابر اصل،کپی برابر اصل بی اصل و نسبی هستند که برای تکثیر خود حتی به اصالت وجودیشان شک هم نمی کنند. و این خلاصه مفهوم تاریخ تمدن است.»

«فرجام آندریاس»/ نشر کتابسرای نیک

یوزف روت، نویسنده قرن بیستمی آلمانی تبار، داستان زندگی پیرمردی آواره را روایت می کند که در حاشیه رود سن زندگی می کند که روزی توجه یک توریست را به خودش جلب می کند و مسیر زندگیَش متحول می شود...
ترجمه کتاب از محمد همتی ست .

Lady parisa
03-05-2011, 11:46

امیدوارم متناسب با تاپیک باشه

M3HRD@D
03-05-2011, 12:50
بنده هم چند کتاب رو که دوست دارم و به احتمال زیاد از نمایشگاه خریداری می کنم رو معرفی می کنم فعلا سینمایی ها رو معرفی می کنم :

جهان هولوگرافيك/ مايكل تالبوت /ترجمه:داريوش مهرجويي /انتشارات هرمس
در جهان ما و هر آنچه در آن است از قطره های باران و دانه های برف و درخشان کاج تا شهابها و ذرات الکترون ها و کوانتوم ها همه تنها تصاویر اشباح گونه ای هستند از واقعیتی دور ار دسترس که در خارج از زمان و مکان بر ما فرا تابیده می شوند.نظریه هولوگرافیک بودن جهان نه تنها واقعیت های ملموس زندگی ما را در بر می گیردبلکه می تواند پدیده های حیرت آوری همچون تله پاتی ، نیروهای فراطبیعی انسان ، وحدت کیهانی ،درمان های معجزه آسا و .... توضیح دهد. (پشت جلد كتاب )

درک فیلم آلن کسبی‌یر
بهمن طاهری/نشرچشمه

رومن به روایت پولانسکی
رومن پولانسکی
آزاده اخلاقی/نشرچشمه
این شرح‌حال یکی از مهم‌ترین و بهترین کارگردان‌های زنده‌ی سینماست به‌ روایت خودش؛ شرح‌حالی اعتراف‌گونه که نظیرش را بعید است بتوان میان هنرمندان یافت. مردی که زندگی خود را از ابتدا تا سال‌های میانی زندگی‌اش به‌ گونه‌ای شرح می‌دهد که همه‌چیز واضح و آشکار باشد و حس نمی‌کند که با گفتن چیزی، نکته‌ای، حرفی یا خاطره‌ای، ممکن است تصویرش در ذهن آن‌ها که تماشاگر فیلم‌هایش هستند دستخوش تغییر شود. همه‌چیز را می‌گوید تا خودش را آن‌گونه که هست به تماشا بگذارد؛ نه آن‌گونه که تماشاگرانش او را به‌واسطه‌ی سینما شناخته‌اند.

گفت گو با آل پاچینو
اثر لارنس گرابل, ترجمه: فرزاد فربد، «نشر پنجره»

امید بازیافته: سینمای آندری تارکوفسکی
نشر مرکز

گشت و گذاری با
مارتین اسکورسیزی
در سینمای آمریکا
(مترجم: مازیار اسلامی)/انتشارات اختران
این کتاب واکنشی است به غفلت منتقدان و مورخان سینما و همچنین اعضای آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا (اسکار) در برابر فیلم های مهم و درخشانی که طی صد سال گذشته در غبار فراموشی محو بوده اند. اسکورسیزی در مقام یک عاشق کهنه کار و سرسخت سینما در آن فیلم مستند (و در نتیجه این کتاب) به معرفی فیلم های جذاب و جالب توجه سینمای آمریکا پرداخته که عموماً هم در آکادمی اسکار مورد بی مهری قرار گرفته اند، و هم در مقالات منتقدان و مورخان سینما. فیلم هایی که بسیاری از آنها تولیداتی با بودجه درجه دو هستند.

karin
03-05-2011, 18:41
قدرت خدا چقدر هم که سایتشون کامله
نمایشگاه افتتاح شد و هنوز بخش کتاب های ناشران و سرچ کتابهای داخلی در حال ساخته!

راه خاصی هست برای یافتن انتشارات کتاب های حوزه ی هنر؟ چون امسال قصد کردم کتاب های تخصصی بخرم و داستان و ادبیات داستانی رو بذارم کنار (یعنی کنترل کنم خودم رو : دی) . و فکر نمیکنم وقت کنم کل نمایشگاه رو بگرم. مثل سالهای گذشته...

singleguy
03-05-2011, 19:33
من هم از بین کتاب های فنی مهندسی لاتین فقط دوتا کتاب چشمم را گرفته که به احتمال زیاد میخرم:

کتابی هست در زمینه ی برق وسایل نقلیه ی هیبرید ( که انشالله در قرون آینده در کشور ما هم گسترش پیدا خواهد کرد)

و کتاب بعدی:
افتخار میکنم که این کتاب، یکی از بهترین کتاب های دنیا در زمینه های خودروهای الکتریکی و هیبرید و... هست که دوتا از نویسندگانش ایرانی هستن! پروفسور مهرداد احسانی، (که به دلایل دینی از یران رفت) و دکتر علی عمادی! در ترم جاری هم کنفرانسی را از روی همین کتاب باید تو دانشگاه ارائه بدم.

متاسفانه از کتاب های فنی مهندسی لاتین در زمینه خودم اصلا خوشم نیومد! بارزترین مثالش اینه که هیچ کتابی از پروفسور بهزاد رضوی (تقریبا میشه گفت مرد یک الکترونیک جهان) نیست (نه زبان اصلی، نه ترجمه شده)!
قیمت این کتاب ها هم خیـــــــــلی بالا هست!:19:
به کسای که در زمینه های دیگه کتاب میخرن پیشنهاد میکنم قدر کتاب هایی که با این قیمت های پایین میخرن را بدونن! من فقط زورم به هیمن دو کتاب میرسه! فکر کنم اینا را بخرم، باید از تهران تا خونمون را پیاده برگردم :دی

nimamir
03-05-2011, 19:51
دو تا کتاب از جورج اورول :

درود بر کاتالونیا

نویسنده: جرج اورول

(گزارشی از جنگ داخلی اسپانیا - 1938)
درود بر کاتالونیا تشریح شخصی از تجارب و مشاهدات روزنامه نگار سیاسی و رمان نویس جورج اورول از جنگ داخلی اسپانیا است. چاپ اول در سال 1938 منتشر شد.

درباره نویسنده:
اریک آرتور بلر (به انگلیسی: Eric Arthur Blair) با نام مستعار جورج اورول (به انگلیسی: George Orwell) (زادهٔ ۱۹۰۳ - درگذشتهٔ ۱۹۵۰) نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی بود. بیشتر شهرت او مرهون دو رمان قلعه حیوانات (به انگلیسی: Animal Farm) و هزار و نهصد و هشتاد و چهار است که تحت کنترل درآمدن زندگی و حتی افکار مردم را در جهان آینده توصیف می‌کند. نوشته‌های اورول که در نقد مدل حکومت کمونیستی و مدل‌های مشابه انقلاب توده‌ای است برای خوانندگان عام نوشته شده است. کتاب قلعهٔ حیوانات شاهکار اورول است و نبوغ و تفکر او در تحلیل تحول را نشان می دهد. جرج اورول در سال ۱۹۵۰ به دلیل بیماری سل و جراحات ناشی از جنگ در سن ۴۶ سالگی در لندن درگذشت.

دختر کشیش

دورتی تنها دختر کشیشی در یکی از شهرهای کوچک انگلستان است که زندگی مذهبی خشک و کسالت باری را می گذراند . او وظایف زیادی در کلیسا و خانه به عهده دارد ، پدر سخت گیری داشته و تمایلی به ازدواج نیز ندارد . روزی به طور ناگهانی حافظه اش را از دست می دهد و خود را در لندن می یابد و وقتی بعد از یک ماه حافظه اش باز می گردد به قدری شایعات مختلف در مورد او ساخته شده که پدرش او را در خانه نمی پذیرد و دورتی وارد زندگی جدیدی می شود .

piishii
04-05-2011, 20:05
بنده هم چند کتاب رو که دوست دارم و به احتمال زیاد از نمایشگاه خریداری می کنم رو معرفی می کنم فعلا سینمایی ها رو معرفی می کنم :

رومن به روایت پولانسکی
رومن پولانسکی
آزاده اخلاقی/نشرچشمه
_____

گفت گو با آل پاچینو
اثر لارنس گرابل, ترجمه: فرزاد فربد، «نشر پنجره»

امید بازیافته: سینمای آندری تارکوفسکی
نشر مرکز

گشت و گذاری با
مارتین اسکورسیزی
در سینمای آمریکا
(مترجم: مازیار اسلامی)/انتشارات اختران

سلام
کتاب در مورد تارکوفسکی و پولانسکی بسیار خوب هست مخصوصا دومی
کتاب اسکورسیزی رو زیاد توصیه نمیکنم بر خلاف ایده ی اولیه ی من بود زمانی که خریدم پولی که میدی صرف تصاویر و کیفیت اونها میشه
گفتگو با آلپاچینو زیاد باب میلم نبود کتاب رو تموم کردم خوندنش رو اکثر گفتگو هایی که داشت زیاد برام جالب و سینمایی نبود ولی اگه به همون قیمتی که من چند سال پیش خریدم باشه ارزش یک بار مرور رو داره
==
خوب با همه وجودی که بلیط هم خریدم برخلاف 3 سال قبل نمایشگاه نمیام امسال
خیلی دوست داشتم به غرفه ی خارجی و کتاب های سینماییش سر بزنم یعنی 1 ساعت بعد حرکت دارم ولی....
به هر حال اگر عزیزی رفت من توی لیست کتاب های خارجی نمایشگاه و توی اون فایل اکسل و مربوط به کتاب های هنری این عنوان رو میبینم
18 سالن ارزی 816 612 028 ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND 9780415774666 CHRISTOPHER GRAU 2009 29 USD 17 سالن ریالی 1078 4921 ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND 9780415774666 CHRISTOPHER GRAU 2009 220000 Rial خوب اگه همین تا سقف 30 تومن باشه و دوستی به چشمش خورد مرحمت کنه با من تماس بگیره پول براش بریزم و زحمت خریدش رو بکشه
اگه هم که نه هیچی

nimamir
04-05-2011, 21:46
من امروز رفتم نمایشگاه و ادو تا کتاب زیر رو خریدم ........

ماجرای عجیب سگی در شب - مایك هادون (افق)

دن كیشوت - سر وانتس ( جامی)

A P R I L
05-05-2011, 00:36
سلام دوستان
ممکنه این سوال اینچا چندان مناسبت نداشته باشه ،اما ممنون می شم راهنماییم کنید.
هر چی تو ی نت دنبال نقشه راهنما ی نمایشگاه گشتم چیزی پیدا نکردم.چون من یکی ،دو روز بیشتر اونحا نیستم می خوام از تمام وقتم استفاده کنم.پارسال خیلی اذیت شدم!
توی سایت هم نقشه نبود.نقشه ای که سالن ها (حداقل سالن ها )و راهرو ها رو مشخص کرده باشه .
اصلا همچین نقشه ای وجود دارد ؟!

nimamir
05-05-2011, 01:18
توی نت که نقشش نیسا ولی تو خود نمایشگاه بری اطلاعات بهت نقشه رو م یدن که تازه سالن ها توش معلوم نیست فقط یه نقشه کلی واسه اینه که بدونی شبستان کجاست غرفه کتابهای آموزشی و کودکان کجاست همین ب ری تو شبستان ابتدای هر راهرو اسم ناشرایی که تو اون راهرو غرفه دارن رو هم زده اگه می خوای بدونی کدوم نویسنده چه روزی میاد می تونی بری از سایت خود نمایشگاه فایل پی دی اف رو توش داره دانلود کنی.

meisam317
05-05-2011, 08:17
اینجا:

من رفتم نوشته بود ظرفیت تکمیل شده است حالا من چیکار بکنم . یعنی دیگه نمی تونم بن خرید کتاب بگیرم :18:

rosenegarin13
05-05-2011, 11:31
من رفتم نوشته بود ظرفیت تکمیل شده است حالا من چیکار بکنم . یعنی دیگه نمی تونم بن خرید کتاب بگیرم :18:
بله متأسفانه ... بودجه ی محدودی رو اختصاص داده بودن به این کار ..

Cain
05-05-2011, 12:08
کسی نمیدونه تاریخ طبری 16 جلدی از کدوم انتشارات هست ؟
توی نمایشگه پیدا میشه ؟
تا اونجا که میدونم خلاصش هست که فقط 1 جلده . اما من کاملشو میخوام . خودم تهران نیستم . دوستم هست که میتونه واسم بخره .

jericho-sina
05-05-2011, 13:14
دوستان من دنبال یه رمان خوب میگردم که به دوستم هدیه بدم
یه نفر " بلندی های بادگیر" رو بهم پیشنهاد داد
نمیدونین این کتاب هنوز چاپ میشه یعنی میشه پیداش کرد تو نمایشگاه؟ اگه نه چه رمانی تو این سبک خوبه؟

ممنون

A P R I L
05-05-2011, 15:36
کاش نقشه شامل انتشارات هم می شد.البته اینم خوبه بهتر از هیچیه .

ممنون بابت راهنمایی ^^

نمیدونین این کتاب هنوز چاپ میشه یعنی میشه پیداش کرد تو نمایشگاه؟ اگه نه چه رمانی تو این سبک خوبه؟

ممنون

بلندی ها بادگیر رمان خوبیه،هنوز چاپ می شه اما ختما باید یک ترجمه خوبش رو مد نظر داشته باشید !!
من کتاب غرور و تعصب رو بهتون پیشنهاد می کنم،اثر جین آستین.می تونم بگم بهترین رمانی که توی این سبک من خوندم!!
جین ایر هم فوق العاده است.

Miss Artemis
05-05-2011, 16:05

ممنون

پارسال انتشارات افق ( بخش رمان کودک و نوجوان ) این کتاب رو جدید چاپ کرده بود .

دو سری بود ... یه سری متن کامل کتاب و یه سری متن خلاصه شده ی کتاب...

حتما دقت کنید که مثل من اشتباهی متن خلاصه رو نخرید:31:

چون روی جلد اشاره ای نشده داخل کتاب صفحات اول نوشته متن خلاصه شده : )

اما به نظر من هم تو این سبک کتاب های زیباتری رو میتونید پیدا کنید. بلندی های بادگیر یه کم غم انگیزه ... برای هدیه کتاب های جین آستین مناسب تره فکر کنم.

نشر نی هم در همین چند سال اخیر کتاب های جین آستین رو با ترجمه ی آقای رضا رضایی چاپ کرده که ترجمه ی خیلی خوبی داره .

eblisandenzo
05-05-2011, 18:49
سلام دوستان . من هنوز بن خرید کتاب رو نگرفتم . میخواهم یکشنبه برم . یعنی دیگه نمیدن ؟

Ssarshar
05-05-2011, 19:01
دوستان من یه کتاب مد نظرم باشه باید برم غرفه ی مخصوص ناشر اون کتاب ؟ اصلا یه همچین ترتیبی اونجا وجود داره ؟

Miss Artemis
05-05-2011, 19:04
دوستان من یه کتاب مد نظرم باشه باید برم غرفه ی مخصوص ناشر اون کتاب ؟ اصلا یه همچین ترتیبی اونجا وجود داره ؟

بله ... اول هر راهرو اسم ناشرهایی که اونجا هستند رو نوشته

همیشه ترتیب ناشرها بر اساس حروف الفبا ست ...

برای همین حدودی میتونین بفهمین کجاست و از روی لیست ها هم جای دقیقش رو پیدا میکنین:20:

sepid12ir
05-05-2011, 20:12
سلام دوستان . من هنوز بن خرید کتاب رو نگرفتم . میخواهم یکشنبه برم . یعنی دیگه نمیدن ؟

نه متاسفانه، فرصتش تموم شده ...
.
.

هنوز تصمیم قطعی برای بازدید از نمایشگاه نگرفتم، ولی اگر گذرم خورد و حوصله یار بود، حتما" به نشر چشمه (برای داستان های ایرانی)، نشر قطره (برای نمایش نامه) و نشر مروارید سر خواهم زد.

و در کنارش، سری هم به نشر افق میزنم برای تهیه ی "بی بال پریدن" از "قیصر امین پور" که به تازگی از طریق یکی از دوستان باهاش آشنا شدم. شامل یازده نثر ادبی.

nimamir
05-05-2011, 21:04

دیروز نشر قطره رو پیدا نکردم تا کتابهای آنا گاوالدا رو بخرم خوشبختانه امروز که بچه ها رفتم برام خریدن ، واقعا این کتاب فوق العاده است از دست ندید ، "دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد"

کتاب جدیدش" من او را دوست داشتم" :

قسمت های زیبایی از کتاب

چه قدر باید بگذرد تا آدمی بوی تن کسی را که دوست داشته از یاد ببرد ؟ و چه قدر باید بگذرد تا بتوان دیگر او را دوست نداشت ؟
زندگی همین است ... اراده راسخ تان را در ترک سیگار تحسین می کنید و بعد یک صبح سرد زمستان تصمیم می گیرید چهار کیلومتر پیاده بروید تا یک پاکت سیگار بخرید . مردی را دوست دارید ، از او دو بچه دارید و یک صبح زمستانی ، در می یابید که او خواهد رفت چون زن دیگری را دوست دارد . عادت ندارم گذشته رامرور کنم ، انگار احساس مرگ به من هجوم می آورد ...

ترجیح می دهم تو امروز خیلی رنج بکشی تا این که همه عمرت ، همیشه کمی رنج بکشی .

زندگی حتی وقتی انکارش می کنی ، حتی وقتی نادیده اش می گیری ، حتی وقتی نمی خواهی اش از تو قوی تر است . از هر چیز دیگری قوی تر است . آدم هایی که از بازداشتگاه های اجباری برگشته اند دوباره زاد و ولد کردند . مردان و زنانی که شکنجه دیده بودند ، که مرگ نزدیکانشان و سوخته شدن خانه هاشان را دیده بودند ، دوباره به دنبال اتوبوس ها دویدند ، به پیش بینی هواشناسی با دقت گوش کردند و دخترهایشان را شوهر دادند . باور کردنی نیست اما همین گونه است . زندگی از هر چیز دیگری قوی تر است .

---------------------------------------------------------

کسی نمیدونه کتابهای اردلان سر افراز رو چه انتشاراتی چاپ کرده ، یا شهیار قنبری رو !

M . Sayid
06-05-2011, 07:51

ممنون

بلندی های بادگیرو من دارم می خونم حوالی 500 صفحس نوشته بود متن کامل
یکی دیگه توی یه سایت دیدم 650 صفحه بود
غرور و تعصب متنش روونتره این یه کم خشکه !!
من میگم پنماریک بخر

hamid_diablo
06-05-2011, 09:29
سلام دوستانمن میخوام کتاب تاریخ باستان ایران یعنی تاریخ قبل از اسلام رو بخرمکتابی میخوام که درمکورد جنگهای باستان هم مطلب داشته باشه مثل جنگهای کوروش و خشایار شاه و حتی در مورد چگونگی فتح ایران توسط اسکندر

sepid12ir
06-05-2011, 21:07
سال گذشته، من بیشترین خریدم را از نشر چشمه داشتم. و بخصوص داستان های ایرانی. که یکی از دلایل خریدم از این انتشارات، طراحی جلدش بود که صادقانه، تاثیر خیلی زیادی در انتخاب کتاب ها داشت برام ، و البته از خریدشون خیلی هم راضی بودم.

سه کتاب بهار 63، یوسف آباد خیابان سی و سوم و شب ممکن

سه داستان کاملا" ایرانی از هم نسل های خودمون. اکثرشون نویسنده های دهه ی شصت و شاید اواخر پنجاه باشن.
داستانهایی که در کوچه و خیابون های خودمون با آدمهایی که در طول روز باهاشون ارتباط داریم اتفاق میفته.

به شخصه یکی از دلایلی که تونستم با این سه داستان ارتباط برقرار کنم، نزدیکی داستان ها به زندگی حال خودم بود. نویسنده ، از خود ماست و هم سن و سال خود ماست به همین دلیل شخصیت ها و موقعیت هایی که خواننده باهاش مواجه میشه خیلی نزدیک به زندگی کنونی خانواده ها بخصوص جوان های ایرانی داره.

سایت انتشارات چشمه را که نگاه کردم، این چند کتاب همچنان به قوت خود باقی ست و چاپ میشه. بنابراین در نمایشگاه هم میتونین به راحتی تهیه کنید:

خواندن این کتاب ها برای افراد کم حوصله ای چون من :27: که حجم کتاب را هم در نظر میگیرن، توصیه میشه. هر سه کتاب کم حجم است.

sepid12ir
06-05-2011, 21:47
اول عذر میخوام که در دو پست جدا این کتاب هارو معرفی میکنم
چرا که فکر کردم برای تفکیک انتشازات و همینطور نوع اثار ادبی بهتر باشه در دو پست جدا معرفی بشه :20:
...

باز هم تجربه ی سال گذشتم ، اینبار از انتشارات قطره که سلیقه ی بسیار خوبی در انتخاب نمایش نامه دارند.

مرگ فروشنده (آرتور میلر) // باغ وحش شیشه ای (تنسی ویلیامز) // باغ آلبالو (چخوف) // سه خواهر (چخوف) // ایوانف (چخوف) // ملاقات با بانوی سالخورده ( فریدریش دورنمات)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستش شخصا" به عنوان دانشجوی ادبیات انگلیسی به جرات میتونم بگم که این چند نمایش نامه ای که نام بردم، از بهترین نمایش نامه ها در تاریخ نمایش نامه نویسی به شمار میان. (بعد از چهار سال ، تنها اسم چند اثر شاخص ادبی را یاد گرفتیم :27:)

البته آثار شکسپیر از جمله اتللو و هنری پنجم هم در این انتشارات هست که اگر علاقمند به آثار شکسپیر باشید میتونین تهیه کنید.

....

البته در کمال تعجب الان اثری از "مرگ فروشنده" بین نمایش نامه ها نمیبینم :41:

pashangparsi6
06-05-2011, 23:00
من دو یا سه انتشاراتی رو پیشنهاد می کنم

انتشارات بلخ و کتاب هاش درباره ی تاریخ و فرهنگ ایران

انتشارات هزار کرمان و کتاب هاش درباره ی تاریخ و فرهنگ ایران. به ویژه همین کتابی که توی امضام گذاشتم و کتاب های دکتر طالع

خرید کتاب شاهنامه از هر انتشاراتی رو هم پیشنهاد می کنم به ویژه چاپ مسکو

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

اینم معرفی همون کتابی که گفتم:

درباره ی تاریخ و فرهنگ ایران و آذربایجان هست و به نظرم بسیار آموزنده هست.

M3HRD@D
08-05-2011, 10:26
دیروز بالخره وقت شد و رفتم کتاب های که میخواستم رو تقریبا گرفتم:

رومن به روایت پولانسکی/رومن پولانسکی/آزاده اخلاقی/نشرچشمه

امید بازیافته: سینمای آندری تارکوفسکی /نشر مرکز

اقتباس برای فیلمنامه/محمد خیری/انتشارات سروش

جنگ و صلح/لئون تولستوی/انتشارات دبیر

+
کتاب داستان اتاق افسران از مارک دوگن / نشرچشمه که تعریف این کتاب رو زیاد شنیده بودم و تا جای که خلاصه داستان رو فهمیدن خیلی داستان جالب و غمگینی داره و پیشنهاد میشه

«اتاق افسران» روایتی است از سربازان جنگ جهانی اول؛ از مهندس نظامی که دقیقاً در روزهای اول جنگ مورد اصابت ترکش خمپاره قرار می‌گیرد و بخش‌های مهمی از صورت و دهانش را از دست می‌دهد. این نقص که برآیندی‌ است از ویژگی‌های خاص جنگ جهانی اول، انسان خاصی را هم به وجود می‌آورد. بیشتر فضای رمان در بیمارستان نظامی می‌گذرد، در سالنی که صورت ازدست‌داده‌هایی همچون شخصیت اول در آن بستری هستند و آرام‌آرام ناچار می‌شوند با زیست جدید خود خو کنند. دوگن از امر خشن در رمان بسیار استفاده می‌کند و در این امر نیز خونسرد است. به همین دلیل «اتاق افسران» نوعی رمان جنگ است که در آن انسان حاضر در متن ترحم نمی‌کند، درگیر استعاره‌های کلان نمی‌شود، اما به وضعیت خود فکر می‌کند. هر چند این‌ را هم باید گفت که رمان به‌هیچ‌عنوان جزء رمان‌های رئالیستی سیاه یا اکسپرسیونیستی طبقه‌بندی نمی‌شود.

پ.ن :از نکات قابل توجه نمایشگاه زیاد شدن غرفه های اسلامی نمایشگاه نسبت به سالهای پیش بود که تقریبا بیشرشون هم بازدید کننده آنچنانی نداشت.
غرفه نشر چشمه یکی از بهترین و شلوغ ترین غرفه های نمایشگاه بود + غرفه دبیر که بیشتر رمان های معروف رو داشت و یکی از خوب های نمایشگاه بود.

Miss Artemis
08-05-2011, 13:29
این هم کتاب هایی که من گرفتم :

ایلیاد و اودیسه هومر - بازنوشته ی نیک مک کارتی و یاروسلاو هولاک - ترجمه حسین ابراهیمی(الوند)- نشر افق

اتاق روشن - (اندیشه هایی درباره ی عکاسی ) - رولان بارت - نشر چشمه

روزگار عکس،روزگار انقلاب ها ، منازعات ، ترور ها و انفجار ها هم هست ؛ یک کلام ، روزگار بی تابی ها و ناشکیبایی ها ، روزگار هر آنچه که بالاندن و به ثمر رسیدن را به هیچ می گیرد و انکار می کند

پرتره ی مرد ناتمام (مجموعه داستان ) - امیرحسین یزدان بد - نشر چشمه

ازمتن کتاب : بعد ها خیلی چیز ها فهمیدم.بعد ها ...خیلی به آن روزها فکر کردم ... بارها و بارها آن صحنه ها در ذهنم تکرار شدند :
وقتی پشت لبم سبز شد.وقتی خط ریش چکمه ای می گذاشتم ، آدامس می جویدم و رمان می خواندم.وقتی دانشکده را شروع کردم.وقتی پدرم مرد و زنم زیپ کاور کت و شلوار میهمانی ام را کشید و گره کروات مشکی ام را زیر چانه ام سفت کرد . وقتی بارها و بارها در ازدحام کلاس ها ، با ماژیک وایت برد روی میز استاد کوبیدم و توجه دانشجو ها را جلب کردم.وقتی طرح صورت مادر را زیر ملافه ی سفید بیمارستان دیدم.

لب بر تیغ - حسین سناپور - نشر چشمه

یوسف آباد خیابان سی و سوم - سینا دادخواه - نشر چشمه

از متن کتاب : سامان ، برای آخرین بار از خودت بپرس این جا توی پاساژ گلستان چه می کنی .هر پاساژ اقیانوسی است و خیابان های شهر رودخانه هایی بزرگ اند که آخرش به پاساژ ها می رسند. همه ی رود ها به اقیانوس می رسند.من با قایقی سوراخ وسط اقیانوس چه می کنم؟

منهای دو - ساموئل بنشریت - نشر قطره ( نمایشنامه )

دو مرد میان سال که به بیماری لاعلاجی مبتلا هستند تصمیم می گیرند بیمارستان را ترک کنند تا آخرین روزهای زندگی خود را به گشت و گذار بگذرانند.در این سفر هر یک به گذشته و آرزوهای تحقق نیافته ی خود می نگرد ... سفری عجیب پر از حوادث غیر مترقبه و طنزآلود.

نوای اسرار آمیز - اریک-امانوئل اشمیت - نشر قطره ( نمایشنامه )

دلباختگی چیست ؟ از دلدار چه می دانیم ؟
دو مرد رو در رو می کوشند تا پرده از راز دلباختگی بردارند.یکی از آن دو مرد نویسنده ایست برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات که به دور از انسان ها در جزیره ای دور افتاده زندگی می کند ، مرد دیگر خود را روزنامه نگاری معرفی می کند که برای انجام مصاحبه آمده است.چه رابطه ی مرموزی بین این دو مرد وجود دارد ؟

عشق لرزه - اریک-امانوئل اشمیت - نشر قطره ( نمایشنامه )

چگونه در یک چشم بر هم زدن احساسات دگرگون می شود ، نفرت جای عشق را می گیرد و بنای آرزوها درهم می ریزد ؟
هنگامی که احساس شخصی دگرگون می شود ، زندگی سایر شخصیت ها نیز دچار زلزله و آتشفشان می شود.

مهمانسرای دو دنیا - اریک-امانوئل اشمیت - نشر قطره ( نمایشنامه )

هیچ یک نمی دانند چگونه گذارشان به مهمانسرای دو دنیا افتاد و چه زمانی از آن خارج خواهند شد و سرانجام به کجا خواهند رفت. شخصیت ها در این مکان رازآمیز گرد هم آمده اند تا درباره ی زندگی خود تامل کنند و به دغدغه های همیشگی بشر بیندیشند.نمایشنامه ی مهمانسرای دو دنیا حکایتی پر رمز و راز ، شگفت انگیز و غافلگیر کننده در فضایی میان رویا و واقعیت ، مرگ و زندگی ، کمدی و تراژدی.

اینم هدیه دادن بهم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خروس سحر - عبدالحسین نوشین - نشر قطره ( نمایشنامه )

نمایشنامه ای اجتماعی و کارگری ست ، که در سال های اوج فعالیت عبدالحسین نوشین در حزب توده ی ایران نوشته شد.

sepid12ir
09-05-2011, 21:06
خب
بالاخره امروز دو تا کلاس دانشگاه را پیجوندیم رفتیم نمایشگاه :20:

و اما کتاب هایی که خریدم...

از نشر چشمه:

سلوک (محمود دولت آبادی)

سلوک به نوعی مانیفست دولت‌آبادی در رابطه با زن و عشق است. قیس که نامش یادآور مجنون است از زن می‌گوید و مرد شرقی و درک انسان از عشق و روابط عاشقانه و این همه، نه با اندیشه‌ی امروز و نه اندیشه‌ی مجنون نظامی هم‌خوانی و نزدیکی دارد. مرد، بیماری است گرفتار خودشیفتگی، آن هم از نوع روستایی و قرن نوزدهمی. او زن را پاره‌ای از خود می‌داند و در عین حال موجودی که خدا برای خوشایند او آفریده است: «او از گوهر خودم بود که نمی‌دانم چگونه گم و ناپدید شد در لایه‌لایه‌های دویی؟» (ص ۲۷). با این پیش درآمد و نظریه، بدیهی است که وقتی زن تصمیم به جدایی می‌گیرد، او به استاد تیغی سفارش می‌دهد که ذاتاً پتیاره‌کش باشد. (ص ۱۰۳ و ۱۰۴). و اینجاست که متوجه می‌شوی که بار دیگر خواننده‌ی داستان زن اثیری و لکاته هستی و مردی که درون‌گراست و جز فلسفه‌بافی و دل‌سوزی به حال خود و شکوه از روزگار و مردمی که نمی‌فهمندش کاری ندارد.

لب بر تیغ (حسین سناپور)

تازه‌ترین رمان حسین سناپور داستانی خطی و ماجرامحور دارد. اتفاق‌های رمان از زبان آدم‌های مختلف روایت می‌شود و نویسنده در روایت‌ها از نثری خواندنی و تصویری استفاده کرده است. سناپور نوشتن این رمان را از سال ۷۸ شروع کرد و نگارش و بازنویسی‌های آن سال ۸۴ به اتمام رسید.

شهربانو (محمد حسن شهسواری)

سکوت مثل یک چیز ناخوانده و حتا زشت ، کل خانواده را ی حوصله کرده بود. شهربانو باید ادامه می داد. نباید مثل دخترهای رمانتیک حرف میزد ، مثل آن هایی که زندگی را از روی رمان ها و دفتر کلمات قصار دخترهای دبیرستانی یاد میگیرند و تفسیر میکنند. اما خودش هم خوب میدانست تنها مهمات او در این جنگ نابرابر، همان تسلیحات دفترهای صورتی گل دار دخترهای دبیرستانی است. کلمه ها؛

برف و نرگس (ناهید طباطبایی)

«برف و نرگس» مجموعه‌ای است با یازده داستان کوتاه. داستان‌هایی که موضوعاتی احساسی و عاطفی دارند و موضوعاتی که غالباً حول محور یک زن می‌گردند. زنی که گاه مادر است (داستان‌های برف و نرگس، دو میوه‌ی قرمز، ملاقات و زرین گل)، گاه همسر است (داستان حساسیت) و گاه فرزند (دلتنگی و حرفی برای گفتن). روایت‌ها نیز بر مبنای این موضوعات بنا شده است. موضوعاتی که ابتدا توجه خواننده را بر می‌انگیزد و آن‌گاه توجه برانگیخته را به‌سوی غایتی احساسی سوق می‌دهد. «برف و نرگس» تصویری از زندگی و رفتارهای واقعی است. رفتارهایی که به واسطه‌ی احساسات حقیقی آدم‌هایش بروز می‌کند و دنیای آنان را شکل می‌دهد. دنیای ساده‌ای که گاه نگاه خواننده را به معنایی درونی و عمیق‌تر می‌کشاند (مثل داستان‌های پنجشنبه‌ی آخر سال، ملاقات، پنجره‌ی روبه‌رو و ...). اما این به معنای پیچیده بودن و پیچیده نوشته شدن داستان‌ها نیست، بلکه آن‌ها فاقد هرگونه پیچیدگی موضوعی و ساختاری‌اند. تاکید شیوه‌ی روایت نیز بیشتر بر همان موضوعی است که قصه‌ها دلالت بر آن دارند.

استخوان خوک و دستهای جزامی (مصطفی مستور)

داستان در آپارتمان هفده طبقه‌ی خاوران اتفاق مى‌افتد که ساکنان هر طبقه و هر واحد مشکلاتى را در يک روز از سر مى‌گذرانند که نتيجه‌ی عملکرد بعضى‌ها تا فرداى آن روز و بعضى‌ها مثل ملول و بندر تا دو هفته به درازا مى‌کشد. محسن و زنش قصد دارند از هم طلاق بگيرند اما به خاطر دختر نه ساله‌شان، درنا، از اين کار منصرف مى‌شوند. الياس پسر دکتر محمد و دکتر افسانه مهرپور گرفتار سرطان مغز استخوان است. دکتر ظرف چند روز داوطلبى را پيدا مى‌کند که در سايت بانک خون جهانى، قيمت عضو اهدايى‌اش را براى پيوند ۷۵ هزار دلار اعلام کرده است. سوسن در واحد خود هر شب مردانى را به «فريز» مى آورد و از آنان پول مى‌گيرد. در اين ميان شاعرى که از زندان آزاد شده و از طرف غلام سگى آشنايى با سوسن به وى داده شده است برخلاف ديگران، شب‌ها نزد سوسن صوفى‌منشانه شعر مى‌گويد و در نهايت پس از به وجود آمدن يک عشق مجازى از او دور مى شود تا سوسن براى هميشه از احتمال برخوردارى از زندگى سالم در آينده محروم بماند. گروه جوانان اهل آواز و موسيقى و رقص و پارتى هم تعللى در کارشان به وجود مى‌آيد که آن را در دفتر فروش لوازم پزشکى در طبقه‌ی پانزدهم حل مى کنند و باز به عيش و عشرت جمعى‌شان مى‌پردازند.

منبع مطالب: cheshmeh.ir

....

و دو کتاب سینمایی از همین نشر گرفتم:

باستان شناسی سینما و خاطره ی قرن (کاوشی در پیشینه‌ی سینما، گفت‌و‌گوی ژان لوک گدار و یوسف اسحاق‌پور) (ترجمه مریم عرفان)

و آندری تارکوفسکی و راهش (گرد آوری و ترجمه از متن روسی: مهران سپهران)

.....

از نشر افق

بی بال پریدن (قیصر امین پور)

بعضی از کتاب ها برای ما قصه میگویند تا بخوابیم، و بعضی قصه میگویند تا بیدار شویم.
بعضی از کتاب ها به پدر و مادر خود احترام میگذارند و بعضی ها هم حتی اسمی از پدر و مادر خود نمیبرند.
بعضی از کتاب ها هرچه دارند از دیگران گرفته اند و بعضی از کتاب ها هرچه دارند به دیگران میبخشند.
بعضی از کتاب ها پیش از تولد می میرند و بعضی تا ابد زنده هستند.
(از متن کتاب)

.....

و ازنشر روزگار

قمار باز (داستایوسکی) (ترجمه جلال آل احمد)

وقتی برای اولین بار در عمرم، قدم به سالن قمار گذاردم، مدتی تردید داشتم که قمار بکنم .گذشته از اینکه ازدحام جمعیت جرکات مرا فلج میکرد. وانگهی من تنها بودم و این نیز همان تاثیر را داشت. به ذهنم آمد که بجای بازی کردن خیلی زود برگردم...
(از متن کتاب)

زن زیادی (جلال آل احمد)

وای! هیچ دلم نمیخواهد آن شب را دوباره به یاد بیاورم، خدا نیاورد! عیش به این کوتاهی فقط یادم است وقتی عقد تمام شد، آمد رویم را ببوسد و من توی آینه صورت عینک دارش را نگاه کردم ...
(از متن کتاب)

Hamid Hamid
09-05-2011, 21:18
سلام دوستان ...

من يهو و كاملا اتفاقي تصميم گرفتم فردا به تنهايي برم نمايشگاه و كتاب بخرم !

البته تماما كتاب هاي انگليسي و زبان اصلي ... حالا يا اريجينال يا از انتشارات جنگل به صورت آف ست (يعني غير اريجينال !)

بعدش گفتم اينجا بپرسم از دوستان كه فردا اگه كتابي مد نظرشون هست پيشنهاد بدن تا من بگيرم ...

كتاب زبان اصلي منظورم در مورد موسيقي / سينما و ... موضوعات جالب هست ... اگه دوستي كه رفته و ميدونه و اطلاع داره خوشحال ميشم راهمايي كنه بنده رو ...

با تشكر فراوان !!

پ.ن: فردا ظهر مي خوام برم ... تا اون موقع چند تا معرفي كنيد : دي

sepid12ir
10-05-2011, 21:20
هرچند که به پایان نمایشگاه چند روزی بیشتر فرصت نیست
اما،
دوستانی که علاقمند به فیلم و سینما هستند
نشر روزنه کار را بهتون پیشنهاد میکنم.
که دیروز خیلی تصادفی از مقابلش رد شدم... و با بهزاد رحیمیان آشنا شدم : دی ...
ایشون در چند کتاب مختلف، مرجع نسبتا" کاملی از فیلم ها در دهه های مختلف را گردآوری کردند:

هرچند که از کیفیت کتاب ها خیلی با خبر نیستم چون نتونستم تهیه کنم.

//

در کنار راهنمای فیلم در غرفشون با کتاب جدید ایشون آشنا شدم که متاسفانه اسمش یادم رفته ولی مرجع کاملی از کارگردانان بود.
کتابی قطور به قیمت 35 هزار تومن.

اگر سینما دوستی گذرش به نمایشگاه خورد حتما" به غرفه روزنه کار سر بزنه، خود بهزاد رحیمیان هست و در مورد کتابهاشون توضیحات کافی میدن :46:

Hamid Hamid
11-05-2011, 13:57
سلام دوستان ...

امروز رفتم نمايشگاه ... در متن زير گزارشي مينويسم از امروز و كتاب هايي كه خريدم و حاشيه هاي نمايشگاه

مترو يا سونا !!

براي اينكه از خونه به نمايشگاه برم با يه تاكسي رفتم به سمت مترو كه راننده هم شانس ما بلد نبود و كلي موندم تو ترافيك ... خلاصه رسيدم مترو و ديدم خيلي شلوغه اول خواستم منتظر قطار بعدي وايسم ... گفتم بيخيال !! رفتم بالا ...

بالا رفتن همانا و پختن از شدت گرما همانا ! قطاري كه من سوار شدم كولرش خاموش بود ... جمعين هم كه بخاطر نمايشگاه زياد بود ... خلاصه تا خود مصلي واگن شبيه سونا شده بود از شدت گرما ...

شبستان (طبقه ي همكف)

خب اول رفتم پرسيدم كه كتاب هاي زبان اصلي كجاست و گفتن برو شبستان طبقه ي بالا ! منم رفتم شبستان رو پيدا كردم ... منتها 10 دقيقه اي دنبال راهي براي بالا رفتن بودم كه ...

مرجع عاليقدر آيت الله العظمي صانعي

گفتم داشتم همينجوري قدم ميزدم در طبقه ي همكف كه يك لحظه چشمم خورد به عكس آيت الله عزيز صانعي ... از تعجب تا چند لحظه همينجوري فقط نگاه ميكردم !! گفتم آيت الله صانعي رو اجازه دادن غرفه اي داشته باشه براي آثارش؟!! خلاصه باز باور نكردم ... پرسيدم آقا شما رساله ي ايشون رو هم داريد ... فروشنده ي محترم گفتن: چندتا مي خواي؟! : دي

خلاصه اولين كتاب رو اينجا بود كه خريدم : توضيح المسائل آيت الله العظمي صانعي به همراه چند آثار ديگه از جمله كتاب اختلاف نظر هاي ايشون با سايرين!!!

شبستان طبقه ي بالا:

خب بعد از گرفتن رساله خيلي شارژ شدم و رفتم طبقه ي بالا ... جايي كه كتاب هايي بود به زبان اصلي و طريقه ي خريدش هم با بن بود !(كه من نداشتم) كلي گشتم كتابي رو پيدا كردم تحت عنوان : Cinema Entertainment

از نشر Mc Graw Hill

نوشته ي Alan Lovell and Gianluca Sergi

اين كتاب رو بعد از اينكه كلي گشتم پيدا كردم كتابي كه در مورد سينما هست و آدم هايي مثل آلفرد هيچكاك ... استيون اسپيلبرگ و ... ... بعدش نميدونستم چجوري بايد بخرم آقاي فروشنده گفت كه بايد بن داشته باشي !! و دانشجو باشي ! گفتم من نه بن دارم و نه دانشجو هستم !!‌خلاصه اين بنده خدا ديد من خيلي دنبالش هستم بن خودش رو داد من رفتم بانك صادرات پولش رو پرداخت كردم و فيش دريافت كتاب رو گرفتم و رفتم تحويل گرفتمش...

English

جاييكه رفتم اين كتاب بالايي رو تحويل بگيرم خيلي گشتم دنبال كتاب زبان اصلي در مورد سينما و موسيقي متاسفانه چيزي نبود و وقتي علت رو پرسيدم گفتن بعضي ها !! زحمت كشيدن و اومدن جمع آوري كردن همه رو ...

خلاصه منم گفتم حالا يكي در مورد سينما خريدم برم يكي هم براي ليسنينگ بخرم ... رفتم انتشاراتي كه كتاب هاي آكسفرد رو چاپ ميكنه !! ديدم اي بابا يا كتابش رو داره ديسكش نيست !! يا برعكس !! خلاصه بالاخره رفتم انتشارات جنگل و اين كتاب رو خريدم: Real Listening and speaking

براي لول Advance هست ...

خلاصه اين 3 تا كتاب رو خريدم و ديگه اودم

يه موضوع جالب اين بود كه بازديدكنندگان يا يه آقايي بود با يه خانوم با شخصيت : دي كه با همديگه اومده بودن !! يا چند تا خانوم با شخصيت : دي با همديگه اومده بودن يا چند تا آقا با هم بودن !! اين وسط من خودم بودم و خودم : دي

غرفه هاي اغذيه فروشي = غرفه هاي فروش كتاب !!
از اونجايي كه ايراني ها از خوراك چيزي كم نميذارن غرفه هاي خيلي زيادي براي خوردن و نوشيدن تهيه شده بود كه مردم يه وقت گشنه و تشنه نمون!!

پايان

Lady parisa
11-05-2011, 13:59
من کتاب کنیز ملکه مصر رو از دوستی هدیه گرفتم. امروز هم می رم نمایشگاه کتاب

King Of Iran
11-05-2011, 20:55
سلام

در نمایشگاه غرفه ای که منحصرا برای آثار دکتر شریعتی باشه بود؟
کجای نمایشگاه؟

sepid12ir
11-05-2011, 21:16
سلام

در نمایشگاه غرفه ای که منحصرا برای آثار دکتر شریعتی باشه بود؟
کجای نمایشگاه؟

من از مقابلش رد شدم
ولی متاسفانه اسم انتشارات و محل دقیقش را نمیدونم ، تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه که غرفشون در 10-12 راهروی انتهایی بود... یعنی راهروز 20 الی 32 ! شایدم 18 - 32 ...
راهروهای 20 الی 30 را با دقت نگاه کنید
عکس دکتر شریعتی هم بزرگ زدن رو دیوار غرفشون :46:

aluminum
11-05-2011, 21:45
يه موضوع جالب اين بود كه بازديدكنندگان يا يه آقايي بود با يه خانوم با شخصيت : دي كه با همديگه اومده بودن !! يا چند تا خانوم با شخصيت : دي با همديگه اومده بودن يا چند تا آقا با هم بودن !! اين وسط من خودم بودم و خودم : دي

کلا اگر قصد خریدن کتاب و یا گشتن بین کتابها را کسی رو داشته باشه باید تنهایی بره نمایشگاه و یا اینکه با دوستان بری ولی تنهایی بگردید چون در غیر این صورت خستگی اجازه نمیده استفاده کامل رو بکنی
ولی اگه قصد سیر و سیاحت باشه چه جایی بهتر از نمایشگاه کتاب و انسانهای فرهنگی...
من یکسری کتاب گرفتم که در اولین فرصت معرفی میکنم :دی

aluminum
12-05-2011, 20:37
نمیدونم چرا وقتی میافتم در خرید نمیتونم جلوی خودم برو بگیرم
این کتابها را یکی از دوستان به من پیشنهاد داد و یکسریش هم توی نمایشگاه دیدم خوشم اومد و به نظرم مفید بودن
البته هیچ کدومش رو هنوز نخوندم و نمیتونم اظهار نظری بکنم
ولی امسال بعد از سالها دیگه دنبال کتاب درسی نبودم البته سالن ناشران دانشگاهی رفتم ولی دنبال کتابی نبودم
--------------
انتشارات ساقی
مبانی سینما 1
ویلیام فیلیپس
سال انتشار: 1389
مترجم: رحیم قاسمیان
برخی بیم آن دارند که بررسی فیلم‌های سینمایی و دیگر هنرهای خلاق تخیلی، سبب شود لذت تجربه‌ی دست اول آن‌ها از دست برود. ولی بیشتر تماشاگران با راهنمایی و فرصت دستیابی به برداشت شخصی خود از فیلم‌ها درمی‌یابند که بررسی فیلم به لذت بردن هر چه بیشتر از آن کمک می‌کند و در عین حال، به درک کوشش‌ها و خلاقیت دست‌اندرکاران آن نیز مدد می‌رساند. از سوی دیگر، آشنایی با جنبه‌های تازه‌ای از سینما، بیش از پیش مشاهده‌ی فیلم‌ها را نزد تماشاگر لذت‌بخش می‌کند. نویسنده در این کتاب می‌کوشد کارکرد به‌کارگیری تمام مواردی که در ساختن فیلم به کار می‌رود را بیان کند. میزانسن، فیلم‌برداری، تدوین و صدا عناوین بخش‌های این کتاب هستند. ويليام فيليپس مدرس سينما است. او دكتراي خود را در رشته‌ي ادبيات نمايشي و مطالب سينمايي از دانشگاه اينديانا دريافت كرده است كه يكي از ده دانشگاه برتر ايالات متحده است.

مبانی سینما 2
ویلیام فیلیپس
مترجم: رحیم قاسمیان
کتاب مبانی سینما يكي از منابع جامع در زمينه‌ي مطالعات سينمايي به شمار مي‌آيد. ويرايش دوم اين كتاب، تركيبي سنجيده و آسان‌فهم از اطلاعات فني ـ تخصصي و تحليل‌هاي تاريخي ـ فرهنگي است كه آشنايي نسبتاً كامل و چندبعدي خوانندگان با مباحث مطرح سينمايي را در پي دارد. نويسنده در عين احترام فراوان به اصول سينما، به شكلي مفيد و مبتكرانه مي‌كوشد مهارت نقادي خوانندگان كتابش را برانگيزد و بپرورد؛ مهارتي كه همه‌ي ما براي تجزيه و تحليل فيلم‌ها نياز داريم. اساساً درك اين نكته كه رسانه‌ي سينما به مراتب جامع‌تر و پيچيده‌تر از تصويري است كه بر پرده‌ي سينما نقش مي‌بندد، به ما كمك مي‌كند تا از ساده‌سازي‌ها و بحث‌هاي كليشه‌اي رايج درباره‌ي سينما بپرهيزيم. «مباني سينما 2» ترجمه‌ي بخش دوم از كتاب مزبور است كه عوامل داستاني در فيلم، منابع اقتباس داستان فيلم، انواع فيلم و ديگر ويژگي‌هاي سينماي داستاني و بديل‌هاي آن شامل مستند، تجربي، تلفيقي و انيميشن را بررسي مي‌كند.

الفبای تدوین
روی تامپسون
سال انتشار: 1387
مترجم: محمد گذرآبادی
اين كتاب، راهنمایی مقدماتی است برای کسانی که می‌خواهند فیلمشان را تدوین کنند. نویسنده این کتاب را برای تازه‌کاران نوشته است، اگرچه بیان روان متن، کاربران حرفه‌ای را هم سر شوق می‌آورد. او در این کتاب با زبانی ساده و خالی از اصطلاحات فنی و با استفاده از تصویر و نمودار به شما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید بین دو نما تدوین مناسبی کنید. انواع نما، انواع فید، عناصر ششگانه‌ی کات و میکس و قواعد عمومی از فصل‌های این کتاب هستن

لذت نقد
مسعود فراستی
نقد، هم پنجره است و هم آينه. پنجره اي به روي فيلم و آينة ديد منتقد نسبت به خود، نسبت به فيلم و به فيلمساز. عنصر ديدگاه و بينش شخصي منتقد در نقد همواره تأثيري تعيين کننده دارد. سرکوب آن، تهي کردن نقد است از عنصر انساني و تهي کردن هنر از حيات و انرژي. نقدي که منتقد را ننماياند و شرح احوالات او نباشد، بي ارزش است. نقد بايد جهان منتقد، سبک او، حتي لحن او و نحوة حضورش در جهان را بنماياند و فرديت او را آشکار کند. منتقد راستين کسي است که بتواند خلق هنري خوب يا بد را تبديل به يک مسئله و درگيري شخصي کند.

-----------
انتشارات هرمس

ساخت گرایی ، نشانه شناسی سینما
ويسندگان : بیل نیکولز
مترجمان : علاالدین طباطبایی

دنیای درام
دنیای درام: نشانه ها و معنا در رسانه های نمایشی، مارتین اسلین؛ ترجمه محمد شهبا، نشر هرمس، 116 صفحه
فهرست:
دنیای درام
ماهیت درام
نشانه های درام: شمایل، نمایه، نماد
نشانه های درام: قاب
نشانه های درام: بازیگر
نشانه های درام: عناصر دیداری و طراحی صحنه
نشانه های درام: واژگان
نشانه های درام: موسیقی و صدا
نشانه های صحنه و پرده
ساختار به مثابه دال
نمایشگر و تماشاگران
توان تماشاگر: قواعد اجتماعی و معنای فردی
پایگان معانی در درام

داستان: ساختار، سبک و اصول فیلمنامه نویسی

داستان: ساختار، سبک و اصول فیمنامه نویسی، رابرت مک کی؛ ترجمه محمد گذرآبادی، نشر هرمس، 1382، 324 صفحه

فهرست:
فصل اول: مسئله داستان
فصل دوم: گستره ساختار
فصل سوم: ساختار و موقعیت
فصل چهارم: ساختار و ژانر
فصل پنجم: ساختار و شخصیت
فصل ششم: ساختار و معنا
فصل هفتم: ماده خام داستان
فصل هشتم: حادثه محرک
فصل نهم: طراحی پرده
فصل دهم: طراحی صحنه
فصل یازدهم: تحلیل صحنه
فصل دوازدهم: ترکیب
فصل سیزدهم: بحران، نقطه اوج، گره گشایی
فصل چهاردهم: اصل تخاصم
فصل پانزدهم: معرفی
فصل شانزدهم: مشکلات و راه حل ها
فصل هفدهم: شخصیت
فصل هجدهم: متن
فصل نوزدهم: شیوه نویسنده
فصل بیستم: پایان
فیلم شناسی

------------
انشارات سروش
نگاهی به کتاب نشانه ها ومعنا در سینما
نویسنده: پیتر وولن ،‌ مترجمان : عبدالله تربیت و بهمن طاهری
،‌تعداد صفحات : 174 ص
پیتر وولن (peter wollen) متولد ژوئن 1938 در لندن ،استاد فیلم در دانشگاه کلمبیا، نظریه پرداز فیلم و نویسنده سینمایی واز طرفداران نظریه مولف است که شهرتش به سبب نظریات سینمایی وی با رویکرد ساختار گرایی و نشانه شناسی است. نظریات پیتر وولن آمیخته ای از ایده های ساختگرایانه ونشانه شناسی چارلز پیرس است . پیتر نظریه انواع نشانه های پیرس را وارد سینما کرد ونشانه های شمایلی ، نمایه ای و نمادین را در سینما مورد بررسی قرار داد . از این جهت او بین نشانه شناسی ، زبان شناسی و سینما فصول مشترکی یافت ، که به ارائه نگاه تحلیلی متفاوت نسبت به فیلم منجر شد .معروف ترین کتاب نظریه پردازانه او در این مورد، نشانه ها و معنا در سینما نام دارد . هدف کلی کتاب حاضر ،ارائه کردن راه هایی است تا به وسيله آن بتوان به مسائل مهم زیبایی شناسی فیلم به نحوی ثمربخش نزدیک شد. وولن معتقد است که بررسی فیلم نباید حتما ً در یک دنیای منحصر به خود صورت گیرد؛ جهانی بسته و اختصاصا گفتاری که تمام مفاهیم و روش های بیگانه از آن بیرون رانده شده اند .
وولن درمقدمه این کتاب اظهار می کند : به دو دلیل اساسی می توان گفت که نشانه شناسی یک زمینه مطالعاتی حیاتی برای زیبایی شناسی فیلم محسوب می شود. اول آن که هر نقدی الزاما به دانستن مفهوم یک متن و توانایی در خواندن آن متکی است و در غیر این صورت دچار ابهام و بی دقتی عمده ای در نقد سینما می شویم . دوم این که روز به روز آشکارتر می شود که هر گونه تعریف از هنر باید به عنوان جزئی از یک نگرش نشانه شناسی ارائه شود .
کتاب حاضر مشتمل بر یک مقدمه و 5 بخش ، زیبایی شناسی ایزنشتاین،نگره مولف ، نشانه شناسی سینما ، موخره (1972) پی گفتار (1997) گفت وگو با پیتر وولن است. در بخش اول کتاب سعی نویسنده است که نوشته های انبوه ایزنشتاین به عنوان نخستین و احتمالا مهم ترین نگره پرداز برجسته سینما ، در چهارچوبی انتقادی مورد ارزیابی مجدد قرار گیرد و هسته اصلی بحث را از انحراف وهیجان جدا کنیم .البته هدف ، بررسی مجدد انتقادی است نه شناخت ارزش آن ها و این که بکوشیم آن ها را از یک زاویه تازه مشاهده کنیم ، هم اندیشه خود ایزنشتاین را و هم طرز تفکر محیط فرهنگی که او در آن کار می کند . البته در این بخش سعی بر آن شده زمینه بحث تغییر داده شود و آنچه را که جریان اصلی اندیشه ایزنشتاین است به طور اجمال بیان شود . در بخش نگره مولف این کتاب ، اساس نظری یک تحقیق و بررسی انتقادی از سینمای آمریکا به عنوان نمونه ای از سینمای تجاری مطرح شده است که البته نویسنده خود را به نمونه هایی آمریکایی- فورد وهاکس محدود کرده است . علت تأکید دائمی روی نگره مولف این است که یک تمایل همچنان دائمی وخود به خود برای مبالغه در مورد اهمیت و ارزش فیلم هنری وجود دارد . در بخش نشانه شناسی ، راهنمایی هایی برای یک نشانه شناسی سینما ارائه شده است یعنی بررسی سینما به عنوان مجموعه ای از نشانه ها و این که سینما اصولا به چه صورتی حکم یک زبان دارد.پیتر وولن در این بخش پیرامون علم نشانه شناسی ، تقسیم بندی های آن از دیدگاه های مختلف و بررسی فرآیند تاویل متن معتقد است : " در واقع غنای زیبایی شناختی سینما از این امر ریشه می گیرد که در سینما سه بعد نشانه متمکن است ( نمایه ای ، شمایلی ، نمادین ) .ضعف بزرگ تقریبا همه کسانی که درباره سینما نوشته اند ، این است که یکی از این بعدها را در نظر گرفته و آن را زمینه زیبایی شناسی شان و بعد ذاتی نشانه سینمایی دانسته و بقیه را از نظر دور داشته اند . این کار به معنای تضعیف سینماست. تنها از راه در نظر گرفتن کنش متقابل این سه بعد متفاوت سینماست که می توانیم تاثیر زیبایی شناختی آن را درک کنیم . "
وی جنبه ارزشمند کار پیرس را پیوسته دانستن دسته های مختلف نشانه می داند . این را دقیقا نقطه ضعف کار سوسور بیان می کند که این نشانه ها را به طور مجزا از هم و بدون ارتباط با یکدیگر بررسی می کند .
در بخش موخره ، مباحثی در ارتباط با زمینه ای که گودار در مقابل آن مشغول کار است و جنبش نوین در دیگر هنرها که در مقابل آن ظهور کرده مطرح شده است؛ به عبارتی این بخش بازتاب تأثیر گودار پس از 1968 و " فیلم ساختاری " است . یکی از تاثیرات عمده " جنبش نوین " بی اعتبار کردن مفاهیم " منظور " و " محتوا " بود . " جنبش نوین " به هنرمند امکان داد تا برای نخستین بار با اثرخویش مواجه شود . آن را به صورتی مثله شده ببیند و مشخصه مادی اثر را پیش بکشد . آثار گودار اهمیت خاصی برای سینما دارند ؛ زیرا در فیلم های او بیشتر از هر شکل هنری دیگر، راز پردازی نشانه شناسانه امکان پذیراست . در بخش نهایی (پی گفتار ) نیز شامل گفت وگوی مفصل ، نغز و خواندنی لی راسل با پییتر وولن درباره تحولات فکری نویسنده کتاب و مراحل شکل گیری اندیشه هایی است که در کتاب مورد بحث قرار گرفته و در ضمن، نظری بر تحولاتی که در زمینه نگره فیلم و فیلمسازی پس از انتشار کتاب رخ داده است ارائه شده است .

فن تدوین فیلم
مولف: کارل رایتس و گوین میلار
مترجم: وازریک درساهاکیان

مقدمۀ جامعی بر کلیات، مفاهیم و رویکردهای تدوین فیلم از آغاز تا پایان دهۀ شصت و تحلیلی بر نظریه‌ها و تجربه‌های اولیه و متأخر در حوزۀ زبان سینما در ژانرهای گوناگون است.

کتاب در دو بخش و دو مرحلۀ زمانی مستقل در موضوع تدوین فیلم، تألیف شده است و این کتاب ترجمه‌ای از نسخۀ تجدید نظر شدۀ سال 1968است که در نوع خود جامع‌ترین اثر تحلیلی و آموزشی در زمینۀ فنون تدوین فیلم و سیر تحول و تکامل زبان سینما از آغاز تا پایان دهۀ شصت میلادی است.

-----------------
مفاهیم کلیدی در مطالعات سینمایی
یسنده : هیوارد - سوزان
مترجم : محمدی - فتاح

'سوزان هیوارد 'استاد مطالعات فرانسه در دانشگاه اکزتر بریتانیا, در این کتاب مهم‌ترین مفاهیم, موضوعات, نظریه‌ها و بنیان‌های نظری و فلسفی مرتبط با فیلم و سینما را در قالب فرهنگ توصیفی فراهم آورده است .مفاهیم کلیدی و اصطلاحات سینمایی در این ترجمه برحسب حروف الفبای فارسی درج گردیده بدین ترتیب, 'اسطوره 'نخستین و 'واقعیت مجازی 'آخرین 'عبارت کتاب هستند . نمایه نام فیلم‌ها, نمایه نام اشخاص, و نمایه موضوعات مهم در بخش انتهایی کتاب آورده شده در پایان نیز معادل‌های فارسی مفاهیم درج گردیده است .
-------------------
عناصر رنگ ایتن
نويسندگان : یوهانس ایتن
مترجمان : حسن ملجائی
انتشارات پارت

و دو تا کتاب مرجع

تاريخ سينما
نويسنده:ديويد بوردول
نويسنده:كريستين تامسون
مترجم:روبرت صافاريان
ناشر:
نشر مركز
چکيده :
آغاز اين كتاب اطلاعات مختصري است درباره تاريخ، تاريخ‌نگاري و تاريخ سينما كه پس از آن، تاريخ مربوط به سينما و فيلم‌سازي (اعم از فيلم‌هاي بلند داستاني، فيلم‌هاي مستند، فيلم‌ سازي تجربي و آوانگارد، نيز سينماي انيميشن و مانند آن) آورده شده است. اطلاعات كتاب در قالب پنج بخش كلي فراهم آمده است: 1- نخستين ساليان سينما، 2- آخرين دوره سينماي صامت 1929 - 1919، 3- توسعه سينماي ناطق 1946 - 1926، 4- دوره پس از جنگ 1945 تا دهه 1960، 5- سينماي معاصر از سال 1960.

هنر سينما
نويسنده:ديويد بوردول
نويسنده:كريستين تامسون
مترجم:فتاح محمدي
نشر مركز

قصد اين كتاب آشنا كردن خواننده با زيبايي شناسي فيلم و بررسي جنبه هاي هنري سينما است .

نويسندگان اين كتاب كه در ميان علاقه مندان سينما نامهايي آشنا و معتبر هستند، پس از بررسي چگونگي توليد فيلم و فرايند و روشها و اصول آن ، به اصول اساسي فرم فيلم و فرمهاي روايي و غير روايي مي پردازند و آنگاه چهار تكنيك بنيادين فرم فيلم يعني ميزانسن، فيلمبرداري، تدوين و صدا را تجزيه و تحليل مي كنند.
بخش چهارم به چگونگي تحليل و نقد فيلم پر داخته و چند فيلم به صورت نمونه بررسي مي شوند و در بخش پنجم مهمترين دوره ها و جنبشهاي تاريخ سينما بررسي مي شوند.

Miss Artemis
12-05-2011, 22:06
آخرین روز نمایشگاه فرداست یا شنبه ؟

چون همه جا تاریخ نمایشگاه 14 - 24 ذکر شد ولی از طرفی رادیو تلویزیون فردا رو آخرین روز اعلام کردن

شنبه نمایشگاه نیست یعنی ؟

aluminum
13-05-2011, 11:55
آخرین روز نمایشگاه فرداست یا شنبه ؟

چون همه جا تاریخ نمایشگاه 14 - 24 ذکر شد ولی از طرفی رادیو تلویزیون فردا رو آخرین روز اعلام کردن

شنبه نمایشگاه نیست یعنی ؟

اینجوری که تلویزیون داشت میگفت شنبه روز اخره
و امروز تا ساعت 9 هست

Lady parisa
15-05-2011, 10:26
بر اين اساس در بخش ناشران دولتي انتشارات «سوره مهر» و «اميركبير» مشتركاً به‌عنوان ناشر برگزيده دولتي انتخاب شدند. همچنين نشر «هرمس» هم به عنوان بهترين ناشر خصوصي انتخاب شده است. در ضمن ناشراني چون «نويدشيراز»، «دليل ما» و «انصاريان» نيز به‌عنوان ناشران خصوصي شهرستاني در اين مراسم مورد تقدير قرار مي‌گيرند.

در بخش ناشران دولتي انتشارات «سوره مهر» و «اميركبير» مشتركاً به‎عنوان ناشر برگزيده دولتي و نشر «هرمس» هم به‎عنوان بهترين ناشر خصوصي انتخاب شده است.

بر اين اساس در بخش ناشران دولتي انتشارات «سوره مهر» و «اميركبير» مشتركاً به‌عنوان ناشر برگزيده دولتي انتخاب شدند. همچنين نشر «هرمس» هم به عنوان بهترين ناشر خصوصي انتخاب شده است. در ضمن ناشراني چون «نويدشيراز»، «دليل ما» و «انصاريان» نيز به‌عنوان ناشران خصوصي شهرستاني در اين مراسم مورد تقدير قرار مي‌گيرند.

انتشارات «كانون پرورش فكري كودكان و نوجوان» نيز در بخش ناشران دولتي در بخش كودك به‌عنوان برگزيده انتخاب شده است. در بخش ناشران خصوصي كودك و نوجوان نيز هيچ ناشري به‌عنوان برگزيده انتخاب نشد.

در بخش غرفه‌آرايي نيز نشر «نگار» و «پيام آزادي» در بخش ناشران تهراني و انتشارات «قدياني» در بخش كودك به‌عنوان برگزيده انتخاب شده‌ است

manya-atashin
13-08-2011, 20:08
تشكر ولي من سوال داشتم تاپيك رو قفل كردين !

شرايط غرفه گرفتن واسه نمايشگاه كتاب رو ميخواستم بدونم
و اينكه فقط به ناشرين غرفه ميدن؟
هزينه داره؟
كس ديگه اي غير از ناشر ميتونه غرفه بگيره؟

(تو شهرستان چطور؟)

نمايشگاه بين المللي كتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M3HRD@D
22-04-2012, 14:44
◄بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران(معرفی و بحث درباره کتاب های که خواهیم خرید)

پارسال تو همین زمان های تاپیک با این موضوع زده شد که سپیده خانوم زحمتش رو کشیده بودند...
و خیلی خیلی مفید بود برای کسانی که می خواستند بروند برای بازدید و خرید از نمایشگاه
که کتاب معرفی کردیم و بحث کردیم و حواشی رو گفتیم و خیلی خوب بود
و گفتم امسال هم چنین تاپیکی برای علاقمندان باشه تا با اطلاعتی بهتر به سراغ نماشگاه بریم
و از دوستان خواهش میکنم کتاب های که مد نظرش اون هست و می خواهد خریداری کنند اینجا معرفی کنند
و هر دوستی می تواند پیشنهاد کتاب بدهد یا درخواست معرفی کتاب برای موضوعی خاص.....
بنده هم در پست دیگری به کتاب های که خواهم خرید میپردازم...
با تشگر و به امید تبادل اطلاعاتمون.....:11:

سایت بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران طی روزهای ۱۳ الی ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ در مصلای تهران تهران برگزار خواهد شد.
این نمایشگاه ۱۲ اردبهشت توسط محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور افتتاح خواهد شد.

M3HRD@D
27-04-2012, 12:00
سلام دوستان...
بابا یه حرکتی بزنید یعنی کسی امسال نمیخواد بره نمایشگا.دی؟
+
جدای از شوخی
از دوستان کسی هست که در باب موضوع تناسخ و جهان موازی و موضوعات مرتبط با این بحث کتاب های خوبی بشناسه که بشه از نمایشگاه تهیه کرد؟
ممنون میشم معرفی کنید

manya-atashin
27-04-2012, 14:01
كتابم دو هفته پيش مجوز گرفت
كاش ميشد به نمايشگاه امسال برسه ..
رفت واسه سال بعد ):

Amir_oscar
28-04-2012, 16:00
بن دانشجويي هم همون روز اول نرسيد به ماها... خب اگه كمه، چرا اينقدر ثبت نام كردين؟
نشر چشمه هم كه اجازه ي حضور توي نمايشگاه رو نداره... خيلي خيلي باعث تاسفه...

M3HRD@D
28-04-2012, 16:07
نشر چشمه هم كه اجازه ي حضور توي نمايشگاه رو نداره... خيلي خيلي باعث تاسفه...
واقعا ؟ برای چی آخه؟:41:
من امسال خرید های زیاد از این انتشارات خیلی خوب داشتم....
واقعا متاسفم.....

M3HRD@D
28-04-2012, 16:15
«حضور نشر چشمه در نمایشگاه کتاب ممنوع شد»

حضور نشر چشمه که پروانه فعالیت آن از چند ماه پیش تعلیق شده بود، ممنوع اعلام شد.

در حالی که پیش از این، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از احتمال حضور ناشرین «تعلیقی» در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران خبر داده بود، مدیر روابط‌عمومی معاون فرهنگی ارشاد روز یکشنبه، سوم اردیبهشت اعلام کرد که نشر «چشمه» به دلیل داشتن پرونده قضایی به هیچ عنوان اجازه حضور در نمایشگاه کتاب را ندارد.

مهدی جعفری تاکید کرد: باید اطلاع‌رسانی شود که عدم حضور برخی ناشران متخلف در نمایشگاه کتاب به دلیل داشتن پرونده قضایی است و حضور این ناشران در نمایشگاه از اختیارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم خارج است.

او البته درمورد حضور یا عدم حضور دو نشر «ثالث» و «پیدایش» که فعالیت‌شان تعلیق شده، ابراز بی‌اطلاعی کرده است.

قائم مقام نمایشگاه کتاب هم روز شنبه اعلام کرده بود که نشر «چشمه» نمی‌تواند در نمایشگاه کتاب امسال حاضر شود.

داریوش رضوانی همچنین گفته بود: هر ناشری که برایش حکم قضایی صادر شده باشد نمی‌تواند در نمایشگاه حاضر شود از این رو نشر «چشمه» نمی‌تواند در نمایشگاه بیست و پنجم کتاب تهران حضور یابد.

او در شرایطی از صدور حکم قضایی برای نشر «چشمه» خبر داده که پیش از این گفته می‌شد پرونده این نشر و همچنین نشر ثالث و نشر پیدایش در هیئت رسیدگی به ناشران بررسی شده است.

در عین حال بهمن دری، معاون امور فرهنگی ارشاد هفته گذشته ابراز امیدواری کرده بود که ناشران تعلیقی نیز بتوانند در نمایشگاه امسال شرکت کنند و محرومیت‌شان به نمایشگاه کتاب تعمیم داده نشود.

او البته یادآور شد که این محرومیت در صورتی اعمال نخواهد شد که «تخلفات» ناشران مکرر روی نداده باشد.

آقای دری به «معدود ناشرانی» که به زعم او تعدادشان از انگشتان دو دست هم تجاوز نمی‌کند توصیه کرد که نسبت به تغییر رویه در فعالیت‌های حرفه‌ای خود اقدام کنند.

اما خبرگزاری اصولگرای فارس به این خبر واکنش نشان داد و نوشت که «بنا بر اخبار موثق»، «لابی‌ها و فشارهای پشت پرده به این وزارتخانه» منجر به چنین تصمیمی شده است.

در همین رابطه، محمود آموزگار، دبیر اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران درباره حضور سه انتشارات که فعالیت‌شان معلق شده، به خبرگزاری مهر گفت که با موافقت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد، حضور نشر «چشمه»، نشر «ثالث» و نشر «پیدایش» که پرونده‌شان در هیئت رسیدگی به تخلفات این معاونت در دست بررسی است، بلامانع اعلام شده است.

وزارت ارشاد در زمستان سال ۹۰، امتیاز نشر چشمه و انتشارات ثالث را به طور موقت لغو کرد. این اتفاق پس از آن افتاد که وزارت ارشاد از مدیران این دو نشر به اتهام «نشر اکاذیب» شکایت کرد.

موضوع شکایت در ارتباط با خبری بود که پنجم دی ماه جمعی از کتابفروشان خیابان کریم‌خان زند تهران اعلام کردند. آنها که در کافه کتاب «کتابفروشی ویستار» میزبان شهردار منطقه شش تهران و جمعی از مسئولان شهری این منطقه بودند، از تعطیلی ۱۰۰ کتابفروشی در تهران، در یک ساله گذشته خبر دادند.

معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد اما موضوع تعطیلی ۱۰۰ کتابفروشی در سطح تهران را «دروغ» دانسته و گفته بود که برای «روشنگری در افکار عمومی و جلوگیری از نشر اکاذیب»، از نشر چشمه و یک ناشر دیگر شکایت کرده است.

نشر چشمه از سال ۱۳۶۴ دایر شده و در حوزه ادبیات داستانی، هنر و شعر، سیاست، اقتصاد، جامعه‌شناسی، فلسفه، تاریخ و علوم انسانی فعالیت می‌کند و نویسندگانی مانند احمد شاملو، محمود دولت‌آبادی، فریدون مشیری، علی‌اشرف درویشیان، صادق هدایت، هوشنگ ابتهاج و محمدرضا شفیعی کدکنی ازجمله شاعران و نویسندگان ایرانی هستند که با این موسسه انتشاراتی همکاری داشته‌اند.

میزان سانسور کتاب در دولت‌های نهم تا جایی پیش رفت که حتی محمود احمدی‌نژاد در مناظره‌ معروف تلویزیونی‌اش با میرحسین موسوی در جریان تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری ۸۸ این تنها نکته‌ای بود که او به عنوان ضعف در دولتش پذیرفت و گفت در این زمینه تجدیدنظر می‌کند.

۲۹ تیرماه سال گذشته نیز رهبر جمهوری اسلامی خواستار جلوگیری از ورود کتاب‌های به زعم او «مضر» به جامعه شد. او گفت که نمی‌توان بازار کتاب را آزاد گذاشت تا کتاب‌های «مضر» وارد جامعه شوند.

پ.ن: خیلی خیلی متاسفم.....

Amir_oscar
28-04-2012, 16:39
يه دليل ديگه هم كه توي يه خبري خوندم، اين بود كه به خاطر مشكل داشتن كتابايي كه براي گرفتن مجوز از طرف نشر چشمه به وزارت ارشاد فرستاده شده، مشكل پيدا كرده براي شركت در نمايشگاه...
پيشنهاد: توي ايام نمايشگاه كتاب، دوستداران كتاب، برن از شعبه ي اصلي نشر چشمه توي تهران خريد بكنن... اينطوري مي تونيم ازشون حكايت بكنيم...

Mahdi Hero
28-04-2012, 17:31
سلام دوستان...
بابا یه حرکتی بزنید یعنی کسی امسال نمیخواد بره نمایشگا.دی؟
+
جدای از شوخی
از دوستان کسی هست که در باب موضوع تناسخ و جهان موازی و موضوعات مرتبط با این بحث کتاب های خوبی بشناسه که بشه از نمایشگاه تهیه کرد؟
ممنون میشم معرفی کنید

باسه جهان های موازی کتاب زيرو پيشنهاد ميکنم
جهان های موازی/ميچيو کاکو/ انتشارات مازيار
کلا انتشارات مازيار تو زمينه های علمی کتاب های خيلی خوبی داره مثل رياضيات و موناليزه يا شش نظيره اي که جهان را تغيير داد و...
در مورد نشر چشمه هم که محروم شدند اما تو همون باز زمانی نمايشگاه تو کتابفروشی مرکزيشون تخفيف مربوط به نمايشگاه رو برای مشتريال قائل ميشند
اين خبر تخفيف رو به نقل دوستم آقای آزرم که تو نشر چشمه مشغول به کار هستند بيان کردم

Kurosh
28-04-2012, 20:30
تو برنامه هفت دیشب، داریوش مهرجویی اعلام کرد دومین رمانش رو تو نمایشگاه امسال عرضه خواهد کرد ...

نام رمان "در خرابات مغان" هست و داستانش در آمریکا می‌گذره، یه جورایی به زندگی دانشجویی مهرجویی در آمریکا هم ربط پیدا می‌کنه ...

بعد از کتاب اولش که خیلی دوستش دارم (به خاطر یک فیلم بلند لعنتی - که به چاپ هفتم رسیده)، مشتاقانه منتظرم این کتابش رو هم بگیرم ...

باید کار خوبی از آب در بیاد ...

M3HRD@D
28-04-2012, 21:54
صحبت از مهرجویی و برنامه هفت دیشب شد...
گفتم کتاب جهان هولوگرافیگ رو هم به دوستان معرفی کنم ترجمه مهرجویی عزیز ....که دیشب هم نیما حسنی نسب در نقد و معرفی کارنامه مهرجویی از این کتاب به عنوان کتابی نام برد که در فیلمهای اخیر مهرجویی نشانه های از این کتاب وجود دراه....
کتاب جهان هولوگرافيك نوشته مايكل تالبوت رو من پارسال از نمایشگاه تهیه کردم....
یک کتاب خیلی خوب که ما رو با دیدی تازه و بهتر نسبت به جهان مواجه میکنه....
به دوستان پیشنهاد میکنم حتما اگر رفتند نمایشگاه این کتاب رو تهیه کنند ضرر نمیکنند...

مشخصات:

در جهان ما و هر آنچه در آن است از قطره های باران و دانه های برف و درخشان کاج تا شهابها و ذرات الکترون ها و کوانتوم ها همه تنها تصاویر اشباح گونه ای هستند از واقعیتی دور ار دسترس که در خارج از زمان و مکان بر ما فرا تابیده می شوند.نظریه هولوگرافیک بودن جهان نه تنها واقعیت های ملموس زندگی ما را در بر می گیردبلکه می تواند پدیده های حیرت آوری همچون تله پاتی ، نیروهای فراطبیعی انسان ، وحدت کیهانی ،درمان های معجزه آسا و .... توضیح دهد. (پشت جلد كتاب )

osmaan
29-04-2012, 11:28
سلام دوستان من کد رهگیری دارم ولی چون نرسیدم روز اول کارت رو بگیرم الان تمام بانک های استان گلستان تموم کردن به غیر از رفتن به نمایشگاه و گرفتن از اونجا چی کار میشه کرد؟
میشه به بانک گفت برای من درخواست بدن؟

Pessimist
29-04-2012, 12:58
من تعریف این کتاب رو زیاد شنیدم فکر کنم کتاب خیلی خوبی برای طرفداران موسیقی باشه.

چگونه از موسیقی لذت ببریم (از زیگموند اسپات)

نویسنده : اسپات - زیگموند
مترجم : منصوری - پرویز
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۱۳

هدف اساسی از نگارش کتاب, تشویق مخاطب برای گوش دادن به موسیقی است .کتاب حاضر در بر گیرنده مجموعه‌ای است از روش‌ها, برای کسانی که می‌خواهند بدون استفاده از مطالب فنی, با موسیقی آشنا شوند .در فصل‌های نخستین کتاب, آشنایی با موسیقی تشریح شده, به گونه‌ای که مخاطب بتواند عوامل اساسی موسیقی, یعنی الگوهای ریتم, ملودی, هارمونی و رنگ‌آمیزی را بیاموزد . عناوین فصل‌های دیگر کتاب عبارت‌اند از :موسیقی برنامه‌ای, سرودهای عامیانه و قطعات آوازی, اپرا و اوراتوریو, موسیقی ارکستر, و موسیقی مجلسی . در پایان کتاب واژه‌نامه و اسامی و توضیح برخی سازها درج گردیده است

M3HRD@D
29-04-2012, 13:01
سلام دوستان من کد رهگیری دارم ولی چون نرسیدم روز اول کارت رو بگیرم الان تمام بانک های استان گلستان تموم کردن به غیر از رفتن به نمایشگاه و گرفتن از اونجا چی کار میشه کرد؟
میشه به بانک گفت برای من درخواست بدن؟

نه راهی بجز رفتن به نمایشگاه و گرفتن بن از اونجا وجود نداره....
موفق باشید:20:

*IN*
29-04-2012, 14:01
نشر ماهی تا 34 %،مبتکران تا 20%و نشر امیر کبیر تا 27% تخفیف سوای تخفیف نمایشگاه میدن...
اگه کسی میخواد بگید همین جا لینک سایتی که بن هاش رو گزاشته بزارم...

M3HRD@D
29-04-2012, 14:09
نشر ماهی تا 34 %،مبتکران تا 20%و نشر امیر کبیر تا 27% تخفیف سوای تخفیف نمایشگاه میدن...
اگه کسی میخواد بگید همین جا لینک سایتی که بن هاش رو گزاشته بزارم...
حتما دوست عزیز اگر امکان داره لینکش رو بزار....
و اگر تخفیف های انتشارت دیگه رو هم میدونی بزاری خوب میشه.....

*IN*
29-04-2012, 17:52
حتما دوست عزیز اگر امکان داره لینکش رو بزار....
و اگر تخفیف های انتشارت دیگه رو هم میدونی بزاری خوب میشه.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D9%86&utm_campaign=e260076ea0-Namayeshgah_Ketab4_29_2012&utm_medium=email

singleguy
01-05-2012, 23:16
سلام

ببخشید، لیست کتب لاتین نمایشگاه را از کجا میتونم گیر بیارم؟

M3HRD@D
02-05-2012, 13:14
دوستان نمایشنامه های برتولت برشت رو از کدوم انتشارات میشه گرفت و خریداری کرد؟

aluminum
02-05-2012, 14:37

قسمت اطلاعات اگر بپرسی بهت میگه کدوم انشارات و کجا این رو دارن .البته اگه توی نمایشگاه باشه

Mahdi Hero
02-05-2012, 18:00

انتشارات نيلوفر، قتره، خوارزمی و معين چندين نمايشنامه از اين نويسنده به فارسی برگرداندند
:10:

Ssarshar
02-05-2012, 18:54

خیلی وقته که کتابی از برتولت برشت به برگردان فارسی ندیدم ام ،
کتبی هم که بدست آوردم ، مربوط میشه به ترجمه های قدیمی محمود حسینی زاد از انتشارات خوارزمی ...

نمیدونم در حال حاضر هم تیراژی برای چاپ داره یا خیر ...

پ.ن : خبر توقیف " نشر چشمه " در نمایشگاه امسال ، خیلی ناراحت کننده و مایوس کننده بود ...
خیلی دوست دارم بدونم بر چه اساسی و معیاری نشری که پر است از رمان های عالی و و کتب ادبی و هنری غنی رو اینگونه تخریب میکنن ؟!! ...

Miss Artemis
03-05-2012, 00:06
خیلی وقته که کتابی از برتولت برشت به برگردان فارسی ندیدم ام ،

نشر قطره داره کتاب هاش رو ، من دیدم .

البته این که تو نمایشگاه داشته باشه یا نه نمیدونم .

من نمایشنامه مرگ فروشنده رو قبل نمایشگاه از کتابفروشی خریده بودم ولی پارسال تو نمایشگاه مرگ فروشنده رو نداشت !!

part gah
03-05-2012, 12:55
این سه کتاب و خریدشو به گرافیست ها پیشنهاد میکنم.

فرهنگ مصور طراحی گرافیک

تالیف: گوین امبروز- پل هریس
ترجمه: لادن رضایی| ناشر: مؤسسه فرهنگی پژوهشی چاپ و نشر نظر
نوبت چاپ: چاپ نخست، تابستان ۱۳۹۰| قيمت : ۹۵۰۰۰ ریال
قطع کتاب: ۱۱×۱۷ س.م
تعداد صفحات: ۲۷۵ ص مصور رنگی
مرکز فروش: : تهران، خيابان ایرانشهر جنوبی، کوچه شریف، شماره ۲ و تلفن: ۸۸۸۲۰۲۱۲

پ ن : این کتاب خیلی از اصطلاحاتی که ممکنه تو طول تحصیل باهاش روبه رو بشینو توضیح داده.روش مطالعه شم با توجه به اینکه خودم این کتاب و دارم روزی 3 الی 4 صفحه کفایت میکنه.چرا که پایین هر صفحه شمارو به خوندن مطالب مرتبط به هم وصل میکنه و ممکنه همون 4 صفحه اول تبدیل بشه به 20 صفحه از کتاب و خوندن.

مرجع خلاقیت در گرافیک

تالیف: جيم كروز
ترجمه: صبا سعادت نیاکی| ناشر: انتشارات فرهنگسرای ميردشتی
نوبت چاپ: چاپ اول ۱۳۸۹| قيمت : ۹۵۰۰۰ ریال
قطع کتاب: جیبی
تعداد صفحات: ۳۱۲ ص مصور رنگی
مرکز فروش: : تهران، خيابان کارگر جنوبی، نبش خيابان وحید نظری، مجتمع تجاری نادر، شماره ۳۲، واحد ۴ کد پستی : ۱۴۱۳۶ و تلفن: ۶۶۴۹۰۶۶۰

پ ن : مروری به روی انچه که تا به امروز ممکنه در زمینه گرافیک مطالعه کردین.دادن ایده به شما برای خلق یک اثر جدید.

تفکر خلاق در گرافیک

تالیف: نیما ورامینی
ناشر: انتشارات فرهنگسرای ميردشتی
نوبت چاپ: چاپ دوم ۱۳۸۸| قيمت : ۹۰۰۰۰ ریال
قطع کتاب: وزیری
تعداد صفحات: ۱۵۹ ص
مرکز فروش: : تهران، خيابان کارگر جنوبی، نبش خيابان وحید نظری، مجتمع تجاری نادر، شماره ۳۲، واحد ۴ کد پستی : ۱۴۱۳۶ و تلفن: ۶۶۴۹۰۶۶۰

پ ن : برای درس تحلیل آثار هنری کتاب خوبیه.چرا که با خلاقیت هایی روبه رو میشین که تا به امروز ممکنه علت استفادشو نمیدونستین.

سواد بصری

تالیف: ریچارد وایلد- جودیت وایلد
ترجمه: نازمریم شیخها| ناشر: انتشارات کتاب آبان
نوبت چاپ: چاپ اول ۱۳۸۸، چاپ دوم ۱۳۸۹| قيمت : ۱۲۰۰۰۰ ریال
قطع کتاب: وزیری
تعداد صفحات: ۱۹۲ ص
مرکز فروش: : خ. انقلاب، خ. فخر رازی، کوچه فاتحی داریان، پلاک ۲، واحد ۱۰و تلفن: ۶۶۹۵۵۰۱۲

پ ن : پیشنهاد یکی از استادای دانشگاه بود برای آشنا شدن با عناصر بصری.به قول خودم آسمون بری زمین بیایی برای زدن پوستر تا یه لوگو ساده باید با اصول گرافیک که همون مبانی هنرهای تجسمیه آشنا بشی.:31:این کتاب کتاب خوبیه برای شروع کار.

+

یه سریم کتاب گرافیک هست فک کنم 5 تاست پارسال که تو نمایشگاه نتونستم بخرم چون تموم شد.به جاش پیشنهادم خرید CD های هست که همون کتابارو به صورت وکتور داره.متاسفانه اسم نویسنده و انتشاراتشو نمیدونم.

*IN*
03-05-2012, 14:01
تو این دوروزه کسی نرفته نمایشگاه بیاد امار بده؟؟؟
از کتاب های جدید چه خبر؟؟؟
مثل هر سال شلوغه؟؟؟
قیمت ها چقدر با پارسال فرق میکنه؟؟؟

Mahdi Hero
03-05-2012, 15:54
مثل هر سال شلوغه؟؟؟

غرفه ها کوچيکتر شده
کتاب کلا گرون تر شده به خاطر اينکه يارانه مربوت به کاغذ باسه خيلی از انتشارات حذف شده
مثل هر سالم شلوغه چون يه سری از خانواده های ايرانی نمايشگاه کتاب رو با مراکز تفريحی اشتباه گرفتنت و فکر ميکنند اومدند پيک نيک

Ssarshar
03-05-2012, 18:44
مثل هر سال شلوغه؟؟؟

من امروز سری به نمایشگاه زدم ...
شلوغ تر از همیشه ، پسرفت نسبی سطح کتب ...

نمایشگاه لبریز شده از کتب عرفانی ، اعتقادی و مذهبی مراجع و حکومتی ها ...
بسیار بسیار بیشتر از ظرفیتی که باید به این بخش اختصاص داده بشه ...

قیمت کلی کتب بطور چشمگیری افزایش داشته نسبت سال های قبل ...
نشر های ادبی و هنری بسیار محدود تر شدن ( مثل نشر مرکز ، قطعه و یا حتی سروش )

یک نمایشگاه تقریبا سفارشی و تحمیلی ...

ما که بعد از کلی توی ذوق خوردن ، رفتیم نشر چشمه تو خیابان کریمخان ...

کلی از کتاب هایی که برای ورود به نمایشگاه در نظر گرفته شده بود و توقیف شده بود رو برای فروش قرار داده بودن ...
بهترین رمان ها از مشاهیر ادبی ایران و جهان ، کتب ناب هنری و فلسفی و ...

تمام خرید ها رو از اونجا کردم :27: ... تا 25 اردیبهشت هم نشر چشمه همین برنامه رو داره ...

EngineeR EhsaN
03-05-2012, 21:03
نمیشه کتاب رو آنلاین سفارش داد؟ امکان جست و جوی اینترنتی کتاب وجود داره؟

Mahdi Hero
03-05-2012, 23:18
نمیشه کتاب رو آنلاین سفارش داد؟ امکان جست و جوی اینترنتی کتاب وجود داره؟

کتاب های نمايشگاه هيچ کدوم از اين قابليت ها رو ندارند متاسفانه
اما خون آن لاين ميتونيد از نشر هايی همانند ماهی، چشمه، ققنوس و... کتابتون رو سفارش بديد

*IN*
03-05-2012, 23:41
امروز میخوام برم نمایشگاه...
بهترین ترجمه از کتابای استفن کینگ ماله کدوم انتشاراته؟؟؟
دوستانی که رفتن نمایشگاه از نشر ماهی آمار کتاب های آرمان آرین رو کسی نگرفته؟؟؟این جلد دو اشوزدنگش نزدیک 3-4 ساله قراره
چاپ شه میگن ارشاد بهش گیر میده...

Mahdi Hero
03-05-2012, 23:56
امروز میخوام برم نمایشگاه...
بهترین ترجمه از کتابای استفن کینگ ماله کدوم انتشاراته؟؟؟
دوستانی که رفتن نمایشگاه از نشر ماهی آمار کتاب های آرمان آرین رو کسی نگرفته؟؟؟این جلد دو اشوزدنگش نزدیک 3-4 ساله قراره
چاپ شه میگن ارشاد بهش گیر میده...

استفن کينگ به نظرم بهترين ترجمه باسه انتشارات آذر کلک هست و چندين کتاب هم از ايشون به فارسی برگردونده
بعدم تا اونجايی که من اطلاع دارم نشر ماهی از آرين کتابی در دست چاپ نداره و ناشر کتاب های آرين نشر موج و ايران بان است

aluminum
04-05-2012, 12:27
دوستان یه چند تا انتشارات خوب برای برای سینما و ادبیات معرفی بکنید.چون چیز خاصی مد نظرم نیست میخوام ببینم چیزی چشمم رو گرفت بخرم

Mahdi Hero
04-05-2012, 13:10
دوستان یه چند تا انتشارات خوب برای برای سینما و ادبیات معرفی بکنید.چون چیز خاصی مد نظرم نیست میخوام ببینم چیزی چشمم رو گرفت بخرم

برای سينما به اينا سر بزنی بد نيست
نی
ققنوس
مرکز
منظومه خرد
کتاب آوند

برای ادبياتم
افق
نيلوفر
جامی
ماهی
مرواريد
خوارزمی
مرکز
امير کبير

Antonio Andolini
04-05-2012, 13:31
سلام!
کارت کتاب بانک صادرات فقط واسه نمایشگاه هست یا بعدا هم میشه ازش استفاده کرد؟
ممنون:10:

aluminum
04-05-2012, 13:56
راستی الان یادم افتاد .من برای بن ثبت نام کردم ولی وقت نکردم برم بانک بگیرم.توی نمایشگاه میدن؟
راستی بن مال خودم نیست .مشکل که ایجاد نمیکنه؟

*IN*
04-05-2012, 14:43
راستی الان یادم افتاد .من برای بن ثبت نام کردم ولی وقت نکردم برم بانک بگیرم.توی نمایشگاه میدن؟
راستی بن مال خودم نیست .مشکل که ایجاد نمیکنه؟

تو نمایشگاه میدن...
من قبل از نمایشگاه از بانک گرفتم تا خوده یارو رو نمیدیدن بن رو نمیدادن ، یارو عکس تو کارت ملی رو با طرف تطبیق میداد...

aluminum
04-05-2012, 15:55
تو نمایشگاه میدن...
من قبل از نمایشگاه از بانک گرفتم تا خوده یارو رو نمیدیدن بن رو نمیدادن ، یارو عکس تو کارت ملی رو با طرف تطبیق میداد...

توی نمایشگاه شلوغ بود برای دادن بن؟
بن به اسم برادرم هست. زیاد شبیه هم نیستیم. نمیدونم قبول میکنن یا نه؟شاید باید قبدش رو بزنم:31:

*IN*
04-05-2012, 16:19
توی نمایشگاه شلوغ بود برای دادن بن؟
بن به اسم برادرم هست. زیاد شبیه هم نیستیم. نمیدونم قبول میکنن یا نه؟شاید باید قبدش رو بزنم:31:
نه زیاد شلوغ نبود...
تو بانک که خیلی سخت گیری میکردن...

M3HRD@D
04-05-2012, 17:52
سلام
ما هم امروز بالخره رفتیم و تونستیم بریم به غرفه های خوبه باقی مونده سر بزنیم....
نمایشگاه کتاب که چه عرض کنم بیشتر شبیه نمایشگاه قرآن بود و مثل همیشه هر سال غرفه های اسلامی بیشتر شدن و نشر های خوب کمتر.....
راجب قیمت های کتاب ها واقعا بالا رفته و اگر اون بن ها نباشه خیلی سخت میشه کتاب گرفت برای قشر دانشجو...
تخفیف غرفه ها هم که پارسال 20٪ بود امسال بیشترشون 10٪شده بود .....
و جالب اینجاست نشر های با موضوع اسلامی با اینکه تا 55٪ هم تخفیف میدادن بازم خریدار آنچنان نداشتند.....
بعضی ها هم که مثل همیشه نمایشگاه رو با پیک نیک اشتباه گرفته بودند.دی
در کل بد نبود و با اینکه جای غرفه چشمه شدیدا خالی بود ولی نشر های خوبی مثل قطره - نی - ماهی - ققنوس هنوز وجود دارند....
چند تا کتاب هم میخواستم یکیش مثل سال بلوا عباس معروفی که نشر ققنوس گفت اجازه اش رو برای آووردن به نمایشگاه ندادن و تو انتشاراتشون میشه خرید....
+
این هم نام کتاب های که من خریدم.:

اول راجب این کتاب بگم: کتاب “تو مشغول مردن ات بودی” - مجموعه ای از شعر به انتخاب و ترجمه محمدرضا فرزاد و عکس به انتخاب شهریار توکلی است...
که فوق العاده است این کتاب شعر های خیلی خیلی زیبا در کنار عکسهای انتخابی بسیار زیبا...
دوستان رفتید نمایشگاه این کتاب رو از دست ندهید.... خیلی خوبه......:40:
تو مشغول مردن ات بودی - نشر حرفه هنرمند

بیست‌ویک گرم - نویسندگان:گی یرمو آریاگا،الخاندرو گونزالس ایناریتو
فیلمنامهٔ بیست‌ویک گرم فیلمنامهٔ جاه‌طلبانه‌ای است؛ پیش از دیدنِ فیلم غیرممکن است تصوری از اندازهٔ قطعه‌های خردشدهٔ روایت و حدِ به‌هم‌ریختگیِ آن به ذهن‌تان خطور کند. بیست‌ویک گرم از این نظر تجربه‌ای کم‌نظیر است.

پنج فیلمنامه از تارکوفسکی - نویسنده:آندری تارکوفسکی
مترجمان:مجید اسلامی،هادی چپردار،مژگان محمد

تارکوفسکی (شاید همچون تمام نوابغ) موجود متناقضی بود. کسی که تصاویر سینمایی را مستقل از کلامِ مکتوب می‌دانست، و درعین‌حال فیلمنامه‌هایی به‌شدت ادبی می‌نوشت.
تجربهٔ خواندن یک فیلمنامهٔ تارکوفسکی‌وار چگونه تجربه‌ای‌ست؟ این شاید برای تمام عاشقانِ آن تصاویر جادویی سؤالی کلیدی بوده. و اینک این کتاب می‌تواند پاسخی باشد به این سؤال.
این فیلمنامه‌ها می‌تواند برای فیلمنامه‌نویسان جوان درسی باشد یگانه، برای محدودنشدن در قالب‌های تنگِ کلاس‌های آموزشی؛ البته به‌شرطی که عشق به ادبیات را نیز از تارکوفسکی بیاموزند.

مکتب دیکتاتورها-نويسنده اینیاتسیو سیلونه

شب‌های روشن-نويسنده فیودور داستایفسکی

ملاقات بانوی سالخورده-نویسنده: فریدریش دورنمات-نمایشنامه

در دراماتورژی دورنمات «فقر» نیرومندتر از ملاک‌های اخلاقی بشر است. در «ملاقات بانوی سالخورده» نیروی ثروت کلیه‌ی ملاک‌های با ارزش را بی‌اعتبار می‌کند و از بی‌گناهان جنایتکار می‌سازد.

ایوانف-نویسنده: آنتوان چخوف-نمایشنامه

ایوانف مردی است ذاتاً نیک و خوش قلب که در معرض کج فهمی ها و افترازنی های اطرافیان قرار دارد و ملول از زندگی و همسر بیمار خویش از محیط خانواده می گریزد. دختری به نام ساشا که شیفتة او شده، و شاید به انگیزة رقّت و ترحم، می خواهد او را از ورطة زندگی ملال آورش رهایی بخشد اما ایوانف که دچار نومیدی مرگ آوری است و پس از مرگ همسرش طاقت ورود به ماجرا و زندگی جدیدی را ندارد، درست در گرما گرم جشن ازدواج با ساشا خود را با تیر می‌زند.

باغ آلبالو-نویسنده: آنتوان چخوف-نمایشنامه

نمایش‌نامه‌ی باغ آلبالو آخرین اثر چخوف است که در سال 1903 نوشته شده و در ژانویه‌ی 1904 برای اولین بار در تئاتر هنر مسکو روی صحنه آمده است. اشخاص نمایش همان آدم‌هایی هستند که در زندگی روزمره با آن‌ها برمی‌خوریم. هیچ‌کدام نقش برجسته‌ای ندارند، نه مبارزه می‌کنند نه شکست می‌خورند و نه حتی از خود دفاع می‌کنند و نه به حل مشکلاتی که در برابرشان قرار دارد می‌پردازند.

سه خواهر-نویسنده: آنتوان چخوف-نمایشنامه

سه خواهر یکی از پنج نمایش‌نامه‌ی بلند آنتوان چخوف، نویسنده‌ی نامور رئالیست سده‌ی نوزدهم روسیه و به ‌نظر بسیاری از اهل ادب و هنر شاهکار اوست. طنز تلخ و در عین حال بس شیرین و جذاب چخوف و به ویژه نبوغی که در شیرینی این طنز برای خواننده و تماشاگر دل‌آزار جلوه نکند و به عکس، هوادارانی بی‌شمار را از سراسر جهان جذب نمایش‌نامه‌ها و داستان‌های کوتاه او می‌کند.

باغ وحش شیشه ای-تنسی ویلیامز-نمایشنامه

به یاد فیلم اینجا بودن من این کتاب رو گرفتم....

این فکر به مغز اون هجوم آورد که مرد جوونی رو برای لورا دست‌وپا کنه. قیافه‌ی خیالی این جوون، مثل شبح یه هیولای مبهم تو آپارتمان سایه انداخت. به‌ندرت شبی میگذشت که از این موجود، از این روح، از این امید خونواده‌ی ما صحبتی به میون نیاد. اگر هم صحبتی از اون نمیشد، فکرش توی چهره‌ی پریشان مادرم و چشم‌های هراسان و رفتار معصومانه‌ی خواهرم پیدا بود، انگار حکمی بود که دادگاه تقدیر برای محکومیت خونواده‌ی وینگ‌فیلد صادر کرده بود.....

به خاطر یک فیلم بلند لعنتی-نویسنده: داریوش مهرجویی

داریوش مهرجویی، نویسنده و هم‌نویس فیلم‌نامه‌های متعددی است، از قبیل گاو، پستچی، دایره‌ی مینا و اجاره‌نشین‌ها، هامون، درخت گلابی و... «به‌خاطر یک فیلم بلند لعنتی» اولین رمان اوست.

این نشر کتاب چگونه آقای محترمی باشیم رو هم هدیه داد.دی

سووشون- رمانی از سیمین دانشور
سووشون نام رمانی از سیمین دانشور نویسندهٔ نامدار چند دهه گذشته ایران است. نویسنده در این رمان زندگی فئودالی در زمان اشغال ایران از سوی انگلیسی‌ها را به زیبایی به نگارش درآورده‌است. کاربرد برخی واژه‌های عامیانه شیرازی در متن گیرایی داستان را صد چندان کرده‌است. یکی از ویژگی‌های سووشون ساختار ساده و بیان روان آن است.

نمایشنامه های آموزشی - برتولت برشت

تاريخ سينما-ديويد بوردول؛ كريستين تامسون

آغاز اين كتاب اطلاعات مختصري است درباره تاريخ، تاريخ‌نگاري و تاريخ سينما كه پس از آن، تاريخ مربوط به سينما و فيلم‌سازي (اعم از فيلم‌هاي بلند داستاني، فيلم‌هاي مستند، فيلم‌ سازي تجربي و آوانگارد، نيز سينماي انيميشن و مانند آن) آورده شده است. اطلاعات كتاب در قالب پنج بخش كلي فراهم آمده است: 1- نخستين ساليان سينما، 2- آخرين دوره سينماي صامت 1929 - 1919، 3- توسعه سينماي ناطق 1946 - 1926، 4- دوره پس از جنگ 1945 تا دهه 1960، 5- سينماي معاصر از سال 1960.

رباعیات خیام - نشر امین

پ.ن:قصدم از این پست معرفی کتاب های بود که شاید بدرد دوستان هم بخوره....

موفق باشید دوستان....:11: