ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتور-گرافیک-پاور (اورژانسی)

AliBaMaram.13
28-04-2011, 14:46
سلام دوستان 500 تومن برای این سه قطعه مانیتور-گرافیک-پاور مونده(10 الی 20 تومن بالا مهم نیست) پاور رو 635us گرین خواهم گرفت مانیتور هم می خواستم 23500 بگیرم ولی به دلیل گرون شدن 23500 و اینکه سفرم به تهران کنسل شد و باید از شهرستان خرید کنم و اینجا تنها برندی که قیمت اش طبیعیه lg هست!! (نمایندگی سامسونگ 23500 رو 300 می گفت!!!) تصمیم گرفتم lg 2262tq بگیرم که کمترین قیمتی که گرفتم 228 تومنه...البته 2261vp هم هست 4 تومنی گرونتر که می خوام بدنم دوستان کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ در مورد گرافیک هم گرافیک gtx 460 768 خواهم گرفت که بین دو برند evga و gainward موندم دقیقا بین دو لینک زیر... این رو توجه داشته باشید که کارت گرافیکی می خوام بگیرم اور خواهم کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این مدل هایی که لینکی که از سایت evga دادم هست کدومش بیشتر به درد اور می خوره ؟ fpb درسته؟؟ در ضمن قیمت هم بدین لطفا هم evga هم gainward ممنووووووووووووووووون

این رو توجه داشته باشید که پاور و گرافیک رو دوستم که می خواد بره تهران خواهد گرفت و قبل رفتن اش باید مشخصات دقیق رو بهش بدم ولی مانیتور رو از همینجا می گیرم(مانیتورم احتمالا چند ساعت بعد بگیرم) واسه همین با اینکه اینجا تاپیک زده بودم ولی چون کسی دیگه جواب نداد:41: و خیلی عجله دارم بازم تاپیک زدم:11:

دوستان لطف کنن اگه می شناسن نمایندگی گرین تو پاساژ ایرانیان کجاست دقیا بگن؟ و آیا پاور رو از نمایندگی گرفته بشه خوبه؟ گرون که نمی دن؟ کلا اگه آدرسی دارین که گرافیک یا پاور رو می شه مطمئن و ارزون گرفت لطفا بگید آخه دوستم زیاد از قطعه سر در نمی یاره؟

AliBaMaram.13
29-04-2011, 16:41
کس نخارد پشت من ... جز ناخن انشگت من

Ali*Reza
29-04-2011, 17:58
به نظر من با این بودجه مانیتور LG 2253TQ و گرافیک EVGA GTX 460 1 GB DDR5 انتخابهای خوبین که جمعا حدودا 425 تومن میشه.

AliBaMaram.13
29-04-2011, 21:21
عزیز برای مانیتور دیگه دیر شده 2262tq به قیمت 227 تومن گرفتم اگه کسی اومد لطف کنه به سوالاتم در مورد گرافیک و نمایندگی گرین پاسخ بده ...سپاس

pasargadd
29-04-2011, 21:43
بینه این ها مدله spuer clocked مناسبتره.قیمتشو ندارم ولی بالای 210 تومان است.
پیشنهاد میکنم بودجتونو افزایش بدین و مدله 1gb بگیرین.با قیمت 230 تومان.
در مورد نمایندگی هم طبقه دوم کامپیوتر ایران.

AliBaMaram.13
30-04-2011, 15:26
بینه این ها مدله spuer clocked مناسبتره.قیمتشو ندارم ولی بالای 210 تومان است.
پیشنهاد میکنم بودجتونو افزایش بدین و مدله 1gb بگیرین.با قیمت 230 تومان.
در مورد نمایندگی هم طبقه دوم کامپیوتر ایران.
ممنون آقای پاسارگاد...ولی بودجه اضافی ندارم هرچند گرافیکم بیش از این نیاز ندارم اولش هم می خواستم 450 بگیرم چون برای کاربرد من بسه... چیزی که الان برای من خیلی مهمه چون رفیقم که می خواد بره تهران زیاد از قطعه سر در نمی یاره سرش کلاه نره...یعنی یه مدل رو انتخاب کنم که الان تو بازار هست قیمت اش هم دستم باشه که بهش بگم زیاد سرگردون نشه مثلا من موندم بین دو مدل گینوارد که تو سایت اش هست کدومش تو بازار هست Gainward GTX 460 Green 768MBیا Gainward GTX 460 768MB
و قیمت اش چنده اون جور که تو سایت اش دیدم مدل green اش باید ارزون تر باشه ولی آیا کدوم از این دو برای اور مناسب تره؟؟

دقیقا همین سوال رو برای برند evga هم دارم که شما فرمودین spuer clocked مناسب تره دلیل لش هم اگه بگین ممنون می شم...اگه کسی هم قیمت اون یکی هام داره ممنون تر می شم....
در ضمن یک سوال دیگه آیا این نمایندگی از همه ارزون تر می ده؟؟ یعنی طرف رو مطمئن بفرستم پیش اش و مطمئن باشم ارزون تر از همه جا و معتبرتره؟؟ در ضمن اگه خودتون آشنایی تو همون پاساژ دارین که این قطعات رو داره بهم pm کنین ممنون می شم

AliBaMaram.13
30-04-2011, 15:43
EVGA GeForce GTX 460 SuperClocked EE (External Exhaust)

این EE چه فرقی یا اون یکی ها داره معنی اش چی میشه؟؟ EE باشه بهتره؟؟

pasargadd
30-04-2011, 19:14
ممنون آقای پاسارگاد...ولی بودجه اضافی ندارم هرچند گرافیکم بیش از این نیاز ندارم اولش هم می خواستم 450 بگیرم چون برای کاربرد من بسه... چیزی که الان برای من خیلی مهمه چون رفیقم که می خواد بره تهران زیاد از قطعه سر در نمی یاره سرش کلاه نره...یعنی یه مدل رو انتخاب کنم که الان تو بازار هست قیمت اش هم دستم باشه که بهش بگم زیاد سرگردون نشه مثلا من موندم بین دو مدل گینوارد که تو سایت اش هست کدومش تو بازار هست Gainward GTX 460 Green 768MBیا Gainward GTX 460 768MB
و قیمت اش چنده اون جور که تو سایت اش دیدم مدل green اش باید ارزون تر باشه ولی آیا کدوم از این دو برای اور مناسب تره؟؟
پس همون مدله معمولی gianward بگیرین با قیمت 190 تومان.
این جور هم نیست که کلاه بزارن.
به گارانتی و فاکتور توجه کنین.

] دقیقا همین سوال رو برای برند evega هم دارم که شما فرمودین spuer clocked مناسب تره دلیل لش هم اگه بگین ممنون می شم...اگه کسی هم قیمت اون یکی هام داره ممنون تر می شم....
مدلی هست که بیشتر اور شده.

در ضمن یک سوال دیگه آیا این نمایندگی از همه ارزون تر می ده؟؟ یعنی طرف رو مطمئن بفرستم پیش اش و مطمئن باشم ارزون تر از همه جا و معتبرتره؟؟ در ضمن اگه خودتون آشنایی تو همون پاساژ دارین که این قطعات رو داره بهم pm کنین ممنون می شم
ارزونتر که نه خیلی شاید تفاوت در حده 500 تومان باشه.
میتونین برین طبقه دوم کامپیوتر ایران برای پاور . برای گرافیک هم فروشگاهارو بگردین تا بهترین قیمتو پیدا کنین.

EVGA GeForce GTX 460 SuperClocked EE (External Exhaust)

این EE چه فرقی یا اون یکی ها داره معنی اش چی میشه؟؟ EE باشه بهتره؟؟
اینجور که مشخصه طوله بیشنری داره و شباهته زیادی به مرجع.فکر میکنم اسن پسوند به معنای اورکلاک شده مرجع باشه.

AliBaMaram.13
30-04-2011, 19:48
پس همون مدله معمولی gianward بگیرین با قیمت 190 تومان

منظور از معمولی همونی که green ننوشته روش..درسته؟؟ گارانتی شونم فک کنم شاپ یا فرآیند...که نی دونم که کدومش بهتره؟ احتمالا شاپ؟

pasargadd
30-04-2011, 20:50
شاب بهتره.
مدله معمولی اینه:

AliBaMaram.13
30-04-2011, 21:10
پاسارگاد عزیز
635b-us
الان دقیقا چنده؟ خبر دارین؟

در ضمن

:40::40:سپاس فراوان بابت زمانی که برای پاسخگویی اختصاص دادید:40::40: