مشاهده نسخه کامل
: مشکل ضعف cpu در انجام کارهای ساده
farzan311
28-04-2011, 11:24
سلام
cpu من e5200 2.5ghz هست و مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی که باهاش موزیلا رو باز میکنم یا تایپ میکنم یا فیلم تماشا میکنم سیستم خیلی کند میشه کارکرد cpu هم بعضی موقع ها روی 100% گیر میکنه
یکمی هم که باهاش بازی کنم دماش خیلی میره بالا بیشتر 100 درجه و باید pc رو خاموش کنم یه چند دقیقه تا بتونم دوباره روان بازی کنم
ایا cpu خراب شده؟ یا واقعا ضعیفه و نمیکشه؟
farshid37
28-04-2011, 12:08
سلام
cpu من e5200 2.5ghz هست و مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی که باهاش موزیلا رو باز میکنم یا تایپ میکنم یا فیلم تماشا میکنم سیستم خیلی کند میشه کارکرد cpu هم بعضی موقع ها روی 100% گیر میکنه
یکمی هم که باهاش بازی کنم دماش خیلی میره بالا بیشتر 100 درجه و باید pc رو خاموش کنم یه چند دقیقه تا بتونم دوباره روان بازی کنم
دوست عزیز عوامل متعددی ممکنه باعث این وضع باشه. ولی اول از همه فن سی پی یو رو چک کنید ببینید کار می کنه یا نه؟ نرم افزارهایی که نصب کردی رو هم چک کن و استارت آپ رو خالی کن. در ضمن مطمئینی دمای cpu بالا می ره و مشکل از کارت گرافیک نیست؟ از نرم افزار speedfan استفاده کردید؟ نرم افرار رایگان و کم حجمیه که دمای سیستم رو نشون می ده و سرعت فن رو هم می تونه کنه. موفق باشید
saeed_136915
28-04-2011, 13:03
به احتمال زیاد سیستمتون ویروسی شده یا با یه ویروس کش قوی اسکن کنین یا اینکه ویندوز رو عوض کنید.
البته این احتمال هم هست که یا فن CPU محکم سر جاش ننشسته یااینکه گرد و خاک دور فن CPU جمع شده
jafarian
28-04-2011, 15:06
سلام
شما اول سیستم یک گردگیری کنید به وسیله هوای فشرده بعدش دمای کلیه قسمتهای کیس چک کنید به وسیله HWmonitorpro بعدیک اسکرین شات از همین برنامه تست دما اینجا بزارین خوبه بایوس مینم اول خالی کنید و بعدشم آپدیت کنیدازاین پستی که گذاشتم میتونید همین برنامه ای که واسه تست دما گذاشتم دان کنید:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
yuyuyuyuyu
28-04-2011, 15:47
سلام فن cpu و بعد خمیر سیلیکن روی cpu چک بشه اگه درست بود تو محیط ویندوز alt+ctrl+del بزن tab processes از برنامه های در حال اجرا هر کدوم درصد زیاد گرفته بود ببند.
farzan311
28-04-2011, 18:40
خوب دوستان بعد از حدود 3 ساعت سر و کله زدن با کیس دل و رودش رو ریختم بیرون و همه رو حسابی تمیز کردم دمای cpu خیلی بهتر شده این عکسیه که بعد از 20 دقیقه splinter cell بازی کردن گرفتم:31:
همینطور که میبینید هنوز cpu از 80 تا 100% هست و یه سوال اینکه cpu میتونه روی صدا تاثیر بذاره؟ چون من الان من خیلی وقت ها مخصوصا توی بازی ها و اهنگ ها یه چیزی شبیه نویز دارم که خیلی روی اعصابه
و یه سوال دیگه اینکه باز شدن موزیلا هم مربوط به این میشه؟ اخه من موزیلا رو که باز میکنم یه چند دقیقه باید صبر کنم تا پنجرش باز بشه ولی گوگل کروم سریع باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_disslove
29-04-2011, 19:29
خوب دوستان بعد از حدود 3 ساعت سر و کله زدن با کیس دل و رودش رو ریختم بیرون و همه رو حسابی تمیز کردم دمای cpu خیلی بهتر شده این عکسیه که بعد از 20 دقیقه splinter cell بازی کردن گرفتم:31:
همینطور که میبینید هنوز cpu از 80 تا 100% هست و یه سوال اینکه cpu میتونه روی صدا تاثیر بذاره؟ چون من الان من خیلی وقت ها مخصوصا توی بازی ها و اهنگ ها یه چیزی شبیه نویز دارم که خیلی روی اعصابه
و یه سوال دیگه اینکه باز شدن موزیلا هم مربوط به این میشه؟ اخه من موزیلا رو که باز میکنم یه چند دقیقه باید صبر کنم تا پنجرش باز بشه ولی گوگل کروم سریع باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا فرزان جون چه بلایی سر سیستمت اوردی ؟
به نظر من به احتمال خیلی زیاد ویروس داری با کومودو چک کن مطمئننا درست میشه
مشکل یا از ویروس هست یا ویندوز یا دمای سی پی یو بالاست یا پروسس ها زیاد و بالاتر از حد قدرت سی پی یو هست و باید اون پروسس هارو ببندید
alilia262
05-06-2011, 12:55
سلام
دوستان من هم همین مشکل دارم نمیدونم cpu چه مرگش شده که هر بازی یا برنامه ایی بعد چند دقیقه باز میمونه میره بالا تا سیستم ریستارت نکنم درست نمیشه و هر وقت که اینطوری میشه یک صدای ضعیف فیششششش هم از داخل کیس بیرون مییاد که من دقیقا ممیدونم که این صدا از cpu است کسی از دوستان راه حلی برای این مشکل داره به ما بده
سلام
دوستان من هم همین مشکل دارم نمیدونم cpu چه مرگش شده که هر بازی یا برنامه ایی بعد چند دقیقه باز میمونه میره بالا تا سیستم ریستارت نکنم درست نمیشه و هر وقت که اینطوری میشه یک صدای ضعیف فیششششش هم از داخل کیس بیرون مییاد که من دقیقا ممیدونم که این صدا از cpu است کسی از دوستان راه حلی برای این مشکل داره به ما بده
شما هم باید اول کارهای نرم افزاری رو انجام بدین
اول از همه ویندوز رو عوض کنید اسکن ویروس بکنید وپروسس های اضافرو ببنیدید
دمای سی پی یو رو هم چک کنید
blue_graphic
10-06-2011, 23:41
صدای فیش فیش صدای فن دمای قطعات با نرم افزار مربوطه چک کنید یک بار سیستم عامل رو عوض کنید bios آپدیت کنید یه آنتی ویروس خوب بریزید آنتی ویروس آپدیت کنید کامپیوتر اسکن ویروس کنید حالا عملکرد چک کنید اگه مشکلی بود معلومه یکی از قطعات مشکل داره لطفا مشخصات کامل سیستم بنویسید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.