ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پراید 9.5 میلیون!؟

mska
28-04-2011, 09:25
سلام

قصد خرید پراید 131 Sl دوگانه دارم که قیمت صفر آن حدود 9.5 میلیون تمام میشه
معایب پراید زیاده

ولی دلیل من برای خرید این هست که

1- ماشین کم مصرف و کم هزینه
2-فروش آن بعدا راحته
3-سوخت دوم هم داره که خودش باعث اطمینانه
4-برای شروع پراید گزینه مناسبی هست

توان مالی این را هم دارم که 2-3 میلیون بیشتر هزینه کنم ولی ترجیح میدم این پول را در راه دیگری خرج کنم
هدفم این هست که فعلا 4 سالی استفاده کنم بعد عوض کنم و 1 کلاس بالاتر بگیریم

به نظر شما تفکر من درسته؟
9.5 میلیون پول برای پراید دادن کار درستیه؟

مرسی

hamed malekpour
28-04-2011, 10:58
اگه قسطی بخری با ید اضافی پرداخت کنی اگه نقدی بخری قیمتش واقعی می شه که فکر کنم 8ملیونو700هزارتومانه ومن پارسال می خواستم پراید بخرم به صورت قسطی که جمعش می شد 10ملیونو 400هزار تومان 4ملیون پیش بود ویه ضامن و30روزه تحویل و ماهی هم 120هزار تومان فکر کنم 30ماهه بود.

pourya_bo2pmc
28-04-2011, 11:51
درود

نظر من اینه که از همین اول همون ماشینی که قراره 4سال دیگه بخری تو که آلان میتونی بیشتر هزینه کنی پس همین الان بگیر
الان این ماشینو میگیرین و 4سال دیگه مثلا یه ماشین 14 میلیونی که اونم حداقل 4سال میخوای نگهش داری پس میشه حداقل 8 سال
الان همون ماشینو بگیر و 8 سال سوار بشو و اما محاسن نظر من :
1-شما الان به گفته خودتون دستت برای هزینه ی بیشتر بازه
2-از همین اول یه ماشین خوب با موتور قویتر میگیری
3-ضرر مالیت کمتره چون اگه از اون افرادی باشی که ماشینو خوب نگه میداری و حواست بهش هست بعد 4 سال نسبت به افت قیمتی که کرده واسه فروشش ، ازش کم نشده
4-آخرش میگن پراید گرفتی حالا بگو 9/5 یا 7/5 ، درکل پراید داری
5-معایب و امنیت کم این ماشین

حرف منو گوش کن که پشیمون نمیشی
سربلند باشی

resident2011
28-04-2011, 11:58
اولاً آدم حیف نیست این پول بی زبونو بده یه ماشین که زیر 2 میلیون پولش نیست .ادم 50 میلیون بده یه ماشین وارداتی که قیمت واقعیش 20 میلیونه بهتره تا یه ماشین داخلی بخره .
در ضمن مطمئن باش ماشین یه وسیله اضافیه توی ایران مگه خیابونی واسه روندن بلدی که می خوای ماشین بخری.اگه دیدی دوستات یا آشناهاتون ماشین دارن شما هم می خوای داشته باشی بیخیال شو بعداً پشیمون میشی.

heinrich_himmler
28-04-2011, 12:08
سلام

قصد خرید پراید 131 Sl دوگانه دارم که قیمت صفر آن حدود 9.5 میلیون تمام میشه
معایب پراید زیاده

ولی دلیل من برای خرید این هست که

1- ماشین کم مصرف و کم هزینه
2-فروش آن بعدا راحته
3-سوخت دوم هم داره که خودش باعث اطمینانه
4-برای شروع پراید گزینه مناسبی هست

توان مالی این را هم دارم که 2-3 میلیون بیشتر هزینه کنم ولی ترجیح میدم این پول را در راه دیگری خرج کنم
هدفم این هست که فعلا 4 سالی استفاده کنم بعد عوض کنم و 1 کلاس بالاتر بگیریم

به نظر شما تفکر من درسته؟
9.5 میلیون پول برای پراید دادن کار درستیه؟

مرسی
خوبه. تصمیم خیلی خوبیه.
اگه نظر منو بخوای: اگه نیاز اجباری (مثل من) به سوخت دوم نداری یه راه بهتر هم هست.
اگه مصرفت در حد 100 لیتر در ماه یا همین حدوده من پیشنهاد یه 206 دسته 2 تمیز رو می کنم با حدود 9 تومن و یک تومن هم بذار کنار واسه خرجهای احتمالیش. اینجوری 206 سواری با پول پراید. اگر نه بهترین انتخاب رو کردی.
موفق باشی