ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دارم دیوونه میشم تورو خدا راهنمایی کنید چطور مودم وایرلس رو تنظیم کنم که بتونم با گوشی کانکت شد

behnam_r007
27-04-2011, 19:37
سلام
آقا توروخدا کمک کنید دارم دیوونه میشم
یه مودم porsche 911wifi دارم که میخوام یجور تنظیمش کنم بتونم با گوشیم وصل شم به اینترنت
تشکر بابت راهنماییتون

joe_satriani
27-04-2011, 19:44
با سلام
ابتدا شما باید یه کانکشن PPPoE بسازید
یعنی بلافاصله بعد از روشن کردن مودم اینترنت متصل بشه
که طریقه ساختنش در پست اول همین تاپیک هست
و اما برای فعالسازی امکان وایرلس مودم
شما با مراجعه به کنسول تنظیمات مودم
به قسمت wlan میرید و security setting رو انتخاب کنید
سپس اینجا باید امکان وایرلس رو فعال کنید و واسه امنیت پسورد بذارید
که پسورد رو هم میتونید از نوع wep key انتخاب کنید

موفق باشید.

behnam_r007
27-04-2011, 23:29
ممنون دوست من. اگه یکم ادرس دقیقتر میدادی بهتر بود آخه پست اول بیش از 1000 صفحه داره.
بعد اینکه همه اینکارا کردم ولی وقتی باگوشی کانکت میشم این ارور رو میده که باید ip addres رو بصورت دستی وارد کنی.
تحقیق که کردم به این رسیدم که توی تنظیمات مودم یا در واقع همونجایی که کانکشن pppoE وقتی میخوای کانکشن بسازی، توی یه مرحلش باید NTP configuration رو enable کنم(مطابق عکس) که اونوقت باید بهش NTP sever IP بدم که نمیدونم باید اینو از کجا آورد. اینو هم مطمئنم که مشکل از تنظیمات گوشی و ... نیست مشکل تنظیم مودمم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این عکسه رو از دفترچه راهنما گرفتم که توش نوشته بود باید enable بشه و بطور مثال این اعداد توش نوشته بشه

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم. sever ip رو باید از کجا آورد؟

behnam_r007
28-04-2011, 12:49
یکی نیس جواب ما رو بده ؟:19: