ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای پارتیشن بندی هارد لپ تاپ HP ENVY 14

mpk_021
27-04-2011, 15:02
با سلام دوستان عزیزم

من یک لپ تاپ HP ENVY 14 دارم با ویندوز اورجینال 7 HomePremium

درایو C این هارد 580 گیگ ظرفیت داره

من از طریق Disk Management که اقدام میکنم به Shrink کردن تنها اجازه ی جدا کردن مقدار 280 گیگ رو بهم میده ...

من حتی از نرم افزارهای ACronis , Paragon هم استفاده کردم و وقتی مقدار دلخواهم رو جدا میکنم ،
مقدار جدا شده ی انتخابی رو به صورت unallocated
نمایش میده و من هر چی گزینه ی Create new partition رو میزنم
با اخطار Not found new H.d.d &Free Space مواجه میشم

حال با این تفاسیر میخواستم بدونم آیا راهی به ذهنتون میرسه برای پارتیشن بندی این لپ تاپ؟
آیا عوض کردن ویندوز و پارتیشن بندی با اینکه ویندوز اورجینال روش هست کار عقلانی ای هست ؟!

* در ضمن در قسمت Disk management 4 درایو به صورت:
C -> 580GB
D : RECOVERY -> 4GB
Hp Tools
SYstem

نمایان هست

ممنون میشم اگه ایده ای یا حتی آموزش تصویری نرم افزار paragon یا Acronis رو هم داشتین بزارین

باز هم ممنون

skylark
06-05-2011, 13:34
با سلام دوستان عزیزم

من یک لپ تاپ HP ENVY 14 دارم با ویندوز اورجینال 7 HomePremium

درایو C این هارد 580 گیگ ظرفیت داره

من از طریق Disk Management که اقدام میکنم به Shrink کردن تنها اجازه ی جدا کردن مقدار 280 گیگ رو بهم میده ...

من حتی از نرم افزارهای ACronis , Paragon هم استفاده کردم و وقتی مقدار دلخواهم رو جدا میکنم ،
مقدار جدا شده ی انتخابی رو به صورت unallocated
نمایش میده و من هر چی گزینه ی Create new partition رو میزنم
با اخطار Not found new H.d.d &Free Space مواجه میشم

حال با این تفاسیر میخواستم بدونم آیا راهی به ذهنتون میرسه برای پارتیشن بندی این لپ تاپ؟
آیا عوض کردن ویندوز و پارتیشن بندی با اینکه ویندوز اورجینال روش هست کار عقلانی ای هست ؟!

* در ضمن در قسمت Disk management 4 درایو به صورت:
C -> 580GB
D : RECOVERY -> 4GB
Hp Tools
SYstem

نمایان هست

ممنون میشم اگه ایده ای یا حتی آموزش تصویری نرم افزار paragon یا Acronis رو هم داشتین بزارین

باز هم ممنون

سلام
به هیچ عنوان ویندوز اورجینال رو از دست ندی
کار پارتیشن رو اگه با نرم افزاری که داخل خود ویندوز هست نتونستی انجام بدی،ارزش داره یه کم هزینه کنی بدی یه نفر متخصص این کارو انجام بده
از این نرم افزارای درپیتی هم سعی کن زیاد استفاده نکنی،مگه اینکه بهشون مسلط باشی
موفق باشی

Penryn
06-05-2011, 15:23
تعجبه که با پاراگون نتونستی اینکارو بکنی برعکس نظرات skylark در پست بالا باید بگم پاراگون نرم افزار درپیت نیست معلومه ایشون اصلاً با این برنامه آشنایی ندارند.پاراگون خودش برای همه ی حرفه ایها اصلیترین ابزار مدیریت هارد در ویندوز ویستا و هفت است
اولین پیشنهادم اینه که بهتر است از Paragon Hard Disk Manager™ 2009 Professional Edition استفاده کنی
دوم پیشنهادم اینه از این تاپیک استفاده ببری>>

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سومین راه استفاده از دستور Diskpart در محیط داس ویندوزه که در این تاپیک در پست اول کامل گفته شده>>

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چهارم اینکه ویندوز اصلی هیچوقت بخوبی یک ویندوز آلتیمیت که خودت نصب کنی نیست.قبلاً هم توی تاپیک دیگری با دلیل اثبات کردم.میتونی قانونی کنی و براحتی و بلکه بهتر از یک ویندوز اصل باهاش کار و آپدیت کنی.منکه خودم اینکار رو کردم و راضیم.چون اصل وجود همون چند تا پارتیشنی که اسم بردی یعنی RECOVERY و Hp Tools و SYstem خودش مایه ی دردسره.از ویندوزت روی چند تا DVD نسخه ی پشتیبان بگیر و بعد با یک DVD Windows 7 Ultimate SP1 راحت هارد را فرمت و بدلخواه پارتیشن بندی و انجام نصب ویندوز را انجام بده.بازم تصمیم با خودت.....