ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بكمك بشتابيد! بك آپ گيري از سوني F13ufx

amiran21
27-04-2011, 12:25
اساتيد و دوستان محترم سلام

من دوسه روزه يه لپتاپ سوني F13 گرفتم و چند تا سوال...
1. ميخوام از كليه برنامه هايي كه روش نصبه روي DVD بكاپ بگيرم. مشكل اينجاست كه فقط يه درايو بيشتر نداره و من هم موندم سرگردون!
برنامه Acronis ميتونه كاري انجام بده و چطوري؟ دوستان غير از اين چه پيشنهاد ديگه اي دارن؟
2. ميشه با Disk Managment ويندوز بدون اينكه ويندوز بهم بريزه پارتيشن بندي كرد؟
3. سه تا دكمه ASSIST S1 VAIO روي كيبرد هست. اينا چه كار ميكنن؟
4. چه جوري ميشه يه قفل سخت افزاري براي لپتاپ ساخت؟

فكر كنم زياد سوال پرسيدم. ممنون ميشم اگه دوستان التفات بفرمايين و منو راهنمايي كنين :11:

amiran21
28-04-2011, 18:59
سلام مجدد
از دوستان کسی نبود این سوالات منو بتونه جواب بده؟
خواهشا اگه میدونید راهنماییم کنین

amiran21
29-04-2011, 17:58
من حسابی ناامید شدم
یعنی حتی یک نفر هم پیدا نمیشه که بتونه جواب بده! :23: :13:

jafarian
30-04-2011, 12:00
اساتيد و دوستان محترم سلام

من دوسه روزه يه لپتاپ سوني F13 گرفتم و چند تا سوال...
1. ميخوام از كليه برنامه هايي كه روش نصبه روي DVD بكاپ بگيرم. مشكل اينجاست كه فقط يه درايو بيشتر نداره و من هم موندم سرگردون!
برنامه Acronis ميتونه كاري انجام بده و چطوري؟ دوستان غير از اين چه پيشنهاد ديگه اي دارن؟
2. ميشه با Disk Managment ويندوز بدون اينكه ويندوز بهم بريزه پارتيشن بندي كرد؟
3. سه تا دكمه ASSIST S1 VAIO روي كيبرد هست. اينا چه كار ميكنن؟
4. چه جوري ميشه يه قفل سخت افزاري براي لپتاپ ساخت؟

فكر كنم زياد سوال پرسيدم. ممنون ميشم اگه دوستان التفات بفرمايين و منو راهنمايي كنين :11:

درموردسئوال اولتون اکرونیس کارش گرفتن ایمیج ازاطلاعت کل هاردووقتی سیستم بهم بریزازطریق بوت اون اطلاعات بازگردانی میکنه

درمورد سئوال دومتون این برنامه خود ویندوزه خیلی ساده ویندوز رو لب تاپ شما اکس پی اگر اکس پی که با norton partition magic میتونید پارتیشن بندی کنید بدون ازدست رفتن اطلاعات یا ازسیدی تحت بوت Hiren's Boot CD که کلیه برنامه هارو تو خودش جای داده ازاکرونیس تا برنامه های پارتیشن بندی هارد درضمن تحت بوت

سئوال سومتون تاحالاندیدم

سئوال چهارم اگر واسه ویندوز بخواین میتونیدازبرنامه ای که پایین واسه دانلود گذاشتم استفاده کنید بعدازاینکه نصبش کردین فلش خودتون وصل میکنید به کیس بعد فلش شما رو شناسایی میکنه enable که بزنید سیستم ازطریق فلش قفل میشه وواسه وارد شدنشم به غیرازفلش خودتون با فلش دیگه باز نمیشه:20:

لینک دانلود آموزش کار با acronis

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود برنامه قفل کردن سیستم با فلش+سریال

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلودسیدی بوت اکرونیس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید