PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انواع بوت کردن سیستم در حالت خرابی

amir.7
26-04-2011, 23:59
سلام به همه دوستان و اساتید

دوستان میخوام بدونم که وقتی ویندوز خراب میشه به شکلی که از طریق سی دی ویندوز نمیتونیم درایو C رو فرمت

کنیم و ویندوز رو نصب کنیم چند تا راه حل وجود داره ، من الان هر وقت این مشکل برام پیش میاد با نرم افزار آکرونیس

سیستم رو بوت میکنم و بعد از فرمت درایو C ویندوز رو نصب میکنم ، حالا دوستان لطف کنند و سایر راهها رو هم معرفی

بفرمایند و اگه یه توضیح کوچولو هم بدن که دیگه عالی میشه ، اگه توضیح دادن برای دوستان میسر نبود که هیچ ، اما لطف

کنند و تمام راههای ممکن رو معرفی کنند ( از دیسکت استارت آپ و سایر روشها )

با تشکر

hessamx
27-04-2011, 08:28
از cd هایرن میتونی استفاده کنی اون تو کلی برنامه داره که میتونی باهاش فرمت کنی

hiren boot

jafarian
27-04-2011, 09:04
سلام به همه دوستان و اساتید

دوستان میخوام بدونم که وقتی ویندوز خراب میشه به شکلی که از طریق سی دی ویندوز نمیتونیم درایو C رو فرمت

کنیم و ویندوز رو نصب کنیم چند تا راه حل وجود داره ، من الان هر وقت این مشکل برام پیش میاد با نرم افزار آکرونیس

سیستم رو بوت میکنم و بعد از فرمت درایو C ویندوز رو نصب میکنم ، حالا دوستان لطف کنند و سایر راهها رو هم معرفی

بفرمایند و اگه یه توضیح کوچولو هم بدن که دیگه عالی میشه ، اگه توضیح دادن برای دوستان میسر نبود که هیچ ، اما لطف

کنند و تمام راههای ممکن رو معرفی کنند ( از دیسکت استارت آپ و سایر روشها )

با تشکر

شمایک فلش بوت درست کنید هم میتونید ازطریق فلش ویندوزنصب کنیدوهم درایومورد نظرفرمت کنید:20:

این پستم آموزشش هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir.7
27-04-2011, 21:01
سلام

ممنون دوستان از لطفتون

حالا میشه لطف کنید و تمام راههای ممکن رو نام ببرید ،

بطور مثال از طریق نرم افزارهایی که برای این کار ساخته شدند و دیگه از طریق محیط داس

و یه سئوال : آیا موردی هست که هیچ نرم افزاری نتونه سیستم رو بوت و هارد رو فرمت کنه و تنها راه وارد شدن به محیط داس و

استفاده از فرمان F disk و فرمت در محیط داس باشیم .

ممنون

pasargadd
27-04-2011, 21:14
این مورد مربوط میشه به انجمن نرم افزار.
مطمئنن اگر اونجا مطرح کنین به جوابهای بهتری میرسین.