مشاهده نسخه کامل
: مشکل عدم ضبط صدا در ویندوز7
mohsen00004
26-04-2011, 17:03
من امروز میخواستم ازطریق میکروفون صدا ضبط کنم که فایل صدا ذخیره شد اما موقع گوش کردن دیدم هیچ صدایی نیست:18: اول فکر کردم که میکروفون خرابه و با 2 تا میکروفون دیگه هم تست کردم بازم همین جوری بود :41:فکر کنم مشکل از تنظیمات ویندوزه . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام من هم مشکل همین دوستمون رو دارم و در ویندوز 7 نمیتونم با میکروفن صدا ضیط کنم همه چیزم چک کردم ممنون اگه جوابمو بدین...
AMIR MOHAMMAD . M
27-08-2011, 10:56
سلام
در قسمت Audio Manager مربوط به تنظیمات کارت صدا چک کنید معمولا صدای میکروفون بسته است . و همچنین در تنظیمات سیستم .
البته اول میکروفون رو وصل کنید بعد چک کنید .
اگر با خود سیستم صدا رو ضبط میکنید اگر میکروفون کار کنه علاماتی در همان برنامه شروع به حرکت میکنند که کاملا مشخص هست
که میکروفون کار میکنه و اگر صدا ندارید پس نتیجه میشه که صدای میکروفون کم هست و باید در قسمتهایی که گفتم صدا رو زیاد کنید .
Steps-Rap
27-08-2011, 12:31
منم این مشکلو داشتم.اگه realtek ندارین. دوستان گفتن باید realtek مخصوص win7 رو نصب کنیم تا درست شه..بقیه هم همینو میگفتن ...
من که هنوز وقت نکردم دانلودش کنم .. شما اگه خواستی امتحان کن.
rezafaz2
28-08-2011, 06:55
سلام
من میخوام از طریق رادیو اینترنتی که از مدیا پلیر اجرا میکنم صدا ضیط کنم,اما هیچ صدای نمیشه ضبط کنم!
کمکم کنید لطفآ
در ضمن ویندوز7 هست!
من امروز میخواستم ازطریق میکروفون صدا ضبط کنم که فایل صدا ذخیره شد اما موقع گوش کردن دیدم هیچ صدایی نیست:18: اول فکر کردم که میکروفون خرابه و با 2 تا میکروفون دیگه هم تست کردم بازم همین جوری بود :41:فکر کنم مشکل از تنظیمات ویندوزه . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
از چه درایوری استفاده کردین برای صدا ؟؟؟ ایا قسمت های دیگه مثل اسپیکر به درستی کار میکنه ؟ تنظیمات رو رو پیش فرض بزارین !
آیا میکروفون شما رو 7 شناخته ؟؟؟ داخل تصویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا از مرحله تست صدا عبور کردین یا نه داخل تصویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.