مشاهده نسخه کامل
: کدوم بخرم Sony HX1 یا IXUS 1000 یا SX230 ؟
pesareazad
26-04-2011, 15:28
سلام دوستان قصد خرید دوربین خوبی با قیمت تا حدود400-500 دارم . دوربین فعلیم A3100 کنون و بسیار راضی ام و دوربین قبلیم هم A590 بود. بین این سه مدل گیر افتادم لطفا راهنماییم کنید کدوم کیفیت عکس و فیلمش بهتره. مدل های پاناسونیک و فوجی با زوم بالای همین قیمت ها هم دارید نجاتم بدید:41:
ممنومم:11:
سلام دوستان قصد خرید دوربین خوبی با قیمت تا حدود400-500 دارم . دوربین فعلیم A3100 کنون و بسیار راضی ام و دوربین قبلیم هم A590 بود. بین این سه مدل گیر افتادم لطفا راهنماییم کنید کدوم کیفیت عکس و فیلمش بهتره. مدل های پاناسونیک و فوجی با زوم بالای همین قیمت ها هم دارید نجاتم بدید:41:
سلام دوست عزیز
با خیال راحت گزینه ایکسوز 1000 را خط بزن! دوربین بدی نیست اما یه مشکل داره که نمیشه نادیده گرفتش : مصرف برق بالا و خیلی زود باطری خالی میکنه ...باطری این دوربین حدود 45 دقیقه میره .
با hx1 کار کردم . دوربین خوبیه و قیمت بسیار عالی داره که تو رنج قیمت کانن تو سوپر زوم حرفی برای گفتن نداره . البته sx20 کانن اگه گیر بیاد رقیب خوبیه برای این دوربین .
sx230 : هر چند با این دوربین کار نکردم اما مشخصات ظاهریش که خیلی عالیه . ولی شاید قیاس این دوربین با hx1 اشتباه باشه . آخه هر کدوم مزیت های خودشون را دارند . مثلا :
hx1 :
نیمه حرفه ایی پیشرفته حساب میشه
20 برابر زوم اپتیکال داره
دارای چشمی برای عکاسی است
ال سی دی متحرک داره
اما در عوض اندازه بزرگی داره و حجم بالایی برای جابجایی
اگه مشکلی با اندازه و حجم اش نداری دوربین خوبیه
sx230:
نیمه حرفه ایی ساده حساب میشه
14 برابر زوم
خیلی کوچیک و جیبی و راحت قابل جابجایی
باید خودت انتخاب کنی که هر کدوم را بخری به نظرم پشیمون نمیشی اما اگه 70 درصد میخوای عکاسی کنی باهاش شاید کانن بهتر باشه اما اگه 50 درصد عکس و فیلم مهم باشه و هردو را در نظر داشته باشی hx1 بهترست . :11:
pesareazad
27-04-2011, 07:37
ممنونم دوست عزیز
امروز دوربین Fuji S200 سر راهم قرار گرفت با قیمتش و آپشن هاش وسوسه برانگیزه نظرت چیه؟
دوربین Nikon p100 چطوره؟
ghalandar925
27-04-2011, 09:18
به دیجی کالا یه سر بزن
فوجی s3300اومده واقعا وسوسه کنندست.قیمت زده287000:18:
pesareazad
27-04-2011, 09:44
به دیجی کالا یه سر بزن
فوجی s3300اومده واقعا وسوسه کنندست.قیمت زده287000:18:
آره آپشناش خوبه ولی مشکل باطری اونه که لیتیومی نیست
با دوستم که دوربین شناس خوبیه هم مشورت کردم تو قیمت مناسب 400 و خورده ای سری نیکون p را پیشنهاد داد که کار کردن باهاش لذت بخشه
ولی خوب Fuji 200 قیمتش 380 و کارایش عالی ولی فیلم برداریش خوب نیست که فیلمبرداری نیکون p100 عالیه
آره آپشناش خوبه ولی مشکل باطری اونه که لیتیومی نیست
با دوستم که دوربین شناس خوبیه هم مشورت کردم تو قیمت مناسب 400 و خورده ای سری نیکون p را پیشنهاد داد که کار کردن باهاش لذت بخشه
ولی خوب Fuji 200 قیمتش 380 و کارایش عالی ولی فیلم برداریش خوب نیست که فیلمبرداری نیکون p100 عالیه
سلام دوست من
هر دو انتخاب ، انتخاب های خوبی اند . هر چند فوجی s200exr یه چیز دیگه است . و زیر این مدل فوجی توصیه میکنم سراغ فوجی نری .. مخصوصا همون مدل 3300 اش ! دوربین های فوجی عکس هاشون نسبتا نیاز به ادیت دارند .
p90 دوربین خوبی بود از نیکون که جایگزینش دوربین p100 معرفی شد . اما زیاد بدش را شنیدم و خیلی ها اعتقاد دارند به پای p90 نمی رسه . اما احتمالا اگه انتخاب کنی پشیمون نمیشی . دوربین بدی نیست .
قبلا دوربین های پاناسونیک fz40 - 45 - 100 هم بود یه سراغی از اونها بگیر . دوستان این سایت که خیلی روی این دوربین ها نظر میدند . هر چند من تازگی ها شک کردم که دیجی کالا یه نفر را گذاشته همه را به سمت سایت خودش جذب کنه و مدل های فروش خودش را معرفی کنه !:دی اما خب چیز بدی هم نیست . موفق باشید :11:
ShetabIT
03-06-2011, 16:47
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه دوربین عکاسی میخوام واسه مصرف خونگی
بین SONY و CANON موندم چی بخرم
یه مقایسه ای بین Canon PowerShot SX230 HS و Sony Cyber-Shot DSC-WX10 کردم
به نظر میاد sony بهتر باشه ولی یه خورده شک دارم چون Sony W370خریدم اصلا سوژه متحرک نمیشد باهاش گرفت نمیدونم به این اطلاعات میشه اعتماد کرد یا این که تجربه بهتر جواب میده
لطفا راهنمایی کنید
نظرتون راجب (Canon IXUS 310 HS (IXY 31 HS چیه؟ رنکینگش توی سایت dpreview از SX230 بالاتر بود
آقا این Sony Cyber-Shot DSC-HX5 هم به نسبت قیمتش امکاناتش خیلی خوبه
من موندم بین این مدلها چی بگیرم:13:
من میخوام یه دوربین خوب بگیرم که دیگه تا چند سالی راحت باشم تا حدود 400-450
حالا اگه ارزش داشت یکمیم بیشتر
alishadabmehr
03-06-2011, 18:49
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه دوربین عکاسی میخوام واسه مصرف خونگی
بین SONY و CANON موندم چی بخرم
یه مقایسه ای بین Canon PowerShot SX230 HS و Sony Cyber-Shot DSC-WX10 کردم
به نظر میاد sony بهتر باشه ولی یه خورده شک دارم چون Sony W370خریدم اصلا سوژه متحرک نمیشد باهاش گرفت نمیدونم به این اطلاعات میشه اعتماد کرد یا این که تجربه بهتر جواب میده
لطفا راهنمایی کنید
نظرتون راجب (Canon IXUS 310 HS (IXY 31 HS چیه؟ رنکینگش توی سایت dpreview از SX230 بالاتر بود
آقا این Sony Cyber-Shot DSC-HX5 هم به نسبت قیمتش امکاناتش خیلی خوبه
من موندم بین این مدلها چی بگیرم:13:
من میخوام یه دوربین خوب بگیرم که دیگه تا چند سالی راحت باشم تا حدود 400-450
حالا اگه ارزش داشت یکمیم بیشتر
ببين كلا اصلا سمت سري w سوني نرو چون اصلا نتونستن خوب از آب دربيان ولي خوب شما اگه دوربين لايك با زوم بالا و عكاسي خيلي خوب مي خواين من نظرم رو panasonic fz35 هست قيمتشم فكر كنم زير 450 باشه.
ShetabIT
04-06-2011, 21:24
ببين كلا اصلا سمت سري w سوني نرو چون اصلا نتونستن خوب از آب دربيان ولي خوب شما اگه دوربين لايك با زوم بالا و عكاسي خيلي خوب مي خواين من نظرم رو panasonic fz35 هست قيمتشم فكر كنم زير 450 باشه.
با تشکر از راهنمایی شما
اولا من یه دوربین کامپکت واسه مصرف خونگی میخوام
دوما مثل اینکه این مدل تولیدش متوقف شده و تقریبا قدیمیه
من بین CANON SX230 و CANON IXUS 310 شک دارم:13:
alishadabmehr
04-06-2011, 22:54
با تشکر از راهنمایی شما
هر دوي اينا تقريبا بالاي 450 هستن كه با رم و چيزاي ديگه ميشه نزديكاي 500 كه با اين قيمت ميتونيد سوني hx9 بگيريد كه واقعا فوق العادس البته hx7 هم هست كه با قيمت 430 تومن ميتونه انتخاب خيلي خوبي باشه.
ShetabIT
04-06-2011, 23:59
هر دوي اينا تقريبا بالاي 450 هستن كه با رم و چيزاي ديگه ميشه نزديكاي 500 كه با اين قيمت ميتونيد سوني hx9 بگيريد كه واقعا فوق العادس البته hx7 هم هست كه با قيمت 430 تومن ميتونه انتخاب خيلي خوبي باشه.
ممنونم از راهنمایی شما
من هم تو همینش موندم که اینا قیمتشون تقریبا یکی هست ولی امکاناتی که سونی میده کجا و امکاناتی که کنون میده کجا
این تفاوت امکانات رو میشه به چه حسابی گزاشت
حرفه ای بودن کنون و کیفیت بهتر
و یا رقابت و پیشرفت سونی
از بعضب از دوستان شنیدم که کیفیت عکس سونی به کنون نمیرسه و جزعیات کمتری نشون میده میگفت مثلا وقتی یه عکس پورتره با کنون میگیری موها توی عکس قابل تشخیص و تفکیک از هم هست ولی تو سونی مجموعه موها یه حالت تاری داره
با وجود تمام اینا CANON SX230 یا Sony Cybershot DSC-HX9V
تو سایت dpreview اول کنون بود بعد سونی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مقدار من نسبت به سونی بدبین شدم به خاطر این بود که یه W370گرفتم ولی راضی نبودم ازش سرعتش خیلی پایین بود و اسلا سوژه متحرک نمیشد باهاش گرفت و عکس تار میشد
دلم نمیخواد دوباره این کلاه سرم بره
alishadabmehr
05-06-2011, 10:16
ممنونم از راهنمایی شما
من هم تو همینش موندم که اینا قیمتشون تقریبا یکی هست ولی امکاناتی که سونی میده کجا و امکاناتی که کنون میده کجا
این تفاوت امکانات رو میشه به چه حسابی گزاشت
حرفه ای بودن کنون و کیفیت بهتر
و یا رقابت و پیشرفت سونی
از بعضب از دوستان شنیدم که کیفیت عکس سونی به کنون نمیرسه و جزعیات کمتری نشون میده میگفت مثلا وقتی یه عکس پورتره با کنون میگیری موها توی عکس قابل تشخیص و تفکیک از هم هست ولی تو سونی مجموعه موها یه حالت تاری داره
با وجود تمام اینا CANON SX230 یا Sony Cybershot DSC-HX9V
تو سایت dpreview اول کنون بود بعد سونی
یه مقدار من نسبت به سونی بدبین شدم به خاطر این بود که یه W370گرفتم ولی راضی نبودم ازش سرعتش خیلی پایین بود و اسلا سوژه متحرک نمیشد باهاش گرفت و عکس تار میشد
دلم نمیخواد دوباره این کلاه سرم بره
ببينيد درسته كه برند كنون با سابقه ي بسيار خوب و بيش لز 70 ساله تو كار دوربينه ولي كلا مقايسه ي برندها از نظر بنده اشتباهه و بايد مقايسه مدل به مدل باشه چون مثلا برند نيكون رو شما در نظر بگيرين تو حرفه اي ها عالي عمل كرده ولي تو رده compact خيلي خوب نبوده و سوني تقريبا برعكس اين .
و اينم بگم كه سري w سوني كيفيت عكساش ضعيفه البته بطور كلي عرض ميكنم ولي خوب شما ميبينيد كه بهترين دوربين فشرده 2010 مال سونيه (hx5).از بين اون دو مدل هركدومو بگيريد حتما راضيتون ميكنه ولي نظر بنده بيشتر رو hx9 هست چون عكساش sharp تر از اون مدل كنونه و نويزشم كمتره و كلا يه نمونه حالت رنگ روغن به عكساش ميده كه واقعا عالي بنظر ميرسه .
ShetabIT
06-06-2011, 02:21
ببينيد درسته كه برند كنون با سابقه ي بسيار خوب و بيش لز 70 ساله تو كار دوربينه ولي كلا مقايسه ي برندها از نظر بنده اشتباهه و بايد مقايسه مدل به مدل باشه چون مثلا برند نيكون رو شما در نظر بگيرين تو حرفه اي ها عالي عمل كرده ولي تو رده compact خيلي خوب نبوده و سوني تقريبا برعكس اين .
و اينم بگم كه سري w سوني كيفيت عكساش ضعيفه البته بطور كلي عرض ميكنم ولي خوب شما ميبينيد كه بهترين دوربين فشرده 2010 مال سونيه (hx5).از بين اون دو مدل هركدومو بگيريد حتما راضيتون ميكنه ولي نظر بنده بيشتر رو hx9 هست چون عكساش sharp تر از اون مدل كنونه و نويزشم كمتره و كلا يه نمونه حالت رنگ روغن به عكساش ميده كه واقعا عالي بنظر ميرسه .
با تشکر فراوان از راهنمایی شما
شما قیمت HX9 رو دارید و توی ایران موجود هست؟
از کجا میشه تهیه کرد
برترین دوربین های کمپکت سوپر زوم در 2 سال اخیر :
hx9 در رده 2 قرار داره که واقعا بی انصافیه آخه اون پاناسونیک هیچ برتری نسبت به hx9 نداره :
برترین دوربین های کمپکت سوپر زوم در 2 سال اخیر :
hx9 در رده 2 قرار داره که واقعا بی انصافیه آخه اون پاناسونیک هیچ برتری نسبت به hx9 نداره :
البته اگر یه سری به این سایت بزنید و یا سایتهای معتبرتری نسبت به اون سایتی که شما معرفی کردید
متوجه میشید SX230 رتبه 1 و بعد S9100 نیکون و سونی HX9 و آخر همه پاناسونیک قرار گرفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majidgooly
16-08-2011, 22:13
اس ايكس 230 خوبه. ولي من به همه پيشنهاد ايكسوز 300 ميدم. اينجوري در هزينه خودت هم صرفه جويي مي كني و دوربين خوبي هم داري :46:
majidgooly
17-08-2011, 22:07
با تشکر از راهنمایی شما
خب اگه فقط بين اين دو شك داري پيشنهاد مي كنم اس ايكس 230 بگيري . هر دوشون دوربينهاي خوبي هستند ولي بنظر من sx230 يه نموره بهتره چون زوم اپتيكالش 14 برابره ولي براي ايكسوز 310، تنها 4.4 برابره و gprs داره ولي ايكسوز نداره. از لحاظ فرم فلش داخلي هم من بيشتر از sx230 خوشم مياد :20:
البته اگر یه سری به این سایت بزنید و یا سایتهای معتبرتری نسبت به اون سایتی که شما معرفی کردید
متوجه میشید SX230 رتبه 1 و بعد S9100 نیکون و سونی HX9 و آخر همه پاناسونیک قرار گرفته
سایت snapsort.com همچین غیر معتبرم نیست .بهترین سایت مقایسه دوربین هاست.اینو میشه از رده بندی دوربین هاش تو کلاس های مختلف فهمید.
BIKHIAL_ALL_75
19-08-2011, 11:46
من حدود 2 هفته هست sx230 خریدم.از همه لحاظ عالی بوده مخصوصا تنظیمات دستی که داره...فقط یه خورده تو دست گرفتن و عکس گرفتن طولانی مدتش راحت نیست...
farhad moradi
20-08-2011, 20:11
من با 9100 نیکون خیلی حال میکنم . واقعا عالیه . از همه لحاظ . نسبت به hx1 بهتره . کلا با سری کامپکت سونی حال نکردم . در جواب اون دوستمون که در رابطه با امکانات سونی نسبت به کانن گفتن : ببینید امکانات شرطه ولی نه به اندازه ی کیفیت . بعضی شرکتای سازنده مث کاسیو چون نمیتونن به پای کیفیت کانن یا نیکون برسن امکانات خیلی زیادی میزارن که تو هیچ کدوم از مدلای کانن یا نیکون نمیبینید . به مشتری یه nikon s8100 دادم و گفت که اینو نمیخوام و الا و بلا سونی میخوام . منم پس گرفتم و مدل hx7 سونی رو بهش دادم . اونو ه پس اورد و همون نیکون رو برد . من به شخصه کامپکتای نیکون رو بیشتر می پسندم . من هم نماینده آفومار و هم نیکونگرش هستم ولی نیکون یه چیز دیگس. البته کانن یه مارک شناخته شده هست ولی بیشتر مدلای نیکون رو می پسندم . مثلا p500 خیلی سر تر از sx30 هست ولی متاسفانه تو ایران فقط مارک رو میشناسن . البته همه مارکای خوب رو هم نه .
من با 9100 نیکون خیلی حال میکنم . واقعا عالیه . از همه لحاظ . نسبت به hx1 بهتره . کلا با سری کامپکت سونی حال نکردم . در جواب اون دوستمون که در رابطه با امکانات سونی نسبت به کانن گفتن : ببینید امکانات شرطه ولی نه به اندازه ی کیفیت . بعضی شرکتای سازنده مث کاسیو چون نمیتونن به پای کیفیت کانن یا نیکون برسن امکانات خیلی زیادی میزارن که تو هیچ کدوم از مدلای کانن یا نیکون نمیبینید . به مشتری یه nikon s8100 دادم و گفت که اینو نمیخوام و الا و بلا سونی میخوام . منم پس گرفتم و مدل hx7 سونی رو بهش دادم . اونو ه پس اورد و همون نیکون رو برد . من به شخصه کامپکتای نیکون رو بیشتر می پسندم . من هم نماینده آفومار و هم نیکونگرش هستم ولی نیکون یه چیز دیگس. البته کانن یه مارک شناخته شده هست ولی بیشتر مدلای نیکون رو می پسندم . مثلا p500 خیلی سر تر از sx30 هست ولی متاسفانه تو ایران فقط مارک رو میشناسن . البته همه مارکای خوب رو هم نه .
بنظر منم بسیاری از مدلهای کامپکت نیکون کارایی و کیفیت خوبی دارند
مثل همون S9100 و P500 منتهی حیف کمی قیمتاشون بالاست
s9100 الان چنده ؟
sx230 و hx9 و TZ20 هم قیمتشونو بدید ممنون میشم
farhad moradi
23-08-2011, 09:46
s9100 الان چنده ؟
sx230 و hx9 و TZ20 هم قیمتشونو بدید ممنون میشم
سونی رو قیمت ندارم .
s9100 گارانتی نیکونگرش 540000
sx230hs گارانتی آفومار 480000 .
حالا اگه خواستی s9100 رو بگیری میتونی p500 رو هم میتونی بگیری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.