مشاهده نسخه کامل
: عکسهایی که با دوربین گرفتم نصفش نا مشخص شده میشه راهنمای کنید عکس هم گذاشتم ممنون !
tatu_mail
26-04-2011, 10:17
سلام دوستان من با دوربین عکس گرفتم و یه سری از عکسها لا بلای عکسهام نشان داده نمیشه
ولی حجم فایل هم باقی مونده با هر نرم افزار و روشی کار کردم
پسوند فایل رو هم عوض کردم ولی نشد
میشه راهنمایی بفرماید و نظر خود را بگویید ممنون
:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که مشاهده میکنید یه سری هاشون قابل رویت ولی یه 50 نا از عکسهام اینطوری شده
خواستم عکسهارو ببینم رم دوربینو وصل کردم به لپ تاب دوستم که اینطوری شد . داخل دوربینم نمیتونم این 50 تارو ببینم
ممنون
goldgalaxy90
26-04-2011, 14:59
- اگه قبل از اینکه رم رو به کامپیوتر دوستت وصل کنی می تونستی عکس ها رو تو دوربین ببینی پس احتمالا کامپیوتر دوستت ویروسی بوده و این ویروس عکس ها رو خراب کرده.
اگر اینجور نبوده پس:
- یا دوربینت موقع ذخیره تصاویر قاطی می کنه و عکس ها رو بد ذخیره می کنه.
- یا مشکل از رم دوربینه که یا حجمش خیلی بالااست یا نقص فنی پیدا کرده.
antiware
26-04-2011, 16:17
دوست عزیز بهترین کار ریکاوری با یک نرم افزار مطمئن ریکاوری عکس نه چیز دیگه اگر هم برات خیلی مهمه به شرکت بازیابی اطلاعات سر بزن و از اونها کمک بگیر . اینم یکی از اونا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tatu_mail
26-04-2011, 16:48
بله قبل وصل کردن به کامپیوتر نشون میداد تو دوربین
goldgalaxy90
26-04-2011, 19:52
یکی از عکس ها رو که خراب شده با Notepad باز کن از 4 خط اولش یک عکس بگیر تو سایت قرار بده. شاید حدسم درست باشه.
:10:
tatu_mail
27-04-2011, 07:05
ممنون دوست عزیز GoldGalaxy
که پیگیر کاره من هستی
من مطمئنم عکسها سالمه و به صورت کد شده در اومده
من عکس و قرار دادم ولی اگه نظریه دارید و مربوط به این عکسه نشد بگید اونم انجام بدم شاید که درست بشه:41:
goldgalaxy90
27-04-2011, 11:50
حدسم درست بود ویروس فرمت اصلی فایل ها رو تغییر داده برای اطلاع باید بگم که هر عکس با فرمت jpg در ابتدای فایل خودش چهار یا پنج خط که بعضی از کلمات اون ثابت و بعضی از اونها بسته به عکس تغییر می کند قرار دارد .
در ابتدای هر فایل با فرمت Jpg عبارتهایی مانند زیر همواره ثابت هستند . اگر چند عکس سالم را باز کنید به این موضوع پی می برید:
à ےطے
JFIF
و ...
برای درست کردن عکس ها باید به برنامه نویسی و ساختار فایل های Jpg آشنا باشید که بتوانید داده هایی را با برنامه نویسی به ابتدای عکس اضافه کنید .
پیگیری این موضوع به عهده خودتون.
goldgalaxy90
27-04-2011, 14:13
این مشکل برای خودم جالب شده .
اگه نتونستی برشون گردونی
دو تا عکس سالم و دوتا عکس مورد دار که تو یه روز گرفتی با برنامه Rar فشردش کن به ایمیلم بفرست شاید با یه روشی بتونم برشون گردونم.
tatu_mail
27-04-2011, 21:49
ممنون دوست گلم
مطمئنم میتونی
چون منم به این قضیه پی بردم که ویروسه فایلهارو پاک نکرده فقط تو برنامه یه انگولکهای کرده
شرمنده میکنی
من صبح 2 تا فایل سالم و یه فایل خراب میفرسم برات چون حجماش زیاده منم Dial up دارم
انشااله بتونم این لطفتو جبران کنم
tatu_mail
28-04-2011, 07:19
سلام
من به یه نتیجه دیگه هم رسیدم
مثلا اسم فایل DSC_0085 بعد که باز میکنی تو سر برگ برنامه اسمش تغییر میکنه میشه 2e ولی عکسهای سالم تو سربرگ برنامه به همون اسم فایل باقی میمونن
goldgalaxy90
28-04-2011, 15:27
ممنون دوست گلم
مطمئنم میتونی
چون منم به این قضیه پی بردم که ویروسه فایلهارو پاک نکرده فقط تو برنامه یه انگولکهای کرده
شرمنده میکنی
من صبح 2 تا فایل سالم و یه فایل خراب میفرسم برات چون حجماش زیاده منم Dial up دارم
انشااله بتونم این لطفتو جبران کنم
سلام
خواهش می کنم.
اگه خواستی بفرستی یه فایل سالم و دوتا فایل خراب بفرست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.