مشاهده نسخه کامل
: پروژه ی تمرینی من
خب من پروژه ی تمرینی مو شروع کردم :20:
هدفم از این تمرین :
- ساخت محیط های مختلف با جزئیات (تمرین گیم دیزاین)
- تمرین مدل سازی
- تمرین ساخت تکسچر
- افزایش خلاقیت :31:
البته بعدا ممکنه صحنه هایی که میسازم کامل تر بشه و کم کم تبدیل به بازی بشه. در این صورت برنامه نویسی هم اضافه میشه تا یه سری چیزایی که تو ذهنمه پیاده کنم. ولی فعلا قصد برنامه نویسی ندارم تا اینکه بتونم محیط هامو با جزئیات خوب درست کنم.
کارمو از دیشب شروع کردم.
هدفم از زدن این تاپیک اینه که عکسای محیطایی که ساختم براتون بزارم و شما نظر بدید اگه مشکلی داره رفعش کنم و کمکم کنید تا بهتر بشه.
اگه آبجکتی به ذهنتون میرسه که اگه توی محیط باشه جذاب تر میشه حتما بگید تا بسازم.
چون خودم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسید به محیط اضافه کنم واسه همین میخوام از شما کمک بگیرم :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا در مورد همه چی نظر بدید (تکسچرها،نورپردازی،مدلساز و...)
البته مدل زیادی نساختم فقط چندتا جعبه ی مهمات و یه اسلحه ی کلت.
قراره اونجا که خون زیاد ریخته یه جنازه هم بزارم که جذاب تر بشه :31::10::11:
اگه آبجکتی به نظرتون میرسه که به صحنه اضافه کنم بهتر میشه حتما بگید.
نرم افزارهایی که استفاده شده :
Unity 3D 3.2
3D Studio Max 2011
Photoshop CS5
خب این رنگی که نورت داره باعث شده که چیز زیادی دیده نشه.
خون خیلی تابلوئه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یعنی صاف شده انگار رنگ خالی کردن روش.
یه چهار تا تیر و تخته هم بذار کنار دیوار و یه هواکش براش بذار و یه سری لوله و سیم کشی هم رد کنی و یه پریز برق هم بذاری به اضافه یه میز و 4 تا صندلی که یکیش افتاده و روی زمین پر از کاغذ شده و روی میز هم آتاشغال ریخته شده و یه سطل آشغال کنار دیوار هست و یه پپسی خالی توشه و یه در و یه پنجره هم برای نور و راه بذاری فکر کنم یه ذره بهتر شه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اون خونی رو که توی اولین عکس هست که کوچیکه و قطره قطره شده داره میاد پایین رو اگه از جایی برداشتی باید بگم اون جور خون برای دیواره ولی اگه خودت ساختی بگو ببینم برای چی روی زمینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این رنگی که نورت داره باعث شده که چیز زیادی دیده نشه.
خون خیلی تابلوئه. :31:یعنی صاف شده انگار رنگ خالی کردن روش.
یه چهار تا تیر و تخته هم بذار کنار دیوار و یه هواکش براش بذار و یه سری لوله و سیم کشی هم رد کنی و یه پریز برق هم بذاری به اضافه یه میز و 4 تا صندلی که یکیش افتاده و روی زمین پر از کاغذ شده و روی میز هم آتاشغال ریخته شده و یه سطل آشغال کنار دیوار هست و یه پپسی خالی توشه و یه در و یه پنجره هم برای نور و راه بذاری فکر کنم یه ذره بهتر شه. :31:
راستی اون خونی رو که توی اولین عکس هست که کوچیکه و قطره قطره شده داره میاد پایین رو اگه از جایی برداشتی باید بگم اون جور خون برای دیواره ولی اگه خودت ساختی بگو ببینم برای چی روی زمینه :21:
دیگه سفارشی نداری ؟ :31:
واقعا ممنون از راهنماییت :11:
آره خب خون که تابلوعه موافقم. یعنی چی صاف شده ؟ :31: مگه باید کج باشه ؟ :38:منظورت اینه که حجم نداره ؟
راستی خب این نور به محیط بیشتر میومد ... یه کم ترسناک میشد واسه همین اینجوری کردم :10:
عه !! خوب شد یادم انداختی ، آره اون که واسه دیواره نمیدونم چرا رو زمین گذاشتمش :31:قرار بود دیوارا رو باش خون مالی کنم :31::11:
parvizamd
25-04-2011, 22:53
یکم زیادی تاریکه!
یکم زیادی تاریکه!
آخر چی شد ؟
یه کم تاریکه یا زیاد ؟ :31:
خب فضای محیط اینجوریه دیگه :46: اگه بخواد بازی بشه که حال میده تو این محیط :31:
نورشو زیاد میکنم :10:
خیلی قشنگ شده ببینیم چی کار میکنی :دی
کلا یکم روش کار کنی کار حرفه ای میتونی انجام بدی
به هر حال موفق باشی ببینیم آخرش چی میشه ???????????
کلا یکم روش کار کنی کار حرفه ای میتونی انجام بدی
???????????
خیلی مونده تا حرفه ای شدن با یه کم کار کردن که نمیشه :37: ممنون از دلداریت :46:
ببینیم آخرش چی میشه هیچی دیده نمیشه :31:
البته الانشم دوستان میگن نورش تاریکه و دیده نمیشه :38:
یه دونه لولو کم داره!!!!!
parvizamd
25-04-2011, 23:15
ولی قشنگه و جذابه (مثل پلی استشن 3) یکم روحیه بدم.
honestbud
25-04-2011, 23:17
خوب.
به نظر من اول تصمیم بگیر دقیقا محسطتت چی میخواد بشه، بعد خودت میفهمی که چی باید اضافه کنی!
مثلا میتونی لامپت رو یه کاری کنی که سو سو بزنه یعنی روشن و خاموش بشه.
اون نوری که به سقف وصل شده، به نظرم بازتابش روی سقف یکمی زیاده.
بعدشم باز هم میگم باید مشخص کنی که اینجا کجاست!مثلا این اتاق بدون هیچ پنجره و در اون هم با دیوارهای بتنی کجاست؟
اگه جواب این سوالات رو داری ، راحت میتونی به محیطت پر و بال بدی.
از بافت دیوار ها و نقاشی های روشون هم خیلی خوشم اومد.جالب بودن.
موفق باشی
آفرین
خوبه که داری این روندو پیش میری
توی ساخت این مراحل آزمایشی یه عالمه چیز یاد میگیری
من خودم نور های گرمو بیشتر میپسندم
و دلم میخواد صحنه گرم باشه
یه سری آبجکت های box هم بهش اضافه کنی خوبه
ادامه بده ;)
فک کنم فهمیدم چرا میگید تاریکه ... البته قبول دارم تاریکه ولی نه تا اون حد که چیزی دیده نشه.
Brightness مانیتور من رو 100 و کنتراستش رو 30 عه ... فکر کنم واسه همینه که من روشن تر میبینم. :31:
M0hsen3D
26-04-2011, 13:15
اتفاقا به نظر من همین اندازه نور براش کافیه , چون جو اتاق جوریه که نور زیاد خرابش میکنه.
خون هم که بقیه گفتن چه وضعی داره!:31:
saeed_cpu_full
26-04-2011, 15:24
شیدر سقف فکر کنم Normal / Specular Map هست ... تبدیلش کن به Normal / Parallax Map بعدش تعداد تکرار نرمال رو 0.7 ببر بالا یه عمق خیلی قشنگی به سقفت میده
یه سری شیدر جدید هم برو از سایت یونیتی دانلود کن خیلی به دردت میخوره . یه ادیتور شیدر سازی هم براش دانلود کن
خونش گفتم صافه منظورم این نبود که باید کج باشه منظورم این بود که فکر کن یه آدامس قرمز گنده انداختی زمین از روش با آسفالت کن رد شدی یه دست شده.باید یکن کشیده شده باشه روی زمین تا مثل خون واقعی به نظر بیاد.
راستی اون چند تا دونه چیزی هم که گفته بودم رو اضافه کن و با در نظر گرفتن چیزایی که بچه ها گفتن کار رو ارتقا بده بعد عکس بیار بذار ببینیم چه کار میکنیا.
خونش گفتم صافه منظورم این نبود که باید کج باشه منظورم این بود که فکر کن یه آدامس قرمز گنده انداختی زمین از روش با آسفالت کن رد شدی یه دست شده.باید یکن کشیده شده باشه روی زمین تا مثل خون واقعی به نظر بیاد.
راستی اون چند تا دونه چیزی هم که گفته بودم رو اضافه کن و با در نظر گرفتن چیزایی که بچه ها گفتن کار رو ارتقا بده بعد عکس بیار بذار ببینیم چه کار میکنیا.
آخه قراره روی اون خون جنازه باشه ... خب اینجوری کل خون معلوم نیست و الان خون یه جوریه که یه جنازه بیاد روش انگار از اون جنازه عه خون اومده :20:
حتما این کارو میکنم. :11:
ehsan_wwe
26-04-2011, 16:55
فني اگه برسي كنيم نرمال مپ هات ايراد دارن (هم از لحاظ mipmap هم از لحاظ brigth . كاملا خيس نشون داده ميشه درو ديوارت )
به این تاپیکم خواستید سر بزنید، البته کارای مربوط به انجین نیست و مربوط به مدل سازیه پروژمه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.