ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با wamp

popp
25-04-2011, 21:01
سلام من از wamp5 1.6.4 و ویندوز 7 استفاده میکنم . ومپ رو نصب کردم ولی نه apachi و نه mysql قسمت
start service شون غیر فعال هست و نمیشه فعال کنم(حالته کمرنگ داره). چیکار کنم؟ ومپ جدید دانلود کنم و نصب کنم؟
ممنون از جوابتون

resident2011
25-04-2011, 23:24
اگه ویندوز 64 بیتی هست که بهتره نسخه 64 بیتی رو بگیری .
در مورد آیکون اگه زرده بخاطر همینه که این سرویسهایی که می گی فعال نشده دلیلش هم میتونه آنتی ویروس یا یه نرم افزار دیگه باشه که پورت 80 رو گرفته یا بسته .
البته یه بار برام این مشکل توی program and features در قسمت Turn Windows features on or off[ یکی از سرویسها رو که مربوط به اینترنت میشد( internet information services )تیکش رو برداشتم درست شد.
البته این حرف 1 سال پیشه ولی یه بار از اون موقع ویندوز رو عوض کردم و دوباره نصبش کردم بدون ایراد بالا اومد .به internet information services که نگاه کردم همه غیر فعال بودن .

popp
25-04-2011, 23:33
اگه ویندوز 64 بیتی هست که بهتره نسخه 64 بیتی رو بگیری .
در مورد آیکون اگه زرده بخاطر همینه که این سرویسهایی که می گی فعال نشده دلیلش هم میتونه آنتی ویروس یا یه نرم افزار دیگه باشه که پورت 80 رو گرفته یا بسته .
البته یه بار برام این مشکل توی program and features در قسمت Turn Windows features on or off (mshelp://windows/?id=1e62706b-ef53-4ecd-a217-0e7bcf82009b) یکی از سرویسها رو که مربوط به اینترنت میشد( internet information services )تیکش رو برداشتم درست شد.
البته این حرف 1 سال پیشه ولی یه بار از اون موقع ویندوز رو عوض کردم و دوباره نصبش کردم بدون ایراد بالا اومد .به internet information services که نگاه کردم همه غیر فعال بودن .

ویندوزم 32 بیت هست
بقیه رو هم نفهمیدم چی کار کنم ؟ لطفا بگ. برم کدوم قسمت ویندوز؟
iis هم نصب نیست. یک نفر لطف کنه جواب بده کارم گیره.

resident2011
26-04-2011, 11:22
اگه مشکل از انتی ویروس نبشه برو جایی که میگم و کل سرویسها رو غیر فعال کن .تیک همه رو بردار ببین مشکلت حل میشه یا نه
control Panel>>program and features>>Turn Windows features on or off>>internet information services
تیک های مربوط به internet information services رو بر دار و ok رو بزن

popp
26-04-2011, 12:49
اگه مشکل از انتی ویروس نبشه برو جایی که میگم و کل سرویسها رو غیر فعال کن .تیک همه رو بردار ببین مشکلت حل میشه یا نه
control Panel>>program and features>>Turn Windows features on or off>>internet information services
تیک های مربوط به internet information services رو بر دار و ok رو بزن
عزیزم گفتم که iis اصلا نصب نیست. تیک هم نداره کلا.
چیکار کنم؟

resident2011
27-04-2011, 14:07
ممکنه از آنتی ویروس یا یه نرم افزار دیگه باشه که پورتی رو که استفاده می کنه اشغال کرده معمولاً پورت 80 هستش .
این کد رو توی cmd بزن ببین کسی داره از پورت 80 استفاده می کنه یا نه

netstat -a -n -oیه سری عدد برات لیست میشن
Proto Local Address Foreign Address State PID
TCP 0.0.0.0:80 0.0.0.0:0 LISTENING 3520

اگه پورت 80 رو یه نرم افزاری اشغال کرده باشه شما باید توی لیست ببینیدش اگه بود شما کافیه PID اونو یاداشت کنید.مثلاً مال من 3520
حالا واسه اینکه بفهمی PID مورد نظر چه برنامه ای هست task manager رو باز کن ودر قسمت prosecess برو بعد view بعد select columns و بعد PID رو تیک بزن تا نمایش داده بشه
حالا تو قسمت prosecess و services دنبال PID مورد نظر بگردی و اون رو stop یا end کنی.البته احتمالاً توی تب services

popp
27-04-2011, 16:53
ممنون از کمکت عزیزم

از اینا نبود مشکل
آخرین نسخه ومپ رو نصب کردم مشکل حل شد