ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریستارت شدن کامپیوتر با روشن کردن لامپ مهتابی منزل

simorgh_m3
25-04-2011, 19:19
سلام
همون طور که گفتم با روشن کردن مهتابی کامپیوتر ریستارت میشه
چیکار کنم؟
مشخصات سیستم
ep41 ud3l
cpu intel 5300
vga 9400 GT ddr2
ram 2 gig
power atx600
من این مشکلو اون یکی خونمون نداشتم ولی حالا که تو خونه جدیدمون اومدیم این مشکلو دارم
به نظرتون مشکل از پاوره؟
اگه یه خوبشو بگیرم درس میشه؟

0liver
25-04-2011, 21:47
با این وضعیت فکر کنم باید ترانس افزایش برق بگیرید. از همسایه ها سوال کنید اگر مشکل از برق ساختمون نباشه باید پاور رو عوض کنید - پیشنهاد من هم پاور Green 400W میباشد !

pasargadd
26-04-2011, 07:27
real پاورتون چند وات است؟
یعنی مهتابیو روشن نکنین و مثلا یه دستگاهه دیگه روشن کنین مشکلی ندارین؟

EXTREME
26-04-2011, 13:48
اول از همه بایوس مین رو دیفالت کنید ممکنه این مشکل از بایوس باشه که با دیفالت کردن حل میشه
با یه پاور دیگه سیستم رو چک کنید
عامل بعدی الکتریسیته ی ساکن هم میتونه باشه که باید ببینید اتصال بدنه ای رخ نداده باشه

simorgh_m3
26-04-2011, 18:43
real پاورتون چند وات است؟
یعنی مهتابیو روشن نکنین و مثلا یه دستگاهه دیگه روشن کنین مشکلی ندارین؟

250w

با این وضعیت فکر کنم باید ترانس افزایش برق بگیرید. از همسایه ها سوال کنید اگر مشکل از برق ساختمون نباشه باید پاور رو عوض کنید - پیشنهاد من هم پاور Green 400W میباشد ! هیچ مشکلی نیس حتی نوسانات برق و جریان هم نداریم(دیگه اون چور چیزا موند دوره جنگ تحمیلی با استکبار جهانی و شیطان بزرگ آمریکا:31:)

اول از همه بایوس مین رو دیفالت کنید ممکنه این مشکل از بایوس باشه که با دیفالت کردن حل میشه
با یه پاور دیگه سیستم رو چک کنید
عامل بعدی الکتریسیته ی ساکن هم میتونه باشه که باید ببینید اتصال بدنه ای رخ نداده باشه
فک نکنم مشکل از اولی باشه دومی شاید

امروز یه چیز دیگه کشف کردم
محافظ کامپیوتر برادرمو کش رفتم و با اون سیستمو روشن کردم و مهتابی های خونه رو 100 بار خاموش روشن کردم هیچ اتفاقی نیفتاد
بعده اینکه برداشتمش دوباره سیستم ریستارت شد
محافظ برادم از اون دیجیتالیاس(از اینا)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا یه سوال خیلی عجیب برام پیش اومده!!!!!!!!!!
این محافظ که فقط برای تاخیر مداری و ولتاژ قطع بالا و پایین استفاده میشه نه برای نویز وغیره
از چند فروشگاه لوازم الکتریکی و کامپوتری هم سوال کرده بودم گفته بودن به درد نوسانات و نویز نمی خوره
حالا چطور شده خدا میدونه

pasargadd
26-04-2011, 18:54
دقیقا مشخص نیست دلیلش چیه ولی چیزی که معلومه اینکه مشکل باید از پاور باشه.

soheilsystem72
19-05-2011, 11:26
دوست عزیز مشکل از پاور شماست اون رو عوض کنید تا به قطعات دیگه صدمه وارد نشه

ta2008
09-06-2011, 21:47
باسلام .
من وقتی که سیستم رو به صورت Hibernate خاموش می کنم و یا وقتی که برای روشن شدن کامپیوتر پسورد از طریق کیبرد می زارم لامپ مهتابی را روشن می کنم کامپیوتر هم روشن می شود و این مشکل زمانی هم که اسپیکرم روشن می باشد هم اتفاق می افتد یعنی وقتی اسپیکر روشن است با روشن کردن مهتابی کامپیوتر هم روشن می شود .
درضمن این مشکل زمانی که شات دان می کنم وجود ندارد ولی با پسوردگذاشتن روی کیبرد برای روشن شدن کامپیوتر این مشکل در شات دان هم وجود دارد اگر مشکل از پاور است شما چه پاوری را پیشنهاد می کنید
باتشکر ...

xzero
10-06-2011, 19:23
خیلی بعیده همچین مشکلاتی ربطی به پاور داشته باشه !

خود من هم شبیه این مشکل رو دارم منتها به یه شکل دیگه : من وقتی مهتابی رو روشن میکنم usb کیبرد و گیم پد خاموش و روشن میشه ولی الان دیگه از مهتابی استفاده نمیکنم و از لامپ معمولی استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم !

دوستانی که این مشکل یا شبیه این رو دارن خیلی بعیده که مشکلشون با تعویض پاور رفع بشه و بهتره فقط از مهتابی استفاده نکنن !

SevenCity
18-06-2011, 09:17
مهتابی اتاق خودم و اتاق بغلی که روشن بشه کیبورد من خاموش میشه و بعد روشن میشه gp535a
(مثلا تصور کنید دارید با کیبورد گیم میزنید و... :31: )
سیستم بغلی هم با پاور قدیمیش وقتی خاموش باشه کلا روشن میشه با مهتابی

hamed473
28-06-2011, 22:41
سلام دوستان من هم تقریبا با این مشکل روبرو هستم منها وقتی کولرگازیمون زیر بار میره یعنی رو گاز میاد پاور هم مارک گرین با توان 1000 وات !!!!
تو بایوس یا قسمت پاور آپشن تنظیمی نیست که از اینکار جلوگیری کنه ؟
یه سیستم دیگه دارم (مال قرن بوقه) اصلا این مشکل رو نداره !!!
دوسنان لطفا رهنمایی کنین

mohsenfhm
28-06-2011, 22:50
جالب اینجاست که ما ترانس هم داریم ولی با روشن شدن ماشین ریش تراش این مشکل پیش میاد :18: و ریستارت میشه :46:

xzero
29-06-2011, 14:59
دوستان متاسفانه در حال حاضر تنها راه برای این قضیه استفاه نکردن از وسایلیه که باعث این قضیه میشوند و البته وسایل پر مصرف و فکر هم نمیکنم حتی با تغییر مارک پاور این مشکل رفع شدنی باشه !

Soap MacTavish
29-06-2011, 18:34
منم همچین مشکلی رو دارم.
اما این اتفاق واسه تلویزیون پیش میاد.
به احتمال خیلی زیاد ایراد از سیم کشی برق خونه و کلید و پریز.
ممکنه سیم ضعیف باشه و تحمل بار زیاد رو نداشته باشه

kiak22
14-07-2011, 02:08
داداش به احتمال فوق شدید یا از پاورته یا از افت ولتاژ خونه

h756224
14-08-2011, 18:18
برق ساختمون شما در رنج استاندار نیست . بعضی از پاور ها این قابلیت رو دارند که اگر ولتاز ورودی اونها کمتر از رنج استاندارد شد برق سیستم رو قطع کنند اکر اینطور هست در تنظیمات بایوس تعریف نکردید که در صورت قطع برق سیستم خاموش بمونه .
ویا اصلا پاور شما این قابلیت رو نداره و سیستم به خاطر افت ولتاژ ریست میشه که با شواهدی که شما آوردید این مورد دومی محتمل تر هست .
در هر حالت به زودی کل سیستمتون با این وضعیت آسیب میبینه .
با این کمبود ولتاژ باقی وسایل الکتریکی منزلتون هم آسیب میبینه . ولتاژ برق ورودی رو اندازه بگیرید اگر کم بود با شرکت برق تماس بگیرید.

Farshid72
14-08-2011, 18:37
دوسته عزیز شما تغییر ولتاژ دارید بهتره شما از پاورهای gp یا eps ویا سری های مشابه استفاده کنید.سیستم شما مشکل نداره ولی نوسانات برق اذیت کننده هست.میتونید از یه محافظ هم استفاده کنید البته اگه بخاطر لامپ مهتابی باشه ک نوسانات باید جزئی باشه پس همون محافظ رو تست کنید.
با تشکر

nabi.com
15-08-2011, 09:24
دوستانی که این مشکل رو دارند بدونن که ایراد نه از پاور است نه از سیم کشی لامپ مهتابی ایراد از پارامتر هایی است که مهتابی در زمان روشن شدن بر روی سیستم بر روی سیستم اثر میگذارد یعنی مقدار فاصله مهتابی تا رایانه خیلی تاثیر دارد که خودتم امتحان کردی با محافظ این ایراد بر طرف میشود

h756224
15-08-2011, 21:47
دوستانی که این مشکل رو دارند بدونن که ایراد نه از پاور است نه از سیم کشی لامپ مهتابی ایراد از پارامتر هایی است که مهتابی در زمان روشن شدن بر روی سیستم بر روی سیستم اثر میگذارد یعنی مقدار فاصله مهتابی تا رایانه خیلی تاثیر دارد که خودتم امتحان کردی با محافظ این ایراد بر طرف میشود

میشه بگید کدوم پارامترها مد نظر شماست ؟
مهتابی منزل ما تا کیس سیستم حدود دو متر فاصله داره ! اما هیچ تاثیری نمیگذاره روی سیستم . فکر میکنم این مشکل بر میگرده به کمبود ولتاژ ورودی به ساختمون .