ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای سیستم تدوین

معصومه123
25-04-2011, 19:03
سلام من سیستمی دارم که برای کار افترافکت و ادیوس استفاده می کنم که مادربرد p5q deluxe است آیا یک کارت کناپوس acidvio که 350000 تومان است برای کار تدوین حرفه ایی مناسب است یا نه می خواستم بدانم کیفیت کار چطور است و آیا با مادربرد من سازگار است چون بعضیها می گویند اگر سازگار نباشد سرعت کار به جایی که زیاد شود افت می کند و یا تاثیری ندارد نظرشما چیست در ضمن ترنسیشن و افکتهای آن چطور است حرفه ایی و متنوع و خوب است یا یا ترنسیشنها و افکتهای خیلی پیش پا افتاده و معمولی است لطفا مرا راهنمایی کنید درضمن چون بودجه من کم است می خواهم یک دوربین سونی hc52 بخرم که هم به عنوان پلیر و رکورد استفاده کنم و هم از فیلمبرداری آن استفاده کنم می خواهم بدانم چطور است بعضیها می گویند پلی کردن با دوربین باعث خراب شدن سریع دوربین می شود چون هد دوربین برای رکورد قوی است و برای پلی ضعیف است این گفته تا چه حد درست است ؟ این دوربین کارت حافظه sd هم میخوره یا نه ؟

masoudtr
25-04-2011, 19:23
سلام من سیستمی دارم که برای کار افترافکت و ادیوس استفاده می کنم که مادربرد p5q deluxe است آیا یک کارت کناپوس acidvio که 350000 تومان است برای کار تدوین حرفه ایی مناسب است یا نه می خواستم بدانم کیفیت کار چطور است و آیا با مادربرد من سازگار است چون بعضیها می گویند اگر سازگار نباشد سرعت کار به جایی که زیاد شود افت می کند و یا تاثیری ندارد نظرشما چیست در ضمن ترنسیشن و افکتهای آن چطور است حرفه ایی و متنوع و خوب است یا یا ترنسیشنها و افکتهای خیلی پیش پا افتاده و معمولی است لطفا مرا راهنمایی کنید درضمن چون بودجه من کم است می خواهم یک دوربین سونی hc52 بخرم که هم به عنوان پلیر و رکورد استفاده کنم و هم از فیلمبرداری آن استفاده کنم می خواهم بدانم چطور است بعضیها می گویند پلی کردن با دوربین باعث خراب شدن سریع دوربین می شود چون هد دوربین برای رکورد قوی است و برای پلی ضعیف است این گفته تا چه حد درست است ؟
کارت اسد ویو تنها کاری که میکنه ورودی به به کامپیوتر و پریویو در تلویزیون است یعنی اصلا ریل تایم یا افکت یا چیزای دیگه ندارهو این حرف که سرعت کار هم کم میشه الکیه چون این کارت اصلا تو تدوین و رندر کاری انجام نمیده

معصومه123
25-04-2011, 21:19
کارت اسد ویو تنها کاری که میکنه ورودی به به کامپیوتر و پریویو در تلویزیون است یعنی اصلا ریل تایم یا افکت یا چیزای دیگه ندارهو این حرف که سرعت کار هم کم میشه الکیه چون این کارت اصلا تو تدوین و رندر کاری انجام نمیده

شما مگه کارت اسید ویو را روی سیستم خود دارید و از آن استفاده کرده اید؟ یا نه

علي طهماسبي
26-04-2011, 09:18
دورود

که مادربرد p5q deluxe است آیا یک کارت کناپوس acidvio که 350000 تومان است
دوست عزيز مادربردت عاليه در نوع خودش منهم مثل مادربرد تورو دارم و ازش راضيم اين كارت برا كپچره و تو نرم افزارات ميتوني كار كني در ضمن هيچكدوم از كارتها كاناپوس افكت كجزا ندارند فقط با اديوس وارد بازار ميشن (نرم افزار اختصاصيشه )

دوربین سونی hc52
من يكي از اين دوربينها رو دارم واقعا ازش راضيم كيفيت تصوير برداريش هم بد نيست

معصومه123
26-04-2011, 10:12
دورود

دوست عزيز مادربردت عاليه در نوع خودش منهم مثل مادربرد تورو دارم و ازش راضيم اين كارت برا كپچره و تو نرم افزارات ميتوني كار كني در ضمن هيچكدوم از كارتها كاناپوس افكت كجزا ندارند فقط با اديوس وارد بازار ميشن (نرم افزار اختصاصيشه )

من يكي از اين دوربينها رو دارم واقعا ازش راضيم كيفيت تصوير برداريش هم بد نيست

باسلام به شما آقای طهماسبی متشکرم از جوابتان پس کارتهای dvx که می گویند ترنسیشنهای زیادی دارند جریانش چیست اما کارتی که من گفتم یعنی اسید ویو ترنسیشنهایی دارد برای ادیوس یا نه ؟ و باعث ریل تایم شدن کار من در ادیوس می شود یا مزیتش فقط کپچر و خروجی روی تلویزیون است ؟می خواهم در یک کلام بدانم ارزشش داره 350000 تومان برایش هزینه کنم یا بهتر است صبر کنم و کارت dvx یاسری های بهتر و بالاتر را بگیرم.
درضمن کارت pinnacle movie box اکسترنال بود و خروجی و ورودیهای زیادی داشت اما کارت اسیدویو اینترنال است و تا آنجایی که در تصویرش دیدم به نظر می رسد خروجی و ورودیهایش مانند کارت movie box نیست آیا این کارت اسیدویو همان خروجی و ورودیهای movie box را دارد یا نه؟ و مدل اکسترنال آن موجود هست یا نه؟
شما فرمودید دوربین hc52 دارید یا با آن کار پلی انجام دادید یعنی نوارهای دوربینهای حرفه ایی مینی دی وی یا دی وی کم که جلد آبی دارند را باآن به کامپیوتر انتقال دهید و بعد دوباره کار نهایی مونتاژ شده را روی نوار خام مینی دوی وی که داخل دوربین قرار دادید رکورد کنید منظورم کار دستگاه پلیر است؟ یا فقط برای فیلمبرداری استفاده می کنید؟ببخشید سوالهایم زیاد شد .

masoudtr
26-04-2011, 11:46
شما مگه کارت اسید ویو را روی سیستم خود دارید و از آن استفاده کرده اید؟ یا نه
بله من همین کارت را دارم

اما کارتی که من گفتم یعنی اسید ویو ترنسیشنهایی دارد برای ادیوس یا نه ؟
نه اصلا افکت و ریل تایم روی ادیوس ندارد فقط همون افکت هایی که خود ادیوس دارد که کم هم نیستن

شما فرمودید دوربین hc52 دارید یا با آن کار پلی انجام دادید یعنی نوارهای دوربینهای حرفه ایی مینی دی وی یا دی وی کم که جلد آبی دارند را باآن به کامپیوتر انتقال دهید
این دوربین برای کار پلیر خوبه
و اینکه دیگه لازم نیست که شما کارت تدوین شده را رو نوار دی وی بزنی :31:
شما کار تدوین شده را رو دی وی دی بده بره:31:

معصومه123
26-04-2011, 12:05
بله من همین کارت را دارم

نه اصلا افکت و ریل تایم روی ادیوس ندارد فقط همون افکت هایی که خود ادیوس دارد که کم هم نیستن

این دوربین برای کار پلیر خوبه
و اینکه دیگه لازم نیست که شما کارت تدوین شده را رو نوار دی وی بزنی :31:
شما کار تدوین شده را رو دی وی دی بده بره:31:

متشکرم از جواب شما و من گاهی کارهایی که با دوربین افترافکت که بصورت پن حرکت افقی به چپ یا راست دارد و خروجی avi می گیرم لرزش وجود دارد وقتی کار را تحویل می دهم می گویند شما چون کارت تدوین ندارید بطور محسوس لرزش را متوجه نمی شوید آیا این کارت در دیدن لرزش بطور محسوس کمک می کند یا نه؟
در کل به نظر شما به عنوان یک استفاده کننده از این کارت خرید آن برای کار حرفه ایی من می ارزه یا نه؟و خرید دوربین hc52 چطور می ارزه یا نه؟ متشکرم

magix
26-04-2011, 12:37
لرزش مربوط به فیلد تصویر میشه که در خروجی تلویزیون میتونی ببینی ودر مونیتور بخصوص lcd بسختی قابل تشخیصه .البته برای این کار لازم نیست که حتما کارت خروجی TV داشته باشی کافیه قبل از رندر در قسمت تنظیمات بخش فیلد را برروی Odd یا Even تنظیم کنید( در ایران بیشتر Even یا lower field کاربرد دارد)

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

در ضمن اگر با فیلد کارت رو رندر کنی . در پخش داخل کامپیوتر وروی مونیتور تصویر کمی بلور احساس میشه.
اگه میخوای بدونی اصلا فیلد چی هست بگو تا برات بگم!

معصومه123
26-04-2011, 14:27
متشکرم اما به من گفتند فیلد را درحالت پروگسیو یا no field رندر کن تالرزش نباشد درضمن درباره کارت کپچر اسید ویو و اینکه برای کار حرفه ایی ارزش خرید داره یا نه نظرتون را نگتفتید و همینطور درباره دوربین hc52 هم بعنوان پلیر و هم به عنوان دوربین فیلمبرداری با کیفیت خوب.
درضمن آیا شما برای صداوسیما کار می کنید یا نه اگر کار می کنید میشه بفرمایید چند درصد نوارها مینی دی وی یا دی وی کم است آخه من شنیدم اکثرا برنامه سازان تلویزیون نوارهای بزرگتر از مینی دی وی که جلد آبی دارد استفاده می کنند یا نوارهای بزرگ .شما اطلاع دارید یا نه؟
و اینکه با دوربین سونی hc52 می توانم نوارهای dvcam که جلد آبی دارند را پلی کنم یا نه؟

سوال اخر اینکه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترابایت با آدابتور بهتر است یا بدون آن کدام سریعتر و بهتر است؟

masoudtr
26-04-2011, 16:34
و اینکه با دوربین سونی hc52 می توانم نوارهای dvcam که جلد آبی دارند را پلی کنم یا نه؟نوار وقتی رو حالت دی وی کم باشه 45 دقیقه روش ضبط میشه روی مینی دی وی یک ساعت ضبط میشه روی می نی دی وی ال پی یک ساعت و نیم ضبط میشه نوارش یکیه و بهترین مدلش هم مدل متاله

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید چند تا هارد داشته باشی بهتره دو تا یک ترای اینترنال داشته باشی یک یک ترای اکسترنال و اونم در صورتی که چند تا سیستم داشته باشی
بدون اداپتور گرونتره ولی وسترن نخر بهتر سیگیت بخری

و اینکه با دوربین سونی hc52 می توانم نوارهای dvcam که جلد آبی دارند را پلی کنم یا نه؟ این ماجرای جلد ابی چیه دیگه:31:
شما ببین در روز چند تا نوار را میگذاری برای کپچر بعد یک دوربین دوم برا پلی بخر من خودم یک سامسونگ معمولی برای پلی دارم حدود 240 هم خریدم اینو که میگی نمی دونم قیمتش چنده که میصرفه یا نه؟

در کل به نظر شما به عنوان یک استفاده کننده از این کارت خرید آن برای کار حرفه ایی من می ارزه یا نه؟نه چون بجز خروجی با وقفه ای که رو تلویزیون داره دیگه قابلیت دیگه ای نداره مخصوصا نداشتن ریل تایم که خیلی اذیت میکنه

اون لرزش ربطی به کارت نداره همون فیلد را باید تغییر بدی و اینکه شما خروجی را avi چرا تحویل میدی ؟

معصومه123
26-04-2011, 17:28
نوار وقتی رو حالت دی وی کم باشه 45 دقیقه روش ضبط میشه روی مینی دی وی یک ساعت ضبط میشه روی می نی دی وی ال پی یک ساعت و نیم ضبط میشه نوارش یکیه و بهترین مدلش هم مدل متاله

شما باید چند تا هارد داشته باشی بهتره دو تا یک ترای اینترنال داشته باشی یک یک ترای اکسترنال و اونم در صورتی که چند تا سیستم داشته باشی
بدون اداپتور گرونتره ولی وسترن نخر بهتر سیگیت بخری

این ماجرای جلد ابی چیه دیگه:31:
شما ببین در روز چند تا نوار را میگذاری برای کپچر بعد یک دوربین دوم برا پلی بخر من خودم یک سامسونگ معمولی برای پلی دارم حدود 240 هم خریدم اینو که میگی نمی دونم قیمتش چنده که میصرفه یا نه؟

نه چون بجز خروجی با وقفه ای که رو تلویزیون داره دیگه قابلیت دیگه ای نداره مخصوصا نداشتن ریل تایم که خیلی اذیت میکنه

اون لرزش ربطی به کارت نداره همون فیلد را باید تغییر بدی و اینکه شما خروجی را avi چرا تحویل میدی ؟

جلد آبی منظورم همان نوارهای دی وی کم دوربینهای حرفه ایی است که در پک ابی قرار دارد اما خود نوار طوسی رنگ است منظورم این است که دوربین hc52 این نوارها را هم پلی می کند یا نه؟قیمت دوربین حدود 280000 تومان است.
درضمن من از کسی که می گوید سالهاست اینکاره است پرسیدم گفت با ادیوس ریل تایم است اما با پریمیر نه
درضمن وقفه که گفتید زیاد است یا کم شما گفتید ارزش نداره بخرم پس من چی بخرم خب بقیه کارتها گرانقیمت هستند و به هرسیستمی سازگار نیستند می گویند سیستم من قوی است و فکر کنم نیازی به کارتهای گرانقیمت ندارم البته مشورت کردم به این نتیجه رسیدم که نیازی نیست فقط می خواهم خروجی روی تلویزیون بگیرم و کپچر کنم با کیفیت خوب و حالا اگر ریل تام هم باشد که چه بهتر سیستم من مادردش p5q delux و کارت گرافیکم هم engts250 dk است.

پس خروجی چی باشد غیر از avi ؟
اکثرا می گویند وسترن شما میگی سیگت؟چرا سیگت؟

masoudtr
26-04-2011, 19:43
طرف یا اصلا تو این کار نبوده یا اینکه همینجوری چیزی گفته:31:
چون اگه دو روز هم با این کارت کار میکرد میفهمید که ریل تایم نداره نه تو ادیوس و نه تو پریمیر
ولی شما تو پریمیر با زدن enter میتونی حتی اگه کارت نداشته باشی یک پریویو ریل تایم ببینی
حالا پیشنهادات من
ببین این کارت ورودی DV و آنالوگ و و خروجی انالوگ داره یعنی شما میتونی تو tv خروجی ببینی ولی چون انالوگه با وقفه میاد یعنی وقتی play میکنی دو ثانیه بعد تصویر را در tv میبینی
یک کارتی هست که فقط ورودی dv داره اسمش دقیقا نمیدونم چیه حدود 40 هزار تومن هم است و شما باهاش میتونی تصاویر را فقط وارد کنی و بعد که تدوین کردی بزنی رو DVD
و اینکه خروجی را هم حتما DVD بده نه AVi
ضمنا اون دوربین هم تمام نوارها را پخش میکنه الا اونایی که اشکال دارن:31:
یعنی یک سری دوربین های MD 9000 ای چند سال پیش به بازار اومد که فقط با خودش میشد خروجی را دید و تو پلیر های دیگه خش و خش و بیصدا پخش میشه
وسترن هم میگم نگیر منظورم برای اینترنال است چون فوق العاده سرعتش پایینه مخصوصا یک تراهای 64 اش که فقط بدرد ذخیره اطلاعات میخوره

magix
26-04-2011, 20:08
من امکانات خودمو برات میگم تا متوجه بشی:
من دوتا سیستم دارم برمبنای اینتل با مادر بر د P5B Asus با 2گیگ رم و کارت canopus DVX-E1 یک سیستم با مادر برد رم پیج ایسوس و 4 گیگ رم و Canopus DVX-E1 دوتا سیستم هم دارم برای matrox rtx.100 ولی جالبه بدونی که سیستم کپچر من هیچکدوم اینا نیست.سیستم کپچر من برمبنای مادر برد crosshairII و 4 گیگ رمه که بورد کپچر نداره ! برای کپچر از ادیوس 5.5 و پورت 1394 خود مادر برد استفاده میکنم.
سیستم پلی من دوربین پاناسونیک GS-6 هست حدود 280 تومان الان 7 ساله برام کار میکنه آخ نگفته!

magix
26-04-2011, 20:15
در مورد خروجی گرفتن اگه مشتریت کارای عروسی و یا خانگیه باید خروجیت DVD باشه ولی اگه کار حرفه ای داری میتونی روی تیپ خروجی بگیری که بازم نیاز به بورد خاصی نداره و 1394 مادربرد ازپسش برمیاد. شاید برات این سوال پیش بیاد که پس بورد کپچر به چه درد میخوره؟!
بیشترین کارآیی این بوردهادر حال حاضر وقتیه که شما درحال تدوین هستی بتونی تصویر تایم لاین رو همزمان روی تلویزیون ببینی و اگه ایرادی مثل لرزش یا تنظیم رنگ داشت اصلاح کنی.

معصومه123
26-04-2011, 20:53
سلام آقای مجیکس می گویند کپچر با 1394 مادربرد پورد دوربین را زود می سوزونه پس فکر می کنم برد جداگانه برای کپچر حتما لازم است بعد هم من گیج شدم بالاخره اسیدویو را بخرم یا نه هرکی یه چیزی میگه اون یک مدل ارزان 40000 تومانی که پیشنهاد دادید که خروجی روی تلویزیون نداره و کامل نیست بدرد کار حرفه ایی نمی خوره کیفیت کپچرش چه جوره من برای کار حرفه ایی می خواهم نه عروسی و خانگی .گفتی پاناسونیک می گن سونی هد قویتری داره شما انکار می کنید یعنی به نظرشما پاناسونیک هد قویتری برای پلی داره.

magix
26-04-2011, 22:54
بنظر خودت یک پورت با استراکچر استاندارد که در تمام دستگاهها یک کارو انجام میده میتونه گزینشی عمل کنه!!!!!
اگر کار شما حرفه ایه پس به خروجی تلویزیون احتیاج داری (برای تنظیم رنگ و...) واسید ویو کارت بدی نیست از اون کمی بهتر DVX-E1 است بسته به بوجه خودت . درمورد پلیر فرق زیادی نمیکنه چون استاندارد DV تقریبا در پخش یکسانه و من فقط تجربه خودم رو گفتم وابزاری که باهاشون هرروز کار میکنم و میخواستم بدونی که از تمام این ابزار کاملا راضیم.

mokht
25-05-2011, 18:49
آيا با كارت اسيدويو ميشه پلاگين هاي ويتاسنس را در محيط پريمير به صورت ريل تايم يعي همزمان در تلويزيون ديد و آيا اين نرم افزار با برنامه پريمير سازگار است از لحاظ ريل تايم بودن. فروشنده ها ادعا ميكنن كه ديگر ريل تايم بودن ربطي به كارت نداره و اون مربوط به نرم افزارهاي تدوين است تا چه حد اين حرف درسته و اگه درسته چه نرم افزارهايي با اين كارت سازگاره منظور پريمير