ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چاپ چند جلد کتاب!!!

basketball
25-04-2011, 18:40
درود!
دوستان بنده برای تکمیل شدن منابع تاریخی کتابخانه ام کتاب هایی را بصورت PDF دانلود میکنم و باید اینا رو چاپ کنم!
نه بصورت تعداد بالا بلکه بصورت یک کتاب برای خودم برای همین نمیشود با دستگاه چاپ بزنم و باید بدم همین تایپ و تکثیری ها!

حالا یکی شون رو چاپ کردم که در دو عکس زیر مشاهده میکند سایز آ 5 یا رقعی زدم!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خب همانطور میبینید حاشیه زیادی داشت و کسی که چاپ کرد گفتش پی دی افش مشکل داشته و حاشیه زیادی دارد! اینم یک عکس از پی دی اف!

خب یعنی در یک صفحه طبق همان پی دی اف چاپ میشود یعنی اگر کل صفحه چاپ میشود آن نوشته سایت کاوه روم هم باید چاپ میشده ولی پس چرا چاپ نشده!
شما اگر بگیم دقیقن همین متن آبی چاپ شده و اون کادر سفید دور همان حاشیه زیاد چاپ شده است! پس چرا اون نوشته سایت چاپ نشده! در صورتی که کل صفحه چاپ شده؟

نگاه کنید!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینکه اگر این کتاب رو چاپ کنم حاشیه کمتری دارد نسبت به قبلی؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو سوال آخر اینکه این کتب که عکس اسکن شده هستند به راحتی به ورد تبدیل میشوند، حالا برای اینکه حاشیه کمتری داشته باشد باید در ورد چه کار کرد؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون!

simorgh14
25-04-2011, 22:25
درود بر شما

اینجا مخصوص پرسشهای ورد است، در مورد پرینت هم، من پینهاد می کنم با یک دستگاه دیگه هم پرینت بگیرید، ضمنا از آخرین نسخه آکروبات استفاده کنید ببینید نتیجه چی است.

basketball
25-04-2011, 23:04
البته سوال بنده فقط در باب ورد نبود!

boy_kochak
06-05-2011, 15:48
البته سوال بنده فقط در باب ورد نبود!

عزیز جان مشکلت چیه ...؟ تنها سفیدی کنار های کاغذه .......

دقیق مشکلت رو بگو بعد عکس رو هم آپ کردی کد نزار فیلد عکس وارد کن .

kiristal
09-05-2011, 15:29
شرایط خاصی برای صفحه های کتاب هست؟؟نمیشه اونطور که خودمون دوست داریم انجام بدیم؟؟

simorgh14
10-05-2011, 06:00
اگر سلیقه خاصی دارید باید با کسانی در دزمینه صحفه آرایی تجربه دارند صحبت کنید، کسانی که به Adobe design مسلطند

boy_kochak
10-05-2011, 06:33
شرایط خاصی برای صفحه های کتاب هست؟؟نمیشه اونطور که خودمون دوست داریم انجام بدیم؟؟

مثلا چی شرایط میگید ....؟ کلا هر صفحه آرایی برای کتاب و ... یه شرایط استاندارد داره حال شما مد نظرتون چیه بیشتر توضیح بدید تا بتونم راهنماییتون کنم .:5:

اگر سلیقه خاصی دارید باید با کسانی در دزمینه صحفه آرایی تجربه دارند صحبت کنید، کسانی که به Adobe design مسلطند

منظورتون Indesign بود دیگه ؟:10:

simorgh14
10-05-2011, 06:54
بله، ولی ایشان باید توجه کنن که اعمال سلیقه خاص ممکنه تاثیر خوبی روی فروش نداشته باشه، بهتره با اهل فن حتما مشورت کنن، به هر یک اندازه صحفه خاص روی طرح جلد هم تاثیر می گذاره، توجه کنید که که کتاب شما کنار بقیه کتابها گذاشته میشه

basketball
10-05-2011, 16:51
عزیز جان مشکلت چیه ...؟ تنها سفیدی کنار های کاغذه .......

دقیق مشکلت رو بگو بعد عکس رو هم آپ کردی کد نزار فیلد عکس وارد کن .
ممنون از توجه شما!
بله جواب سوالم رو با جستجو و پرسش از دیگر دوستان یافتم!
این صفحات چون اسکن شده هستند قابل ویرایش نیستند!
با سپاس از شما