ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ASUS X52JT

moto7752
25-04-2011, 16:55
سلام
من مدلASUS X52JTرومی خوام بخرم البته با گارانتی سازگار و قیمت 1000000 , اما هنوز شک دارم . اگر کسی از دوستان این مدل لپ تاپ رو داشته باشه و یا با این مدل اشنا باشه راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم .
مشخصات:
core i5-480m-2.6(2.9)-3mb
DDR 4GB 1333MHz+640GB SATA
AMD Radeon HD 6370M 1GB
doc
رشته ام الکترونیک هست
بیشتر نرمافزار های مربوط به رشته ما از cpu زیاد استفاده می کنن corei5 جواب کارم رو میده?
می تونم برای 4 , 5 سال روش حساب کنم.
جنس بدنش چی هست.
می تونم روش xp نصب کنم(درایور قطعات و ...)
بازی های درحد متوسط رو به بالا رو می تونه اجرا کنه.
خدمات پس از فروش سازگار بهتره یاالماس.
در روز شاید در حدود 10 ساعت می خوام ازش استفاده کنم می خوام بدونم خیلی داغ میکنه.
بیشتر به این خاطر دارم ایسوز می گیرم چون 2 سال گارانتی داره و مطمئنا به همین واسطه کیفیت خوبی داره وگرنه با همین سخت افزار قیمت hp و dell ارزون تر هست .
اگه فکر می کنید از این جهت دارم اشتباه می کنم راهنمایی کنید.

m9780d
25-04-2011, 19:18
سلام
من مدلASUS X52JTرومی خوام بخرم البته با گارانتی سازگار و قیمت 1000000 , اما هنوز شک دارم . اگر کسی از دوستان این مدل لپ تاپ رو داشته باشه و یا با این مدل اشنا باشه راهنمایی کنه خیلی ممنون می شم .
مشخصات:
core i5-480m-2.6(2.9)-3mb
DDR 4GB 1333MHz+640GB SATA
AMD Radeon HD 6370M 1GB
doc
رشته ام الکترونیک هست
بیشتر نرمافزار های مربوط به رشته ما از cpu زیاد استفاده می کنن corei5 جواب کارم رو میده?
می تونم برای 4 , 5 سال روش حساب کنم.
جنس بدنش چی هست.
می تونم روش xp نصب کنم(درایور قطعات و ...)
بازی های درحد متوسط رو به بالا رو می تونه اجرا کنه.
خدمات پس از فروش سازگار بهتره یاالماس.
در روز شاید در حدود 10 ساعت می خوام ازش استفاده کنم می خوام بدونم خیلی داغ میکنه.
بیشتر به این خاطر دارم ایسوز می گیرم چون 2 سال گارانتی داره و مطمئنا به همین واسطه کیفیت خوبی داره وگرنه با همین سخت افزار قیمت hp و dell ارزون تر هست .
اگه فکر می کنید از این جهت دارم اشتباه می کنم راهنمایی کنید.
سلام
امروز یه x42 jp خریدم
کتنفیگش مثل ماله شما هست منتهی با گارانتی سازگار 940 خریدم
فقط 14 اینچه و گرافیکش 6570 هست
4 سال واسه لپ تاپ خیلیه حتی ای 7 هم تو 4 سال کم میاره