مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بين acer , hp
سلام دوستان من بين acer , hp موندم كدوم يكي رو بخرم...
كانفيك پائين
Acer=Aspire 5742-382G50Mncc و HP Pavilion G62-455SX و HP ProBook 4520s-D و asus a52je
كانفيگ بالا
Acer Aspire 5742G-484G64Mncc و HP Pavilion G62-b54 و HP ProBook 4520s-G و HP ProBook 4520s-C و HP ProBook 4520s-E
اگه اهل بازی هستی که حتما ایسر
اما اهلش نیستی HP ProBook 4520s
ممنون دوست عزيز من زياد اهل بازي نيستم...ميخوام يه جنس خوب بخرم كه ايراد و اشكالي نداشته باشه و باتري و لوازم جانبي و شارژر و درايورهاشم به راحتي پيدا بشه...
اقا اگه کانفیگ پایین می خوای ایسر بردار قیمتش خوبه ولی اگه کانفیگ بالا می خوای اچ پی بردار من 1 سال پیش اچ پی 2020 خریدم 1700 تومان خیلی ازش کار کشیدم بهترین بازی هارو هم باهاش بازی کردم هیچ مشکلی براش پیش نیومده!!!!!!!!!!:3:!!!!!!!!!!
hp بگیر درسته که یکم گرونتر هست ولی از نظر کیفیت قطعات و کیفیت تصویر ال سی دی بهتره
اتفاقاً قيمتشون يكي هست... ولي من از چند نفري پرسيدم hp رو تائيد نكردن...
pooriya_hp
26-04-2011, 18:36
acer :
+ گارانتی مناسب
+ گرافیک بهتر
+ num pad وجود
- باتری نه چندان جالب
- مانیتور نه چندان جالب
hp :
+ اسم و دیزاین hp
+ مانیتور مناسب
+ باتری مناسب
- عدم وجود گارانتی رسمی
++++
در کل نظر من با نظر "biostar " یکی هست !
----
موفق باشی
باتری های ایسر روی یکسری از مدل های جدید مثه 5750 ژاپنی هستش و هاردش توشیبا و گاهی western digital و مانیتورهاش کار شرکت lg هستش در کل نمیتونه بد باشه نمیدونم چرا همه میگن قطعاتش خوب نیست.
pooriya_hp
26-04-2011, 20:15
کسی نگفت acer بد هست ( من خودم برای چندتا از آشناهام همین مدل بالا رو خریدم )
دوستان من با گارانتي هيچ مشكلي ندارم... چون 2 جا ميشناسم كه گارانتي معتبر 1 ساله و تا 4 سالم ميشه گارانتي رو تمديد كرد البته با پرداخت هزينه... و يكي هم 3 سال گارانتي... هر 2 اين گارانتي ها 1 ماه اول تعويض ميكنن و موقع خريد هم تست ميكنن و تحويل ميدن... acer , asus , hp , lenovo نظرتون در اين مورد چيه؟؟؟
من در مورده hp شنيدم داغ ميكنه و تهويه مناسبي نداره و خرابي زياد داره... ولي ديزاين hp خوبه...
كيفيت acer هم زياد جالب نيست...
اين مدل HP ProBook 4520s-E ديدم كيفيت خيلي خوب بود فلزي هم بود... راستي شنيدم كيفيت اسپيكر acer خوب نيست و مونو هم هست...
کسی نگفت acer بد هست ( من خودم برای چندتا از آشناهام همین مدل بالا رو خریدم )
پوریا جان درسته دقیقا عین این کلمه رو کسی نمیگه ..:31:
من در مورده hp شنيدم داغ ميكنه و تهويه مناسبي نداره و خرابي زياد داره... ولي ديزاين hp خوبه...
اره من همیشه میگم hp بخاری هستش ولی فکر می کنم فن قوی داره که حرارت زیادی میده بیرون من hp dv6 2020 دارم تمام گیم های جدیدو باهاش بازی کردم و تنها ایرادی که داده فقط باتریش خراب شده چون من موقع بازی 5-6 ساعت یه سره به برق میزنم به همین دلیل باتریش خراب شده (شارژ دشارژ نشده) البته من تقریبا کار pc و ازش کشیدم!!!!!!!!!!!:3:!!!!!!!!!!!!!!
pooriya_hp
26-04-2011, 23:49
این مورد واسه خیلی وقت پیش هست اونم دلیلش استفاده از cpuهای amd و بدنه فلزی بود
الان تمام لپ تاپ ها گرما تولید می کنند و این گرما هم طبیعی هست !!
اين مدل تو بازار نيست... Acer Aspire 5742G-484G64Mncc و acer 5750g هم تو بازار نيست... اين مدل ها تو بازار هست...
Acer Aspire 5742G-374G50Mnrr و Acer=Aspire 5742-382G50Mncc و HP ProBook 4520s-E و HP Pavilion G62-b54
ASUS X52JT-SX318 و ASUS A52F-SX628D
دوست عزیزم 5750 توی بازار هستش و قیمتش هم حدود 1250 .
دوستان يه مدل asus ديدم a52je بود... cpu i3 , ra, 2gb , hdd 320 , vga intel , led 15.6 چطوره اين دستگاه؟؟؟ با گارانتي سازگار بخرم يا ويستا؟؟؟
دوستام از بين اينا كدوم يكي رو بخرم؟؟؟
Acer Aspire 5742G-5464G64Mnkk
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Acer Aspire 5742G-374G50Mnrr
Acer Aspire 4738G-5464G32Mnkk
آيا ارزش داره حدود 100 توماني بيشتر بدم i5 رو بردارم؟؟؟ يا نه؟؟؟ يا اين 14 اينچ رو بردارم؟؟؟
اخری که بزار کنار گرافیکش کمه مونیتورش هم کوچیکه ولی اولی و دومی نزدیک به هم هستند فقط cpu فرق دارن اگه واست 100 تومان مهم نباشه i5 و بردار چون لب تاب بعدا cpu ش عوض نمی شه ولی انچنان هم cpu شون زیاد با هم فرق ندارن شاید زیاد واست هم کارایی نداشته باشه اگه گرافیکش فرق می کرد من میگرفتم ولی ........ !!!!!!!!!!!!!!!:3:!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان اين چطوره؟؟؟
ASUS X52JT-SX318
قبلی نسبت به قیمتش از این بهتره!!!!!!!!:3:!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.