مشاهده نسخه کامل
: قرار دادن عکسهای شخصی روی ترانه
chemical -m
25-04-2011, 14:08
اگه کسی بلده در مورد چه طور قرار دادن عکسهای شخصی روی ترانه ها توضیحاتی بهم بده ممنون می شم .
Saeed System
25-04-2011, 14:27
فکر کنم با همه برنامه های ادیت میشه این کارو کرد یعنی من خودم کردم
مثل: movie maker خود ویندوز. مثل: پریمیر . مثل: inter video vreator مثل : ulead media stdio
اول عکسها و آهنگ مورد نظر رو ایمپورت میکنید . بعد عکسهارو توی لاین ویدئو 1 و آهنگ رو توی لاین آیودو 1
بعد هم مقدار زمان نمیاش هر عکس رو تنظیم م یکنید و بعد پلی میزنید و میبینید خوبه یا نه اگ رخوب بود.
از ویدئو ترنزلیشنها ( افکت هنگام تغییر عکس) برای عوض شدن عکسها استفاده م یکنید و د رنهایت یه بار دیگه پلی مبزنید و د را[ر هم اکسپورت یا کریت
مووی می کنید با هر فرمت یکه بخواهید.:11:
jet audio راحت میشه این کار کرد:31:
اگر پک کامل Nero نصب کنی خیلی راحته
chemical -m
25-04-2011, 23:46
jet audio راحت میشه این کار کرد:31:
با تشکر از همه ی دوستان با jet audio چه طور می شه این کار رو کرد ؟؟ ممنون می شم توضیح کامل بدین
chemical -m
25-04-2011, 23:53
اگر پک کامل Nero نصب کنی خیلی راحته
با تشکر ، با Nero چه طور می شه این کار رو کرد ؟
به محل ویرایش بروید و روی آهنگ مورد نظر راست کیلیک کرده و از jetaudio به edit tag بروید ، حالا میتوانید تمام مشخصات آهنگ را ادیت کنید حالا برای قرار دادن عکس کافیست به تب picture بروید و با انتخاب دکمه browse عکس مورد نظر را با پسوند های jpg و یا bmp انتخاب کنید .
در قسمت resize image to fit نیز میتوانید تعیین کنید عکس مورد نظر با چه سایزی نمایش داده شود ، اگر تیک این قسمت را نزنید عکس با اندازه پیش فرض باز خواهد شد .
با زدن دکمه ok تغییرات اعمال میشود و از این پس این آهنگ با تصویری که شما به آن داده اید بر روی هر سیستمی باز خواهد شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.