مشاهده نسخه کامل
: چرا این هارد نه primary و نه logitec شناخته نمیشه؟
amirarsalaan
24-04-2011, 23:29
دوستان به مشکل عجیبی برخورد کردم بعد از ور رفتن با disk management ویندوز و پاک کردن کل هاردم حالا که اونرو با همین دیسک منیجمنت دو پارتیشنی کردم پارتیشن هام در برنامه ی اکرونیس نه یه صورت primary و نه logitec و نه unlocated شناخته نمی شوند و وقتی که می خواهم اونهارو پارتیشن بندی کنم ارور میده !!!!!!!!!!!
من الان باید هاردم دارای دو قسمت باشه در حالی که در اکرونیس هاردم رو یه تیکه و به رنگ خاکستری نشان می دهد و اکرونیس هیچ گونه اجازه ای برای اعمال تغییر به من نمی دهد با O & O هم همین وضعیت است چه راهکاری پیشنهاد می دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirarsalaan
24-04-2011, 23:42
برای اطلاع بیشتر خدمتتان عر
دوستان به مشکل عجیبی برخورد کردم بعد از ور رفتن با disk management ویندوز و پاک کردن کل هاردم حالا که اونرو با همین دیسک منیجمنت دو پارتیشنی کردم پارتیشن هام در برنامه ی اکرونیس نه یه صورت primary و نه logitec و نه unlocated شناخته نمی شوند و وقتی که می خواهم اونهارو پارتیشن بندی کنم ارور میده !!!!!!!!!!!
من الان باید هاردم دارای دو قسمت باشه در حالی که در اکرونیس هاردم رو یه تیکه و به رنگ خاکستری نشان می دهد و اکرونیس هیچ گونه اجازه ای برای اعمال تغییر به من نمی دهد با O & O هم همین وضعیت است چه راهکاری پیشنهاد می دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
ممکنه mbr هارد به هم خورده
mbr هاردرو فیکس کنید و مجددا امتحان کنید
amirarsalaan
24-04-2011, 23:52
برای اطلاع بیشتر خدمتتان عرض کنم که در disk management ویندوز این هارد را دو پارتیشنی می شناسد اما آنجا هم آنها رنگ خاصی دارند که مربوط به simple volume می شود اما رنگ درایوهای پریماری یا لاجیتک به رنگهای باید باشد لازم به ذکر است که جلوی این هاردها نوشته شده دینامیک
ممنون می شوم راهنمایی فرمایید :11:
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
ممکنه mbr هارد به هم خورده
mbr هاردرو فیکس کنید و مجددا امتحان کنید
mbr چیچیه دیگه مهرداد عزیز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amirarsalaan
25-04-2011, 21:16
دوستان کسی جواب مارا نمیدهد که ما چه کنیم که این هارد به حالت نرمال در بیاید؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.