مشاهده نسخه کامل
: معرفی سایت به گوگل
سلام
من یه کدی میخوام بتونم سایتم رو به گوگل معرفی کنم هرچی سرچ میکنم نمیشناسه
ثبت در 150 موتور جستجو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ثبت آدرس در موتور جستجوي گوگل :
براي ثبت آدرس وبلاگ خود در موتور جستجوي گوگل ابتدا به آدرس زير برويد :
سپس در قسمت Url آدرس سايت يا وبلاگ خود و در قسمت Comment يه توضيح مختصر از سايتتون رو بنويسيد . كدعكس رو هم وارد كنيد و Add Url رو كليك كنيد . آدرس شما هم اكنون ثبت شد ولي يكي دو ماهي طول ميكشه تا وارد موتور بشه
ثبت آدرس در موتور جستجوي ياهو :
براي ثبت آدرس وبلاگ خود در موتور جستجوي ياهو ابتدا به آدرس زير برويد :
سپس با آيدي ياهوي خود وارد شويد . در صفحه ي بعد در قسمت Enter the Url for your Page آدرس وبلاگ يا سايت خود را وارد كرده و اينتر بزنيد .
لتا ویستا:
آلکسا (Alexa) وابسته به آمازون
در مكان مشخص كدعكس رو وارد كنيد و در قسمت Type the URL of your homepage آدرس وبلاگ يا سايت خود را وارد كرده و Submit Url را كليك كنيد .
توجه داشته باشيد كه پس از وارد كردن Url شما در اين موتورها مدتي طول ميكشه تا آدرس شما در موتور ثبت بشه .
اميدوارم كه آموزش هاي بنده بتونه در يه حد كمي هم كه شده به شما كمك كنه .
اگه نتونستید ثبت کنید یا مشکل داشتید ، توضیحات کاملتر تصویری در این آدرس موجود است .
آ
اما تنها معرفی کردن سایت یا وبلاگ به موتورهای جستجو (جستجوگر) کافی نیست ! به سه دلیل:
یکی اینکه ممکن است چند هفته طول بکشد تا سایت شما ایندکس (ثبت) گردد.
دوم اینکه ممکن است نتیجه ی دلخواه بدست نیاید.
سوم اینکه ممکن است حتی پس از معرفی سایت به آن موتورهای جستجو بازهم رتبه مطلوب را بدست نیاورید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از آموزش های آنلاین جهت بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو نیز از سایت زیر دیدن کنید:
رتبه سایت در موتورهای جستجو بالابردن تعداد بازدیدها
منابع:
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
ثبت در 150 موتور جستجو:
ثبت آدرس در موتور جستجوي گوگل :
براي ثبت آدرس وبلاگ خود در موتور جستجوي گوگل ابتدا به آدرس زير برويد :
سپس در قسمت Url آدرس سايت يا وبلاگ خود و در قسمت Comment يه توضيح مختصر از سايتتون رو بنويسيد . كدعكس رو هم وارد كنيد و Add Url رو كليك كنيد . آدرس شما هم اكنون ثبت شد ولي يكي دو ماهي طول ميكشه تا وارد موتور بشه
ثبت آدرس در موتور جستجوي ياهو :
براي ثبت آدرس وبلاگ خود در موتور جستجوي ياهو ابتدا به آدرس زير برويد :
سپس با آيدي ياهوي خود وارد شويد . در صفحه ي بعد در قسمت Enter the Url for your Page آدرس وبلاگ يا سايت خود را وارد كرده و اينتر بزنيد .
لتا ویستا:
آلکسا (Alexa) وابسته به آمازون
در مكان مشخص كدعكس رو وارد كنيد و در قسمت Type the URL of your homepage آدرس وبلاگ يا سايت خود را وارد كرده و Submit Url را كليك كنيد .
توجه داشته باشيد كه پس از وارد كردن Url شما در اين موتورها مدتي طول ميكشه تا آدرس شما در موتور ثبت بشه .
اميدوارم كه آموزش هاي بنده بتونه در يه حد كمي هم كه شده به شما كمك كنه .
اگه نتونستید ثبت کنید یا مشکل داشتید ، توضیحات کاملتر تصویری در این آدرس موجود است .
آ
اما تنها معرفی کردن سایت یا وبلاگ به موتورهای جستجو (جستجوگر) کافی نیست ! به سه دلیل:
یکی اینکه ممکن است چند هفته طول بکشد تا سایت شما ایندکس (ثبت) گردد.
دوم اینکه ممکن است نتیجه ی دلخواه بدست نیاید.
سوم اینکه ممکن است حتی پس از معرفی سایت به آن موتورهای جستجو بازهم رتبه مطلوب را بدست نیاورید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از آموزش های آنلاین جهت بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو نیز از سایت زیر دیدن کنید:
رتبه سایت در موتورهای جستجو بالابردن تعداد بازدیدها
منابع:
سلام
من الان یه مارکت ساز نسخه طلای دارم ولی نمیدونم چطوری یه امارگیر وبگذر توش بریزم جای نداره توش کدها رو بزارم چطوریه؟
با سپاس
من سایتم رو توی گوگل سرچ میکنم میاره یعنی ثبت شده سایتم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.