ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عوارض احتمالی ترامادول

pesilium
24-04-2011, 21:37
برای کسی که میخواد بار اول مصرف کنه خطرناکه؟

Saeed System
25-04-2011, 07:47
ترامادول بالای 400 میلی گرم در روز احتمال تشنج میره بالا.

تداخل داره با داروهای ضد افسردگی و آرامبخش ( خانواده ssri و خانواده بنزودیازپین ها) و احتمال دپرسیون تنفسی و نهایت تشنج میشه.

معاونت غذا و دارو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عوارض جانبي
- ترامادول ممكن است نشانه هاي شبيه مورفين ( سرگيجه , خواب ‌آلودگي , يبوست , تعريق , خارش ) ايجاد مي كند اما احتمال بروز دپريسيون تنفسي نسبت به مورفين كمتر مي باشد و در صورت تزريق احتمال دپرسيون تنفسي بالا مي رود ).
- بروز واكنشهاي حساسيتي از قبيل : ضعف تنفسي , انسداد ريوي , تورم لب ها , تورم زبان وصورت و كهير
- مصرف بيش از حد اين دارو عوارضي از قبيل : تنگي نفس , ضعف تنفسي , تنفس سطحي ,افزايش ضربان قلب و تشنج
- حملات ناگهاني ( حملات شبيه صرع و تشنج ) از عوارض نادر اين دارو مي باشد كه در اثر مصرف زياد اين دارو يا مصرف دارو در بيماران صرعي يا بيماراني كه دچار آسيب مغزي شده اند با بيماراني كه مشكلات كبدي كليوي ( دفع دارو دچار اختلال گشته و افزايش مقدار دارو در خون ) و يا معتادان به الكل ايجاد مي گردد .
موارد منع مصرف ترامادول
- همانطور كه بيان گرديد تشنج يكي از عوارض نادر و خطرناك مصرف ترامادول مي باشد . در صورت وجود موارد زير از مصرف ترامادول خودداري كنيد :
1-داشتن سابقه صرع يا تشنج
2-وجود جراحات مغزي و تورمورهاي مغزي
3-وجود مشكلات كليوي ـ كبدي ( كليرانس راكينس كمتر از min/ ml 30 نبايد ترامادول مصرف شود )
4-سينوزيت
5-مصرف الكل و داروهاي محرك اعصاب مثل آمفتامينها
6-مصرف داروهاي ضد افسردگي ( امي تريپتبلين , فنلزين , سيتالوپرام ... )
7-مصرف داروهاي آنتي سايكوز ( ضد جنون ) مثل كلريرومازين , فلوفنازين , هالدپريدول , پرفنازين .........
8-مصرف داروهاي ضد درد مخدر ( كدئين , ففتانيل , مرفين , هيدرومورفين )
9-مصرف داروي پرومتازين و بوپروپيون
تداخلات دارويي
- داروها ضد تشنج مثل كار با مازپين باعث كاهش اثر ترمادول مي شوند
- ترامادول باعث افزايش اثر داروهاي خواب آور و آنتي هيستامينها مي گردد .
- افزايش اثر خواب آلودگي و ضعف تنفسي ناشي از داروهاي مسكن , ضد اضطراب ,شل كننده عضلاني و ضد افسردگي

gmd
25-04-2011, 10:13

سلام
من یک بار آمپول آن را مصرف کردم و یک ماه بدلیل عوارض این دارو بستری شدم .

Pessimist
25-04-2011, 11:44
من که تا حالا مصرف نکردم ولی کسانی رو دیدم که میگفتن بعد از مصرف ترامادول یه حالت عجیبی بهشون دست داده در کل نباید سراغ اینجور چیزها رفت.
متاسفانه خیلی از جوونا به خاطر پایین بودن قیمتش مصرف میکنن.
در ضمن میگن اعتیاد آور هم هست.

مهرسا1
25-04-2011, 17:18

اگه واسه نعشگی میخواین مصرف کنین باید بگم با دست خودتون دارین یه سم خطرناک مصرف میکنین

cdcenter
25-04-2011, 17:51
ترامادول اعتیاد آور شدید است . اولین عارضه آن با مصرف روزی 1 عدد سر شدن دست و پا و درد شدید در این نقاط است ( تقریبا بعد از 1 هفته مصرف )
این دارو مسکن بسیار شدید است بیشتر آمپولش برای بیماران اورژانسی و تصادفی که قطع عضو شده اند و درد شدید دارند تجویز میشود .

به هر حال از این دارو حتما دوری کنید . . . . .

gmd
25-04-2011, 19:26
مگر این دارو مسکن نیست و برای درد تجویز نمی شود آن هم توسط پزشک ؟

*pthookduworld*
29-04-2011, 23:07
مگر این دارو مسکن نیست و برای درد تجویز نمی شود آن هم توسط پزشک ؟
خیلی داروها مسکن هستن ولی جوونا ازش به عنوان ماده مخدر استفاده میکنن.

pooria_googooli
03-05-2011, 19:02
هیچ جای دنیا اینجوری نیست . شما الان برو داروخانه هر نوع مسکنی بخواهی بهت میدن بدون اینکه حتی بپرسن واسه چی میخوای . همین میشه که یه جوون ساده میره سمت این چیزا و خودش رو بدبخت میکنه . با چشای خودم دوستم رو دیدم که در اثر مصرف زیادش تشنج کرد و تا حد مرگ پیش رفت . حتی دکترا میگفتن اگه ورزشکار نبود و بدن قوی نداشت احتمال مرگ یا آسیب مغزی زیاد بود .