ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفاً کمک کنید - فوری - نیازمند کمک شما برای خریدsx 1 دست دوم با قیمت مناسب

kebrit1
24-04-2011, 20:00
یه نفر یه دوربین sx 1 1s دست دوم داره که بهم گفته 450 تومان با باطریهاش به نظر شما میصرفه
گفته دوربین سالمه و 3 روز ببر هر جور خواستی امتحانش کن نخواستی پس بده- گفت میخوام بالاترینslr رو بگیرم و این دوربین حس عکاسی بهم نمیده - (پسر خوبیه میشناسمش.)
من میخواستم sx 130 بگیرم وقتی شنیدم وسوسه شدم.
هیچی از دوربین سر در نمیارم هرچی شما گفتید :چند می ارزه - بگیرم یا نه.
وقت زیادی ندارم (یکی دو روز) و از شما متشکرم

ELSIN
24-04-2011, 22:08
من میگم نه
دوربین های با ارزشی توی اون رده هست (HS10 ، FZ40)
نو sx1 همین دورو وره نه دست دومش

kebrit1
25-04-2011, 00:49
مرسی از اینکه محبت میکنید و پاسخ میدید
من یه کم تحقیق کردم دیدم خیلیها میگن عکسهاش نسبتاً نویز داره
حالا اگه طرف بخواد بفروشه به نظر شما تا چند خوبه بخریم که سود داشته باشه
فکر کنم این دوربین امکانات فیلمبرداریش بهتر از عکسبرداریش باشه چون همه از اون تعریف میکنن!!!!

Fox
25-04-2011, 12:55
سلام، الآن SX20 با اینکه توقف تولید خورده ولی نو و کارنکرده اون، توی بازار تهران (خیابون حافظ) با گارانتی 1 ساله، 450 هزار تومنه، بعد شما میخوای SX1 کارکرده رو 450 بخری؟!
البته بازم انتخاب با خودتونه!

kebrit1
25-04-2011, 21:13
ممنون - بله به اشتباهم پی بردم - آخه من شیرازم و دسترسی به تهران حد اقل تا دو سه ماه آینده ندارم - به چند تا از نماینگی های که تو سایت ایده آل اومده بود زنگ زدم اونها هم گارانتی ایده آل رو نمیدادن و آفومار داشتن یا آهو نگار یا پارس الرمس که 15 تومان از آفومار ارزونتر بود و واسه 15 تومان نمیصرفه - البته دوستم میگفت تو اصفهان یه شرکت خیلی خوب هست مثل تهران میده -وقتی رفت دید اونم قیمتها رو برده بالا و گارانتی آفومار رو فعلاً میده- sx 30 با آفومار !!!630 تومان در حالی که من میخوام تا همین 450 اگه sx20 گیر بیاد بگیرم ولی خوب شیراز نیست
اگه کسی میشناسه راهنمایی کنه؟
یه دوست من رو اینگونه برای خرید راهنمایی کرد که واسه بقیه میزارم شاید بدرد بخوره:
پاسخ : راهنمایی

چند ماهی صبر کنید وسط های تابستون قیمت میاد پایین به حد طبیعی خودش.
اگه الان میخواید بخرید باید 150 تومن اضافه پرداخت کنید.
اگر خارج میروید که انجا راحتتر تهیه میشود.

Fox
26-04-2011, 15:36
این رو هم از من داشته باشین :

Behtarin zamane kharide dourbin akasi digital (kamtareen gheymat):
------------------
Avasete Shahrivar
------------------
Avayele Day