ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل بسیار عجیب

ehsan500
24-04-2011, 14:33
سلام
من یه سیستم دارم به شرح زیر :

CPU Intel Core2Quad Q8300
Main Board Asus P5P43TD
RAM Patriot 4 GB (2*2G) DDR3-1333
Graphic Card HD 6850
HDD Seagate 500 GB Sata2
DVD Drive Pioneer-FX DVDRW

بازی های سنگین رو مثل کرایسیس رو بدون مشکل اجرا میکنه با همه تنظیمات چسبیده به ته ولی وقتی توی ویندوز یا توی اینترنتم مثل همین سایت . یک دفعه صفحه فریز میشه بعد مانیتور کلا خاموش میشه و دوباره روشن میشه و پیغام زیر رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Display driver stopped responding and has recovered
display driver AMD rdriver stopped responding and has successfully recovered

واقعا عجیبه که تو بازی یک بار هم این مشکلو نداشتم ولی توی محیط ویندوز اینجوری میشه . درایور رو به روز کردم . درست نشد . یه دو سه بار هم کلا صفحه فریز شده و به حالت عادی بر نگشت . ویندوزم هم 7 هستش
حالا ایراد از کارت گرافیکه یا پاوره یا رم یا نرم افزاریه . واقعا گیجم :41:

IIXFXII
24-04-2011, 19:14
سلام من فکر میکنم مشکل از گاتالیست درایور باشه با یه نسخه قدیمی تر ببین این مشکلو بازم داری یا نه..
یه نسخه قدیمی رو نصب کن البته قبلش کاملا نسخه فعلی رو پاک کن.

EXTREME
24-04-2011, 19:31
سلام

Main Board Asus P5P43TD
Graphic Card HD 6850
HDD Seagate 500 GB Sata2

بازی های سنگین رو مثل کرایسیس رو بدون مشکل اجرا میکنه با همه تنظیمات چسبیده به ته ولی وقتی توی ویندوز یا توی اینترنتم مثل همین سایت . یک دفعه صفحه فریز میشه بعد مانیتور کلا خاموش میشه و دوباره روشن میشه و پیغام زیر رو میده :

واقعا عجیبه که تو بازی یک بار هم این مشکلو نداشتم ولی توی محیط ویندوز اینجوری میشه . درایور رو به روز کردم . درست نشد . یه دو سه بار هم کلا صفحه فریز شده و به حالت عادی بر نگشت . ویندوزم هم 7 هستش
ویندوز رو عوض کنید و همون درایور جدیدی رو که گرفتید مجددا نصب کنید قابلیت AERO و UAC در ویندوز سون رو غیر فعال کنید
بایوس مین رو آپدیت کنید
و اگه تنظیماتی تو کاتالیست دادید به حالت اولیه برگردونید

ehsan500
25-04-2011, 09:35
ویندوز رو عوض کنید و همون درایور جدیدی رو که گرفتید مجددا نصب کنید قابلیت AERO و UAC در ویندوز سون رو غیر فعال کنید
بایوس مین رو آپدیت کنید
و اگه تنظیماتی تو کاتالیست دادید به حالت اولیه برگردونید

ببخشید . این بایوس مین چه جوری آپدیت میشه ؟

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------

سلام من فکر میکنم مشکل از گاتالیست درایور باشه با یه نسخه قدیمی تر ببین این مشکلو بازم داری یا نه..
یه نسخه قدیمی رو نصب کن البته قبلش کاملا نسخه فعلی رو پاک کن.

فکر نمیکنم از این باشه چون قبلا که آپدیت نکرده بودم کاتالیست درایور قدیمی بود و همین مشکل بود

pasargadd
25-04-2011, 22:22
برنامه asus updat تو سی دی ماردبرد است نصبش کنین.
وارد این سایت بشین و از قسمت دانلود ویندوز را انتخاب کنین و فایل بایوس ر دانلود کنین و در برنامه لود کنین و ریستارت.
bios history

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ehsan500
26-04-2011, 10:59
برنامه asus updat تو سی دی ماردبرد است نصبش کنین.
وارد این سایت بشین و از قسمت دانلود ویندوز را انتخاب کنین و فایل بایوس ر دانلود کنین و در برنامه لود کنین و ریستارت.
bios history

این کار هم کردم .اصلا خودش آپدیت بود :19: . ویندوز هم ویستا home basic ریختم و aero هم از کار انداختم بازم نشد :19:
چی کارکنم ؟ تو رو خدا کمک کنید . هر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید

pasargadd
26-04-2011, 12:19
یه شات از برنامه hwmonitorبزارین در حالت لود مثلا وسط بازی.

EXTREME
26-04-2011, 13:45
اگه همه ی راه های بالا جواب نداد باید گرافیک رو روی یه سیستم دیگه چک کنید

sasan816
26-04-2011, 21:01
سلام

Main Board Asus P5P43TD
Graphic Card HD 6850
HDD Seagate 500 GB Sata2

دوست عزیز برد گرافیکت چیه ؟اگه ASUS درایور خودش رو بگیر اگثر گرافیکاش با درایوای دیگه مشکلات فراوانی دارند

ehsan500
27-04-2011, 13:08
دوست عزیز برد گرافیکت چیه ؟اگه ASUS درایور خودش رو بگیر اگثر گرافیکاش با درایوای دیگه مشکلات فراوانی دارند

گرافیکم sapphire هستش و از سایت خودش آپدیت کردم . مشکلی نبود

ess_1362
27-04-2011, 13:23
دوتا شات از تب های مموری و spd برنامه cpu-z بذار

ehsan500
27-04-2011, 13:40

اینم شات که خواسته بودید در حالت لود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ehsan500
27-04-2011, 13:53
دوتا شات از تب های مموری و spd برنامه cpu-z بذار

اينم شات هايي كه خواستيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته تو قسمت slot 4 هم همین اطلاعات رو نوشته بود من عکس اسلات 2 رو گذاشتم

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

ess_1362
29-04-2011, 06:37
تایمینگ رم شما درست نیست
باید از درون بایاس دستی تغییرش بدی
پارامتر هار را بصورت زیر عوش کنید :

CAS LATENCY 9
RAS CLS DELAY (RCD) 10
RAS PRECHARGE 10
TRAS 25
TRC 33
COMAND RATE 1T

ولتاژ هم که بصورت دستی باید روی 1.5 ولت باشه

موفق باشید

ehsan500
29-04-2011, 10:26
تایمینگ رم شما درست نیست
باید از درون بایاس دستی تغییرش بدی
پارامتر هار را بصورت زیر عوش کنید :

CAS LATENCY 9
RAS CLS DELAY (RCD) 10
RAS PRECHARGE 10
TRAS 25
TRC 33
COMAND RATE 1T

ولتاژ هم که بصورت دستی باید روی 1.5 ولت باشه

موفق باشید

فکر میکنم مشکل من همینه .
طبق فرمایش شما عوضش کردم مین من ASUS هستش و فقط
1- گزینه TRC رو پیدا نکردم . یه جا نوشته RAS# TO RAS# DELAY همونه ؟
2- گزینه COMMAND RATE یا CMD رو هم پیدا نکردم الان برای من 2T هستش شما گفتید بذار 1T. چی کار کنم ؟
3- برای ولتاژ هم روی AUTO بود یه جا نوشته بود memory over voltage من اونو گذاشتم روی 1.5 ولت درسته ؟

ehsan500
29-04-2011, 12:41
من مدل رم رو اشتباه نوشتم مدل دقیقش
super-talent WA133UB2G9
البته 2 تا که میشه 4 گیگ . توی دفتر چه فقط نوشته latency 9 باشه .
با اعداد پیشنهادی شما بازم مشکل تکرار شد ولی دیرتر . که به احتمال زیاد مشکل من تایمینگ هستش . خودم گذاشتم روی 9-9-9-25 تا الان که خوبه .
ولی نمیدونم چرا توی مادربورد ایسوس نمیشه این command rate رو 1T کرد . راهی هست ؟

ehsan500
18-05-2011, 11:33
من فهمیدم مشکل من تایمیگ رم هستش . الان که دستکاری کردم و گذاشتم روی 9.9.9.28 خیلی کم شد و الان روزی یکبار هنگ میکنه . تایمینگ دقیق رم رو از کجا بفهمم ؟ که مشکل کاملا حل بشه

ess_1362
18-05-2011, 18:00
از سایت شرکت سازنده
البته از طریق برنامه CPU-Z هم میشه فهمید ولی باید آخرین آپدیت برنامه باشه

Erfan.B
18-05-2011, 18:25
اینم شات که خواسته بودید در حالت لود

دوستان كسي به اين عكس توجه كرده؟ چرا +12 اين قدر ولتاژش پايينه؟!

ehsan500
20-05-2011, 16:00
از سایت شرکت سازنده
البته از طریق برنامه CPU-Z هم میشه فهمید ولی باید آخرین آپدیت برنامه باشه

هر دو مورد رو امتحان کردم نشده . یعنی روی 9.9.9.25 گذاشتم نشد . شرکت سازنده هم 9.9.9.28 رو پیشنهاد داده بود باز هم نشد اما خیلی بهتر شد .

ehsan500
23-05-2011, 11:11
دوستان كسي به اين عكس توجه كرده؟ چرا +12 اين قدر ولتاژش پايينه؟!

دوستان کسی جواب نمیده ؟ این یک مشکل هستش ؟

Erfan.B
23-05-2011, 17:18
دوستان کسی جواب نمیده ؟ این یک مشکل هستش ؟

دوست عزيز اگه سنسورت مشكل نداشته باشه و برنامه هم سنسور رو درست شناسايي كنه اگه واقعاً ولتاژ شاخه 12 اين قدر پايين باشه بايد بگم بله اين يه مشكل جدي هست. و بايد سريع پاور رو عوض كني چون به مادربردت و اجزاش (رم ها هم شاملش مي شه) آسيب جدي وارد مي شه. ولي دوستان بهتره باز يه نظري بدن شايد مشكل از سنسور باشه.

ehsan500
31-05-2011, 21:46
دوست عزيز اگه سنسورت مشكل نداشته باشه و برنامه هم سنسور رو درست شناسايي كنه اگه واقعاً ولتاژ شاخه 12 اين قدر پايين باشه بايد بگم بله اين يه مشكل جدي هست. و بايد سريع پاور رو عوض كني چون به مادربردت و اجزاش (رم ها هم شاملش مي شه) آسيب جدي وارد مي شه. ولي دوستان بهتره باز يه نظري بدن شايد مشكل از سنسور باشه.

این سیستم رو من 2 ماه هست خریدم و فکر نمیکنم سنسورش ایراد داشته باشه و فکر هم نمیکنم پاور مشکلی داشته باشه چون این مشکل هنگ کردن مثلا وسط بازی کرایسیس با تمام تنظیمات تا آخر نیست (اصلا یکبار هم وسط بازی هنگ نکرده ) ولی مثلا در اینترنت یا برنامه های سبک مثل وورد مشکل داره . این خیلی عجیبه .:41::41:
لطفا اگر کسی نظری داره بگه . اعصابمو ریخته به هم :18:

danial_crazy
01-06-2011, 17:44
برق کیسو به مدت 12 ساعت از برق بکش. حتما درست میشه.

ماله من که شد. یادته چند وقت پیش منم مثل شما همچین تاپیکی زده بودمو همین مشکلو داشتم. هر کاریم کردم درست نشد. یه شب برقشو کشیدم صبح زدم به برق دیگه درست شدددددددددددد

ehsan500
15-06-2011, 10:33
برق کیسو به مدت 12 ساعت از برق بکش. حتما درست میشه.

ماله من که شد. یادته چند وقت پیش منم مثل شما همچین تاپیکی زده بودمو همین مشکلو داشتم. هر کاریم کردم درست نشد. یه شب برقشو کشیدم صبح زدم به برق دیگه درست شدددددددددددد

نه ما 3 روز رفتیم مسافرت و برق کیس هم بیرون بود . بازم نشد .
تازگی دیگه صفحه آبی می یاد میزنه
physical memory dumpts
بعد کامپیوتر ریست میشه

eshraghi2010
19-06-2011, 11:34
با سلام یکی از دوستان من لپ تاب Asus داره که دقیقاً از همین مشکلی که شما گفتید رنج می بره! خواهش می کنم کارشناسان انجمن یه خورده استدلال کنند ببینن بین این دو تا قضیه میتونه ربطی وجود داشته باشه ؟ و یه راه حل واسه اون پیدا کنند؟ در ضمن از جاب ehsan500 میخوام در مورد مشکلشون اگه به نتیجه رسیدند اینجا قرار بدن تا همه استفاده کنند!:41:
مشخصات گرافیک : NVIDIA® GeForce® GT 335M with 1GB DDR3 VRAM
مدل لپ تاب : N82JQ

ess_1362
19-06-2011, 12:24
از اول واضح بود که این ایراد جنبه نرم افزاری داره!!
کلا در صورتی که ولتاژ شاخه 12 ولت به زیر 11 ولت کاهش پیدا کنه سیستم با ناپایداری های شدید روبرو میشه دیگه 8 ولت جای خودش را داره
من توصیه می کنم نرم افزار cpu-z را با نسخه جدید جایگزین کنید

ehsan500
12-07-2011, 14:11
کارت گرافیک را به گارانتی بردم و بعد از 2 روز تست گفت هیچ مشکلی نداره . اما مشکل من حل نشد . بایوس مادر بورد را آپدیت کردم . ویندوز جدید ریختم. اما همچنان مشکل من پابرجاست .
هر چی دوستان به ذهنشون میرسه لطفا بگن تا ببینیم بالاخره این مشکل حل میشه . همانطور که دوستمون گفتند این مشکل نرم افزاری هست ولی از کجا ؟

rovil09
12-07-2011, 14:58
کارت گرافیک را به گارانتی بردم و بعد از 2 روز تست گفت هیچ مشکلی نداره . اما مشکل من حل نشد . بایوس مادر بورد را آپدیت کردم . ویندوز جدید ریختم. اما همچنان مشکل من پابرجاست .
هر چی دوستان به ذهنشون میرسه لطفا بگن تا ببینیم بالاخره این مشکل حل میشه . همانطور که دوستمون گفتند این مشکل نرم افزاری هست ولی از کجا ؟
مدل مانیتورت چیه؟

hossein5800
12-07-2011, 23:16
تورو خدا کمکمون کنید
من همین مشکلو پیدا کردم. به تازگی همین پیغامی رو که اقا احسان توی پست اول دادند میده
با این تفوت که کارت من nvidia هست
3 بار ویندوز عوض کردم. ولی اول که ویندوز سون داشتم صفحه کلا هنگ میکرد. و یه صفحه ابی میومد که یه عالمه نوشته داشت بعد ریستارت میشد. چند بار که ویندوز عوض کردم. کمی بهتر شد. ولی هنوز وقتی وارد محیط ویندوز میشم صفحه ی مانیتور خاموش میشه دوباره روشن میشه و همون پیغامو میده
به خدا دیونه شدم کمکم کنید
مدل مانیتورم LG 2053s

rovil09
12-07-2011, 23:16
مشکل شما به علت اشکال در درایور سیستم فقط مربوط به کارت گرافیک نمی شه شایدم داریور مانیتور یا هر درایور دیگه برای اطمینان از مشکل نداشتن داریور سیستم برنامه زیر را دانلود کن وسیستم اسکن و با استفاده از برنامه که لینک درایور به روز شده را می ده دانلود و نصبش کن.
لینک دانلود:
برای استفاده از برنامه باید حتما به اینترنت وصل باشی

hossein5800
12-07-2011, 23:41
این کار رو کردم ولی بازم نشد:41:
در ضمن گاهی اوقاتم هم صفحه پر میشه از برفک های ریز
و وقتی هم فیلم میخوام پخش کنم. نویز زیاد داره

اینم عکسه پیغامی که میده

rovil09
13-07-2011, 15:02
اول شما اخرین درایور کارت گرافیک نصب کن و بعد Adobe flash پاک کن و بعد از ریستارت و برنامه Adobe Flash10.1.82.76 را نصب کن و اخرین ورژن برنامه DirectX از Microsoft آپدیت کن

در صورت جواب نگرفتن روش زیر را دنبال کن.
با توجه به این مقاله تنظیمات رجیستری انجام بده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل حالت WWDM Watchdog غیر فعال کن
برو به قسمت
start->run->regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\GraphicsDrivers
و بعد دنبال tdrlevel بگرد اگه نبود یک Reg-DWORD بساز و مقدارش صفر قرار ده.
سایر تنظیمات برای tdrlevel هم هست که می تونی اون در مقاله ببینی.

hossein5800
13-07-2011, 16:28
این کارم کردم نشد. دیگه نمیدونم چیکاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااررررررررر کنم

rovil09
13-07-2011, 18:18
داریور NVIDIA Forceware 260.99 WHQL Vista نصب کن

و بعد برو به:
Control Panel->Uninstall Programs و بعد Adobe Flash را پاک و دوباره نصب کن البته بعد از اینکه داریور نصب کردی

D3vil_A
13-07-2011, 18:22
سلام

Main Board Asus P5P43TD
Graphic Card HD 6850
HDD Seagate 500 GB Sata2

سلام.
شما کارت گرافیک رو از سیستم باز کنید (خنک کننده رو هم باز کنید) ببرید پیش یک تعمیر کار سخت افزار بگید یک دست هیت (هیتر) براتون بکشه...به احتمال زیاد مشکلش حل میشه....!
دما رو هم کنترول کنید...!

ehsan500
16-07-2011, 15:39
مدل مانیتورت چیه؟

مدل مانیتور من w2253TQ LG هستش . یه چیزی فهمیدم وقتی درایور مانیتور رو uninstall کزدم یه ذره احساس میکنم بهتر شده . شاید درایورش مشکل داره البته از خود سایت ال جی آپدیت کردم

ehsan500
16-07-2011, 16:06
8]اول شما اخرین درایور کارت گرافیک نصب کن و بعد Adobe flash پاک کن و بعد از ریستارت و برنامه Adobe Flash10.1.82.76 را نصب کن و اخرین ورژن برنامه DirectX از Microsoft آپدیت کن

این کار رو کردم الان دارم تست میکنم ببینم درست شد یا نه ؟ تا الان مشکلی نداشتم .

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

این کارم کردم نشد. دیگه نمیدونم چیکاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااررررررررر کنم
سلام داداش . اینجا تایپک منه . میشه بی زحمت موضوعتون رو با من قاطی نکنید تا اساتید جواب بدهند

vanish
17-07-2011, 13:12
من همین مشکلو داشتم تا اینکه بعد از یک مدت ویندوزم بالا نمیومد! متوجه شدم چندتا از چیپهای گرافیکم سوخته که الان فرستادمش تعمیر!
گرافیکمم 8800GT بود

ehsan500
18-07-2011, 12:35
من همین مشکلو داشتم تا اینکه بعد از یک مدت ویندوزم بالا نمیومد! متوجه شدم چندتا از چیپهای گرافیکم سوخته که الان فرستادمش تعمیر!
گرافیکمم 8800GT بود

خیلی ممنون ولی من گرافیکم رو گارانتی بردم و اونجا هیچ مشکلی نداشت . من خودم فکر میکنم ایرادم نرم افزاریه .

rovil09
18-07-2011, 14:46
سلام دوست عزيز آقاي ehsan500 مشكل شما حل شد يا هنوزم درگير مشكلتونيد؟

ehsan500
20-07-2011, 18:15
سلام دوست عزيز آقاي ehsan500 مشكل شما حل شد يا هنوزم درگير مشكلتونيد؟

با تشکر از همه دوستان که کمک کردند و تشکر ویژه از [rovil09] که بالاخره راه حلش جواب داد . تقریبا مشکلم حل شد و به غیر توی بازی های قدیمی مثل GTA دیگه هیچ مشکلی نداشتم . مشکل من از فلش پلیر بود . هر کس این مشکل رو داره میتونونه از این هم باشه من حدود 3 ماه دنبال این قضیه بودم و هر کسی یه چیزی گفت و من همش امتحان کردم و هی میگفت آهان بالاخره یافتم ولی میدیدم نخیر اینم نیست . برای کسانی مثل من که اعصابشون داغونه مطالب زیر رو میذارم شاید به درد بخوره .

این خطایه لعنتی چیه؟
چرا هیچ راه حل واقعی براش نیست!
این خطا توی ویندوز ویستا رخ می ده شاید خیلی از شما که با ویندوز ویستا کار می کنید با این خطا مواجه شده باشید
این خطا بیشتر موقع انجام پروسه های گرافیکی مثل گیم ها و نمایش ویدئو رخ می ده و محدود به یک گیم و یا یک پروسه خاص نمی شه و با جست و جو در اینترنت واقعا به جایی نمیرسید منظورم اینکه واقعا هیچ مرجع درستی دقیقا به راه حل این مشکل اشاره نکرده در صورتی که این خطا در بسیاری از رایانه ها رخ می ده ، خیلی از رایانه ها هنوز با ویندوز اکس پی کار می کنند و در صورت ارتقا به ویندوز ویستا با این خطا روبرو می شن و حتی خیلی از کاربران به خاطر این نقص بزرگ دوباره به ویندوز اکس پی قدیمی بر می گردن، شاید شما هم به خاطر قابلیت های فراوان ویندوز ویستا سخت افزار رایانه خودتون رو به روز کرده باشید و فقط به خاطر این نقص نتونید از امکانات ویندوز ویستا استفاده کنید و عملا هزینه ای برای داشتن هیچ چیز پرداخت کردید البته این بیشتر مشکل گیمرهاست ولی حتی ناتوانی برای حل این مشکل کاربران حرفه ای رو هم آزار میده.
این نقص چه ایرادی در کار با سیستم ایجاد می کنه؟
خوب این نقص به شکل های مختلفی بروز می کنه در خیلی از موارد در هنگام استفاده از بازی های رایانه ای و یا نرم افزارهای گرافیکی و پخش کننده های مولتی مدیا به طور ناگهانی صفحه مانیتور به مدت 2 ثانیه سیاه می شه و بعد از 2 ثانیه به حالت عادی بر می گرده و در گبم ها موقع بروز خطا سیستم از گیم خارج می شه و در پخش کننده ها دوباره به کار خودش ادامه می ده و در موارد پیشرفته تر سیستم هنگ می کنه و نیاز به ریست داره
همون طور که گفتم بسیاری از کاربران در سراسر دنیا با این مشکل مواجهند با بررسی و جست و جو متوجه می شید که این مشکل مختص کارت های گرافیک انویدیا نیست و حتی بعضی از کارت های گرافیک ای تی ای هم این مشکل رو دارند شاید فکر کنید که کارت های گرافیکی قدرتمند این مشکل رو ندارند ولی این تفکر اشتباهه ، حتی سیستمهای با کارت گرافیک آنبرد (نصب شده به صورت پیش فرض کارخانه روی برد مادر) هم این مشکل رو دارند و محدود به سیستم های 32 بیت نیست و در سیستم های 64 بیت هم وجود داره و به نوع پردازنده (اینتل یا ای ام دی) و یا برد مادر بستگی نداره
چه کار باید کرد؟
واقعا هیچ چیز مشخصی وجود نداره برای نمونه یک سری از کارهای که در فورام ها توسط کاربرانی که این مشکل رو داشتن انجام شده که براتون می گم:
دریافت آخرین نسخه درایور کارت گرافیک
دریافت آخرین نسخه درایور مادربورد
دریافت پچ زیر از سایت مایکروسافت

Update for Windows Vista 32bits ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Update for Windows Vista 64bits ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نصب دوباره سیستم عامل
کاهش سرعت کلاک کارت گرافیک یا حافظه (بیشتر کسانی که اوورکلاک انجام داده بودن)
درآوردن و جا زدن دوباره کارت گرافیک
بررسی محکم بودن اتصال کارت گرافیک و سوکت آن
نصب به روزرسانی های ویندوز (در سرویس پک 1 هم این مشکل وجود دارد)
افزایش حافظه اصلی سیستم
بروزرسانی بایوس
تعویض کارت گرافیک
تعویض پاور!
بازگشت به ویندوز اکس پی!
این راهکارها برای تعداد کمی از رایانه ها جوابگو بوده مخصوصا به روزرسانی درایور کارت گرافیک، البته به دلیل مرجع نبودن این مطالب نمی شه به این راهکارها اعتماد کرد و اونها رو 100 دونست در بین فورام ها به فورام انویدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رسیدم که خلاصه خیاله منو راحت کرد، درسته ، خودشه ، پیداش کردم! اما نه اینا هم نمی تونن کاری بکنن! خودتون ببینید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیزی که از متنش پیداست نشون می ده این مشکل بیشتر در کارت های گرافیک انویدیا وجود داره که کاملا با ویندوز ویستا سازگار نیستند! از کاربران انویدیا خواسته شده که این ناسازگاری ها رو به شرکت گزارش بدن(این هم لینک گزارش خطا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تا در نسخه های بعدی این ناسازگاری ها کمتر بشه! واقعا کاری نمی شه کرد جز اینکه منتظر نسخه های جدید درایور کارت گرافیک بود!
خدا رو شکر کنید که ویستا تی دی ار داره!

Timeout Detection and Recovery >>> TDR

این یعنی چی؟
تی دی آر یکی از خاصیت های جدید ویندوز ویستاست که خطا ایجاد شده رو بدون نیاز به راه اندازی مجدد احیا می کنه. تصور کنید اگه ویستا این قابلیت رو نداشت باید هربار بعد از این خطا سیستم رو ریست می کردید! بازم هی بگید ویستا بده ویستا بده
خوب پس تنها کاری که می شه کرد اینه که آخرین نسخه درایور رو از سایت انویدیا دریافت کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شاید مشکلتون کمتر بشه
راستی اطلاعات بیشتر در مورد تی دی آر رو از اینجا ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mellad
23-12-2011, 17:30
اقا خدایش هر کاری میکنم این مشکل حل نمیشه ... میخوام بدم چیپ گرافیکمو عوض کنن ایا مشکل حل میشه با این کار ؟؟؟ یک نمایندگی خوب واسه لب تاب hp معرفی کنید ... مرسی

mellad
25-12-2011, 14:11
دوستان خواهشا" کمک کنید ...........

logofun
11-12-2012, 21:48
منم این مشکل رو دارم اما هرکاری که گفته شده بود انجام دادم رفع نشد :n03:

crodmoral
30-03-2013, 21:14
از دوستان کسی هست که همچین مشکلی داشته باشه ؟؟؟ من هم کارت AMD XFX 6700 دارم و همچین مشکلی دارم

یه سوالی دارم این مقدار TDR رو بایستی به چند تغییر بدیم ؟؟؟