PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در DVD ROM

Rapro
24-04-2011, 08:05
با سلام
روی لپ تاپ Dell inspiron 5010 وقتی CD می زارم نمی شناسه و پیغام insert می ده ولی DVD رو کامل می شناسه و می خونه بدون هیچ مشکلی ،ویندوزم را عوض کردم (win 7 ,32bit)درایور ها CD/DVD رو هم از سایت دل گرفتم و نصب کردم اما همچنان مشکل وجود دارد ممنون میشم کمکم کنید.

Mostafa-F
30-04-2011, 16:29
من یک DVD رو وارد دیویدی رام لب تابم کردم و نتونست بازش کنه. حتی نتونست خارجش کنه. چند بار ری استارت کردم بازم درست نشد و مجبور شدم با سوزن، بازش کنم و دی وی دی رو دربیارم. الان توی my computer درایو دی وی دی دیده نمی شه. وقتی هم سیستم رو روشن می کنم و بالا میاد خیلی کند شده و انگار درایور دی وی دی از نصب خارج شده و پیغام زیر رو می ده. باید چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
30-04-2011, 19:15
من یک DVD رو وارد دیویدی رام لب تابم کردم و نتونست بازش کنه. حتی نتونست خارجش کنه. چند بار ری استارت کردم بازم درست نشد و مجبور شدم با سوزن، بازش کنم و دی وی دی رو دربیارم. الان توی my computer درایو دی وی دی دیده نمی شه. وقتی هم سیستم رو روشن می کنم و بالا میاد خیلی کند شده و انگار درایور دی وی دی از نصب خارج شده و پیغام زیر رو می ده. باید چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به دی وی دی رام شما برق میرسه چراغ دی وی دی رام روشن میشه وقتی دکمه اجکت میزنید ازتوستاپ لب تاپ یک دیفالت کنید این اشکالی که میگین داخل ویندوز اتفاق میفته یاهمون اولم که سیستم بوت میشه وجود داره یعنی اجکت نشدن دستگاه؟

Mostafa-F
30-04-2011, 21:43
به دی وی دی رام شما برق میرسه چراغ دی وی دی رام روشن میشه وقتی دکمه اجکت میزنید ازتوستاپ لب تاپ یک دیفالت کنید این اشکالی که میگین داخل ویندوز اتفاق میفته یاهمون اولم که سیستم بوت میشه وجود داره یعنی اجکت نشدن دستگاه؟

چراغش روشن نمی شد. اول که سیستم بوت میشد این پیغام رو نشون می داد. اجکت هم نشد. با سوزن دی وی دی رو بیرون آوردم.
ولی الان بعد از چند ساعت سیستم رو روشن کردم درست شده بود! کشته ما رو این ویندوز. کلی نگران شده بودم.