مشاهده نسخه کامل
: مودم اینترنتال ADSL
آیا تا به حال مودم اینترنال ADSL در ایران دیده اید؟ آیا اصلا تولید میشه؟
Saeed System
24-04-2011, 04:39
بله تولید میشه و داخل کشور هم هست ولی فروشندش رو نمیدونم کجاست.
تو اینترنت سرچ کردم چند نفر هم داخل ایران خریده بودند ولی نگفتن از کجا.
بعضی سایتها ی ایرانی هم آموزش نصب pci adsl modem رو گذاشتند
:11:
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تولید میشه و داخل کشور هم هست ولی فروشندش رو نمیدونم کجاست.
تو اینترنت سرچ کردم چند نفر هم داخل ایران خریده بودند ولی نگفتن از کجا.
بعضی سایتها ی ایرانی هم آموزش نصب pci adsl modem رو گذاشتند
:11:
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پورت باید RJ-45 باشه دیگه نه؟ ولی شبیه RJ-11 هستش
joe_satriani
24-04-2011, 14:48
با سلام
بله مودم اینترنال هم زیاد هست
اما استفاده کننده ازش خیلی کم هست
واسه همین زیاد کسی نمیاره برای فروش
مگه اینکه به جاهای قدیمی مراجعه کنید
موفق باشید.
تو ایران چطور؟
البته خوندم محدودیت سرعت مثلا 8 مگابیت هست گرچه واسه ما از سرمونم زیاده در حالی که اکسترنال ها خیلی بیشترند
سلام
1- بهتر بود سوالتون تو تالار شبکه های کامپیوتری و تاپیک جامع راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح میشد!
این تالار واسه بحث در مورد ISP هاست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- من اکسترنال رو ترجیح میدم. چون اگه روزی خواستین مودم رو به سیستم دیگه و یا لپ تاپ وصل کنید ، راحت تره. مگر اینگه دلیل خاصی داشته باشید. مثلا شرکت ها برای اینکه جا گرفته نشه ، تو سرورهاشون از مودم های اینترنال استفاده میکنن. هرچند خیلی جاها رو دیدم که اونها هم اکسترنال انداختن روی سرور.
موفق باشید . . .
سلام
1- بهتر بود سوالتون تو تالار شبکه های کامپیوتری و تاپیک جامع راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح میشد!
این تالار واسه بحث در مورد ISP هاست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- من اکسترنال رو ترجیح میدم. چون اگه روزی خواستین مودم رو به سیستم دیگه و یا لپ تاپ وصل کنید ، راحت تره. مگر اینگه دلیل خاصی داشته باشید. مثلا شرکت ها برای اینکه جا گرفته نشه ، تو سرورهاشون از مودم های اینترنال استفاده میکنن. هرچند خیلی جاها رو دیدم که اونها هم اکسترنال انداختن روی سرور.
موفق باشید . . .
خوب اگه امکانش هست مدیران محترم این کار رو بکنند واسه نقل و انتقال جهت بهم نخوردن نظم انجمن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.