مشاهده نسخه کامل
: معرفی بازی
persiangolf
23-04-2011, 21:32
سلام من دنبال بازی تحت شبکه می گردم بازی های که قبلا کردم counter بوده و american conquest چون هر دوشون قشنگ بود دیگه دنبال بازی دیگه نمی رفتم ممنون می شم که معروف ترین بازیهای شبکه رو معرفی کنید:11:
دوست عزیز شما باید سوالت رو ایجا مطرح کنی
بازیهای آنلاین و شبکه ای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ALI&SOAP
23-04-2011, 21:41
سلام من دنبال بازی تحت شبکه می گردم بازی های که قبلا کردم counter بوده و american conquest چون هر دوشون قشنگ بود دیگه دنبال بازی دیگه نمی رفتم ممنون می شم که معروف ترین بازیهای شبکه رو معرفی کنید:11:
اگه دنبال fps می گردی call of duty mw اگه دنبال استراتژیک می گردی warcraft
persiangolf
23-04-2011, 21:49
اگه دنبال fps می گردی call of duty mw اگه دنبال استراتژیک می گردی warcraft
دستت درد نکنه از کجا می تونم لینک دانلود گیر بیارم اخه سرعت دانلودم زیاده.....بعد سیتم مورد نیاز برای این دو بازی چقدره.....در ضمن نمی دونستم بچه های این تایپیک انقدر فعالن:11::40:
دستت درد نکنه از کجا می تونم لینک دانلود گیر بیارم اخه سرعت دانلودم زیاده.....بعد سیتم مورد نیاز برای این دو بازی چقدره.....در ضمن نمی دونستم بچه های این تایپیک انقدر فعالن:11::40:
دوست عزیز همونطور که گفتم اگه توی بازیهای آنلاین و شبکه ای
سوالت رو بپرسی هم لینک دانلود بهت میدن هم نحوه بازی کردن رو میگن جاش اونجاس نه اینجا
persiangolf
23-04-2011, 22:14
دوست عزیز همونطور که گفتم اگه توی بازیهای آنلاین و شبکه ای
سوالت رو بپرسی هم لینک دانلود بهت میدن هم نحوه بازی کردن رو میگن جاش اونجاس نه اینجا
بابا اذیت نکن دیگه خودت یک انتقال پست بده یا جواب بده به خدا من بازی حرفه ای نمی کنم مثل شما..برای پسرم می خوام
دست من نیست که انتقال بدم
من اگه میگم اونجا بچرس چون زودتر و بهتر راهنمایی میکنن و این تاپیک هم به زودی بسته میشه
persiangolf
23-04-2011, 22:53
دست من نیست که انتقال بدم
من اگه میگم اونجا بچرس چون زودتر و بهتر راهنمایی میکنن و این تاپیک هم به زودی بسته میشه
دیگه به ارزوت رسیدی :19:
دیگه به ارزوت رسیدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز آرزوی من نبود که برای من سودی نداره کلا این جزو قوانین هست که هر سوالی باید توی قسمت مربوط به خودش پرسیده بشه و مدیریت هم صلاح دید و تاپیک شما رو انتقال داد چون سوال شما به این قسمت ارتباط نداشت
موفق باشید:11:
persiangolf
23-04-2011, 23:43
دوست عزیز آرزوی من نبود که برای من سودی نداره کلا این جزو قوانین هست که هر سوالی باید توی قسمت مربوط به خودش پرسیده بشه و مدیریت هم صلاح دید و تاپیک شما رو انتقال داد چون سوال شما به این قسمت ارتباط نداشت
موفق باشید:11:
حالا کسی نیست راهنمایی کنه از بس ما رو منحرف کردند نفهیدم چی شد...ممنون می شم دوستان یک کمکی به من بکنند
استراتژی بازی میکُنی؟ اگه میای؛ اینترنتی Red Alert 2 بازی کُنیم تا نصف عمرت بر فنا نباشه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.