مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد fume fx
p30worldapm
23-04-2011, 21:14
من با این پلاگین یه آتیش ساختم ولی این آتیشه هیچ نوری نداره! یعنی روی بقیه اجسام و روشنایی صحنه هیچ تغییری ایجاد نمی کنه.
می شه بگین چه جوری بهش بگم که از آتیش نور همرنگ آتیش بده بیرون و اجسام نزدیک رو روشن کنه؟
meysam 3d
24-04-2011, 19:28
داخل پنجرهFumeFX UI قسمت Illum، نور هایی که میخای در محاسبات اثر بزارنو از داخل صحنه انتخاب کن درست میشه
p30worldapm
24-04-2011, 21:39
نمی خوام نورها روی آتیش تاثیر بزارن؛ می خوام آتیش روی اجسام نور بیاندازه.
Mostafa 3D
24-04-2011, 23:54
اینکار رو باید دستی انجام بدی
p30worldapm
25-04-2011, 04:59
می شه بگین دقیقا باید چی کار کنم؟
meysam 3d
25-04-2011, 14:53
نمیشه که
باید یه نور omni با رنگ آتیش قرار بدی و با نویز حرکتش بدی و نورشو کموزیاد کنی
بعدشم به نظر من این پلاگینو مستقیم نباید با صحنه رندر بگیری لایه لایه رندر بگیر بعد کامپوزیتش کن
یه دلیلش اینه که فیوم فقط با موتور دیفالت رندر میشه با منتال ری رندر نمیشه
واینکه بعد بتونی درخشندگی و رنگ آتیشو کنترل کنی تا طبیعیتر بشه
p30worldapm
25-04-2011, 18:35
این پروژه منه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا چند تا نور کجاش بزارم؟ بعید می دونم بشه این رو کاریش کرد.
ولی این کامپوزیته چیزه جالبی بود.
من با وی ری کار می کنم. می شه بگین چه جوری بهش بگم اون یه باری که رندر می کنم، یه عکس از آدم، یه دونه از زمین و یه دونه از آتیش بهم بده؟
من برای این کار یه کاراکتر هم می خوام. کسی نداره؟
meysam 3d
26-04-2011, 13:19
میخای ملک سلیمان بسازی؟:31:
خوب این یکمی مشکله من فکر کردم کار شما یه مشعلی چیزیه
من اگه میخاستم اینو درست کنم این کارو میکردم، میتونی راه حل بهتری بجوری:
از نور های فتومتریک free light ( منتال ری) و شکلشو استوانه و حرارتشو مناسب آتیش تنظیم میکنم بعد از تنظیم نوع و شدت سایه ها به قسمت projector map یه نویز بهش میدم و اندازشو بزرگ میگیرم و phase اونو انیمیت میکنم چند تا از نور کپی میگیرم و به شکلی که میخام میچینمشون و بعد برای هر نور اندازه شدتشو به صورت یه سیکل نامنظم می کم و زیاد میکنم و تنظیمات رندرو انجام میدم و کلید رندرو میزنم
نتیجه اینطوری میشه البته باید روش کار کنم فعلا عجله داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کامپوزیت:
من وی ری کار نکردم ولی کلا تو مکس از پنجره render Elements نوع لایه هارو تنظیم می کنید و همین که رندر بگیرید خودش تو پوشه های مختلف لایه هارو سیو میکنه فقط یادت باشه فرمتی که انتخاب میکنی باید آلفا داشته باشه
ولی برای رندر لایه آتش باید تو صحنه همه چیزو(غیر از آتیش) Hide کنی و رندر بگیرید
p30worldapm
26-04-2011, 16:03
اتفاقا کارگردانه آتیش ملک سلیمان رو بهم نشون داده می گه مثل این می خوام. البته مال ملک سلیمان شیطان پرستی بوده مال این وهابیت.
ممنون همین کار رو می کنم ببینم چی می شه.
رندر المنت رو می شناسم. مشکلم اینه که می خوام با یه رند، همه ی اشیا رو جدا هر کدوم تو یه عکس با آلفای جدا داشته باشم. یه همین چین چیزی امکان نداره؟
کاراکتر می خوام. من آناتومی بلد نیستم. آدمهایی که می سازم خوب نمی شن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.