ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ های Asus ویندوز اورجینال ندارن؟؟؟؟

ariana_a80
23-04-2011, 18:33
دوستان منم میخوام Asus X42jy بگیرم فروشنده بهم گفت که ویندوز اورجینال نداره!!!!!!!!!

رسما داره سرم کلاه میزاره؟؟؟؟

میگفت اصلا ایسوز ها ویندوز اورجینال ندارن !!!

تو ِdigikala که زده بود Home Premium 64Bit - Microsoft Windows 7

pooriya_hp
23-04-2011, 19:50
x42JY ویندوز اورجینال همراش هست !!

همرا بودن ویندوز بستگی به مدل داره !!

nassii
23-04-2011, 23:50
چه مزیتی داره اگر ویندوز اورجینال داشته باشه یانه؟
بهتره که داشته باشه؟یعنی جزئء یکی از معیار های انتخابه؟
(ببخشید من وارد نیستم)

Penryn
24-04-2011, 06:00
من تا حالا چند تا لپتاپ - متاسفانه - با ویندوز اصلی شخصاً داشتم و همینطور با چند تا لپتاپ با مارکهای مختلف از جمله ایسوس فاقد ویندوز اصل هم خوشبختانه سروکارم افتاده که برای دوستان تهیه کردم و بعد از دانلود درایورهاشون براشون ویندوز از همینایی که توی بازارمون ریخته نصب کردم
خیلیها فقط بخاطر اسم ویندوز اصل خام میشن و فکر میکنن حتما خیلی چیز جالب و متفاوتیه! در صورتیکه اینجور نیست اولاً شرکت سازنده ی لپتاپ معمول اینه که ویندوز نسخه ی Home نصب میکنه که اصلاً جالب نیست دوماً اونقدر برنامه های جانبی و بعضاٌ بی مصرف روش نصب کرده که شما رو از نگهداشتن چنین ویندوزی پشیمون میکنه و معمولا یک مدت بعد خودتون تصمیم میگیرین این ویندوز مثلاً اصل رو پاک کنین و با تهیه ی یک CD ویندوز از بازار پربرکت ایران! اقدام به نصب ویندوزی سبک و مناسب کنین و براحتی و با انواع روشهای مختلف قانونیش کرده و هم آپدیتش میتونین بکنین طوریکه با اصلش مو نزنه!
بعلت وجود قانون کپی رایت در کشوررهای غربی بهای ویندوزی که روی سیستم شما نصب میشه چیزی حول و حوش 200 دلار یا بیشتر میتوانه باشه و اونا اکثراً مجبورن ویندوز اصل تهیه کنند
در صورتیکه شما همین لپتاپ رو بدون ویندوز اصل تهیه کنین همین مبلغ حدوداً 200 $ رو صرفه جویی کردین و در عوض میتونین پول بیشتری بابت سخت افزار قویتر پرداخت کنین
در ضمن لپتهاپهایی که فقط داس یا لینوکس دارن معمولا راحت تر ویندوز xp روشون نصب میشه و شرکتش هم درایورهای xp و ویندوز7 رو توی سایتش میذاره در حالیکه این قضیه درباره ی لپتاپهایی که ویندوز اصل دارن خیلی کمتر صدق میکنه
از هر جهت نگاه کنین خرید ویندوز اصل بصرفه نیست.این نظر من از روی تجربه ی طولانی مدت بود.....

pooriya_hp
24-04-2011, 15:08
چه مزیتی داره اگر ویندوز اورجینال داشته باشه یانه؟
بهتره که داشته باشه؟یعنی جزئء یکی از معیار های انتخابه؟
خب طبعا تفاوت های بین ویندوز کپی و اورجینال باید وجود داشته باشه !! ( آپدیت ، شناخت سخت افزار و ... )

وجود ویندوز اورجینال یه مزیت هست ( البته در ایران یه نقطه ضعف هست :31: ) !!