ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد چند ورودی و چند خروجی

ahivid
23-04-2011, 07:53
سلام دوستان من تازه می خوام با vb 6 کار کنم
ایجاد چند ورودی و چند خروجی
من می خوام که 3 تا تکست باکس بزارم و یکی تعداد ورودی در یافت کنه یکی تعداد خروجی
سومی باید مقدارهای مورد نظر را به تکست باکس دوم بده (یعنی برای خروجی ها جواب بزاره)
یه عکس میزارم
فرمولمم مینویسم
Q= تعداد ورودی
A = تعداد خروجی
بعد باید 2^Q بدست بیارم مثلا شد 8
اون Label2 که نوشته می خوام اونجا نوشتش متناسب با فرمول تغییر کنه یه نوشته نباشه
مثلا من 10 تا y دارم از 1-10 خوب اون بالا بنویسه مثلا y1 بعد که شخص نوشت y1 جا گذاری کنه تو فرمول بعد بنویسه y2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dolphin 7
23-04-2011, 23:39
سلام دوستان من تازه می خوام با vb 6 کار کنم
ایجاد چند ورودی و چند خروجی
من می خوام که 3 تا تکست باکس بزارم و یکی تعداد ورودی در یافت کنه یکی تعداد خروجی
سومی باید مقدارهای مورد نظر را به تکست باکس دوم بده (یعنی برای خروجی ها جواب بزاره)
یه عکس میزارم
فرمولمم مینویسم
Q= تعداد ورودی
A = تعداد خروجی
اون Label2 که نوشته می خوام اونجا نوشتش متناسب با فرمول تغییر کنه یه نوشته نباشه
مثلا من 10 تا y دارم از 1-10 خوب اون بالا بنویسه مثلا y1 بعد که شخص نوشت y1 جا گذاری کنه تو فرمول بعد بنویسه y2

سوالت کاملا نا مفهومه مثال دقیق بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا تو مثالی که زدی گفتی :

Q= تعداد ورودی
A = تعداد خروجی

من اینجاشو فمیدم که میخوای کیو رو به توان دو برسونی و جوابشو توی
Label2
نمایش بدی , یعنی میخوای اینجوری باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اینکه این
A
که گفتی , مورد استفادش چیه نفمیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوناییم که نوشتی تعداد ورودی و تعداد خروجی , منظورت اینه که اینا دقیقا تعداد یه چیزیو می گیره؟ یعنی یه عدد می گیره از کاربر که اون عدد مشخص کننده تعداد ورودی و خروجی چیزیه؟ یا منظورت تعدادی ورودی و تعدادی خروجی بوده ؟ یعنی تعدادی عدد از کاربر می گیره و تعدادی خروجی نمایش می ده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون عکسیم که زدی یه جا نوشته که " مقدار خروجی را وارد " ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت اینه که مقدار خروجیو کاربر باید وارد کنه؟ بالاخره خروجیه یا ورودی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورت از اینا چیه ؟ :

این ده تا
y
کجاس؟ از کجا اومده؟ قراره اینا رو از کاربر بگیری یا از قبل داری؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بالا کجاس؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخص باید کجا بنویسه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فورمولی که گفتی از کجا اومد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وختی شخص نوشت
y1
بعد کی باید بنویسه
y2 ؟ کاربر یا برنامه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا باید بنویسه؟ چرا باید بنویسه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahivid
24-04-2011, 16:05
میدونم کامل نگفتم واقعا مونده بودم کجاشو بگم
ببینید این برنامم یه چیزی مثل ماتریسه
یه سری جواب و ورودی بهش میدی بعد اون بهت یه مثلا میگه (aUb) منظرم از اون u اجتماع بود
دارم روش کار میکنم تا دو روز بهم وقت بدید دارم درست میکنم یکی از دوستان کمک میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نشد باز میام

ahivid
24-04-2011, 16:12
منظورم تعداد ورودی و خرویه
بعد که مشخص شد کاربر برای خروجی سه حالت مشخص میکنه 0 یا 1 یا خالی
موقعی که مینویسد لیبل 2 تغییر کنه که کاربر بدونه چندمین خروجیه

sadeghbarout
24-04-2011, 19:44
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوباره از اول با یه مثال درست توضیح بده تا بفهمیم(آخه چطوری Q^2=8 !!!)