PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بوت کردن با دی وی دی های ساتا

khashaya
22-04-2011, 19:35
من یه دی وی دی رایتر ال جی ساتا دارم خیلی هم ازش راضی هستم و خیلی خوب کار می کنه تنها مشکل که باهاش دارم و همین دیشب هم متوجهش شدم اینه که نمی تونم از روی اون سیستم رو بوت کنم و برای نصب ویندوز کلی دردسر کشیدم
ولی دیگه مطمئن شدم که مشکل از همونه
مادر بورده من قدیمیه ولی دو پورت ساتا هم داره
کسی می دونه دلیلش چیه و چیکار می شه کرد؟

erfan3333
24-04-2011, 01:50
دوست عزیز ربطی به ساتا بودنش نداره
به نظرم تو بایوس هاردتون زودتر از دی وی رایتر ساتاتون لود میشه واسه همینه که به این مشکل بر خوردید
برید تو بایوس
و فرست بوتینگه سیستم رو بزارید رو دی وی دی ال جی تون

khashaya
24-04-2011, 11:35
نه نه اول همین ال جی لود می شه
حتی اون قسمتی که می گه اگر می خواید از رو سی دی بوت کنیم یه دکمه ای بزنید هم بیاد
بعدش هم اون صفحه مشکیه میاد که توش یه خط نوشته...اما بعد از اون دیگه وارد صفحه آبیه نمی شه و کلا ال جی هم اصلا سی دی رو نمی خونه

EXTREME
24-04-2011, 11:41
شما باید این موارد رو چک کنید
اتصالات درایو و سی دی ویندوز و خود درایو
جای پورت ساتا ی درایو رو تغییر بدین و برین تو ستاپ و فکر کنم تو قسمت standard cmos fethers گزینه ی serial port رو بزارین رو حالت auto یا enable
اگه با این کارا درست نشد با یه درایو دیگه امتحان کنید اگه با یه درایو دیگه هم درست نشد
باید سیستم رو خاموش کنید کابل هارد رو بکشین و مجددا سیستم رو بوت کنید اگه با این کار صفحه ی آبی نصب ویندوز اومد
این مشکل از هارد هم میتونه باشه یا اتصالات هارد
پاور که ضعیف باشه هم میتونه این مشکل رو بوجود بیاره
بوت هم که رو سی دی باشه تو ستاپ
همه ی این موارد رو چک کنید

erfan3333
24-04-2011, 17:28
نه نه اول همین ال جی لود می شه
حتی اون قسمتی که می گه اگر می خواید از رو سی دی بوت کنیم یه دکمه ای بزنید هم بیاد
بعدش هم اون صفحه مشکیه میاد که توش یه خط نوشته...اما بعد از اون دیگه وارد صفحه آبیه نمی شه و کلا ال جی هم اصلا سی دی رو نمی خونه
سی دی تو عوض کن :5: