ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رزولوشن شبکه های دیجیتال صدا و سیما

Penryn
22-04-2011, 18:51
رزولوشن شبکه های صدا و سیما که در حالت دیجیتال پخش میشه چقدره؟
در حالت آنالوگ چقدره؟

ضمناً تا جاییکه میدونم تصویر+صدا مربوط به تیونر شبکه های دیجیتال رو در کامپیوتر فقط با windows media center میشه با هم ضبط کرد و با بقیه ی برنامه ها بدون صدا ضبط میشه
حالا برنامه ی کانورتور قدرتمندی سراغ دارین که فایلهای wtv ضبط شده رو بخوبی کانورت کنه؟ از راه جستجو کردن توی فرومهای خارجکی یک برنامه ای رو دیدم توصیه کرده بودند ولی امتحان کردم اصلاً خوب کار نمیکرد
ممنون//

sdfssdfs
22-04-2011, 19:51
در حالت آنالوگ چقدره؟

ضمناً تا جاییکه میدونم تصویر+صدا مربوط به تیونر شبکه های دیجیتال رو در کامپیوتر فقط با windows media center میشه با هم ضبط کرد و با بقیه ی برنامه ها بدون صدا ضبط میشه
حالا برنامه ی کانورتور قدرتمندی سراغ دارین که فایلهای wtv ضبط شده رو بخوبی کانورت کنه؟ از راه جستجو کردن توی فرومهای خارجکی یک برنامه ای رو دیدم توصیه کرده بودند ولی امتحان کردم اصلاً خوب کار نمیکرد
ممنون//

تا جایی که من می دونم حدود یه دو جین برنامه هست که صدا وتصویرو با هم ضبط می کنه
والا رزولوشن رو مطمئن نیستم ولی تلویزون فول اچ دی ما که کاملا ارضا میشه از 10 سانتی هم مربع مربع نمیشه تصاویرش
در حالت انالوگ که رزولوشن اصلا معنی نداره اگه تلویزیونت با مانیتورت اندازه 200000 اینچم باشه مثل 2 اینچه

poonel
22-04-2011, 21:22
در حالت آنالوگ چقدره؟

ممنون//
رو رشیور ماخواره که همون سیستم دیجیتاله مشخصات کاملش اینطوریه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی رزولوشن 720x576

Dj_aghamajid
22-04-2011, 21:29
بله رزولوشن 576i هست! که میشه SD
تا فول HD فاصله زیادی هست!
البته توی ع..ر..ب..س..ت یه سری کانال صداو سیما هست که با قابلیت ----S2 پخش میشه! اونا رو نمیدونم شاید نیمه HD باشن!

parviz85
23-04-2011, 07:16
توی ماهواره با شبکه دیجیتال متفاوته .حتی اگه تو دیجیتال به فرض فول اچ دی هم باشه وقتی میاد رو ماهواره دوباره میره تو SD مگر کانال هاشون هم HD بکنن.
در ضمن کیفیت تصاویر هم به سورس تصویر ربط داره،معمولا تو بخش های خبری کیفیت سورس هم HD هست.البته 720 باشه احتمالا نه فول.

Penryn
23-04-2011, 13:24
تا جایی که من می دونم حدود یه دو جین برنامه هست که صدا وتصویرو با هم ضبط می کنه
میشه چند تا از اون برنامه هایی که سراغ داری بگی.برنامه های قدرتمند و با کیفیتی میخوام
خود مدیا سنتر چندان خیلی بد نیست ولی تنظیمات و امکاناتش کمه و هر چند روز یکبار هم بیجهت تیونر USB رو نمیشناسه و مجبورم دوباره تیونر رو داخلش کانفیگ+کانال یابی کنم که بین 5 تا 10 دقیقه طول میکشه

توی ماهواره با شبکه دیجیتال متفاوته .حتی اگه تو دیجیتال به فرض فول اچ دی هم باشه وقتی میاد رو ماهواره دوباره میره تو SD مگر کانال هاشون هم HD بکنن.
در ضمن کیفیت تصاویر هم به سورس تصویر ربط داره،معمولا تو بخش های خبری کیفیت سورس هم HD هست.البته 720 باشه احتمالا نه فول.
منم فکر میکنم به سورس بستگی داره و چون بیشتر برنامه های تلویزیون فرمت DVD دارند پس رزولوشن دی وی دی باید داشته باشه

mehrdad_ati
23-04-2011, 19:51
دیجیال 576i هست. چندان چنگی به دل نمیزنه اما چه میشه کرد ...

erfandj
23-04-2011, 20:22
فکر میکنم اون سری کانالهای صداسیما که توی ع ر ب س ت هست(فرک انس11881 dvbs2) هم با کیفیت 576i پخش میشه که به قول دوستمون نیمه اچ دی میشه.

mehrdad_ati
23-04-2011, 21:46
نه بابا ربع hd هم نمیشه :دی . البته اونقدرها هم بد نیستا !!! ولی تا hd فاصله داره . من با یه آنتن آنالوگ خوب مقایسه کردم فرق محسوسی نداشت دیجیتال با آنالوگ .

biodream
23-04-2011, 22:19
مشخصاتی که من فهمیدم اینه
Frame width: 720
Frame height:576
Frame rate:25 f/s

FAHIM2
25-04-2011, 12:12
مشخصاتی که من فهمیدم اینه
Frame width: 720
Frame height:576
Frame rate:25 f/s

در ماهواره بدر با فرکانس dvbs2 هم همین مشخصات هست
پس تفاوتی نمیکنه

mehrdad_ati
02-05-2011, 09:40
من توی سایز 55 اینچ مقایسه کردم کاملا توی ماهواره تصویر شارپ تر و بهتر بود . االبته من ماهواره رو اول به سینما و بعد به دستگاه وصل ردم ک خود سینما progressive scan و یه سری post processing انجام میده . اما در کل به تظرم ماهواره کمی بهتره . فقط حیف که این فرکانس s2 یه خورده ظاهرا مشکل داره !