مشاهده نسخه کامل
: اینترنت gprs ایرانسل رو چجوری میشه بدون کامپیوتر به دستگاه دیگه داد
با سلام
میشه بفرمایید چجوری میتونم با گوشی که wifi داره و با ایرانسل بدون کامپیوتر چجوری میشه اینترنتو وصل کرد به ----- یا هر وسیله دیگه ایا نیاز به وسیله دیگه هم هستش ؟
با وایمکس چطور؟
با دنگل edge چجوری باید اینکار رو کرد ؟
خیلی وقته دنبال همچین کار هستم خواهش میکنیم دوستان جواب بدین
با تشکر
joe_satriani
22-04-2011, 18:44
با سلام
دوست عزيزم اينترنت گوشي رو نميتونيد به دستگاهي ديگه بديد
چون گوشي امكان اينكه اكسس پوينت يا مودم قرار بگيره رو نداره !!!!
مگه اينكه با كابل باشه اين ارتباط
---
اما اينترنت وايمكس كه گفتيد فرق داره سيستمش با اينا
شما ابتدا يه مودم وايمكس داريد و اكانتش
سپس با استفاده از مودم وايمكس كه اگه وايرلس هم باشه ميتونيد هم گوشي، هم لپ تاپ و هم هر چيزي ديگه رو بهش وصل كنيد و به گوشي و سيم كارت شما هيچ ارتباطي نداره
اينگار يه اكانت مجزاي اينترنت هست - مثه adsl
موفق باشيد.
hosseinriasati
22-04-2011, 19:09
سلام
اگه گوشیتون اندروید 2.2 یا 2.3 باشه، میشه.
یه قسمت داره به نام Wifi Hotspot که اینترنت گوشی رو میده به وسایلی که اطرافش هستن استفاده کنن (بی سیم)
ممنونم از شما خوب چجوریه که من الان با ایفون میتونم اینترنت را با وای فای میدم به لب تاپ میدم حالا اینکار رو نمیتونم با ----- کنم ؟
این مودم های وایمکس پورت خروجی لن دارن ؟ اگه اینجوری باشه میشه به ----- که ورودیلن داره ارتباط داد ؟
خوب در حالت gprs چجوری باید اینکار رو کرد ایا اونو به یه مودمی چیزی وصل کرد که خروجی لن داشته باشه میشه ؟
با تشکر
hosseinriasati
23-04-2011, 05:37
ممنونم از شما خوب چجوریه که من الان با ایفون میتونم اینترنت را با وای فای میدم به لب تاپ میدم حالا اینکار رو نمیتونم با ----- کنم ؟
این مودم های وایمکس پورت خروجی لن دارن ؟ اگه اینجوری باشه میشه به ----- که ورودیلن داره ارتباط داد ؟
خوب در حالت gprs چجوری باید اینکار رو کرد ایا اونو به یه مودمی چیزی وصل کرد که خروجی لن داشته باشه میشه ؟
با تشکر
خواهش می کنم
تا حالا با آیفون و ----- امتحان نکردم
مودم های وایمکسی که من تا حالا دیدم یه مدلشون USB هستن، یه مدلشون LAN. پس باید بشه به رسیوری که ورودی LAN داره وصلش کرد.
با GPRS نمی تونین خروجی LAN بگیرین
joe_satriani
24-04-2011, 16:49
با سلام
خوب با آيفون هم ميتونيد از طريق بلوتوث اينترنت رو به اشتراك بذاريد
اما منتها بايد ببينيد كه رسيور ميتونه بلوتوث داشته باشه و اينكه از اينترنتش استفاده كنه و به اصطلاح Match بشن باهم يا خير
موفق باشيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.