PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بروبکس میگن اسراف زیادیه

animsprite
22-04-2011, 09:33
این سیستم
ASUS - P8P67 EVO
sandy-Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
SAPPHIRE HD 6950 2GB
g.skill 4gig
cooler master 1000w gold
cpu cooler
zerotherm NV120
case cooler mster 690
هارد سیگیت یک ترا
o.d.d samsung
monitor ml238
سیستم بر ای بازی
سیستم خلاصه کنید

1navid
22-04-2011, 10:04
نه عالی اصلا هم اسراف نیست این سیستم برات راحت تا 6 سال بازی رو جواب میده
فقط گرافیک رو gtx580 evga یا xfx بگیر که از فیزیکس و کودا هم بتونی استفاده کنی البته تصویر ati تو پخش فیلم ببهتره ولی شما بیشتر می خوای بازی کنی دیگه

Erfan.
22-04-2011, 10:13
اگه میخواید هزینه کم بشه:

CPU:I5 2500K
PSU:Green 885b
Monitor:Samsung P23500

Ali*Reza
22-04-2011, 13:42
به نظر من اگر از نظر بودجه مشکل ندارین ، سیستم خیلی خوبیه و همونطور که دوستان هم گفتن میتونین از مانیتور کم کنین و به جاش گرافیک رو 580 بردارین.
در ضمن تو سیستم حرفه ای مثل سیستم شما ، جای یک SSD خالیه.

animsprite
22-04-2011, 14:12
ممنون

بقیه موارد خوبند یعنی پاور ورم بعدش این قطعات توکیس جا میشن انتک900چی:11:

mg_mahyar
22-04-2011, 14:57
پاور خیلی زیاده. ضمنا مادربرد ارزون تر میتونه انتخاب بشه و توی کارایی تاثیر نداره.
کیس بهتر برداری از برند گیرین به نظرم بهتره.
کولر وقتی قصد اور نداری خرج اضافه هست.
خرید مانیتور ایسوز بدون گارانتی رو هم خیلی توصیه نمیکنم وقتی سامسونگ خوب تو بازار هست.
رایتر هم سامسونگ نخر. چون مهمولا dvd-r رو با سرعت کمتری رایت میکنه .

1navid
22-04-2011, 18:57
درمورد پاور 800 وات برات بسه مگه می خوای چیکار کنی
به نظرم برند گرین به جز مدل های حرفه ایش بقیه کیفیتشون به مارک های خارجی نمیرسه (واسه اثبات حرف من می تنی از نزدیک خودت کیفت رو ببینی )
اتفاقا کولر لازمه چون سندی بریج فن ضعیفی داره خودت اگه فنش رو ببنی می ری سراغ کولر همین کولری که بهت پیشنهاد شده بسه براش چون cpu خنکه در ضمن cpu شما قابلیت اورکلاک داره شما ناخداگاه می ری سمت اورکلاک
کی گفته ایسوز گارانتی نداره اتفاقا کیفیت ایسوس خیلی ازز سامسونگ بهتره (نشون به اون نشونی که سام سرویس تا 10 تا پیکسل سوخته رو شامل گارنتی نمی دونه شما اگه بخوای یه مدل از سامسونگ با این کیفیت بخری باید بری 23720 بخری که اولا نایاب شده دوما مشکل هم که داره (یه سری به فروم خودش بزن می فهمی ) مادربرد رو هم نمی خواد evo برداری اگه می خوای بعد sli کنی می تونی مدل pro رو برداری وگرنه معمولیش رو بگیر تو سرعت هیچ فرقی نمیکنه
رایتر رو هم سامسونگ نگیر plextor-pioner مارک های خوبیند اگه پول اضافه آوردی یدون ssd 40 هم واسه درایو ویندوز بگیر تو سرعت خیلی تاثیر داره

mg_mahyar
22-04-2011, 19:56
samsung توی مانیتور برند خیلی معتبریه . مخصوصا سری bx LED . نسبت به قیمت بسیار قویه.
ضمنا سندی بریج من نمیدونم فنش چیه ولی کیس من x-3 هست و کولرم ندارم. شاید باورت نشه دمای پردازنده از 25 درجه تا به حال تجاوز نکرده
معمولا روی 18 درجه هست.
کیس گیرین هم خیلی خوبه دست کم موردی که معرفی شد رد برابرد مدل ک.لمستر هم ارزون تره و هم بهتر و با امکانات تر. الان میتونن hunter بخر با این قیمت هم خنک تره و هم usb 3 جلو داره.

sasan816
22-04-2011, 21:20
نه عالی اصلا هم اسراف نیست این سیستم برات راحت تا 6 سال بازی رو جواب میده
روی چه حسابی شما میفرمایید 6 سال

این سیستم
ASUS - P8P67 EVO
sandy-Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
SAPPHIRE HD 6950 2GB
g.skill 4gig
cooler master 1000w gold
cpu cooler
zerotherm NV120
case cooler mster 690
هارد سیگیت یک ترا
o.d.d samsung
monitor ml238
سیستم بر ای بازی
سیستم خلاصه کنید
به نظر من از سری AMD شش هسته ای بخری بهتره بعدا برای بازی به مشکل نمیخوری

Erfan.
22-04-2011, 22:08

در برابر 2600K هیچ حرفی برای گفتن ندارن...

1navid
22-04-2011, 22:10
روی چه حسابی شما میفرمایید 6 سال

عزیز جان نمی دون شما بنچ مارک های مقایسه سندی بریچ با amdx6 1100 رودیدید یا نه amd خیلی ضعیف تر از سندی بریچ به نظرم فقط به خاطر این زده که بازر از دستش نیافته همین اونقدر قدرت نداره
من گفتم تا 6 سال می تونید راحت بازی کنید نگفتم قدیمی نمیشه که

1navid
22-04-2011, 22:16
samsung توی مانیتور برند خیلی معتبریه . مخصوصا سری bx LED . نسبت به قیمت بسیار قویه.
ضمنا سندی بریج من نمیدونم فنش چیه ولی کیس من x-3 هست و کولرم ندارم. شاید باورت نشه دمای پردازنده از 25 درجه تا به حال تجاوز نکرده
معمولا روی 18 درجه هست.
کیس گیرین هم خیلی خوبه دست کم موردی که معرفی شد رد برابرد مدل ک.لمستر هم ارزون تره و هم بهتر و با امکانات تر. الان میتونن hunter بخر با این قیمت هم خنک تره و هم usb 3 جلو داره.
البته اون مدل px هست که led با این مدل برابری می کنه منم نگفتم بده گفتم تو مقایسه با برند های دیگه ضعیف تره قیمت px23720 الان شده 400 قیمتش هم بالاست
درمورد کیس گرین آقا انصافا کیفیتش چطوره من خود واسه کیس جدید می خواستم بخرمش ولی وقتی از نزدیک دیدمش شوکه شدم مخصوا دکمه پاور و پورت usb3 رو بعد دوما این که امکان نصب کولر بدون باز کردن فن بغل رو نداره
مگه می شه دما cpu 18 باشه یعنی از دمای محیط پایین تره ؟؟؟؟
:31:

sasan816
23-04-2011, 07:22
عزیز جان نمی دون شما بنچ مارک های مقایسه سندی بریچ با amdx6 1100 رودیدید یا نه amd خیلی ضعیف تر از سندی بریچ به نظرم فقط به خاطر این زده که بازر از دستش نیافته همین اونقدر قدرت نداره
من گفتم تا 6 سال می تونید راحت بازی کنید نگفتم قدیمی نمیشه که
در حال حاضر بله اینتل بهتره برای بازی ولی اگه آینده نگر باشیم
اگر همین امسال یا سال بعد بازی هایی ساخته بشه که برای 6 هسته بهینه شده باشند در اون صورت اینتل با 4 هسته کاری از دستش
بر نمیاد

Erfan.
23-04-2011, 08:03
در حال حاضر بله اینتل بهتره برای بازی ولی اگه آینده نگر باشیم
اگر همین امسال یا سال بعد بازی هایی ساخته بشه که برای 6 هسته بهینه شده باشند در اون صورت اینتل با 4 هسته کاری از دستش
بر نمیاد

اشتباه هست که زمان حال رو رها کنیم و به امید آینده پردازنده 6 هسته بگیریم...

sasan816
23-04-2011, 08:19
اشتباه هست که زمان حال رو رها کنیم و به امید آینده پردازنده 6 هسته بگیریم...
چرا؟
دلیل مدرک ؟

sasan816
23-04-2011, 08:28
اینکه یک پردازنده ی 4 هسته ای بگیریم و برای حدودآ یک سال خوش باشیم کاملا غیر منطقی و بسیار اشتباه

Erfan.
23-04-2011, 10:14
چرا؟
دلیل مدرک ؟

دلیل و مدرک؟!!!

دلیل این که معماری Sandy Bridge با اختلاف زیاد از Phenom II ها و حتی کمی از 1366 ها (I7 990X منظورم هست) برتره!
در ضمن اصلا معلوم نیست که کی بازی ها با 6 هسته بهینه بشن!

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

اینکه یک پردازنده ی 4 هسته ای بگیریم و برای حدودآ یک سال خوش باشیم کاملا غیر منطقی و بسیار اشتباه

شما منبعی دارید که یک سال دیگه تمام بازی ها با 6 هسته بهینه میشن؟!!

همین الآن اکثرا گیم ها از 3 یا نهایتا 4 هسته استفاده میکنن...

sasan816
23-04-2011, 10:33
شما منبعی دارید که یک سال دیگه تمام بازی ها با 6 هسته بهینه میشن؟!!

همین الآن اکثرا گیم ها از 3 یا نهایتا 4 هسته استفاده میکنن...
منظورم از 1 سال دیگه آینده هست که در اون صورت پردازنده های intel هیچ حرفی برای گفتن ندارند

Erfan.
23-04-2011, 10:40
منظورم از 1 سال دیگه آینده هست که در اون صورت پردازنده های intel هیچ حرفی برای گفتن ندارند

یعنی به نظرتون ارزش داره قدرت بسیار زیاد Sandy Bridge رو به خاطر این که شاید چند سال دیگه 6 هسته به کار بیاد رها کنیم؟!
بهتر نیست الآن یک Sandy Bridge خریده بشه و 2-3 سال بعد که 6Core بودن اهمیت پیدا کرد یک آپگرید به 6Core داشته باشیم؟!

happyfeat
23-04-2011, 11:05
من هم کاملا با Sandy Bridge موافقم و بهترین سیستمی که برای گیم میشه بست Sandy Bridge هستش

sasan816
23-04-2011, 11:19
یعنی به نظرتون ارزش داره قدرت بسیار زیاد Sandy Bridge رو به خاطر این که شاید چند سال دیگه 6 هسته به کار بیاد رها کنیم؟!
بهتر نیست الآن یک Sandy Bridge خریده بشه و 2-3 سال بعد که 6Core بودن اهمیت پیدا کرد یک آپگرید به 6Core داشته باشیم؟!

درمورد قدرت Sandy Bridge باید بگم که اگر 6 هسته ای AMD بگیریم از نظر فریم هیچ گونه افتی بوجود نمیاد در عوض با قیمت کمتر cpu میتونیم گرافیک بهتری خریداری کنیم وفریم بیشتری بگیریم

Erfan.
23-04-2011, 11:27
درمورد قدرت Sandy Bridge باید بگم که اگر 6 هسته ای AMD بگیریم از نظر فریم هیچ گونه افتی بوجود نمیاد در عوض با قیمت کمتر cpu میتونیم گرافیک بهتری خریداری کنیم وفریم بیشتری بگیریم

چندتا از بررسی های انجام شده بر روی SB ها رو که با VGA قدرتمند انجام شده اند بخونید متوجه میشوید...

سایت ها Tomshardware -Bittech- Xbitlabs - Techspot و... مناسبن.

sasan816
23-04-2011, 11:34
در بنچمارک ها واضح است
این هم بقیه بنچمارک ها :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حتی بهتر هم بوده

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

حالا بازم به نظر شما ارزش داره 400 تومن پول بدیم Sandy Bridge خریداری کنیم

Erfan.
23-04-2011, 11:35
این تست ها با 6970 هستند:

sasan816
23-04-2011, 11:40
پ.ن
همه چیز کاملا مشخصه و منطق حکم بر خرید AMd میکنه و حدود 100 تومن اختلاف قیمت رو هم برای خرید گرافیکی قویتر

Erfan.
23-04-2011, 17:47
پ.ن
همه چیز کاملا مشخصه و منطق حکم بر خرید AMd میکنه و حدود 100 تومن اختلاف قیمت رو هم برای خرید گرافیکی قویتر

بله کاملا مشخصه... :16:محدودیت ایجاد کردن شدید نیز همین طور.:27: خرید CPU 6 هسته ضعیف برای گیم تا زمانی 6 هسته بتونن کار کنن نیز منطقیه!:27:

موفق باشید.

1navid
23-04-2011, 18:17
بله کاملا مشخصه... محدودیت ایجاد کردن شدید نیز همین طور.:27: خرید CPU 6 هسته ضعیف برای گیم تا زمانی 6 هسته بتونن کار کنن نیز منطقیه!:27:

موفق باشید.
بله کاملا درسته وقتی بازیها با پشتیبانی 6 هسته ای بیاد اون موقع کسی 4 هسته ای نمی گیره ولی الان که بازیها
به زور 4 هسته رو پشتیبانی می کنند درضمن با گرافیک قوی این cpu های 4 هسته ای بهتر جواب میده در ضمن از حالت ترید (هسته های مجازی )هم نمیشه گذشت به نظرم خیلی خوب جواب داده (لاقل تو رندر های من)فرق محسوسی داره خوب پس به این دلیل جائز نیست خرید 6هسته ای البته به نظر این 6 هسته ای های amd هم کاملا نتونستند خودشون رو جا بندازند (فقط یه چیز زده amd ) باید منتظر cpu های جدیدش باشیم

Erfan.
23-04-2011, 18:31
البته به نظر این 6 هسته ای های amd هم کاملا نتونستند خودشون رو جا بندازند (فقط یه چیز زده amd ) باید منتظر cpu های جدیدش باشیم

Phenom II X6 ها فقط و فقط برای رقابت با 4 هسته های اینتل در سوکت های 1155 و 1366 برای برخی کاربرد ها عرضه شدن! و در گیم کاربرد زیاد جالبی ندارن...
البته در کل در گیم مشکلی ایجاد نمیکنن ولی با وجود SB ها خرید P2 X6 برای گیم اشتباه هست.

Arthas_02
23-04-2011, 18:50
دوست عزیز
میخواستم بنچمارک بزارم دیدم دوستان به اندازه کافی گذاشتن و به نظر من با وجود SB خرید p II X 6 کاملا اشتباه و به نظر من میارزه که حتی 200 تومان گرون تر بخریم.
موفق باشی :31::31::27:

sasan816
23-04-2011, 19:16
Phenom II X6 ها فقط و فقط برای رقابت با 4 هسته های اینتل در سوکت های 1155 و 1366 برای برخی کاربرد ها عرضه شدن! و در گیم کاربرد زیاد جالبی ندارن...
البته در کل در گیم مشکلی ایجاد نمیکنن ولی با وجود SB ها خرید P2 X6 برای گیم اشتباه هست.

بله کاملا مشخصه... محدودیت ایجاد کردن شدید نیز همین طور. خرید CPU 6 هسته ضعیف برای گیم تا زمانی 6 هسته بتونن کار کنن نیز منطقیه!

موفق باشید.
بحث کردن با شما فایده ای نداره فقط به یک ضرب المثل بسنده میکنم
کسی که خوابرو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه

Erfan.
23-04-2011, 19:35
بحث کردن با شما فایده ای نداره فقط به یک ضرب المثل بسنده میکنم
کسی که خوابرو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه

:31::31: خیلی آدم جالبی هستی!!!! چیزی رو که در فروم ماه ها پیش بررسی و حل کردیم دوباره شروع کردی و بدون دلیل میخوای حرفت رو به همه ثابت کنی!:27:

من به حرفی که زدی کاری ندارم... فقط تقاضا میکنم در مورد موضوعی که اطلاع کافی ندارید پست ندید! فروم مکانی عمومی هست و ممکنه باعث گمراهی کاربران بشه...

sasan816
23-04-2011, 19:46
من به حرفی که زدی کاری ندارم... فقط تقاضا میکنم در مورد موضوعی که اطلاع کافی ندارید پست ندید! فروم مکانی عمومی هست و ممکنه باعث گمراهی کاربران بشه...
ماهها پیش بحث این رو شروع کرده بودی که AMD برای بازی از اینتل بهتره که با توجه به نظرات موافق جمع به نتیجه هم رسیدی
حالا هم اینطوری
شما همیشه به سمت باد حرکت کن به نتیجه میرسی:16:
درضمن بهتره بدونه مدرک و دلیل منطقی و اطلاعات ناکافی از سخت افزار اذهان عمومی رو مخشوش نکنی

Erfan.
23-04-2011, 19:50
ماهها پیش بحث این رو شروع کرده بودید که AMD برای بازی از اینتل بهتره که با توجه به نظرات موافق جمع به نتیجه هم رسیدی

بنده از موقع عرضه پردازنده های تحت معماری Sandy Bridge ازشون تعریف کرده ام و تقریبا برای تمام سیستم های گران قیمت پیشنهادشون میکنم!
قبلا هم اگر از AMD دفاع میکردم در برابر CPU های رقیب بوده... و مخصوصا رده پایین بازار(الآن هم در رده متوسط به پایین AMD بی رقیب هست)

نمیدونم اگه فریم کمتر + مصرف بیشتر + 2 هسته اضافه که به هیچ دردی نمیخورن فاکتور های برتری هست چشم! AMD بهتره!:31:

درضمن بهتره بدونه مدرک و دلیل منطقی و اطلاعات ناکافی از سخت افزار اذهان عمومی رو مخشوش نکنی

پست صفحه قبلم بنچمارک های Xbitlabs هست... فرصت کردید دوباره اون ها رو یه نگاهی بندازید تا متوجه بشید اطلاعات ناکافی از سخت افزار متوجه بنده هست یا شما!

Alislow
23-04-2011, 20:12
من با عرفان موافقم.
با وجود سندی بریج خرید 1100 اشتباهه.
البته درسته الان قیمت سندی بریج تو ایران خیلی بالاتر از قیمت جهانیه ولی بازم 1100 ارزششو نداره.
اینو که قبول داری؟

اگه ایشون میخواست یه سیستم ارزون ببنده میتونست یه ای ام دی ارزون تر بگیره که از همرده های اینتلی بهترن.
اما وقتی ایشون میخواد 200 هزینه کنه مطمئنا بنفعشه یه 2500k بگیره.
دوست عزیز شاید یکم بیشتر هزینه کنی اما مطمئن باش ارزششو داره!

sasan816
23-04-2011, 20:37
پست صفحه قبلم بنچمارک های Xbitlabs هست... فرصت کردید دوباره اون ها رو یه نگاهی بندازید تا متوجه بشید اطلاعات ناکافی از سخت افزار متوجه بنده هست یا شما!
تنظیمات بازی نامشخص بود در ثانی در یک رزولیشن و سایت
خوب نتیجه گیری کلی و اتمام به بنچمارکها ی زیر که از چند سایت و رزولیشن مختلف تهیه کردم توجه کنید
با نگاه کوچک درمیابیم که 1100t در رزولیشن های بالا و ماکزیمم تنظیمات حتی بهتر هم عمل کرده که اختلاف قیمت 100 تومنی با 2600k داره حال اگر اختلاف 100 تونی +اختلاف بالای 50 تومنی مادربرد رو روی هم کنیم درمیابیم که 2600 علاوه بر این که ارزش خرید نداره بلکه خریدش کار عاقلانه ای نیست

---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

من با عرفان موافقم.
با وجود سندی بریج خرید 1100 اشتباهه.
البته درسته الان قیمت سندی بریج تو ایران خیلی بالاتر از قیمت جهانیه ولی بازم 1100 ارزششو نداره.
اینو که قبول داری؟
کد:

کد:

اگه ایشون میخواست یه سیستم ارزون ببنده میتونست یه ای ام دی ارزون تر بگیره که از همرده های اینتلی بهترن.
اما وقتی ایشون میخواد 200 هزینه کنه مطمئنا بنفعشه یه 2500k بگیره.
دوست عزیز شاید یکم بیشتر هزینه کنی اما مطمئن باش ارزششو داره!
البته نه در ایران

Erfan.
23-04-2011, 20:54
با نگاه کوچک درمیابیم که 1100t در رزولیشن های بالا و ماکزیمم تنظیمات حتی بهتر هم عمل کرده که اختلاف قیمت 100 تومنی با 2600k داره حال اگر اختلاف 100 تونی +اختلاف بالای 50 تومنی مادربرد رو روی هم کنیم درمیابیم که 2600 علاوه بر این که ارزش خرید نداره بلکه خریدش کار عاقلانه ای نیست

:39::27: Aliens VS Predator رو ملاک تست CPU قرار میدی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :31::31:دیگه این رو به هر کی بگی میدونه که AvP کلا با توجه به قدرت GPU فریم میده و CPU محدودیت بسیار کمی براش ایجاد میکنه!!!!

2 تا از بنچمارک ها هم دیده نمیشن!

sam123
23-04-2011, 23:31
یعنی اگه بازی ها برای 6 هسته بهینه بشن قدرت اونا چقدر بیشتر می شه؟ 50%؟
چه مدلی از اینتل 6 هسته ای هست؟

Erfan.
24-04-2011, 07:51

نخست این که معلوم نیست کی بهینه بشن!

دوم این که معلوم نیست... ولی افزایش پرفرمنس نسبتا خوبی خواهیم داشت. ولی از نظر من اشتباه هست که حال رو فراموش کنیم و به خاطر این که شاید معلوم نیست چند وقت دیگه تازه بازی ها شروع کنن به استفاده از 6 هسته بریم 6 هسته ای که الآن از SB ها بسیار ضعیف تره رو تهیه کنیم.
باز تصمیم خودتونه!

چه مدلی از اینتل 6 هسته ای هست؟

از سوکت 1366 هستن و قیمت بسیار زیادی دارن(در ایران فکر میکنم بالای یک میلیون)

sasan816
24-04-2011, 08:18
تغریبا میشه مثل تفاوت 2 هسته ای و 4 هسته ای

animsprite
24-04-2011, 22:46
بروبکس ببخشید این تایپیک رو راه انداختم اما خودم در جریان پست ها نبودم تو این دوروز چون تو این مدت تو بازار رضا وکامپیوتر ایران در حال تحقیق از نزدیک بودم اینو فهمیدم که پر دازندها ومادر بورد های بر پایه سندی بریج میخواد یه کمی ارزون بشه بیشتر فروشنده ها میگن مشتری برای این سیستم کمه یعنی فروش خوبی نداره این یعنی چه
من این چند تا پستی رو که شما دادید خوندم خصوصاجر وبحث عرفان خان واقا ساسان
راست اقا نوید میگه یه پاور 800 بسشه این درسته
یه کیس در حد100تا150 خوب پیشنهاد بدید تو خود بازا اصلا نتونستم کیسی خوب از خود فروشندها سراغ بگیرم هرکی یه چیز میگه
بقیه موارد فکر کنم خوب باشه کارت گرافیک 6870 که بعدا دومی رو بگیرم اما دلم بیشتر طرف 6950یاجی تی580
در ضمن چیزی حدود 80در صد سیستمم اقا نوید گل که خیلی اطلاعاتشون بالاست راستو ریس کردن متشکرم

Erfan.
25-04-2011, 08:25
بروبکس ببخشید این تایپیک رو راه انداختم اما خودم در جریان پست ها نبودم تو این دوروز چون تو این مدت تو بازار رضا وکامپیوتر ایران در حال تحقیق از نزدیک بودم اینو فهمیدم که پر دازندها ومادر بورد های بر پایه سندی بریج میخواد یه کمی ارزون بشه بیشتر فروشنده ها میگن مشتری برای این سیستم کمه یعنی فروش خوبی نداره این یعنی چه

چون تا حالا برد های B3 نبوده مشتریش کم بوده

راست اقا نوید میگه یه پاور 800 بسشه این درسته

کانفیگ نهایی رو بگید بشه گفت.

یه کیس در حد100تا150 خوب پیشنهاد بدید تو خود بازا اصلا نتونستم کیسی خوب از خود فروشندها سراغ بگیرم هرکی یه چیز میگه

Green Infinity
Green Falcon
Coolermaster سری 690

بقیه موارد فکر کنم خوب باشه کارت گرافیک 6870 که بعدا دومی رو بگیرم اما دلم بیشتر طرف 6950یاجی تی580

6870 برای CF مناسبه. ولی کمی قدیمی شده(نسبت به گزینه های دیگه)
تک کارت هم 6950 + آنلاک خوبه.
GTX 570 و 580 iهم خوبن.

شما بودجه رو بگی بهتر میشه گفت.

1navid
25-04-2011, 10:26
سلام
بیشتر توضیحات رو عرفان جان گفتند فقط یه چیز داخل پرانتز بگم بهت
اگه بخوای یدونه 6870 الان بگیری دومی رو چند سال دیگه به مشکل بر می خوری پس اگه می خوای باید دوتاش رو حداقل امسال بگیری زیاد بینش فاصله نیوفته چون ممکن دیگه پیداش نکنی این از این من بهت پیشنهاد می کنم یدونه 6950 بگیری که حالاحالا هم قدیمی نمیشه بعدا خواستی یدونه دیگه بهش اضافه کن (البته با یدونه کار هم می تونی بدون مشکل کار کنی من خودم کرایسیس2 رو تو رزولیشن 1080p با کارت 6850 بدون مشکل بازی کردن ) پس یه کارت مشکل نداره همین کار رو می تونی با 570iیا 580بکنی ) اگه مادربرد با قابلیت sli بگیری
راجعبه کیس هم نزار فروشنده ها مدل هایی رو که دارند بهت تحمیل کنند به نظرم از برند coolermaster یا antec بگیری خیلی خوبه من دوتاش رو هم بستم هر کدوم که دوست داری ببند می تونی برند گرین رو هم ببندی ولی فقط همون دوتایی که دوستمون گفتند بقیش زیاد بدرد نمی خوره
پاور رو هم اگه می خوای دوتا کارت بندی باید بکشی بالا تر (شما نظرت رو راجعبه sli یا crassfire ) بگو که کدومش بهت مدل رو میگم
نهایت بودجت رو هم بگو

animsprite
25-04-2011, 18:14
اقا عرفان واقا نوید ما رو شرمنده کردید بقیه که مارو تنها گذاشتن
خوب این طور که میگید 6950 رو میگیرم وزیاد هم به sli &crosاهمیت نمیدم پس همین بسمه قیمتش هم مناسبه
راستی سیستمم رو میخوام از1800بیشتر نشه تا با یه مانیتور چیزی در حد 2تا2100بشه
فقط سخت دنبال اور سی پی یو هم هستم یعنی تا گرفتمش می خوام تا نهایت قدرت ببرمش بالا
خوب میمونه یه پاور وشر کم.:10:

Erfan.
25-04-2011, 18:21
خوب این طور که میگید 6950 رو میگیرم وزیاد هم به sli &crosاهمیت نمیدم پس همین بسمه قیمتش هم مناسبه

اگه بتونید 570 بگیرید بهتره... ارزش قیمت اضافشو داره!

فقط سخت دنبال اور سی پی یو هم هستم یعنی تا گرفتمش می خوام تا نهایت قدرت ببرمش بالا

باید یه کولر مناسب هم تهیه کنید...

در رابطه با پاور هم در پست قبلیم گفتم: کانفیگ نهایی رو بگید تا بشه گفت. جزییات رو هم بگید.

موفق باشید.

1navid
25-04-2011, 19:49
آقا عرفان راست میگند بجاش gtx570 بگیر یا اگه تونستی 580 بگیری که دیگه تهشه به نظرم این رو بگیر از 1800 بیشتر نمیشه
در مورد اور هم داداش هرچی cpu رو اور کنی از عمرش کم میشه (درکل اصلا برای شما اور زیاد توصیه نمیشه فعلا خیلی خوب جواب میده داری تقریبا بهترین cpu جهان رو میگیری

animsprite
25-04-2011, 20:01
خوب با این اوصاف یه سیستم کلی را شما پیشنهاد بدید فرض کنید گرافیک gtx580 قیمتش دارم برند EVGAبه من تو کامپیوتر ایران دادن655تومان
حالا سیستم با جزيیات ریز پیشنهاد بدید

hosseinskandari
25-04-2011, 20:19
اشتباه زدم پستو...حذفش کجاس؟؟؟:31:

Erfan.
25-04-2011, 20:39
در مورد اور هم داداش هرچی cpu رو اور کنی از عمرش کم میشه (درکل اصلا برای شما اور زیاد توصیه نمیشه فعلا خیلی خوب جواب میده داری تقریبا بهترین cpu جهان رو میگیری

اگه در حد معمول آور بشه و دما بالا نره مشکلی پیش نمیاد.

sasan816
25-04-2011, 21:33
اور اگه اصولی انجام بشه نه تنها زیان بار نیست مفید هم هست

1navid
25-04-2011, 21:35
اگه در حد معمول آور بشه و دما بالا نره مشکلی پیش نمیاد.
آره خوب یزره مشکلی نداره ولی شما دقت کن ببین نوشته تا آخر اورکلاک من به اون جوابش پاسخ دادم