مشاهده نسخه کامل
: راه حل برای حل مشکل CRC فایل های فشرده
davood.2008
22-04-2011, 05:32
سلام به دوستان گلم
وقت بخیر:31:
من یه فایل حجیم در حد 8 گیگ از اینترنت دانلود کردم در 8 پارته 1 گیگی اما الان وقتی میخوام فایل رو خارج کنم از پارت های 1 و 2 ارور CRC FAILED میده....
به نظرتون اشکال از چی می تونه باشه ؟
هرچند من این دو پارت رو دوباره گذاشتم برای دانلود اما میخوام دوباره این بلا سرم نیاد چون خیلی ضد حال خوردم
مشخصات سیستم:
ویندوز 7
برنامه دانلود : IDM 6.05 BUILD 11 اورجینال
برنامه فشرده ساز : WINRAR 3.92
فضای خالی درایو : 40 گیگ
تعاد پارت ها : 8 تا هر کدوم 1 گیگ
مدت زمان دانلود پارت ها هر سه تا تقریبا 3 روز
کارهایی که خودم تا الان کردم
دعا ...
جابجا کردن فایل ها به درایوهای دیگه
زدن تیک KEEP BROKEN FILE
گریه به مقدار لازم...:19:
ایراد از چیه؟ چکار کنم دیگه این بلا سرم نیاد
یا علی...
ebicross
22-04-2011, 06:15
ببینید گاهی پیش میاد که موقع دانلود یکی دو بایت جا به جا میشه و دانلود منیجر و یا خود ویندوز باعث خطا در فایلهای حجیم میشه.
کاریش هم نمیشه کرد ولی اگر دوباره دانلود کردید و مشکل داشت حتما از منبع خرابه و مهمترین نکته اینکه فایلهای خراب رو پاک نکنید چون شاید فایلهای جدید که دانلود کردید CRC داد ولی برای فایلهای دیگه ای و اونوقت اگر فایلها رو پاک نکرده باشید میتونید توی هم ادغامشون کنید.
SevenCity
22-04-2011, 08:28
ببینید گاهی پیش میاد که موقع دانلود یکی دو بایت جا به جا میشه و دانلود منیجر و یا خود ویندوز باعث خطا در فایلهای حجیم میشه.
کاریش هم نمیشه کرد ولی اگر دوباره دانلود کردید و مشکل داشت حتما از منبع خرابه و مهمترین نکته اینکه فایلهای خراب رو پاک نکنید چون شاید فایلهای جدید که دانلود کردید CRC داد ولی برای فایلهای دیگه ای و اونوقت اگر فایلها رو پاک نکرده باشید میتونید توی هم ادغامشون کنید.
من سالها از سایتی دانلودهای حجیم دارم هیچوقت این مشکل نبود هر وقت از یه سایت دیگه دانلود دارم این مشکلو دارم
اما سوال:
این که گفتید ادغام کنید یعنی چی؟ چجوری دو فایلی که خرابه و اررور میده رو ادغام کنیم
ebicross
22-04-2011, 08:53
ببینید خطای CRC برای کل فایلهای یک پکیج نیست و معمولا یکی یا دوتاش خراب میشه.
حالا شما یک بسته رو دانلود کردید که فایل A مشکل داره و این بسته سه تا فایل داره.
حالا دوباره دانلودش میکنید و فایل B مشکل داره. خب شما فایل B رو از اولی و A رو از دومی کپی میکنید و C رو هم که فرقی نمیکنه. منظورم این بود.
من سالها از سایتی دانلودهای حجیم دارم هیچوقت این مشکل نبود هر وقت از یه سایت دیگه دانلود دارم این مشکلو دارم
خب سرویس دهی اون سرور بهتره و خطا نمیده. کلا عادیه.
davood.2008
22-04-2011, 09:45
سلام
مرسی از جوابت
اما فایل من کلا یک ایمیج 8 گیگیه میخواستم بدونم اگر خدای نکرده بعد از دانلود دوباره پارت های خراب این مشکل رو داشتم میشه از اون روشی که گفتی استفاده کنم
کلا این اشکال چرا به وجود میاد ؟
bahareh_bus
22-04-2011, 10:49
از برنامه segment downloader استفاده کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
H.Operator
22-04-2011, 11:20
کلا این اشکال چرا به وجود میاد ؟
سلام دوست عزیز
این اشکال زمانی به وجود میاد که شما توقف دانلود میزنید و می خواید دوباره استارت بزنید البته ناگفته نمامد اگه فایلهاتون قابلیت ریکاوری داشته باشن بدون هیچ مشکلی با خود وین رر قابل تعمیر هستن شما کافیه فایل رو با وینرر باز کنید و از منوی tools گزینه reapair aArchive رو انتخاب کنید و فایلها رو یکی یکی بازیابی و تعمیر کنید.
در ضمن از آخرین نسخه وینرر استفاده کنید:
الان هم که دیگه همه فایلهای با حجم 100 مگابایت به بالا رو با ریکاوری رکورد میده که واقعآ عالیه کارش.
طبق تجربه ای که من دارم به شما 2 برنامه ی زیر رو پیشنهاد می دم که فایلهای فشرده رو تعمیر می کنن توی 60 -70 % مواقع هم جواب دادن,شامل دو برنامه هست که یکی برای تعمیر فایلهای zip و یکی هم برای تعمیر فایلهای rar هستن و به همراه کرک که رر ریپیر سریال داره ولی اون زیپ ریپیر فول ورژن کرک هستش:
3.3 مگابایت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.