مشاهده نسخه کامل
: کمک برای ساخت یک پروژه ی تمرینی
میخوام یه پروژه ی تمرینی درست کنم.
کسی داستان جالبی به ذهنش میرسه که برای ساخت بازی خوب باشه ؟
من هر چی فکر میکنم نمیدونم چرا اصلا داستانی به ذهنم نمیرسه واسه همین الان گیجم و نمیدونم چی بسازم :41::31::41: ... خیر سرم این همه بازی میکنم :13: روی ابزار گیم دیزاین توی یونیتی خیلی تمرکز کردم و دیگه کارم باهاش تموم شده و میخوام وارد بخش برنامه نویسی بشم، واسه همین دنبال یه موضوع خوبم برای ساخت یه بازی تا برنامه نویسی رو در طول این بازی یاد بگیرم. واسه اینکه میخوام تمرین بیشتری واسم بشه توی برنامه نویسی پس بازی باید خلاقیت و تنوع بیشتری داشته باشه.
اگه کسی به ذهنش داستانی میرسه لطفا بگه ... البته داستان فقط برای اینه که من بدونم چه مرحله هایی رو با چه آبجکت و شرایطی بسازم. در واقع یه تمرینه.
قبلنا روی یه بازی به اسم انتقام مرگبار داشتم کار میکردم، الان اگه کسی مناسب با این اسم داستانی توی ذهنش میاد مطرح کنه اگرم نه مهم نیست اسم بازی میتونه این نباشه.
هدفم فقط تمرین طراحی مرحله و مدلسازی و برنامه نویسیه و البته ساخت یه بازی خوب.
خودم دوست دارم یه بازی اول شخص مخفی کاری بسازم. البته از اون سبکا که بدن پلایرم میشه دید مثل بازی کرایسیس یا میرور ادج و دوست دارم توش تنوع زیادی باشه مثل ارتباط برقرار کردن با سایر اشیا، ارتقای اسلحه و عوض کردن لباس و ....
خلاصه ش میشه یه چی تو مایه های IGI , HITMAN , SPLINTERCELL ولی اول شخص :10:
کسی اگه نظری پیشنهادی داره بده لطفا :11:
و اگه کسی داستان خوبی سراغ داره بگه :46:
parvizamd
21-04-2011, 21:19
اعترافات یک قاتل
-خشاب اسلحه کشید دوتا یوزی هاشو مسلح کرد
کمی به عقب تر فکر کرد یاد اون روز لعنتی افتاد .
-خیلی لوسی رضا
-نسرین جان شوخی کردم
-امروز مثلا ماه عسلمونه
-گیر نده دیگه
-واقعا این اطراف قشنگه
-آره واقعا می ترکونه
-من چقدر خرم با یه پلیس بی احساس ازدواج کردم
-ای بابا
لحظاتی در سکوت گذشت رضا در حالی که به اطراف نگاه می کرد ناگهان رضا متوجه یک نگاه عجیب شد یک راننده پژو یک دست می خواست بالا که
رضا-سرتو بدزد
گلوله های یوزی به ماشین اصتبات کرد
رضا که سعی می کرد فرار می کنه که ناگهان تایر ماشین پنجر میشه و ماشین محکم تصادف می کنه و همسر رضا اونجا زخمی میشه اون ماشینی که قصد کشتن رضا رو داشت پیاده شد چند مرد خوش هیکل بیرون میان درج همسر رضا می کشن و رضا یکی از اونها با چاقو میکشه و عصابی یوزی برداشته و اینک ادامه ماجرا....
این داستان دارم .. هست اگه خوبه ادامش بدم.
خب اینم داستان فی البداهه:
یه ایرانی که توی ژاپن زندگی میکرده به خاطر سونامی اخیر هواپیما جور میکنه و فرار ولی توی راه هواپیماشون رو میزنن و اوضاعش بدتر هم میشه چون توی یه جزیره میوفته.
یه پلیس مرده هم بعد از 10 دقیقه گیم پلی باید پیدا کنه و تفنگش رو برداره :31:
حالا میخواد انتقام مرگباری از اونایی که هواپیماشون رو زدن بگیره.
میشه کامل ترش هم کرد.
راستی گفتی بدنش دیده بشه/خب اینکه چیزی نیست من توی بازی دزدان دریاییم پیادش کردم و الان توی مجموعه بازی های مستقل هست.(حالت وایساده و راه رفتن چسبیده به هم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس با تکسچر متفاوت از بازیم ولی بازم کار خودمه تازه با FPSC که هی ازش بد میگین انجام دادم.
به هر حال روشش رو میتونم بهت بگم اگه خواستی.
راستی اگر خواستی اصولی درست و حسابی کار کنی یه چیزایی به ذهنم رسیده که میتونه تا تجاری شدن پیش ببرش.
با همکاری چطوری؟؟؟
:5:
prince 0f persia
21-04-2011, 21:27
این حرفی که می زنم نظر منه.من نمی دونم چقدر تجربه داری.ولی اگه تازه می خوای شروع کنی و تنها هم هستی بهتر یه چیز خیلی ساده باشه.
بهتر حتی داستان آن چنانی هم نداشته باشه. اصلا توش آدم و شخصیت نباشه. یه پلتفرمر ساده یا پازل یا ... و سعی کن همینو به بهترین شکل بسازی بعدا می بینی اگه همین بازی خیلی ساده رو بخوای خوب بسازی چقدر به مشکل بر می خوری.
تو این لینک نکاتی برای همین کار هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم از دوستان :20:
فقط یه چیزی رو یادم رفت بگم ...
یادتون باشه که به Ubisoft و EA نمیخواید داستان بدید :31: من میخوام بازیه رو بسازم :31:
پس لطفا تا اونجایی که ممکنه داستانتون زیاد پیچ و خم نداشته باشه :20: یا مثلا یه پا فیلم سینمایی نباشه :31: چون فعلا قصد ساخت یه بازی جدی رو ندارم.:10:
اعترافات یک قاتل
-خشاب اسلحه کشید دوتا یوزی هاشو مسلح کرد
کمی به عقب تر فکر کرد یاد اون روز لعنتی افتاد .
-خیلی لوسی رضا
-نسرین جان شوخی کردم
-امروز مثلا ماه عسلمونه
-گیر نده دیگه
-واقعا این اطراف قشنگه
-آره واقعا می ترکونه
-من چقدر خرم با یه پلیس بی احساس ازدواج کردم
-ای بابا
لحظاتی در سکوت گذشت رضا در حالی که به اطراف نگاه می کرد ناگهان رضا متوجه یک نگاه عجیب شد یک راننده پژو یک دست می خواست بالا که
رضا-سرتو بدزد
گلوله های یوزی به ماشین اصتبات کرد
رضا که سعی می کرد فرار می کنه که ناگهان تایر ماشین پنجر میشه و ماشین محکم تصادف می کنه و همسر رضا اونجا زخمی میشه اون ماشینی که قصد کشتن رضا رو داشت پیاده شد چند مرد خوش هیکل بیرون میان درج همسر رضا می کشن و رضا یکی از اونها با چاقو میکشه و عصابی یوزی برداشته و اینک ادامه ماجرا....
این داستان دارم .. هست اگه خوبه ادامش بدم.عجب فیلم سینمایی بشه :31: واقعا داستان جالبیه ... مخصوصا اگه دموی اول بازی این باشه خیلی هیجانی میشه ولی من یه داستان خیلی کلی میخوام نه با این جزئیات تا بتونم پیاده ش کنم :11:
به هر حال روشش رو میتونم بهت بگم اگه خواستی.
راستی اگر خواستی اصولی درست و حسابی کار کنی یه چیزایی به ذهنم رسیده که میتونه تا تجاری شدن پیش ببرش.
با همکاری چطوری؟؟؟ممنون بابت داستان :31: ولی داستان کلی تری میخوام :11: :31: :20:
با ساخت اون سبکی که گفتم مشکلی ندارم، خودم قبلا یه نمونه شو ساختم. منظور من این بود که بازیم میخوام اینجوری باشه تا خواستید داستان بدید یه کم با سبک بازی آشنایی پیدا کنید :20::31::20:
اصلا به فکر تجاری شدنش نیستم.
همکاریم الان خیلی زوده.
به این نتیجه رسیدم که برای همکاری باید سطحمو خیلی بیشتر ببرم بالا :19:
این حرفی که می زنم نظر منه.من نمی دونم چقدر تجربه داری.ولی اگه تازه می خوای شروع کنی و تنها هم هستی بهتر یه چیز خیلی ساده باشه.
بهتر حتی داستان آن چنانی هم نداشته باشه. اصلا توش آدم و شخصیت نباشه. یه پلتفرمر ساده یا پازل یا ... و سعی کن همینو به بهترین شکل بسازی بعدا می بینی اگه همین بازی خیلی ساده رو بخوای خوب بسازی چقدر به مشکل بر می خوری.
تو این لینک نکاتی برای همین کار هست.
ممنون از راهنماییت. منم نمیخوام داستان آنچنانی داشته باشه و زیادم ساده نباشه.
مثلا بازی IGI که تو هر مرحله ش یه ماموریتی داشت و داستان خیلی خاصی هم نداشت.
یه موضوعی باشه که تو دو سه تا مرحله بشه جمش کرد :11:
اوه اولین کارته؟!؟
بیخیال داستانم رو پس میگیرم. :31:(حالا انگار چه داستان شاخی بود)
آخه خیلی تو انجمن دیدمتون فکر کردم حداقل چند تا بازی کوچولو موچولو ساختین تا الان.
اگه اولین کاره من میگم شما بیاین این رو انجام بدین اگه تونستین بعد تصمیم بگیرین چیزای خفن بسازین:
سکو بازی:
یه سری سکو هستن بالا و پایین و چپ و راستی و مایل و غیره حرکت میکنن یا بعضی هاشون غیب و ظاهر میشه بعد پلیر باید بدون اینکه پرت شه پایین بره اونورشون.
این رو ساختین بذارین برای دانلود بچه ها ایرادات رو بگن بعد که دستتون راه افتاد پیشرفته ترش رو بسازین.
از الان سنگ بزرگ نزنین که نشونه نزدنه.
parvizamd
21-04-2011, 21:44
می خواستم بازی شو بسازم ولی مدل ساز خوبی نیستم .
گرگ مقاومت:
یک بازی اولش شخص با یک تیربار که در اطراف اون دشمن میان و بیانید تا چقدر بازیکن می تونه داوم بیاره.
اوه اولین کارته؟!؟
بیخیال داستانم رو پس میگیرم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](حالا انگار چه داستان شاخی بود)
آخه خیلی تو انجمن دیدمتون فکر کردم حداقل چند تا بازی کوچولو موچولو ساختین تا الان.
اگه اولین کاره من میگم شما بیاین این رو انجام بدین اگه تونستین بعد تصمیم بگیرین چیزای خفن بسازین:
سکو بازی:
یه سری سکو هستن بالا و پایین و چپ و راستی و مایل و غیره حرکت میکنن یا بعضی هاشون غیب و ظاهر میشه بعد پلیر باید بدون اینکه پرت شه پایین بره اونورشون.
این رو ساختین بذارین برای دانلود بچه ها ایرادات رو بگن بعد که دستتون راه افتاد پیشرفته ترش رو بسازین.
از الان سنگ بزرگ نزنین که نشونه نزدنه.
:39: دمت گرم چقدر منو خندوندی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته اولین کارمه ولی این دلیل نمیشه تا این حد مبتدی باشم :31: فقط تنها چیزی که میدونم اینه که چیزای زیادی هست که نمیدونم :31::20:
با انجینا کار کردم و توی همه شون یونیتی رو انتخاب کردم. برنامه نویسیم بلدم البته بیشتر application مینویسم و چون برنامه نویسی یونیتی سی شارپه واسه همین با یادگیریش مشکلی ندارم و برام سخت نیست.
مدل سازیم تریدی مکس کار میکنم، البته حرفه ای نیستم ولی زیادم مبتدی نیستم :11:
کارای قبلی زیاد کردم ولی نه به طور جدی ... بیشتر جنبه ی تمرینی داشته.
بهتره بگم برای اولین باره که یه پروژه ی تمرینی جدی میخوام بسازم ... البته تمرینی :10:
prince 0f persia
21-04-2011, 21:50
ممنون از راهنماییت. منم نمیخوام داستان آنچنانی داشته باشه و زیادم ساده نباشه.
مثلا بازی IGI که تو هر مرحله ش یه ماموریتی داشت و داستان خیلی خاصی هم نداشت.
یه موضوعی باشه که تو دو سه تا مرحله بشه جمش کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم.:46:
ولی تو همون مراحل IGI کلی رو طراحی مراحلش کار کردن که این قدر خوب از آب دراومده و به یادتون مونده و طراحانش کلی تجربه داشتن.
در هر صورت این بازیه شماست و شما تصمیم می گیرید.امیدوارم موفق بشید.
خواهش می کنم.:46:
ولی تو همون مراحل IGI کلی رو طراحی مراحلش کار کردن که این قدر خوب از آب دراومده و به یادتون مونده و طراحانش کلی تجربه داشتن.
در هر صورت این بازیه شماست و شما تصمیم می گیرید.امیدوارم موفق بشید.
درسته، هدف منم از ساخت این پروژه ی تمرینی همینه.
بیشتر میخوام روی گیم دیزاین و برنامه نویسیش وقت بزارم، داستان بهونه ایه تا بفهمم چی باید بسازم :11:
M.Mehrazin
21-04-2011, 22:29
ببینین این داستان به دردتون می خوره:
یه نفر توی یه گروه خلافکار بوده .توی یکی از ماموریتها(مثلا مرحله اول)وقتی هدف رو میکشن به خود اونها از طرف سازمانشون حمله میشه و همه افراد گروه بجز خودش(یا اگرم می خواین هوش مصنوعی دوست بسازین با یکی دو نفر دیگه) میمیرن.اونها هم میرن که انتقام خودشون (:31:)رو بگیرن و تلافیش رو سر سازمانشون در بیارن.
ببخشید که داستانش خیلی تکراری بود.
Reza Azimy_RW
21-04-2011, 22:50
بازیه Dreamland رو بازی کردی ؟
یک بازی خلاقانه و بسیار جالب . میتونی برایه تمرین یک مرجله از اونو بسازی . بازیش قدیمیه ولی فک کنم لینک دانلودشو بتونی گیر بیاری .
داستانش خیلی تکراری بود. من که به شخصه همچین داستانی ندیده بودم.
بگذریم.
خب الان میگم شما چه کار کنید به نفعتونه.
یه داستان بند پیژامه ای بذارین روی بازی به این صورت:
همون چیزی که من گفتم رو به صورت نوشته میزنه بعد از جایی شروع میشه که توی جزیره باید بره تا به تفنگ برسه و چند تا هم دشمن میکشه میرسه به یه پایگاه که یه ذره اش روی زمینه و راه داره به زیر زمین و وقتی میره توش باید بره مرحله بعد که خیلی مرحله توپی هست :31:
این چیزیه که شما میتونید روش کار کنید.
پس شد جزیره و یه سری خرت و پرت برای زیر زمین پایگاه.
من که به شخصه همچین داستانی ندیده بودم.
بگذریم.
خب الان میگم شما چه کار کنید به نفعتونه.
یه داستان بند پیژامه ای بذارین روی بازی به این صورت:
همون چیزی که من گفتم رو به صورت نوشته میزنه بعد از جایی شروع میشه که توی جزیره باید بره تا به تفنگ برسه و چند تا هم دشمن میکشه میرسه به یه پایگاه که یه ذره اش روی زمینه و راه داره به زیر زمین و وقتی میره توش باید بره مرحله بعد که خیلی مرحله توپی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیزیه که شما میتونید روش کار کنید.
پس شد جزیره و یه سری خرت و پرت برای زیر زمین پایگاه.
پیشنهاد خوبی بود ... الان دستم بازه واسه داستان :31:
فهمیدم:20:
IGI 3
میسازم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:14:
خوبه ؟ :21:
Reza Azimy_RW
22-04-2011, 01:10
عالیه !
یه نفری اونوقت !؟
عالیه !
یه نفری اونوقت !؟
آره دیگه :31:
نمیخوام خیلی مرحله بسازم ... یه مرحله ی قشنگ بتونم بسازم خودش خیلیه :11:
Reza Azimy_RW
22-04-2011, 13:50
بازیه Dreamland رو بازی کردی ؟
یک بازی خلاقانه و بسیار جالب . میتونی برایه تمرین یک مرجله از اونو بسازی . بازیش قدیمیه ولی فک کنم لینک دانلودشو بتونی گیر بیاری .
eeeeeeeeeeeeee
من یه اشتباهی کردم ! دریملند که بازی ایرانیه تازه دو بعدی هم هست ! اون یه چیزه دیگه بود یادم نمیاد اسمش !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.