ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری ....

unknown_user_666
21-04-2011, 18:07
با عرض سلام و خسته نباشید
سیستم من مدتی بود که ویروس regsvr.exe گرفته بود و من این ویروس رو پاک کردم ولی هنوز احساس میکنم که هست چون هم سیستم کند شده هم توی رجیستری نمیتونم برم ( و اینکه موس من به صورت تیکه تیکه حرکت می کنه چون سرعت یک دفعه داغون میشه )
باید چکار کنم و چطوری مشکل رو به صورت کامل حل کنم
چون هم ویندوز عوض کردم هم خیلی کار های دیگه و تمام سیستم های شرکت اینجوری شدند
ممنونم
خیلی عجله دارم :11::11::11::11:

AMINGERAMI
21-04-2011, 18:51
یه کمی تو این فروم میگشتید به جوابتون میرسیدید.... کافیه با یه دیسک نجات انتی ویروس قوی سیستم رو فول اسکن کنید! همین....

پیشنهاد بنده دیسک نجات آنتی ویروس آویرا هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قبل از اینکه دیسک نجات رو دان کنید ، نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware را تست کنید به احتمال زیاد میتونه مشکلتون رو حل کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

AMINGERAMI
21-04-2011, 18:57
راستی بوسیله نرم افزار ccleaner هم یک بار رجیستری رو پاک سازی کنید........... تاثیر بسیار زیادی در سرعت ویندوز دارد.

unknown_user_666
21-04-2011, 20:18
یه کمی تو این فروم میگشتید به جوابتون میرسیدید.... کافیه با یه دیسک نجات انتی ویروس قوی سیستم رو فول اسکن کنید! همین....

پیشنهاد بنده دیسک نجات آنتی ویروس آویرا هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبل از اینکه دیسک نجات رو دان کنید ، نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware را تست کنید به احتمال زیاد میتونه مشکلتون رو حل کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید

واقعا ممنونم از راهنماییت داداش گلم
باید امتحان کنم ببینم درست میشه یا نه
بازم ممنونم
:11::11::11::11:

unknown_user_666
23-04-2011, 10:30
آقا من هر کاری که کردم نشد چکار کنم ؟
تورو خدا کمکم کنید

AMINGERAMI
23-04-2011, 11:35
خوب مراحل زیر رو دنبال کنید :

ابتدا system restore را خاموش کنید.

سپس ویندوز را ریستارت کنید و بعد برید به حالت سیف مود.....

حالا برید به کنترل پنل و اون قسمتی که برنامه را آنیستال میکنید.حالا بگردید هر چی regsvr.exe هست پاک کنید.... اگه چنین چیزی نبود برید سراغ مرحله پایین...

بوسیله سرچ ویندوز ، regsvr.exe و autorun.inf را سرچ کنید و هر چی به این اسم پیدا کرد پاک کنید...

اگه هر کدوم پاک نشد روش راست کلیک کنید و برید properties و تیک read only رو بردارید و بعد پاکش کنید...

به تسک منیجر ویندوز هم یه نگاهی بکنید و هر چی پروسه به اسم regsvr.exe و new folder.exe بود را غیر فعال کنید...

از طریغ استارت ویندوز به run برید و msconfig رو تایپ کنید سپس به سربرگ startup برید و هر چی به نام regsvr بود ، تیکش رو بردارید و اوکی کنید.... اگه پیغام داد سیستم رو ریست نکنید.... چون هنوز کارمون تموم نشده...

ایندفعه باز هم به قسمت run رفته و regedit رو تایپ کنید... سپس در همون پنجره کلید های ctrl +f رو بزنید تا پنجره سرچ باز بشه.... حالا regsvr.exe را سرچ کنید و هر چی با این نام بود رو پاک کنید...

در همین پنجره این مسیر رو دنبال کنید » HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon حالا باید این رو ببینید Shell = Explorer.exe regsvr.exe .... اوکی؟..... حالا regsvr.exe را ازش پاک کنید...

این کار های بالا رو که انجام دادید سیستم رو ریست کنید و یه بار به وسیله دیسک نجات چک کنید و ریجستری رو هم پاک سازی کنید.... به امید اینکه مشکل حل بشه...

موفق باشید