مشاهده نسخه کامل
: چاشني
سلام دوستان
خسته نباشيد همگي
آقا!من شنيدم براي ساخت صحنه هايي كه طرف تير ميخوره و لباسش به اون شكل پاره ميشه و خون مياد يه سري چاشني زير لباس طرف كار ميذ ارن و ميتركوننش!درسته؟؟
ازكجاي ميشه گير آوردش؟
دوست من این جلوه ویژه بیشتر در سینما کاربرد دارد و تجهیزات خاص خودش را دارد که معمولا پرهزینه است.امروزه این جلوه ها را باستفاده از کامپیوتر وبرنامه هایی نظیر افتر افکت میتوان با هزینه کمتر ایجاد کرد.
Feli جان من یه چیزی رو دقت کردم و اون هم اینکه این سوالا رو خداییش از کجات میاری؟ :20:
دیگه تو این دوره زمونه عصر دیجیتال چاشنی کی استفاده میکنه عزیز من. قبلنا تو زمان طفولیت اعجوبه هایی مثل جمشید هاشم پور بله، ولی الان دیگه منسوخ شده و چاشنی جای خودش رو به Visual Effects یا به قول دوستان جلوه های بصری داده :46:
قربونت :11:
رفیق
مگه میشه با جلوه های ویژه لباس طرف رو پاره کرد؟؟؟؟؟
هنوزم منبعضی کارای اسپیلیبرگ رو میبینم چاشنی در کاره
پوست بدنو میترکونند دوباره درست میکنند. با استفاده از mate میشه تقریبا هر کاری کرد آموزشهای افتر اونی که شهاب سنگ میخوره زمین و زمین منفجر میشه رو ببین با یکم خلاقیت میتونی پیرهنم پاره کنی.
یه سری آموزش افتر رو دیدم
ولی یه چیز واقعی تر میخوام
میشه درباره ی اونی که گفتی بیشتر توضیح بدی؟
ممنونم رفیق
از سری آموزشهای شرکت ویدیو کوپیلوت به آموزشهای شماره 24 - 60 - 72 الی 76 یه نگاهی بنداز
میشه راهنمایی کنید که این ها رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
بازم مرسی بابت توضیحاتت رفیق
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم میتونی ببینی هم دانلود کنی
البته حجمشون زیاده فکر کنم از فروشگاه همین سایتم میتونی باقیمت مناسب بخری
حالا چیا هست توش؟
این چاشنی که میگم هم ربطی بهش داره؟
مرسی رفیق
اگه کمی خلاقیت چاشنیش کنی متوجه میشی
فهميدم كدوما رو ميگي
اينا رو خريده بودم قبلا
ولي بازم اونيي كه من ميخوام نيست
من گفتم اون چشاني ها رو ميخوام زير لباس بشه كار گذاشت
اينا تماما جلوه ي ويژه هست
اتفاقا خيلي هم راحته اين آموزش ها و چيزايي جالب ميشه باهاش ساخت
ولي اوني كه من ميخواستم نيستن
ميشه اوني كه ميخوام رو بگيد كجات ميشه تهيه كرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.