مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک نشدن 1055t
با سلام به همه اگر تاپیک بیخودی زدم ببخشید خوب میگید چیکار میکردم هر جا هر چی میخونم مشکلم حل نمیشه من میخوام رم و سی پی یو را اور کنم ولی نمیشه
cpu amd 1055T X6
Ram Corseir 2x2 4gb ddr 1600
mb asus m4n58t v2
vga gtx 460 evga
power green 530 w
تو رو خدا کمکم کنید همه مراحل اور را درست انجلم میدم ولی نمیشه
turbo core disable
cooling coest disble
ram ddr 1333
در مادربرد من گزینه تعیین فرکانس ht نداره که بسارم پاییین هر چقدر ولتاز ht.chip.cpu را زیاد میکنم بازم fss بیشتر از 217 نمیشه نمیدونم مشکل کجاست فکر کنم مشکل از مادربرد باشه چون بیشتر از 217 اصلا مادربرد بوت نمیشه
با سلام به همه اگر تاپیک بیخودی زدم ببخشید خوب میگید چیکار میکردم هر جا هر چی میخونم مشکلم حل نمیشه من میخوام رم و سی پی یو را اور کنم ولی نمیشه
cpu amd 1055T X6
mb asus m4n58t v2
vga gtx 460 evga
power green 530 w
turbo core disable
cooling coest disble
ram ddr 1333
در مادربرد من گزینه تعیین فرکانس ht نداره که بسارم پاییین هر چقدر ولتاز ht.chip.cpu را زیاد میکنم بازم fss بیشتر از 217 نمیشه نمیدونم مشکل کجاست فکر کنم مشکل از مادربرد باشه چون بیشتر از 217 اصلا مادربرد بوت نمیشه
شما تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید
و با ضریب پردانده سی پی یو رو اورکلاک کنید اگه با ضریب پردازنده کار کنید
هیچ نیازی به تنظیمات فرکانس رم ht و فرکانس پل شمالی هم نیست
فقط ممکنه نیاز به دادن مقداری ولتاژ به سی پی یو باشه
این گزینه هارو هم غیر فعال کنید
turbo core
cool and quite
c1e
c2e
c2
cpu spread spectrume
برای اور فن خوب همراه با خمیر سیلیکون تهیه کنید
پاورتون هم 600 وات بود بهتر بود
بوت نشدن سیستم هم به خاطر کمبود ولتاژه سی پی یو هست معمولا عد از اور
cpu من از نوع black نیست نمیتونم ضریبش را دستی زیاد کنم در ضمن برای اسنکه ببینم مشکل از گجاست ولتاز را تا 1.5 هم بردم ولی بازم 217 را بکنی 218 بوت نمیشه عجیب نه!!!!!!!
هیچ کس نمیدونه مشکل از کجاست من نمیتونم بی خیال اور این cpu بشم اگر کسی چیزی میدونه بگه مشکل از کجاست همه فقط نگاه میکنند
نمیدونید مشکل کجاست؟؟؟؟؟
هیچ کس نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کس هر چی فکر میکنه بگه شاید فرجی شد در این انجمن به این بزرگی یک بلده کار نیست بگه چاره چیه
جون هر کی دوست دارید یه نفر یه چیزی بگه مدیر این بخش اگر نظری دارند بگن شاید مشکل حل شد چرا هیچ کس جواب منو نمیده
Hessam_7800gtx
21-04-2011, 18:22
دوست من 10 دقیقه یه بار پست نزنید هم اگه کسی بلد باشه جواب میده!!شما ضریب رم رو بیارید پایین باید بوت شه معمولا مشکل از پاور باشه خاموش شدن ناگهانی رخ میده نه بوت نشدن
دوست عزیز به نظر من سی پی یو به این خوبی نیاز به اور نداره بی خودی عمرش رو هم میاری پایین
ببخشید ولی ظریب رم را هم که میارم پایین بوت نمیشه در ضمن من خودم قصد اور کردن زیاد ندارم مثلا تا 3.3 کافیه ولی این که اصلا نکنم به نوعی استفاده نکردن از امکانات اضافی cpu است با تشکر از همگی
cpu amd 1055T X6
mb asus m4n58t v2
vga gtx 460 evga
power green 530 w
turbo core disable
cooling coest disble
ram ddr 1333
سلام دوست عزیز.
اولا خنک کننده شما چیه؟ با استفاده از خنک کننده Stock تقریبا اورکلاک کردن این پردازنده به واسطه دمای بالاش امکان پذیر نیست!
شما وارد تنظیمات BIOS بشید و نوع اورکلاکینگ رو روی حالت Manual قرار بدید با اینکار اگر اشتباه نکنم گزینه عای HT Link ....برای شما باز میشه. بعد ضریب HT رو روی حالت 9X قرار بدید و وارد تنظیمات رم بشید ر روی روی حالت 1333MHZ و Timing هارو به صورت دستی روی 9-9-9-24 قرار بدید + CPU NB Voltage هم روی 1.2V و بعد از انجام این اعمال Host Clock رو روی 225MHZ قرار بدید و Turbo رو Disable کن(احتیاج به تغییر ولتاز CPU نیست).
گزینه Cool&Quiet / C1E رو هم از داخل CPU Configuration ببندید.
موفق باشید.
با سلام خدمت شما منظورتون از فن stock چیه من از فن خودش استفاده میکنم همه کار هایی که گفتید کردم ولی در مادربرد من برای تنظیم ht هیچی نداره با اپدیت بایوسم حل نشد با انجام این کارها باز هم مادربرد بوت نمیشه با تشکر از راهنماییتون
به نظر من مادربرد شما محدودیت ایجاد میکنه.(میتونی یک عکس از قسمت AI Tweaker بزاری؟! )
+
شما برای اورکلاک حتما به یک خنک کننده مجزا احتیاج دارید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mb asus m4n58t v2
دوست عزیز مطمئن هستید مدل مادربرد رو درست دادید؟!
اگر مادربرد شما M4N68-T V2 هست باید بگم این مادربرد از پردازنده Six-Core پشیتبانی نیمکنه و کسی که این سیستم رو برای شما بسته فاقد بار علمی کافی بوده.
همونطور که در تصویر هم مشاهده میکنید سیستم در حال کار کردن بر روی HT Link 1000MHZ هست!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توصیه میکنم به علت استفاده 100% از قابلیت های سیستم و پردازنده ...مادربرد رو تعویض کنید.[COLOR="Silver"]
خیلی خیلی ببخشید وای عجب سوتییی دادم منظورم M4N68T V2 بود باز هم ببخشید ولی هم روی جعبش و هم در بخش CPU SUPPOR سایت ASUS از 6 هسته ای پشتیبانی میکنه
بله.
در قسمت CPU Support زده شده که این مادربرد از این پردازنده پشتیبانی میکنه با استفاده از Update BIOS ولی این پشتیبانی در حد 100% نیست و دلیل این امر هم Hyper Transporter هست.
همانطور که در CPU-Z هم مشاهده میشه پردازنده در حال کار کردن روی حالت HT LInk 1000MHZ / 8Bit هست.
پس با این وضع اورکلاک با این مادربرد شدنی نیست دیگه با توجه به اینکه تنظیم فرکانس ht هم نداره؟؟؟؟؟
cpu من از نوع black نیست نمیتونم ضریبش را دستی زیاد کنم در ضمن برای اسنکه ببینم مشکل از گجاست ولتاز را تا 1.5 هم بردم ولی بازم 217 را بکنی 218 بوت نمیشه عجیب نه!!!!!!!
همونطور که دوست خوبمون de3vil گفتند عمل کنید
من فکر کردم black edition هست سی پی یو باز هم مشکلی نیست
شما بعد از این که bus speed ferecance رو زیاد کردید برای پایین آوردن فرکانس ht و پل شمالی یا با ضریبش پایین بیارید یا فرکانسو بزارید رو حالت auto
همچنین رم رو هم با ضریب رم فرکانسشو تنظیم کنید
تنها چیزی که در این شرایط باید بهش ولتاژ بدید سی پی یو هست
اگه باز هم بوت نمیشه یعنی سی پی یو ولتاژ کم بهش میرسه
گزینه هایی هم که گفته شد حتما غیر فعال کنید چون باعث ناپایداری سیستم میشوند
عجب پس اگه شما اطمینان دارید که مشکل بوت شدن نرسیدن ولتاز به cpu است پس چرا من ولتاز را تا اخر میزارم هم حتی بوت نمیشه
pasargadd
21-04-2011, 22:17
شما بایوسو اپدیت کردی؟
عجب پس اگه شما اطمینان دارید که مشکل بوت شدن نرسیدن ولتاز به cpu است پس چرا من ولتاز را تا اخر میزارم هم حتی بوت نمیشه
شما تنظیمات رو ذخیره میکنید؟
وقتی دوبار وارد بایوس میشین همون ولتاژی هست که گذاشتین
درسته یه ورژن بایوس برای این مین اومده که سی پی یو های جدید رو ساپورت میکنه اونو نصب کردید؟
بله بایوس را اپدیت کردم وقتی دوباره بایوس را میاره سیستم بصورت تنظیمات عادی میاد ولی وقتی وارد بایوس میشی تنظیمات هست و اگه دوباره با اون تنظیمات سیو کنم دوباره بوت نمیشه
به هرحال یک جای کارتون ایراد داره و یه جا یه مشکلی هست و یک ناپایداری بوجود میاد که همچین اتفاقی میفته
از قسمت های مهم بایوستون عکس بزارید اینجا
من میگم کلا شما بیخیال بشید البته با این مین
نرم افزار amd over برای چیپ nvidia هست؟؟ اگر نه یه چیزی شبیه این اگه کسی میدونه بگه البته turbov تست کردم ویندو هنگ میکنه عجب گیری افتادما!!!!!
عکس رو که میزارین قشنگ با مقدار پارامتر باشه
اینطوری من هیچی متوجه نمیشم
دوباه قشنگ عکس بگیرید
تو عکس با مقدار شون جا نمیشه ولی چیز خاصی نداره مقدارها همه رو auto است چیز خاصی نداره منظورت کدوماشه؟؟؟؟
خوب شما fsb ferecance رو یک دفعه زیاد نکنید
کلا تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید به حالت اولیه
و از فرکانس کم شروع کنید به افزایش فرکانس سی پی یو مثلا در مرحله ی اول 100 mhz اضافه کنید
این مقدار فرکانس نیازی هم به دادن ولتاژ به سی پی یو نیست
فرکانس قسمت های دیگرو هم مثل رم ht و پل شمالی رو هم کنترل کنید یا با ضریب یا بزارینش رو حالت auto به ولتاژاشون هم دست نزنید
اینکارو انجام بدین
اگه مشکلی نبود دوباره 100 mhz دیگه تا جایی که سیستم بوت بشه اینکارو انجام بدین گزارششو اینجا بزارید
اول 10 اضافه کردم بوت شد بعد 10 تا دیگه ولی بوت نشد 2 تا کم کردم بوت نشد 3 تا کم کردم یعنی همون 217 بوت شد
من با turbov به نتیجه یه جاهایی رسیدم ولی بدرد نمیخوره من با افزایش ولتاز cpu به 1.4 تونستم fsb را تا 245 بالا ببرم این نشون میده که ظاهرا مشکلی نیست ولی با این برنامه باید 5 تا 5 تا زیاد کنی اگرنه ویندوز هنگ میکنه و کلا اگر بخوام هر وقت کامپیوتر را روشن کنم این کار را بکنم کار خسته کننده ای است فکر کنم مادربرد اشتباه میکنه و الکی پیغام اور نا موفق میده راهی است بشه این پیغام را حذف کرد و گرنه یک نرم افزار مشابه این اگر میدونید معرفی کنید
برای اور اصلا از نرم افزار استفاده نکنید فقط بایوس
اگه با افزایش ولتاژ سی پی یو مشکلی نداشته پس حتما بوت نشدن های قبلی به خاطر کمبود ولتاژ سی پی یو هست
که این مسئله فکر کنم به خاطر ضعیف بودن مدار تغذیه ی ولتاژ مین هست
یه چیزی رو من درست توضیح ندادم این نرم افزار اور ولتاز نداره من از بایوس از قبل ولتاز رو به 1.4 تغییر دادم این یعنی که با دادن ولتز مشکل نداره فقط با افزایش fsb مشکل داره
با سلام من با جست وجو در نت متوجه شدم در انتخاب مادربرد اشتباه کردم چون با همین پول میشد یه MSI 870-G45 خرید و حالا قصد دارم این را بگیرم ولی چندتا سوال دارم در مشخصات این مین باس 1600 را با رنگ قرمز و OC نوشته یعنی فقط در اور میشه رم را 1600 برد ور بایوس گزینه 1600 نداره چون در مین من نوشته 1800 ولی تا 1600 داره و در مورد گرافیک نوشته CF پشتیبانی میکنه حلا اگر من نخوام دوتا کارت بزارم 460 منو پشتیبانی میکنه و بعد این که مشکل اور من با این مین حل میشه وحالا من این مین را 95 تومان خریدم حلا فکر میکنید چقدر ازم بخرند حدود 3 هفته کار کرده
این مینی که نوشتید در حقیقت چیپ 770 هست نه 870 مدل 870 -G54 دارای چیپ 870 هست
بله مین خوبیه و اور پذیریه خوبی داره
کراس فایر هم ساپورت میکنه منتها PCI EXPRESS دوم لینک 4X میده پس برای کراس فایر زیاد جالب نیست بهتره از یه گرافیک استفاده کنید
با گرافیک شما مشکلی نداره
بله رم با فرکانس 1600 در حالت اور ساپورت میکنه یعنی شما اگه رم با فرکانس 1600 بزارید روش رو 1333 یا 1066 تنظیم میشه
طبق کنترلر حافظه ی درون سی پی یو
و باید اور کلاکش کنید که به 1600 برسه
فکر کنم این باس رما یه جریانی داره چون مدل MSI 890FXA-GD70 که فکر کنم قیمتش 250 تومن به بالا باشه باز مشخصات باس رمش از 800 تا 2133 است که از 1066 قرمز زده تا 2133 در حالت اور پس یعنی این مین تا باس 800 پشتیبانی میکنه ومثلا اگه یک رم 2133 بزاری باسش را 800 میشناسه اونوقت باید اینقدر اور کنی تا 2133 بشه بنظر منطقی نمیاد نمیدونم منظور MSI چیه؟
توی این مدل سی پی یو ی شما کنترلر جافظه داخل سی پی یو هست و اینطوری تعریف شده ram ddr3 dual channel 1333,1066
پس شما هر رم ddr3 با هر فرکانسی بزارید رو این فرکانس تنظیم میشه و این مین نوشته تا 1600
پس اگه رمتون 1600 باشه چون شده 1333 میتونید اور کنید
خیلی ممنون از شما به خاطر این که در طول این مدت وقتتون رو گذاشتید ومنو راهنمایی کردید با تشکر فراوان:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.