مشاهده نسخه کامل
: خطهای افقی در فیلم کپچر شده؟
ebrahim1110
21-04-2011, 14:56
سلام
من یه فیلم dvd دارم که باید تدوینش کنم برای اینکه توی ادیوس بدون مشکل ایمپورت بشه باید تبدیلش کنم به avi.
وقتی تبدیلش میکنم به avi یه چیزهایی شبیه نویز که به صورت خطهای افقی هست در لحظاتی که دوربین حرکت داره ایجاد میشه. باید چیکار کنم؟
با چی تبدیل کردی به avi و چرا ؟ اگر DVD رو میخوای ادیت کن اونهم در ادیوس راه بهتری هم هست.
ebrahim1110
21-04-2011, 18:14
سلام
با tmpgenc تبدلیش کردم.
دلیل تبدیل کردنم اینه که ادیوس 6 اگرچه فایلهای dvd رو میخونه اما وقتی پلی میکنی تصویرهای فایل رو نشون نمیده و فقط صدا رو نشون میده یا اگرم نشون میده 1 دقیقه بیشتر نشون نمیده.
البته من قبلا هم این مشکل رو موقع کپچر کردن فیلم minidv به فایل داشتم.
به نظر شما چیکار کنم؟
saeedhashemee
21-04-2011, 18:24
این به علت این ایجاد میشه که فیلمهای گرفته شده بوسیله دوربین فیلمبرداری بحالت interlace گرفته میشه و بر روی نوار ضبط میشه ولی مانیتور کامپوتر بحالت progsesive فیلم رو پخش میکنه/ شما ادیتت رو انجام بده و بعد بریز روی دی وی دی / روی تلوزون خونگی که نگاه کنی همه چیز طبیعی هستش. برای اطلاعات بیشتر به این سایت که بی هیچ دلیلی هیتلر هستش رجوع کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ebrahim1110
21-04-2011, 18:41
سلام مجدد
این چیزی که شما میفرمایید در مورد زمانیکه من فیلم رو از فیلم کپچر میکنم شاید صحیح باشه ولی الان که دارم فیلم رو از روی dvd به فایل avi تبدیل میکنم که نباید اتفاق بیوفته؟
saeedhashemee
21-04-2011, 18:53
سلام مجدد
این چیزی که شما میفرمایید در مورد زمانیکه من فیلم رو از فیلم کپچر میکنم شاید صحیح باشه ولی الان که دارم فیلم رو از روی dvd به فایل avi تبدیل میکنم که نباید اتفاق بیوفته؟
داداش به ان علته که دی وی دی شما بحالت interlace ضبط شده/ شما کاری رو که من میگم انجا بدید ادیتت رو بکن و بعد مجددا بریز روزی دی وی دی / روی دستگاه نگاه کن میبتی که همه چیز درسته/ البته یک گزینه در temeg هستش که برای deinterlace کردن بکار میره ولی توصیه نمیکنم این کار رو بکنی/
ebrahim1110
21-04-2011, 19:06
سلام مجدد
خیلی ممنون از لطفت
اما همون دی وی دی توی پخش در کامپیوار این مشکل براش پیش نمیاد. حتی وقتی به wma یا mpeg تبدیل میکنم این مشکل براش پیش نمیاد. فقط وقتی تبدیل به avi میکنم این مشکل ایجاد میشه.
saeedhashemee
21-04-2011, 19:39
سلام مجدد
خیلی ممنون از لطفت
اما همون دی وی دی توی پخش در کامپیوار این مشکل براش پیش نمیاد. حتی وقتی به wma یا mpeg تبدیل میکنم این مشکل براش پیش نمیاد. فقط وقتی تبدیل به avi میکنم این مشکل ایجاد میشه.
خوب به این علته که فیلتر باب روی پلیر شما در حالت mpeg و wmv فعاله. شما فایل avi رو در vlc همراه با فیلتر باب فعال کن و نگاه کن میبنی که درست پخش میشه/ والبته من نمیدونم چرا به avi تبدیل میکنید و با همون فرمت vob دی وی دی در ادیوس تدوین نمیکنید؟
ebrahim1110
21-04-2011, 19:47
علتش اینه که وقتی فایل Vob رو میبرم توی ادیوس فقط چند ثانیه اول تصویر و صدا پخش میشه اما بعد چند ثانیه تصویر ثابت میشه و فقط صدا پخش میشه.
saeedhashemee
21-04-2011, 20:11
علتش اینه که وقتی فایل Vob رو میبرم توی ادیوس فقط چند ثانیه اول تصویر و صدا پخش میشه اما بعد چند ثانیه تصویر ثابت میشه و فقط صدا پخش میشه.
پسوند رو به mpg تغیر بدید/ شاید هم ایرادی دیگه در پی سی شما باشه./ منکه بدون مشکل کار کردم
ebrahim1110
21-04-2011, 20:34
سلام
درست نشد.
وقتی کلیپ رو میزارم رو تایم لاین اگر از اول کلیپ پلی کنم تا آخر میره اما اگر یه کم با مؤس ببرم زمان نمایش رو ببرم جلو از اونجا به بعد با اینکه زمان میره جلو اما همون فریمی که مؤس رو تایم لاین ول کردم نمایش داده میشه.
دوست گرامی با برنامه Disc Capture که همراه خود ادیوس نصب میشه dvd خودتو کپچر کن . فرمت فایلهای کپچر شده از این طریق m2p میشود وبراحتی میتوانی در ادیوس ادیت کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.