ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرافیک مورد نیار برای وصل کردن led به pc

nima_kiyaniyan
21-04-2011, 13:13
سلام

من می خوام این مانیتور رو به pc وصل کنم ..... 32 اینچ سونی led براویا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

می خواستم بدونم باید گرافیک و رم و پردازنده رو هم بالا ببرم یا اصلا ربطی نداره ؟ مثلا اگر با مانیتور 19 می تونستم یه بازی رو با گرافیک بالا بازی کنم الان که مانیتور 32 اینچ شده بازم گرافیک جواب میده یا هرچی مانیتور بزرگ تر میشه باید گرافیک هم قوی تر باشه ؟

گرافیک من اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ماکزیمم رزلوشن 2560*1280

این رزلوشن کجا اهمیت پیدا می کنه ؟ الان که مانیتور 19 دارن ماکزمم 1440*900 رو می تونم اینتخاب کنم .....

software_y85
21-04-2011, 15:52
منم همین سوال داشتم

میخواهم کامپیوتر به ال ای دی 32 اینچ با کابل اچ دی ام ای وصل کنم
سیستمم قوی است متاسفانه کارت گرافیک خروجی اچ دی ام ای نداره میخواهم عوض کنم
به یاد داشته باشید من بیش از 700 فیلم اچ دی و یک کارت دی وی بی (ماهواره) و چند سریال دایویکس شده و چند بازی بسیار سنگین دارم همشون در اتاق پذیرایی تماشا میکنم
خواهشمند است یک کارت گرافیک خوب نسبت به بالا باشه معرفی کنین قیمت ها زیر 150 ت باشه
به هرحال ممنون

EhsanCPU
26-04-2011, 09:25
سلام دوستان عزیز
سوالی که پرسیدید خیلی کلی هست.
یعنی بستگی داره در چه شرایطی اون رزولوشن مد نظر رو خواهان باشیم.
مثلا اگر بخواهیم در Game بررسی کنیم، همانطور که می دانید با افزایش رزولوشن کارت باید پردازش سنگین تری برای خلق تصاویر صورت بگیره که نتیجه اون میشه افت فریم پس بنابراین هر چه مانیتوری انتخاب کنیم که رزولوشن بیشتری داشته باشه، مسلمه که کارت باید پردازش سنگین تری رو انجام بده
و به همین دلیله که برای کاربردهای Gaming رزولوشن مانیتور باید با قدرت کارت گرافیک رابطه منطقی داشته باشه و با افزایش رزولوشن مانیتور کارت قوی تری برای این منظور باید به کار بره.

اما در کاربردهای معمولی و روزمره که نیاز به پردازش تصاویر سه بعدی وجود نداره چندان تفاوتی نمیکنه که شما چه کارتی داشته باشید. یعنی هم یه کارت onboard معمولی و هم یه کارت قوی و گران که هر دو از رابط DVI برای اتصال به مانیتور استفاده می کنند نهایتا می تونند تا رزولوشن 1200*1920 پیکسل رو ساپورت کنند و دلیلش هم این هست که این حداکثر رزولوشنی هست که میشه از یک رابط DVI Single Link گرفت.
یعنی در واقع این محدودیت رو رابط DVI داره ایجاد میکنه. در واقع رابط DVI Single Link میتونه حداکثر رزولوشن 1200*1920 پیکسل رو با ریت 60 هرتز و 24bit به ازای هر پیکسل رو از خودش عبور بده که این مقدار تقریبا پهنای باندی معادل MPixels 2.75 در ثانیه رو می طلبه
تو رنج قیمت 150000 تومان با کمی بالا پائین کارت گرافیک GTS 450 رو پیشنهاد میدم که جوابگوی شماست
متشکر

nima_kiyaniyan
28-04-2011, 21:45
سلام دوستان عزیز
سوالی که پرسیدید خیلی کلی هست.
یعنی بستگی داره در چه شرایطی اون رزولوشن مد نظر رو خواهان باشیم.
مثلا اگر بخواهیم در Game بررسی کنیم، همانطور که می دانید با افزایش رزولوشن کارت باید پردازش سنگین تری برای خلق تصاویر صورت بگیره که نتیجه اون میشه افت فریم پس بنابراین هر چه مانیتوری انتخاب کنیم که رزولوشن بیشتری داشته باشه، مسلمه که کارت باید پردازش سنگین تری رو انجام بده
و به همین دلیله که برای کاربردهای Gaming رزولوشن مانیتور باید با قدرت کارت گرافیک رابطه منطقی داشته باشه و با افزایش رزولوشن مانیتور کارت قوی تری برای این منظور باید به کار بره.

اما در کاربردهای معمولی و روزمره که نیاز به پردازش تصاویر سه بعدی وجود نداره چندان تفاوتی نمیکنه که شما چه کارتی داشته باشید. یعنی هم یه کارت onboard معمولی و هم یه کارت قوی و گران که هر دو از رابط DVI برای اتصال به مانیتور استفاده می کنند نهایتا می تونند تا رزولوشن 1200*1920 پیکسل رو ساپورت کنند و دلیلش هم این هست که این حداکثر رزولوشنی هست که میشه از یک رابط DVI Single Link گرفت.
یعنی در واقع این محدودیت رو رابط DVI داره ایجاد میکنه. در واقع رابط DVI Single Link میتونه حداکثر رزولوشن 1200*1920 پیکسل رو با ریت 60 هرتز و 24bit به ازای هر پیکسل رو از خودش عبور بده که این مقدار تقریبا پهنای باندی معادل MPixels 2.75 در ثانیه رو می طلبه
تو رنج قیمت 150000 تومان با کمی بالا پائین کارت گرافیک GTS 450 رو پیشنهاد میدم که جوابگوی شماست
متشکر

سلام
ممنون از توضیحات شما .... ولی من دوستم مانیتور 32 اینچ بسته به کامپیترش و رزلوشننش بالای 2000 پیکسله .. البته نمیدونم رابطش چیه ... این رابط های 22 پینه آبیرنگ اسمشون چیه ؟ من کارتم هم ابی رو داره هم خروجی سفید رنگ فکر کنم همون dvi باشه