مشاهده نسخه کامل
: مک بوک ایر یا آیپد 2
makhmal khan
21-04-2011, 03:20
سلام به همگی
من می خوام برای کار با اینترنت در محیط های مختلف یه دستگاه جمع و جور بگیرم بین مک بوک ایر و آیپد 2 موندم. مزیت های ایپد نسبت به مک بوک ایر برای من اینه که کم وزن تره و صفجه لمسی داره ولی مزیت مک بووک ایر اینه که یو اس بی داره و میشه ازش برای وایمکس و ای دی اس ال هم استفاده کرد. لطفا نظر بدید خیلی گیج شدم
ممنون از راهنماییتون
amin_pwa
21-04-2011, 09:37
سلام به همگی من می خوام برای کار با اینترنت در محیط های مختلف یه دستگاه جمع و جور بگیرم بین مک بوک ایر و آیپد 2 موندم. مزیت های ایپد نسبت به مک بوک ایر برای من اینه که کم وزن تره و صفجه لمسی داره ولی مزیت مک بووک ایر اینه که یو اس بی داره و میشه ازش برای وایمکس و ای دی اس ال هم استفاده کرد. لطفا نظر بدید خیلی گیج شدم ممنون از راهنماییتون والا مثل اینکه هنوز خودت دقیقا نمی دونی چی از لپ تاپت می خوای . اول از همه اینکه برای ایپاد محدودیت حجم داری یعنی ۱۶ بدردت نمی خوره باید بیشتر حافظه داشته باشه چون از ۱۶ گیگ فقط ۱۲ برات ازاد هست درضمن ایپد شبیه فلش نمیشه منظورم مثل موبایل ها و دیگر تبلت هاست و کار با حافظش بدون ایتون مخصوص اپل غیر ممکن هست یعنی حتما به یک رایانه کنار این نیاز داری . در ضمن تایپ در تبلت ها سختر از نوت بوک ها است . ولی باز برای مشاوره بشتر به تاپیک اپل و ایپاد مراجع کن . موفق باشی
pooriya_hp
21-04-2011, 14:46
air قابلت keyboard رو داره که برای تایپ واقعا مناسبه !!
کانفیگ قویتری داره !
اما ipad یه تبلت هست !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.